czyngis_chan No i kultowe 28.10.08, 18:53 "Jogurt jem na śniadanie, jogurt jem na obiad, jogurt jem na kolację" Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diboo:) Re: No i kultowe IP: *.173.21.248.tesatnet.pl 29.10.08, 00:21 No gdzie! Na jaki obiad? Ona mówi: na lanCZ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thhyghyhu678u8 Reklama jakiejś cyfrówki wkurza. Jest normalnie, a IP: *.aster.pl 28.10.08, 19:00 le na końcu jakaś mała bździungwa piszczy "i disnej ćanel" takim głosem, że o mało nie rozje***o mi telewizorowego ekrana. Odpowiedz Link Zgłoś
czyngis_chan Ogólnie wzór idealnej hołoty to 28.10.08, 19:08 reklamowe gospodynie domowe. Kiedy w jednej z reklam bachory wysmarowały jakimś g*wnem koszulę, to po wypraniu waniszem prosto od włamywaczki mamusia miała minę psychopatycznej morderczyni mordującej męża. Pod wpływem narkotyków. Ta mina w porównaniu z mordą uzyskaną zapewne przez czołowe zderzenie z lotniskowcem klasy "Nimitz" powoduje we mnie odruch rzucenia pilotem w telewizor. Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 moje typy ... 02.11.08, 19:23 Max Kolonko "pikający " po polsku z ameryaksńkim akcetem Jugurtu Jogobella - babska dostajace orgazmu z powodu jogurciny - "Swieeeeezo zelwane z ksacka" i "Jogurt jesm na śmiadanie, na kolację i na lunch"z wystawieniem paluszków ... błeeeeeeee Anorektyczka opowiadający o "Dziąąąąąasłach" w reklamie Colgate oraz kobieta co jej facety zapowiada, ze sie oświadzcy (nie pamietam jaka pasta) Nierozgarniety idiota co ma wyskokie raty za kredyt gotówkowy i długonosy przemadzralec mo ma raty ok - nie panietam jaki bnk, ale rzecz dzieje sie i na plazy i w kabiolecie. ale rekord to ejst "danio z warzywami przegryzane buleczk - bo zemsta jest słona" - śliczna dziewczyna żre serek i gryzie bule z miną [psychopaty - kanibala - koszmarrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: moje typy ... 03.11.08, 20:04 Ostatnio: - koszmarne babsko z jakiejś reklamy chyba proszku do prania, które raduje się, bo zrobiło GAZPAĆCIO. Okrutnie mnie drażni to przesadne zmiękczenie (i jeszcze ten piskliwy głosik, brrrr!) - idiota na balkonie wysyłający głośne sms-y do Citibanku w środku nocy i jego cudowny, cierpliwy jak sam anioł sąsiad, który z wyrozumiałym uśmiechem i łagodnością św. Franciszka pyta "Czy nie możesz wysyłać tych sms-ów w dzień?" Dobrze, że mu jeszcze nie podziękował i w rękę nie pocałował za to, że go budzi co chwilę sygnałem wysyłanej wiadomości! Normalny człowiek wezwałby policję, albo zmieszał kretyna z błotem tak, że odechciałoby mu się sms-ów do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuteczek Re: moje typy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 16:54 dzieciak z reklamy etopiryny i chyba jakiegoś mleka (reklama mało skuteczna bo marki nie pamiętam), no wybitnie mi działa na nerwy - może to, że za każdym razem kiedy oglądam polską TV on reklamuje co innego, wracając do etopiryny - mąż z lipnym tortem i słowami - niech cię o to głowa nie boli wrrrrrrr polscy nieźli aktorzy (Kondrat, Fronczewski, Dykiel) oklepanie i niezmiennie, duet Stuhr o dziwo nie wkurza :) No i te chrupiące owoce w jogurtach jogobelli, normalnie aż wysypki dostaję Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: moje typy ... 07.11.08, 19:46 Radio Jakieś "rozpuszczalne tabletki na zgagę" i zwroty powtarzane jak w debilnej niemieckiej reklamie proszku: A ja nie mam zgagi! Jak to nie masz zgagi, przecież zawsze miałeś zgagę! Ale teraz mam rozpuszczalne tabletki (tu nazwa)! Rozpuszczalne tabletki (tu nazwa)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: moje typy ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 11:33 Reklama Ibumu (ałaa!). Na końcu, po zażyciu genialnego leku panio rozjaśniają się oblicza i jedna z nich wkurza mnie nieziemsko. Ta na motorze, która rozdziawia paszczę jak rekin. Z radości, ofkors. Zaśmiewające się dzeci z reklamy kaszki. "Czy wyglądam, jakby mi barkowało żelaza?" Ostatnie dziecię w reklamie przypomina mi laleczkę Czaki, tak się śmieje złowieszczo, jak demon. Boję się go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: moje typy ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.08, 13:03 Jogobellę jem na śniadanie, jem na lunch, branch, obiad, kolację, podwieczorek i deser... Owoce w Jogobelli som soczyste, som duże som jeszcze jakieś tam... Baba w reklamie Tiny z wytrzeszczem oczu... I teraz nowa jakaś głupia baba w przestawieniu o kaszlu czy tam innej chorobie... Gaspachio :D LOL... Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: moje typy ... 08.11.08, 21:34 O tak, gaspachio wygrywa wśród nowości. "Nie tylko umiem przyrządzić gaspachio, ale też je sprać" - grrrr :/ I jeszcze ten koszmarny ekstatyczny głos... I tylko dlatego, że plamę z sosu sprała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martona Re: moje typy ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 22:54 Nienormalny babsztyk z psychicznym uśmiechem na obliczu mówiące o "płaskim smaku". Kur.a, nie mogę jak ją widzę - ma feministyczna dusza dostaje szału. Kretynka z działu personalnego, co się nażarła apapu, panadolu czy innej cholery i wlazła na M.Everest - akurat, żeby to takie proste było, to całe pielgrzymki zapiernicz.ałyby w podskokach na górę. Durny Polbank i jeszcze durniejszy oblech z długaśnym kinolem - w nowej odsłonie bawi się w żółwia ninja. Matysiaki i Konrad - jako aktora go wielbię, ale ta reklama to niemal prostytucja. Zamachowski to samo - telekomunikacja na stos! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietta-w-sieci Re: moje typy ... 