Gość: kiki IP: *.siemiatycze.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 21:52 jakie słyszeliście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nusia29 Re: najgorsze hasło na podryw ? 21.08.03, 15:48 podslyszana rozmowa chlopaka z dziewczyna . siedza w kawiarni , podchodi kelner i pyta co chca zamowic przed daniem glownym , zachwala bardzo dobre wyroby cukiernicze . chlopak do dziewczyny : - Wdupisz paczka ? I to wg. mnie jest najgorsze haslo na podryw , nieco chamskie , co ? nusia . Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: najgorsze hasło na podryw ? 21.08.03, 16:11 coś jak zajebałem się w tobie po chuj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 21.08.03, 17:20 ,,Francuski to mój drugi język". Odpowiedz Link Zgłoś
al-ki Re: najgorsze hasło na podryw ? 23.08.03, 17:10 Zasłyszane w tramwaju: Siedzą sobie dwa dresy ( dres i dresiczka ), pryskają śliną dookoła, w pewnym momencie dres wstaje, klęka przed siedzeniem i mówi: - Kurwa, Aśka, zajebałem się w tobie po chuj! Nie ma to jak romantyczne wyznanie miłosci :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.visp.energis.pl 21.08.03, 18:24 Kiedyś jakiś dziad przystawiał się do mojej koleżanki (w szkole średniej byliśmy): "Czy pani mieszka na ulicy Rozkosznej"? He, he! Prymityw... Odpowiedz Link Zgłoś
sedona Re: najgorsze hasło na podryw ? 27.08.03, 06:54 Prymityw czy nie - ulica Rozkoszna jest w Warszawie w...Radosci, to prawda, adres mojej dzialki byl: Radosc, Rozkoszna 6/9. Ciekawie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.03, 14:50 sedona napisała: > Prymityw czy nie - ulica Rozkoszna jest w Warszawie w...Radosci, to prawda, > adres mojej dzialki byl: Radosc, Rozkoszna 6/9. Ciekawie, prawda? W Warszawie mają duże problemy z nazwami. Tyle ich jest, że trudno wymyśleć coś nowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 21.08.03, 20:05 Gość portalu: kiki napisał(a): > jakie słyszeliście ? dowcip: on: może zatańczymy? ona: spoko tylko pierdolnę szczocha Odpowiedz Link Zgłoś
raffka Re: najgorsze hasło na podryw ? 21.08.03, 21:07 gdzieś w jakimś watku przeczytałam, to przytoczę: "jesteś całkiem ładna tak z ryja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.localdomain / 192.168.0.* 21.08.03, 21:17 Gość portalu: kiki napisał(a): > jakie słyszeliście ? opowiadano mi dowcip więc go słyszałam ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eyemakk Re: najgorsze hasło na podryw ? 22.08.03, 00:25 tekst mojego brata a.d. 2001: hej dziewczyny!! dwa lata treningu.... i tekst z wakacji a.d. 2003 hej dziewczyny chcecie sie kochać? a myslalem ze juz gorzej nei można... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tereska Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: 81.210.88.* 22.08.03, 01:12 Na wiejskiej dyskotece najprzystojnieszy podchodzi do dziewuchy i pyta, czy z nim zatańczy. Ona zmierzyła go z góry na dół i mówi: -Tera nie, ale sie dowiaduj. Odpowiedz Link Zgłoś
olia007 Re: najgorsze hasło na podryw ? 22.08.03, 14:58 chcę byś była matką moich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.03, 00:52 komon bejbe na sisiora hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: najgorsze hasło na podryw ? 23.08.03, 14:05 autentyk kumpla (z czasow technikum) haaaaaj laski! Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzmafarfelu Re: najgorsze hasło na podryw ? 23.08.03, 17:19 Gość portalu: kiki napisał(a): > jakie słyszeliście ? Kolega Mojego Mezczyzny do dziewczyn na dyskotece: "hej. obserwuje cie od dluzszego czasu. masz u mnie szanse." Niektore na to lecialy. Pozdr. PrawdziwaWiedzmaF. Odpowiedz Link Zgłoś
soczewica Re: najgorsze hasło na podryw ? 25.08.03, 16:36 do mojej kumpeli podchodzi na imprezie jakiś koleś: - przyjebiemy w densa? ... soczew Odpowiedz Link Zgłoś
amidala Re: najgorsze hasło na podryw ? 25.08.03, 18:47 Siedzę z najlepszą kumpelą w pubie - ona ma kryzys sercowy i właśnie wypłakuje mi się w rękaw. WIdać, że nie jest dobrze. Podchodzi do nas coś jak skrzyżowanie krasnoludka z kosmitą w strasznie mocnych okularach - zadaje pytanie: "cześć, czy to piwo, które pijesz jest dobre?" Ja: "co?" "No wiesz, czy to piwo jest dobre, bo ja bym się wtedy może też napił". Ja coraz bardziej zdumiona: "Co?!?!?!! Słuchaj, przeszkadzasz nam trochę". "Ale wiesz, bo jakie to piwo?" Ja: "Wiesz, mam propozycję - idź wystartuj z tym tekstem do barmana - może ci pomoże". Zmył się. Nawet w wolnych chwilach patrzyłam, czy nie dostanie po mordzie od barmana, ale chyba kompletnym debilem nie był. Co to w ogóle było, to ja nie wiem, ale minę miało to coś jak rozanielony mops... Odpowiedz Link Zgłoś
