edek100 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 10:53 Lepiej jest Rolls-Royce mieć, niż pracować jako cieć. Lepiej jeździć minivanem, niż całować się z tym panem. Lepiej jest na nartach w Alpach, niż na budowie popijać w rowie. Lepiej zjadać ananasy, niż podziwiać te golasy. Lepiej zostać pomocnikiem, niż całować z mechanikiem. Lepiej na topie, niż na chorobie. Lepiej niech najdzie pokusa, niż kupić Focusa. Lepiej być kotem domowym, niż psem podwórkowym. Lepiej jest żyć na luzie, niż pracować przy gruzie. Lepiej zaliczać dziewczyny, niż zbierać maliny. Lepiej zejść na manowce, niż wypasać dzisiaj owce. Lepiej zostać czarodziejem, niż wyręczać się złodziejem. Lepiej puszczać gołębie, niż pracować przy wyrębie. Lepiej udać głupka, niż skakać ze słupka. Lepiej kąpać się w łaźni, niż płytkiej wyobraźni. Lepiej zostać adwokatem, niż przyjaźnić się z katem. Lepiej latać jest rakietą, niż zasłaniać się żorżetą. Lepiej dostać kubek w gazecie, niż wałkiem po grzbiecie. Lepiej na ćwiczebnym placu, niż na kacu. Lepiej mieć przygód moc, niż piłować kloc. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiaj Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 10:53 Ułożyć lepiej brzuch na łące Niż pilnować moje brzdące Lepiej spóźnić się na ślub Niż ślubować aż po grób Lepiej wypić szklankę czystej Niż udawać bigamistę Lepiej odmrozić sobie nogę niż jeść obiad u teściowej Odpowiedz Link Zgłoś
jotn3 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 11:14 LEPIEJ W PORTALU GAZETY "SERFOWAĆ" NIŻ W PRACY NA KOMPUTWRZE PRACOWAĆ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.kapuscinski Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 11:59 Lepiej w GW wygrać kubka, niźli słuchać szefa głupka. Lepiej nosić gacie moro, niż słuchać Disco Polo. Lepszy Rydzyk niż Widzyk. Lepsza plaża bez pogody, niźli w biurze deptać schody. Lepsza babka w Internecie, niż teściowa na obiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszkamp1 Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: 62.233.185.* 13.08.03, 15:16 Lepiej wskoczyć do wody niż do skody. Lepiej iść na dyskotekę niż przeczytać czyjąś tekę. Lepiej zgrabnie zanurkować niż ryć nosem jak prosiak. Lepiej zjeść raka niżmieć czerniaka. Lepiej jechać nad morze niż doić kozę. Lepiej jechać w góry niż karmić kury. Lepiej jechać za granicę niż czyśćić piwnicę. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia100 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 14:06 Lepiej mieć stosunek z jeżem jak 2 lata być żołnierzem! :)) Lepiej ugryziesz mnie dziś w uszko to pokaże Ci swe łóżko. Sex oralny i analny ze mną będzie niebanalny. Gdy się oddasz w moje ręce będziesz prosić jeszcze więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
never4u lepiej bankowy:) 13.08.03, 17:04 lepiej cmoknąć w tyłek psa niż być w Pekao S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
zebek1 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 13.08.03, 17:53 Wirus wczoraj atakował Plany w wierszach pokrzyżował. Lepiej w wierszach zrobić przerwę By od nowa złapać werwę. Lepszy "lepiej" jest dzisiejszy Bo w nim rym jest konkretniejszy. Lepiej wybrać się na molo Niż uprawiać seksik solo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Token Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.net.pulawy.pl / 10.15.11.* 13.08.03, 22:14 Siedzisz myślisz, co Ci z tego lepiej w kubek lej Kolego token@net.pulawy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cooltruxclan@wp.pl Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 14.08.03, 01:03 Lepiej osrać czubek nosa niż zapalić papierosa Odpowiedz Link Zgłoś