11.11.08, 21:44 O tak - "gaspacio" wyzwala we mnie agresję. Poza tym wszystkie te antytalenty kulinarne, co to gotują rosół czy barszcz na przejrzystej wodzie plus dwie kostki Knorra czy Winiar, i gotowe, a cała rodzina z przyklejonym uśmiechem wychwala gospodynię pod niebiosa. Plus dzieci w wieku jednoznacznie wskazującym na zażywanie nieskrępowanych cielesnych rozkoszy przez ich matkę w wieku do tego nieodpowiednim. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: moje typy ... 12.11.08, 14:47 Wszystkie reklamy przedstawiajacy swiat idealny-20 letnia matka o urodzie modelki z dziecmi w wieku szkolnym, tata -top- model przed 30-tka, wypasiony dom z ogrodem i basenem , bryka terenowa, dzieci oczywiscie sliczne... Ja im tak cholernie zazdroszcze(no moze procz przystojnego meza, bo lubie spokojny sen), ze nie moge na to patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: moje typy ... IP: *.eranet.pl 18.11.08, 20:55 I jeszcze piesek. Taki fajny i kudłaty, niezostawiający sierści na dywanach i kanapach, nieplamiący, najczęściej Labiszon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziaa30 Re: moje typy ... IP: *.chello.pl 16.12.08, 09:18 Taaa... typowa Polska rodzina z którą każdy się identyfikuje. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (nie)wyjątkowa Re: moje typy ... IP: *.acn.waw.pl 02.07.09, 12:38 A tak logicznie rzecz biorąc to skoro każda kobieta ("taka jak ty") jest wyjątkowa to żadna kobieta nie jest wyjątkowa. Ale tani chwyt... kobiety chyba nie są tak głupiutkie, co? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: moje typy ... 04.07.09, 15:48 Kazda kobieta lubi rzeczy wyjatkowe-nie kazda-ja wole calkiem zwyczajne, za to dobrze sprawdzone-uwazam ze ze cos reklamowane jako wyjatkowe to goowno owiniete w ladny papierek w celu podbicia ceny. Nienawidze reklam opartych na snobizmie-jakas luksusowa baba w wypasionym mieszkaniu saczaca kawe przy jazzowej muzyce w klimacie podpaski od Donny Karan odstraszy mnie od kazdego produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: moje typy ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.08, 18:05 amourpropre napisała: > Ostatnio: > > - koszmarne babsko z jakiejś reklamy chyba proszku do prania, które raduje się, > bo zrobiło GAZPAĆCIO. Okrutnie mnie drażni to przesadne zmiękczenie (i jeszcze > ten piskliwy głosik, brrrr!) Właśnie miałam o tym napisać, jeśli kolesie od reklamy nie wiedzą jak się wymawia gazpacho, niech dadzą pomidorową, wielkiej różnicy dla tej reklamy nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 12.11.08, 14:56 Dawno mnie tu nie było :D 1. Przychodnia. Stado chorych dziateczek. Nagle wbiega dziecię zdrowe, po czym swej matce oznajmia: "Znowu zapomniałem kluczy!" A Matka Polka promienieje dumą i szczęściem, gdyż jej karmiony środkiem jogurtopodobnym potomek zdrów jest jak ryba. I jak ryba ma problemy z pamięcią. 2. Cichopkowopodobna istota szepcze:"tak" do słuchawki. -Mama jest w ciąży!!!!- rzecze jej partner życiowy -Będę miała siostrzyczkę! -Ania jest w ciąży! Myszko moja! -Wiele nas łączy- rzecze znowu sobowtór Kasi C., a kamera ukazuje nam rodzinę siedzącą wokół okrągłego stołu. Pełnia szczęścia, a do tego pies, radośnie machający ogonem, rzecz jasna labiszon. Sielankowa wizja przyprawiająca mnie o skurcz żołądka i o chęć zafundowania jej bohaterom pobytu w Nerve Gas House z Piły2. Choć obawiam się, że wobec nadprzyrodzonych możliwości dziecięcia narodzonego, skończyłoby się na "Carrie". Słyszałem o małej Rosjance, która potrafi "prześwietlić" ludzkie ciało jak promienie X. Słyszałem o dzieciach przepowiadających przyszłość. Ale o dziecku robiącym badanie USG na odległość uszy moje nie słyszały. Są rzeczy, o których się filozofom nie śniło... Telewizjo! Udostępnij widzom telefon tej małej, aby każda emama mogła zadzwonić doń i poznać płeć swego dziecka!!! PS: Ja też dziecię proszę o diagnozę, bo coś mi w kręgosłupie strzyka. 3. "Nowe Bravo Girl. Super tipsy! Marzenia się spełniają!!!!" Ech, kiedy ja byłem młody (a to dawno nie było, bo mam 21 lat), moje koleżanki marzyły o studiach, rodzinie, fajnej pracy. Żadna nie nazwałaby plastikowych tipsów dołączanych do gazetki "spełnieniem marzeń". Aj, starzeję się, starzeję... PS: Człowiek uczy się całe życie. Zawsze myślałem, że tipsy tworzy się poprzez pokrycie paznokcia jakimś żelem utwardzalnym czy innym świństwem. A tu, patrzcie, tipsy z gazetki. Czy to taki plastikowy wihajster naklejany na paznokieć? I czym się go nakleja, Kropelką? I will be back! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 12:56 Zebys wiedzial, ze kropelka! W kazdym razie pachnie tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 13:14 To dziecię nieszczęsne, które grobowym głosem (z pobladłą buzią i drewnianymi wargami) oznajmia: - Będę miała... siostrzyczkę... Widać, że tej małej świat zawalił się na głowę - koniec bycia jedynaczką, starzy kochają już inne dziecko! Oto jesteśmy świadkami narodzin traumy na całe życie. Zamachowski. Brak mi słów: psychopatyczny lizus, dziwnie oświetlony, z wybałuszonym okiem, namawia do kupowania usług znienawidzonej przez cały naród Tepsy. Scena licytacji może się przyśnić - ten stwór w trykotach i natchniony, jasny głos Zamacha jak na wiecu ZMP. Horror. Choćby ze względu na pamięć o Shreku nie powinien się ładować w taką tandetę. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 13.11.08, 14:08 Co chcesz, dzieci ma. Czworo. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 01.02.09, 20:13 > -Ania jest w ciąży! Myszko moja! O Jezusie Chrystusie... Jak słyszałem to "myszko", chciałem wpakować w tiwi serię z kałacha... Potem tą "myszkę" chyba wycięli, co wcale nie oznacza, że reklama stała się mniej rzygliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 13.11.08, 17:18 - obrzydza mnie wygląd zupy w jednej z reklam koncentratu pomidorowego. Tam zupa pomidorowa jest tak obrzydliwie gęsta i czerwona, że kojarzy mi się z farbą olejną. Hehe. Jakaś "idealna gosposia" dodała tam chyba litrowy słoik koncentratu, a potem krzyczy "obiaaad" - lokata na 8%, 9%, a może na 10% ? Wszystkie reklamy lokat, rozmnażają się jak bakterie. Już nie mogę patrzeć na te lokaty, lokaty i jeszcze raz lokaty. Wiecznie tylko "wyścig banków", który to jest lepszy i rzekomo dalej więcej -Zamachowski i tepsa - do kosza. Kondrat i jego tysiaki - do stos. Shrek i jego kaczki - śmietnik. Ech.. mogłabym wymieniać i wymieniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 14.11.08, 08:06 Mnie już wcześniej odrzuca - w chwili gdy ta kobieta nachyla się nad słoikiem - wysunięta dolna warga tak dziwnie jej zwisa... A "zupa" rzeczywiście w kolorze niespotykanym w przyrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 14.11.08, 09:51 tych dwoje rozmawiających z dinozaurem o bankowości. sama idea spotu powaliła mnie z nóg, bo ja bym spieprzała jak meteor, gdyby mi się dinozaur w ogródku pojawił, a nie wdawała się ze zwierzęciem w dyskusje. a w spocie do bzdurnego pomysłu dochodzi jeszcze histeryczny, źle ustawiony głos kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 15.11.08, 20:51 o tak!!! mnie też ręce opadły nad geniuszem, który to wymyslił, biedak chyba na łożu śmierci lub innej sali totur to wymyślił, przecież ta reklama głupotą bije wszystkie pozostałe na głowę. tam chociaż starali się o jakiś efekt, a tu? pomysł z dupy wzięty... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 14.11.08, 09:44 Odwrotnie - Shrek to tepsa, a kaczki to Osioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.radom.vectranet.pl 14.11.08, 19:03 dostaje apopleksji na widok psychopatycznych mikolajow pakujacych na silowni. oba maja tak odrazajace mordy ze tylko lac i patrzec czy juz im sie te glupie ryje poprzestawialy. A ten suchy to po prostu kopa w doope i w kosmos debila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.08, 10:58 Straszny blondas z reklamy jakiegoś banku. Ten przebrany za biskupa w sportowym wozie. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Jedna tabletka,bardzoprosze,kosztuje tylko 20 grE 15.11.08, 13:01 Jesień mamy, listopad, a to jak wiadomo czas gryp, chryp i smarkania. Na a w TV czas reklam cud witaminek. I jest taka jedna nowa reklama, jakiegoś 'suplementu diety'. DO SZAŁU MNIE DOPROWADZAJĄCA! Durnie szczęśliwa rodzinka z 'parką' dzieciaków rzecz jasna kręci nibyśmieszną, nibyreklamę, tego nibycudownego leku. Z nibyrymowanymi hasłami. Matka ma na głowie zasupłany szalik (WTF?), dziaciaki drą się i skaczą po łóżku, ojciec to wszystko kręci i się podnieca jakby normalnie film XXX nagrywał. A moim ulubionym hasełkiem z tej reklamy jest tekst córeczki, drącej się: " Jedna tableta, bardzo proszę, kosztuje tylko dwadzieścia groszE!!! " Żeby nibyrym był :/ Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Jedna tabletka,bardzoprosze,kosztuje tylko 20 16.11.08, 12:34 O racja. Ta reklama doprowadza do szału!! Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Jedna tabletka,bardzoprosze,kosztuje tylko 20 16.11.08, 15:57 Racja, idiotyczne jest. Najbardziej zastanawia mnie ten szalik na glowie, babka wyglada jak kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Szprej do nosa 16.11.08, 16:24 Otrivin chyba. Udrażnia ale nie podrażnia. Ja bym twórcom spotu "udrażniła" inny otwór ciała takim kopem, żeby jelita do końca życia kolonografii nie potrzebowały. I jak naród ma mówić dobrze po polsku? No jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
reseda właśnie na nia patrzę fuj! 17.11.08, 13:12 zimna suka z tekstem "kiedy mąż się dooowieee...". Robiona na wampa z wielką kasą. Odrażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: właśnie na nia patrzę fuj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.08, 22:51 ... i do tego ta muzyczka... no normalnie horror jakiś... nie cierpię tej baby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: właśnie na nia patrzę fuj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.08, 11:25 eseda napisała: > zimna suka z tekstem "kiedy mąż się dooowieee...". Robiona na wampa z wielką ka > są. Odrażająca. Oj, TAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: właśnie na nia patrzę fuj! 18.11.08, 13:07 Otrivin - udrażnia, ale nie podrażnia. Mnie udrażanianie kojarzy się z rurami i kanalizacją oraz preparetm Kre, który jest żrący. I z pewnością podrażnia. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Szprej do nosa 18.11.08, 21:50 Ale co tam jest źle po polsku? Formy "udrażnia" i "podrażnia" są jak najbardziej poprawne. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Szprej do nosa 19.11.08, 18:11 zwierze_futerkowe napisała: > Ale co tam jest źle po polsku? Formy "udrażnia" i "podrażnia" są jak najbardzie > j > poprawne. Otóż NIE! Nie ma takiego wyrazu "udrażnia". Udrożnia jest, taaak, UDROŻNIA! Można udrożnić drogi oddechowe, jelita, kanał, starą rurę ale nia mozna udrażnić. No nie da rady! Podrażnia jest ok:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: strelicja Re: Szprej do nosa IP: *.zabrze.net.pl 19.11.08, 18:33 "Udrażnić" nie można, ale wydaje mi się, ze można "udrażniać". Tu chodzi o czas niedokonany. Dlatego też byłabym za tym, że forma "udrażnia" jest jednak poprawna. Ale żadnej kończyny za to sobie uciąć nie dam, przydałby się tu jakiś fachowiec od tych językowych niuansów :). Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Szprej do nosa 01.12.08, 19:05 Gość portalu: strelicja napisał(a): > "Udrażnić" nie można, ale wydaje mi się, ze można "udrażniać". Dokładnie. To są dwie różne formy bezokolicznika: "udrożnić" i "udrażniać", i od tej drugiej trzecia osoba l. poj. brzmi właśnie "udrażnia". Tak samo jak np. "uspokoić" i "uspokajać". Mówi się przecież "uspokaja", nie "uspokoja", prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Szprej do nosa 01.12.08, 20:35 zwierze_futerkowe napisała: > Gość portalu: strelicja napisał(a): > > > "Udrażnić" nie można, ale wydaje mi się, ze można "udrażniać". > > Dokładnie. To są dwie różne formy bezokolicznika: "udrożnić" i "udrażniać", i o > d > tej drugiej trzecia osoba l. poj. brzmi właśnie "udrażnia". Tak samo jak np. > "uspokoić" i "uspokajać". Mówi się przecież "uspokaja", nie "uspokoja", prawda? Zły przykład. Stosując tę analogię powinnaś napisać: mówi się "uspokaja" a nie "uspakaja". I to jest dobry odnośnik do tego przykładu. Zdecydowanie nie mówi się "udrażnia" tylko "udrożnia". A ta polemika utwierdza mnie w przekonaniu, że reklamy źle wpływają na nawyki językowe Rodaków:)Proponuję zapytać prof. Miodka lub Bralczyka. Ja nie omieszkam się upewnić przy pierwszej sposobności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Szprej do nosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 00:48 Więc mąż tej pani co "jak mąż się dooowie..." to już wie... i to "spełnia jego oczekiwania" czy jakoś tak brrr.... rety jak mnie wkurza ta reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
kropotkina Re: Szprej do nosa 03.12.08, 14:56 > Dokładnie. To są dwie różne formy bezokolicznika: "udrożnić" i > "udrażniać", Z tym, że jedna z nich jest nieprawidłowa... Wystarczy zajrzeć do słownika: so.pwn.pl/lista.php?begin=udro%BF Odpowiedz Link Zgłoś
memor Re: Szprej do nosa 21.01.09, 19:36 Udrażnia jest poprawnie także moim skromnym zdaniem;] Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Jedna tabletka,bardzoprosze,kosztuje tylko 20 18.11.08, 21:49 Z klawiatury mi to zdjęłaś. Właśnie miałam napisać o tej rodzince z dziedzicznym ADHD. Odpowiedz Link Zgłoś
tango-anava Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 18.01.09, 15:09 Spersonifikowana prostata przypominająca o sobie w formie budzika. Reklama prostamol uno (chyba) - obrzydliwe niczym sławetna animacja bakterii w reklamie środka przeciwgrzybicznego do stóp. Odpowiedz Link Zgłoś
intern-autka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 17.11.08, 21:38 Wkurza mnie maly glod-wszyscy sie boja tego stworka,jakby to byl jakis odrazajacy potwor/kosmita,a pozniej wpadaja na genialny pomysl zjedzenia serka co powala malego gloda-nie znosze tej reklamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 01.02.09, 20:19 Reklamy są do bani, ale Mały Głód zasługuje na swój własny show w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
biala-myszka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 18.11.08, 22:01 Wszystkie baby z zapchanymi jedzeniem gębami (swoją drogą, ciekawe, dlaczego tylko baby? wietrzę tu spisek MCP). I niezależnie od tego, co zajadają, czuję do tego przysmaku taką odrazę, że nie jestem w stanie jej przełknąć. A szkoda, bo KitKaty lubiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Devani Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.subscribers.sferia.net 19.11.08, 11:14 Moja nowa zmora to siedzący przy stole z rodzinką tatuś ubabrany na twarzy barszczem. To znaczy domyślam się że to miało imitować barszcz (reklama barszczu), bo to co on ma nad górną wargą to wielki błyszczący glut. Jak dla mnie kisiel albo ciemno różowy żel do włosów. Paskudztwo :P Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 19.11.08, 22:34 Witam Najgorszy ten typek bez ramion , za to przebrany za biskupa. W morde on jakby mutant i taki wyblakły..... A tatuaży ma !!!!!!!! no strach sie bac.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.C. Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 26.11.08, 22:55 No i przede wszystkim debilne reklamy leków w radiu... ;/ 1) Pani rozanielonym głosem: -"Kochanie, jak myślisz ile kapsułek oleju z wątroby rekina trzeba brać, aby być odpornym?" Tak, jasne. Jakoś nie wyobrażam sobie takiej rozmowy o kapsułkach w codziennym życiu. 2) Pan doktor z głosem jakby siedział na tronie (NeoMag Forte) BTW, w ogóle większość facetów w reklamach w radiu ma taki wku...cy dla mnie głos, jakby całe życie chorowali na gardło, a do tego wypalali z 3 paczki fajek dziennie, jak np inny (a może ten sam?) koleś z reklamy: babka:-Poczekaj coś ci wypadło! Ooo, 20 groszy! i tutaj:- Łeee, co dzisiaj można za to mieć? I dalsza bezsensowna gadka o "dziennej dawce witamin i minerałów". Odpowiedz Link Zgłoś