zbych Re: najgorsze hasło na podryw ? 25.08.03, 23:47 Gościu do koleżanki na dyskotece: "Mała, kręci Cię ta muza?!" Autentyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f-16 Re: najgorszy odzew na podryw ? IP: 195.187.253.* 26.08.03, 16:17 Chlopak do dziewczyny na dyskotece: CH: Zatańczysz ze mną? DZ: Czemu nie, tylko najpierw pierdalnę sobie szchocha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: najgorszy odzew na podryw ? IP: *.awacom.pl 26.08.03, 22:18 CH: Tak patrze na ciebie kilka minut, nawet przemyślałem w kiblu całą sprawę "myślę", że cię kocham... Z: Tez cie kocham... Dodam tylko, że dopiero się poznali, ale to szczegół... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkrw Re: najgorszy odzew na podryw ? IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 23:20 chłopak do dziewczyny : zobacz jaka piękna dziś noć jakie cudowne gwiazy dziewczyna; a huj mnie to obchodzi, idziemy si e kochać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaDeR Re: najgorszy odzew na podryw ? IP: 80.51.240.* 27.08.03, 09:21 > chłopak do dziewczyny : > zobacz jaka piękna dziś noć jakie cudowne gwiazy > dziewczyna; a huj mnie to obchodzi, idziemy si e kochać? Jakby role były odwrócone, nikt by nawet sie nie zaśmiał :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmmm Re: najgorszy odzew na podryw ? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 14:41 Lato 98 Moj koles do napotkanych dziewczyn: "Ej laski pierdolniecie klina" Odpowiedz Link Zgłoś
olia007 Re: najgorszy odzew na podryw ? 27.08.03, 14:56 Wchodzi koleś do baru, podchodzi do panienki i mówi - wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam wejść tu jeszcze raz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paker Re: najgorszy odzew na podryw ? IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 28.08.03, 09:11 "ja ładny ,ty niebrzydka, to może zatańczymy?!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A?t Re: najgorszy odzew na podryw ? IP: *.biaman.pl 28.08.03, 19:26 smalisz się czy trzeba z tobą chodzić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izia Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.net-serwis.pl 29.08.03, 21:59 Kolega mojego młodszego brata po wypiciu kilku kielichów próbował mnie poderwać takim hasłem: jakby nie patrzeć to nawet ładna jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luciee Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.08.03, 03:37 "Twoj ojciec był złodziejem ...bo ukradła dwie gwiazdy i włożył w twoje oczy" hehehehe nie wiedzialam czy mam sie smiac czy lać po mordzie że mi ojca obraża! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: najgorsze hasło na podryw ? 30.08.03, 05:13 Gość portalu: luciee napisał(a): > "Twoj ojciec był złodziejem ...bo ukradła dwie gwiazdy i włożył w twoje oczy" > hehehehe nie wiedzialam czy mam sie smiac czy lać po mordzie że mi ojca obraża! To jest cytat z jakiegos filmu ...kurcze zapomnialam jakiego... Odpowiedz Link Zgłoś
bradley.st Cheesy Pickup Lines 30.08.03, 05:24 Can I borrow a quarter? ["What for?"] I want to call my mom and tell her I just met the girl of my dreams. OR: I want to call your mother and thank her. Congratulations! You've been voted "Most Beautiful Girl In This Room" and the grand prize is a night with me! Did you know that there are 265 bones inside of your body? {Wait for answer} "Yeah, and I could show you how to get one more" Do you believe in helping the homeless? [If yes] Take me home with you. Do you believe in love at first sight, or should I walk by again? Do you have a map? I just keep on getting lost in your eyes. Do you have the time? [Gives the time] No, the time to write down my number? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: najgorsze hasło na podryw ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 20:01 Autentyk mojego kolegi idioty: Panienka taka przeciętna, mogłaby mieć kompleksy na punkcie swojej wagi, ale całkiem ładna. On podchodzi( nie zna jej) i z punktu pyta: -Jesteś w ciąży? (oburzenie, konsternacja, złość) -NIE!!! -a chciałabyś? oczywiście zarobił w gębę. A my mieliśmy ubaw obserwując go w akcji, tylko tej dziewczyny było mi żal. Odpowiedz Link Zgłoś
marijohanna Re: najgorsze hasło na podryw ? 03.09.03, 22:01 "gdybym sie z toba kochal to zawsze od przodu, abym mogl widziec twoja szparke miedzy zebami". strasznie glupie przyznacie? a najfajniejsze (w knajpie "tanczonej"): "gdy bedzeisz wychodzila, czy moglabys mnie pocalowac na pozegnanie tak jakbysmy sie znali? wiesz, kumple padna z wrazenia. zostane BOHATEREM". pocalowalam go, bo byl bardzo sympatyczny:)) Odpowiedz Link Zgłoś