malenka Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 10:05 Lepiej jest smokowi sprostać, niż klientem tego operatora zostać. Lepiej zjeść trujące grzyby, niźli bawić się na niby. Lepiej jest mieć brzuszek pełny, niźli zwijać kilo wełny. Lepiej umyć sobie zęby, niż zajadać dziś otręby. Lepiej mieć czerwone oczy, niźli kupić ten motocykl. Lepiej jeździć autobusem, niż prowadzać się z dzikusem. Lepiej mieć na wszystko oko, niż uciekać przed tą sroką. Lepiej mieć nieumyte włosy, niźli zjeść tu te kokosy. Lepiej mieć Gazety kubek, niż naczytać się tych niedoróbek. Lepiej skończyć dziś lepieje, niż się spóźnić, przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś
annika19 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 11:01 Lepiej chodzic jest do szkoły niż pod miastem kopać doły Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia33 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 11:49 Lepiej kota kupić, miła, niż za męża wziąć goryla. Lepiej już zjeść same jaja, niż w tej knajpie de Volaille'a. Lepiej trzeć buraczki tarką, niż mieć romans z sekretarką. Odpowiedz Link Zgłoś
wone lepiej a'la Wone' 14.08.03, 12:20 lepiej moczyć w wodzie dupe niż lepieje czytać głupie Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiej a'la Wone' 14.08.03, 12:26 lepiej potrenujcie bary a nie piszcie take skwary Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiej a'la Wone' 14.08.03, 12:27 lepiej wszystkich prowokować niż sie w kiblu masturbować Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiej a'la Wone' 14.08.03, 12:34 lepiej w tył mieć wbitą róże niż zobaczyc kluchy duże Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: lepiej a'la Wone' 14.08.03, 12:36 paweł pietrzak mam nadzieje coś tu dzisiaj ulepieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strazy-gol@wp.pl No to Wam ulepię.. IP: 212.244.77.* 14.08.03, 13:02 Pewien dziadek klozetowy on rozważał sobie tak: jestem stary juz nie nowy w tym padole kup i srak... Myśl krążyła mu daleko chciał on rzeknąc by coś i popijawszy zsiadłe mleko przez otwarte wrzasnął drzwi: Wszawe posły, polityki! nędzne, podłe kreatury! wylać na was żółte siki to za dobre dla was gbury Wysmarować was odchodem łeb utopic w pisuarze co zrobiliście z narodem jakiej podlegniecie karze? Wolę ja tu, w mym szalecie nizli wasze sejmu szambo lepiej mi, choć czasem gniecie w kiblu tak jak w dżungli Rambo Lepiej poszarpać jelita Lepiej w bólach twardo srać niż z Millerem się przywitać niż w tenisa z Kwachem grać Lepszy w dupie kawał pręta Lepszy rój łonowych wszy niż z Janikiem jarać skręta lub z Oleksym być na mszy Lepiej jądra mieć bezpłodne lepszy oczyszczalni smród niż z Lepperem piwko chłodne niż z Giertychem deszcz nagród Lepszy hemoroid w zadzie Lepsze pomarszczone prącie niż z Kaczorem zasiąść w radzie niźli z Jakubowską kąpiel Lepszy zwieracz uszkodzony Lepiej wychędożyć psa Niżli z Polem na salony albo z Beger worek owsa Wy Posłowie w wielkim świecie i choć macie wsiego w bród pozostanę ja w szalecie bo przynajmniej mniejszy smród! Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: No to Wam ulepię.. 14.08.03, 13:05 lepiej ulem nam lepieja a nie wstawiaj na tu ksera Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpiesek Re: No to Wam ulepię.. 14.08.03, 13:22 Lepiej schować się w buczynie niż puścić bąka przy dziewczynie, lepiej puścić bąka niż na włosach w nosie brzdąkać, lepiej już brzdąkać na saksofonie niż starym zajadać się salcesonem, lepiej salceson przeżuć spleśniały niż łeb na łyso ogolić cały. Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 13:19 ja już dosyć tego mam znowu lepie tutaj sam Odpowiedz Link Zgłoś