biala-myszka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 27.11.08, 08:02 Radiowa reklama łączona Lewiatan + Bonduelle. Mamusia i córeczka szczytujace na myśl o pójściu do ww sklepu i nabyciu ww warzyw. A na koniec "przeszczęśliwy" śmiech brzmiący, jakby obie panie zamierzały udać się w nocy do sklepu i zatruć wszystkie znajdujące się tam puszki z warzywami. Szczególnie dziewczynka wydaje z siebie takie odgłosy, że... wilkołaki są wśród nas... Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 27.11.08, 15:32 Reklama pewnej kawy: "Zatrzymaj chwile", w ogóle nie wiem o co chodzi w tej reklamie, ale jest irytująca... głupi śpiew: Stodal, stodal niech żyje, żyje nam... Mój tata kaszle tak ehu, ehu, a ja kaszlę tak (...) - totalna porażka Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 27.11.08, 16:09 kochaaanie nak się nazywa ten lek który dajesz oskarkoowi? ocsillokokcimum oscillo co? "a gó...!" mi przychodzi do głowy odpowiedź I jeszcze na końcu dumna mamusia zarzuca gó...arzowi szalik na szyje i mówi: "bierz będziesz zdrowy, tak jak my z oskaarkiem" takim sztucznym wqrzającym głosem. Wrrr Wkurza mnie też reklama telefonu z nawigacja i mikołajami. A konkretnie piosenka "jingle bells" w wersji rockowej. Włosy dęba mi stoją jak to usłyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.acn.waw.pl 27.11.08, 18:34 Dzieciar ze zrosnietymi brwiami w reklamie jakiegos majonezu, ktory na koniec belkocze "So za łachomszuch!". Ohh zabilbym!! Odpowiedz Link Zgłoś
jyothika Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 28.11.08, 14:39 Mój typ ostatnio to trójka psychopatów rzucających się na sympatyczne świnki-skarbonki. Masakra. Ogólnie to też kiedyś się zastanawiałam kto wymyśla takie głupie reklamy. Od kiedy poznałam dwójkę takich osobników... już się nie dziwię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.C. Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.08, 13:09 Hmm, ale jest jedna reklama która bardzo mi się podoba (a to bardzo rzadkie zjawisko), a mianowicie spot, w którym Wojciech Mann i Krystyna Janda zamieniają się głosami. Klasa sama w sobie, a nie jakaś Marcysia ze Złotopolskich z Tiną... Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.11.08, 22:34 Ohydna nachalna reklama KDT. W radiu Eska. I te teksty: nasze centrum z klasą, poznali się duńczycy, może poznają się urzędnicy, musi być w centrum... taaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 30.11.08, 00:29 a najgorszy ten przekąs jak mówi to: urzĘdnicyyyy... ohyda! a ci bezczelni straganiarze won na bazar z tymi szmatami! Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 02.12.08, 08:35 Ten facet o wyglądzie recydywisty i wejrzeniu zbira ze znanego wierszyka (o tatusiu co to nie wraca ranki i wieczory, a pełno zbójców na drodze), który kolęduje z rodziną w chatce z piernika, a gdy maleńkie kopytko zziębniętego reniferka stuka nieśmiało do drzwi chatki facet wypada na zewnątrz z mordem w oczach i tylko siekiery mu brak. Wiadomo - Wigilia, jeszcze mu się jakiś zbłąkany wędrowiec przyszlaja na kolację! Tata psychopata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka_rolka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.swietojanska.net 03.12.08, 13:27 i do tego jeszcze te zdrobnienia: reniferek z noskiem i kocykiem w salonikach - aż dziwnie, że nie kolporterka... fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.s3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 03.12.08, 15:14 1. "kosztuje tylko 20 grosze" - GRRRRRRRR 2. Wrzeszcząca Pani, kiedy jakiś młody człowiek gryzie ją w pośladek, bo... jest głodny. Wrzask tej kobiety budzi moje najgorsze i najgłębiej skrywane instynkty. 3. Przerobione filmy w reklamach (chyba) simplusa. Nie cierpię horrorów i ciarki mnie przechodzą. 4. Kobieta z wytrzeszczem oczu wśród całego rocznego nakładu gazety Tina przyprawia mnie o mdłości. 5. Blondynka jadąca na rowerze, a jej włosy mega romantycznie fruwają na wietrze (jakby 500 V suszarkę zwróconą w twarz tej pani włączono) - podłożony głos z "polskim dabingiem" jest masakryczny. Reklama dotyczy pewnie czegoś do włosów, chociaż mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.s3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 03.12.08, 15:18 Oooo mam, przypomniało mi się: Reklama nr 5 zaczyna się od pisku "postaw na pałer, twoja fryzura to wytrzyma..." Oczywiście słowo pałer zapewne ma jakieś odniesienie w naszym ojczystym języku, ale żem go jeszcze nie pojęła :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arcadios Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.radom.vectranet.pl 05.12.08, 02:58 Czemu nikt nie wspomina o panu z problemami psychicznymi, reklamującym sieć Orange? Toż to nie rozdwojenie, a pomnożenie jaźni, ba! Zahaczanie o omnipotencję. W końcu on jest wujkiem Józkiem (czy jakoś tak), wszystkimi dzieciakami, ciotkami... Pewnie rozmowę kwalifikacyjną na stanowisko "dubbing spotu reklamowego" w Orange przechodzą tylko ci, którzy zaczynają ją od słów "No więc na początku stworzyłem świat" :) Oczywiście ciekawym przypadkiem jest pani kadrowa, która na prochach pokonała Mount Everest.Alpinistka, która nie czuje się nią, pomimo takiego osiągnięcia? Ta udawana skromność. To brzmi mniej więcej tak: "Ahlpinistha?pophrosthuchochamgóóóóryyy!" Kolejna sportsmenka to oczywiście pani lubująca się w maratonach. Jakie tym razem mamy wyznanie? "Mharathońszyk shie nie poddahje! Nihie przhed stharthem!" Ogólnie mówiąc reklamy środków przeciwbólowych mnie dobijają. Nigdy w życiu ból głowy nie wystąpił u mnie z gwałtownością, której nagła śmierć sercowa może mu tylko pozazdrościć, ale narastał stopniowo. Panie jednak potrafi "ból złapać", ale jedna tabletka w sekundzie czyni cuda. Do tego jest to tabletka inteligentna, więc z nudy można sobie z nią pogadać o twórczości Witkacego, czy wizji umarłego Boga według Nietzschego :) Co jeszcze? Kuchnie-chlewnie, które Cify, Ajaxy i inne trucizny nie dość, że oczyszczają, to jeszcze napełniają świeżością. Cud, że żaden użytkownik takiej kuchni nie odjechał na OIOM z rozpoznaniem zaawansowanej sepsy zanim tę świeżość poczuł. Kolejna reklama-zabójca, chyba nowość. Wielka grillowa impreza, Irek B. w roli sprawozdawcy i dwóch panów klasy "Zapracowany urzędas na urlopie" Jeden