wone dalej JA :) 14.08.03, 13:21 lepiej wstąpić znów na działa bo redakcja nas olała Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:29 lepiej moczem być olanym niż przez skinów okopanym Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:32 lepiej skinów nie prowokuj bo dostaniesz wnet po oku Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:34 nie prowokuj dziś łysego bo wnet zginiesz mój kolego Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:36 lepiej zjeśc tu rosół tłusty niż potrawy z tej kapusty Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:38 lepiej w oślej siedzieć pracy niż na wojne iśc rodacy Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:39 lepiej mieć już ośle uszy niż zamieszkać w dzikiej głuszy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpiesek Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:52 Lepiej już zamieszkać w głuszy niż mieć brzydkie ośle uszy! pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:54 ja tam wole uszy ośle niż mieszkanie gdzieś przy moście Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:55 no bo lepiej zostać osłem niż zamieszkać gdzieś pod mostem Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpiesek Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:56 Lepiej już zamieszkać w głuszy niż mieć brzydkie ośle uszy. Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:58 lepiej jak sie nie powtarza bo sie psuje wnet zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
to5 Re: dalej JA :) 15.08.03, 09:10 Lepsze już te dzikie głusze niż lepiejów twych katusze Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 16.08.03, 11:19 lepsze są lepieje moje niżli te uwagi twoje Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpiesek Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:47 Lepiej liścia zjeść z kapusty niż łyżkę w rosół zanurzyć tłusty. Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 13:50 lepiej rosół jeś przeż trąbe niż być kapuścianym głąbem Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: dalej JA :) 14.08.03, 14:48 lepij jest polizać deske niż mieć nik z różowym pieskiem Odpowiedz Link Zgłoś
ulotka Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 13:40 Lepiej wygrać kubek w necie klecąc lepiej na gazecie niż wśród innych gazet mnóstwa popaśc w głębiny ubóstwa Lepsza już moralność świńska niż ta którą ma A. Resich-Modlińska Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 13:46 lepiej kupić sobie kotke niż przeczytać tą ulotke Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 14:40 lepirj pójdcie gdzieś na kocyk skoro taki dzień uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 14:42 na kocyku znacznie lepiej niż w tej pacy w takim sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
wone wonolepiej 14.08.03, 14:46 lepiej mieć już mundur khaki niż spróbować te lizaki Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: wonolepiej 14.08.03, 14:55 Jezus Maria - co za breja nikt nie lepi dziś lepieja Odpowiedz Link Zgłoś
wone na ptaka 14.08.03, 14:59 lepiej ptaka ścisnąć drzwiami niżli chodzić spać z kurami Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: na ptaka 14.08.03, 15:01 lepiej "ptaka" w ciasto włożyć niż na polski rząd wciąż łożyć Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: na ptaka 14.08.03, 15:02 lepiej mieć na "ptaku" pchły niż być z Leperem na Ty Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: na ptaka 14.08.03, 15:04 lepiej mieć małego ptaka niż znać Andrzeja eL Buraka Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: na ptaka 14.08.03, 15:05 lepiej żyć z zamałym ptakiem niż być ciotą i burakiem Odpowiedz Link Zgłoś
wone po ptakach 14.08.03, 15:06 lepsza wódka jest od wina no bo wódka szybciej ścina Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: po ptakach 14.08.03, 15:07 sam lepieje lepić musze cóż top dla mnie za katusze Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: po ptakach 14.08.03, 15:10 ja sie nudze tu okropnie o znów ktoś przystanoł w oknie Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: w gsm 14.08.03, 15:16 lepiej wybrać sie na ruś niż mieć styczność z siecią plus Odpowiedz Link Zgłoś
wone na ptaka cd 14.08.03, 15:21 lepiej mieć małego ptaka niż być cham i zawadiaka Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: na ptaka cd 14.08.03, 15:24 lepiej nie mie ć ptaka wcale niż pracować w tym upale Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: na ptaka cd 14.08.03, 15:28 lepiej ptaka mieć małego niż skrzywione alter ego Odpowiedz Link Zgłoś
hevix Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 15:39 Jak lepic lepieje gdy sie nic nie je Lepiej byc pieknym,mlodym i bogatym niz od kogos dostac baty Lepiej prazyc sie na plazy moze cos sie zdarzy Lepiej wpasc w blotko niz do ciebie idiotko Lepiej smiac sie z rana niz dzibac bociana Lepiej zeby bylo zle jak sie tego bardzo chce Odpowiedz Link Zgłoś
hevix Re: Lepimy lepieje - konkurs!cd 14.08.03, 15:44 Lepiej w morzu utop meza nich sie chlop nie nadwyreza Lepiej lepic zamki z piasku niz zakochac sie w gluptasku Lepiej z rana czy z wieczora pyta zona obrazona Lepiej z wieczorka czy z ranka pyta kochanka Janka Odpowiedz Link Zgłoś
hevix Re: Lepimy lepieje - konkurs! cd 14.08.03, 15:50 Nasze morze juz nie moze O Boze! Zolta zaba sie zalila, ze jest zolta bo nie zgnila Slonce wciaz swieci, parzy, grzeje a ja glupieje Opalony kulturysta i blond laska zrobili na plazy milego bobaska Piekne bylo moje cialo, niestety na sloncu sparcialo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: Lepimy lepieje - konkurs! IP: *.exeter.ox.ac.uk 14.08.03, 18:01 Lepszy stryjek pederasta niz tu podawane ciasta. Lepiej wdepnac w kacza kupe niz w lokalu tym zjesc zupe Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 16.08.03, 11:53 lepiej chyba struć sie ciastem niż zadawać z pederastem Odpowiedz Link Zgłoś
zebek1 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 18:33 Lepsze ciałko opalone By znów kręcić swoją żonę. Lepiej w słońcu wylegiwać I kobitki nagabywać. Lepiej jednak nie przy żonce Bo guzy będą bolące. Lepiej wszystko zdjąć na plaży Gdy słoneczko mocno praży. Odpowiedz Link Zgłoś
antyrys Re: Lepimy lepieje - konkurs! 14.08.03, 21:21 Te wakacje spędzam w Łodzi, Czy ktoś mnie za to nagrodzi? Tegoroczne upały Całej Europie w d..ę dały! Myślałby kto żem poeta, a to kubek (GW) mnie podnieta! Całe plaże olejkami błyszczące, smaruj śmietaną plecy swej żonce! Najlepiej jak umiem składam te lepieje, w tym czasie bryza czule mnie owieje! Smaruj, smaruj dziewczę mą zabójczą klatę! Rzecz jasna olejkiem, com Ci dał go w łapę! Od sprośności wszelkich na forum tym wieje, a to przecież tylko zgrabniutkie lepieje! Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Lepimy lepieje - konkurs! 15.08.03, 08:03 Nad perły i diamenty Nad morze i słońce Najwięcej jest warte Serce kochające. Miłość to słowo piękne i czułe, Miłość na świecie wiecznie trwa, Miłość to rzecz zakochanych, Lecz czy każdy może ją dać ? Miłość to trud, Który nie spadnie sam z drzewa Przez jakiś cud, Lecz zdobyć go trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
to5 Re: Lepimy lepieje - konkurs! 15.08.03, 08:57 Lepiej z kumplem iść na piwo niż z ciotkami męczyć wino. ---------------------------------- Lepiej w życiu mieć coś z życia niż za mrzonki iść do kicia. Odpowiedz Link Zgłoś
wone Re: Lepimy lepieje - konkurs! 16.08.03, 11:21 lepiej gnić z mrzonkami w kiciu niż coś wiedzieć o twym "życiu" (żyć - zad, dupa, itd) Odpowiedz Link Zgłoś