przechwala się, że używa Fairy, na co drugiemu robi się nieco głupio, ale przyjmuje wyzwanie do walki z brudem na zapuszczonym, od lat chyba nie mytym grillu (Powraca motyw sepsy) Oczywiście przegrywa z kretesem, bo Fairy działa jak kwas siarkowy, rozpuszczając tłuszcz na blacie konkurenta. Poza kadrem rozpuszcza pewnie także i ręce, a może nawet całą konstrukcję grilla. :):) Najbardziej mnie jednak dobijają tzw. "normalne rozmowy". Tak więc musimy wiedzieć, że w szablonowym polskim domu szeptem godnym radzieckiego szpiona mama za plecami taty tłumaczy Oli jak dbać o drogi moczowe, a do radia dzwoni się w sprawach dotyczących potencji (Ta ohydna gra słów w nazwie produktu i sloganie. Odtąd cała męskość opiera się tylko i wyłącznie na potężnym wzwodzie, bo przecież facet to taka maszynka, która musi, bo się udusi:)) Kolejna sprawa - Nesquick. Przecież te dzieciowiny są najpewniej pouzależniane do tego świństwa. Psychoza jaka je ogarnia na myśl o kolejnej misce specyfiku, pomysły aby ją zdobyć... I królik, w 99% diler ze skrzywioną psychiką, zachęcający do tych poświęceń. :):)Po spożyciu na twarzach błogostan niczym u narkusa po zapakowaniu w kanał :) Odpowiedz Link Zgłoś
zazaz3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 05.12.08, 11:44 Udusiłeś mię-ze śmiechu!Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka-mi-la789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 17:46 Co do osobniczki od maratonów, to warto zauwazyć, że strzygł ją ślepy fryzjer. Inne moje ukochane gierojki to kuchty wpadające w panikę na widok plamy na koszuli chłopa. Ani chybi mężunio w dziób przywali. A, i jeszcze kretynka od "gassspacio". Odpowiedz Link Zgłoś
wichura_3 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 05.12.08, 20:33 umarłem ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 01.02.09, 20:23 > Oczywiście słowo pałer zapewne ma jakieś odniesienie w naszym ojczystym języku, > ale żem go jeszcze nie pojęła :))))) Oczywiście, że ma odniesienie - do słowa "pała" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rilax Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 05.12.08, 21:47 Moja super lista: 1. Ibisz jako super fighter i kuchmistrz wykonujący jakieś popierzone ruchy! 2. Jogobella i te wszystkie som + skaczka ! 3. Blueconnect Ery - chora piosenka i ci ludzie, co robią jakieś szpagaty i inne figury 4. "płaski smak" - masakra Dla równowagi - reklamy, które wydają mi się śmieszne i dobre: 1.reklama Cyfry + z Mikołajami na siłowni :) 2. karmel , ciastko i czekolada twixa :) 3. reklamy Biedronki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arcadios Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.radom.vectranet.pl 06.12.08, 02:14 Trudno też nie wspomnieć o wszelkich reklamach z lokalnych telewizji i rozgłośni radiowych. Jeśli jest w haśle reklamowym jakiś rym, to zwykle jest on mocno częstochowski. Przykład? W Radomiu jeden z salonów piękności reklamuje się wierszykiem, który kończy się tak: "płaski brzuszek, szczupłe uda. To nie cuda! Naprawdę możesz być chuda!" Reklama ta leci we wszystkich loklalnych rozgłośniach, a rym naprawdę przyprawia o ciarki. Ciekawa była też reklama jakiejś wody nadawana na antenie WOT. Nie pamiętam już o co dokładnie chodziło, ale cała familia piła przy stoliku wodę, (jakież to rodzinne) a najstarszy syn (ogolony na łyso siedemnastolatek) uśmiechał się rozwartym otworem gębowym, do tego machał chorągiewką w logiem producenta. Nie muszę dodawać, że Walduś Kiepski wyglądałby przy nim jak habilitowany doktor prawa :) Wracając jednak do ulubionej przez wszystkich Jogobelli. Jak owoce "mogom być chrupionce"? Przecież kawałek truskawki zanurzony w jogurcie nie dość, że miękki z natury to jeszcze substancją nasiąka, jest więc raczej cztapowaty. A może paniom podrzuca się truskawki mrożone? :) Mam także pewien dylemat. Co zrobiła pani zaraz po przyniesieniu jakiejś przyprawy, bodajże "Pomysł na..." czy innego cudaka do domu? Bitki czy... mitki? Bo ja zawszę słyszę "mitki" i nawet całkiem logicznie mi się to układa: meat-mięso, wymawia się "miit". A więc mitka to taka nuworyszowsko-anglopolska bitka powstała ze skraszowanego hammerem pisu meatu :):) Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 07.12.08, 01:35 Moja ulubiona ostatnio to reklama allegro w pełnej wersji którą początkowo puszczano. czyli z babciami w tle. Naprawdę ją lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 13.12.08, 18:36 Idą Święta, a wraz z nimi reklamy świąteczne. Choinka, świąteczna atmosfera, pan i pani, pani wyciąga z eleganckiego pudełka prezent- kosiarkę do nóg. Ach, jakże się cieszy!!! Widzimy jak pani depiluje tym ustrojstwem swoje i tak gładkie jak siedzisko niemowlaka nogi i słyszymy głos: "niech codziennie czuje Twoją miłość". Ło matko Tuska i Buzka!!! 1) Taka kosiarka to jeden z prezentów z gatunku "z ukrytą sugestią", takich jak dezodorant, pasta do zębów czy krem odchudzający. 2) Kiedyś, w wizycie u koleżanki, ujrzałem takie podobne narzędzie tortur na półce i wyraziłem chęć jego obejrzenia. Nikczemnica spytała, czy nie chciałbym zobaczyć, jak ono działa. Chciałem. Podwinąłem nogawkę do góry... i wtedy dowiedziałem się naprawdę, co oznaczają słowa: Ból i Cierpienie. "Niech codziennie czuje Twoją miłość"???. Może, jak jest masochistką... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 13.12.08, 20:01 Ja dostaję cholery jak słyszę 50 tys. razy dziennie w radiu reklamę nawet nie wiem czego, bo jak słyszę ten obrzydiwy piskliwy głosik, to przełączam: TATO, TATO A PO CO CI TE ŁYŻWY? HURRRRRRA IDZIEMY NA ŁYŻWY noż cholery można dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 19:48 Umarlam ze smiechu!!! a co myslales, ze depilacja jest fajna rozrywka, tak dla zabicia czasu?? to BOLI jak cholera, i nawet rozowy kolor depilatora nie zlagodzi bolu...eeeeh, cieesz sie, ze jestes facetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuziaa30 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 15.12.08, 17:05 Już wcześniej było przypomnienie - tv mango czy cus takiego i zestaw do pielęgnacji stóp czy też pięt itd itp wkurzające!jak wszystko w tv mango... ale nazwa tego specyfiku!!! to zasługuje na naszą uwagę! PERFECT PEDI ... oczywiście pedi od pedicure,może ja jestem jakaś zboczona,ale nazwa perfect pedi akurat nie skojarzyła mi się z pielęgnacją stóp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 20:50 Ohydny barszcz instant, który zawsze wychodzi seplaty. Za blady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.toya.net.pl 16.12.08, 09:24 Padłam na przeziębienie i po przeczytaniu tego wątku mam problem: Co wziąć? Gripex, oscillo cośtam, itp. Może jednak herbatka malinowa? Czy była już reklama świątecznej coca-coli (tradycyjnej potrawy wigilijnej) z Mikołajami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.08, 21:24 Nie lubię reklam Brise. W tych reklamach na przykład pingwinica jest matką stonogi. Jeszcze w wydaniu ludzkim tychże reklam siedzi sobie chłopiec na klozecie i zatyka nos. Ja zawsze mam wrażenie, że on walnął mega śmierdzącą kupę i ten odświeżacz nic nie pomoże. :/ Kobiety rozmawiające z delmą tudzież robiące bitki są poza konkurencją, hihi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.radom.vectranet.pl 18.12.08, 20:43 nienawidze: 1. Ibisza udajacego goryla czyli robiacego tzw "malpe" 2. cherlawego Mikolaja co pakuje o choinka 3. jeszcze bardziej cherlawego pana o ciotowatym glosiku zachecajacego do zakupu tvn chyba cyfrowego - zawsze mi sie wydaje, ze to jakas parodia reklamy i za kazdym razem ogarnia mnie przerazenie kiedy sie okazuje ze nie, ze to jednak prawdziwa reklama na powaznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bell Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.toya.net.pl 19.12.08, 09:51 W Trójce leci reklama jakiejś firmy sprzedającej (chyba) karpie. Mikołaj pyta dziewczynkę: - Co byś chciała pod choinkę? dziecinka odpowiada: -Rybę od pana karpia! Mikołaj szczuje, ze może jakąś zabawkę czy coś,a ta nie:-Rybę od Pana Karpia! I tak ze trzy razy. Na koniec najbardziej chyba wku...ające, chłopczyk z wadą wymowy mówi: -Pan Kałp, to dopieło łyba. Puszczają to kilka razy na godzinę. Jak to słyszę, to mi się świąt odechciewa... Czy dzieci z wada wymowy sa naprawdę takie urocze w reklamach? Noż, ku..., do logopedy a nie do radia! Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 21.12.08, 20:07 Ostatnio zobaczyłam w TV reklamę "bezpiecznych" fajerwerków Hestia. Pomijam już kwestię "bezpieczeństwa" takich zabawek, ale sama reklama po prostu mnie zmiotła swoją tandetą, niechlujstwem wykonania i koszmarnymi, amatorskimi do bólu włosów na plecach postaciami w roli głównej. Takie badziewie mogło jeszcze ujść z końcem lat 80-tych, w jednym rzędzie z reklamami typu Prusakolep czy Purokolor 89, niestety, w 21 wieku jest jedną wielką obrazą dla widza. Osobnik, który to wymyślił, powinien zostać pokazany w TV, z podaniem imienia, nazwiska, adresu i z podpisem "To ja ugniotłem tę ohydną, tragiczną chałę, czyli reklamę fajerwerków Hestia". Odpowiedz Link Zgłoś
anutek115 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 22.12.08, 18:06 Aha. Specjalnie zajrzałam na ten wątek, żeby sprawdzuić, czy ktoś to dzieło wyhaczył. Ja zazwyczaj raczej go słuchałam, zajmując się w międzyczasie masą rzeczy, aż wreszcie wczoraj ją obejrzałam. Rany. Szczęki na ziemi musiałam szukać, tak mnie opadła. KTO TO WYMYŚLIŁ?!~!!! Że też kary na takich nie ma! To jest... to jest... to jest coś, na widok czego zatyka czlowieka na amen (a mnie do obgadywania reklam nigdy jakoś słów nie brakło. Do wczoraj). Bezsprzeczny, nie mający sobie równych, genialny w swym prostactwi i ordynarności namber łan! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 15:28 Popieram, raz że produkt idiotyczny w połączeniu z firmą, dwa że reklama straszna. Widziałam ją wczoraj i czekałam na zaskakującą puentę, naiwnie myśląc, że to żart. Alas! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilona Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 30.12.08, 21:33 mnie do szału doprowadza reklama jakiegoś specyfiku na srakę z obrzydliwymi potworami na talerzach, które śpiewają jakąś debilastą piosenkę kto wymyślił taki koszmar? oferma reklamująca tvn na kartę - bezkonkurencyjny! skąd oni wytrzasnęli tego oszołoma? chyba tv trwam im go podrzuciła jako złośliwy żart!!! niezmiernie irytuje mnie ostatnio przygłupiasta muzyka z reklamy witamin: flyyyyyyyyyyyy juuuuuuuuustt flyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!! o żesz fly away z mojego telewizora!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 05.01.09, 05:52 ależ Ty sfrustrowana jesteś Ilono. nie masz już czego oglądać tylko reklamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aquira Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.infoglob.com.pl 24.12.08, 00:43 Ostatnio baaaardzo denerwuje mnie reklama Ery. O tej kolejce do toalety i dwóch wyraźnie rozbawionych panienkach, które z niej wychodzą. A na komentarz dotyczący ich długiego pobytu w miejscu, w którym załatwia się potrzeby fizjologiczne reagują śmiechem. No po prostu bym je tak zdzieliła w te głupie ryje, że bałyby się zbliżyć po toalety i od tej pory zaczęłyby sikać po krzakach. Co w tej reklamie ma być zabawnego? Ja życzę reżyserowi, żeby złapała go ostra biegunka w niespodziewanym momencie i w dodatku w jakieś knajpie, i żeby wtedy ktoś zajmował łazienkę, bo musiał porozmawiać przez telefon. A to i tak za mała kara za to badziewie! Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.12.08, 08:09 Świąteczna reklama Pana Karpia... Nienawidzę wyniosłego dzieciara, który lodowatym tonem podczas kolacji pyta: "A kiedy będą prezĘty?". Potem cała rodzina rechocze sztucznym śmiechem. Wrrr Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.12.08, 08:42 Ooooo taaaaak....i ten klaszczący dziadek, taki szczęśliwy że dzieciar się o prezĘty dopomina... Ogolnie dzieciary są w każdej reklamie wkurzające, tFórcom wydaje się chyba że one takie milusie rozkoszniusie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
idasierpniowa28 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.12.08, 09:10 Przyznam, że nie przeczytałam całego wątku :P, więc może się potórze :), ale mnie najbardziej drażn: - Baba na na ruchomych schodach w spódnicy, przedstawiającej chyba coś do jedzenia i zboczony koleś gryzący ją w tyłek. Bo niby taki głodny :/ I ten jej przejmujący wrzask, ten zryw do ucieczki, ta " panika" w oczach:/ Nosz kur.... Prawidłową reakcją każdej zdrowej normalnej kobiety byłoby takie odwinięcie się że koleś sppadałby ze schodów przez kolejny tydzień :P - Biedronka. Ale nie reklamy produktów ( bo te akurat jak na polską reklamę są dośc fajne) tylko to : "Przepraszam, pan tu pracuje? Nie, ale chcialbym" I potem : wszyscy chcą pracoać w biedronce! No jaaaaasne, praca tam to marzenie 99% Polaków.. Tylko, cholera, ciężko się dostać :P Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.12.08, 09:36 kilka razy słyszałam w radio reklamę, od której sierść się na łokciu jeży. w tle kobita krzyczy, bo ma bóle porodowe, a na pierwszym planie facet wychwala zalety jakiegoś systemu samochodowej nawigacji satelitarnej, który pomoże mu ominąć korki w drodze do szpitala. dłuuuugo wychwala. a na końcu okazuje się, że kobieta na dzień porodu wybrała sobie niedzielę, kiedy i tak nie ma korków. autorzy tej reklamy stanowczo powinni zmienić dilera, bo im zanieczyszczony staf sprzedaje. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Era 24.12.08, 10:35 Ochhh, jak mnie wkurza ta reklama!!! Panienkom powinno się kazać stać w kolejce do toalety godzinę i zobaczylibyśmy czy tez byłoby im tak wesoło. Niestety w knajpach/klubach bardzo często kolejki do toalety są ogromne i to nic przyjemnego czekać 30 minut bo jakieś paniusie mejkap sobie poprawiają. Kretyńska reklama!!! -reklama szczęka/cenka opada- noszzzz, jakby moja ręka opadła na osobę, która to badziewie wymyśliła to... echhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Era IP: *.acn.waw.pl 24.12.08, 21:33 > -reklama szczęka/cenka opada- noszzzz, jakby moja ręka opadła na > osobę, która to badziewie wymyśliła to... echhh... O tak, a wersja radiowa z Japonczykiem uczacym sie polskiej wymowy... wrr!! Co za szczyt chlamu! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_pawelka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 26.12.08, 16:03 Gość portalu: aquira napisał(a): >Co w tej reklamie ma być zabawnego? Ja życzę reżyserowi, żeby złapała > go ostra biegunka w niespodziewanym momencie i w dodatku w jakieś knajpie, i > żeby wtedy ktoś zajmował łazienkę, bo musiał porozmawiać przez telefon. A to i > tak za mała kara za to badziewie! Otóż to! Reaguję tak samo! Era nigdy nie miała dobrych reklam... Co jedna, to gorsza. Całej Erze życzę opisanej przez Ciebie sytuacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Jakas telewizja na karte 26.12.08, 14:41 Na TVN puszcają idiotyczną i tandetną reklamę jakiejść tv na karte. Stoi taki smętny i paskudny facet i obleśnym głosem mówi żeby kupic karte a bez abonamentu bedzie sie miało tvn i religia.tv. Reklama rodem z początku lat '90. Koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: Jakas telewizja na karte 26.12.08, 17:58 Oj tak... Facecika bodajże w sweterku długo nic nie pokona. I ta mina "Skąd ja się tu wziąłem?. Powiem co mam do powiedzenia i spadam, bo jeszcze mi tu coś zrobią" Taki czterdziestoletni prawiczek :) Szczerze zaś gość przypomina mi księdza "po cywilu" :) Dobrze, że okres świąteczny już praktycznie za nami, bo miałem dość widoku dzieciarów śliniących się na widok prezentów (mali materialiści), mikołajów na surowo przekopiowanych z "jułesej" (ho!,ho!,ho!) i innej komerchy... Jeszcze tylko Sylwester i powrócą "sekszaczki" i "alphinisthi hohające hóry" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Ciocia z reklamy Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 20:18 Chwilowa mozliwosc odbioru polskiej TV i oczywiscie kochanych przez nas wszystkich reklam, i juz mam nowy typ: ta babe z uszminkowana paszcza, sliniaca sie do calkiem sympatycznego chlopca (jakich malo w reklamach), budzi we mnie chec strzalu z pilota. Wrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 reklama renault laguna 27.12.08, 20:38 Ta w której jakiś palant wymienia: kupiłem cośtam bo ma to sąsiad, kupiłem cośtam bo mają wszyscy. Wiecie że dopiero niedawno załapałam że to reklama renault? Byłam pewna że to reklama samochodu KIA. Dlaczego? Bo facet mówi: "kupiłem cośtam bo ma sąsiad, a KIJE bo (coś tam)". Myślałam że te KIJE to śmiesznie odmieniana kia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpinistka Re: reklama renault laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 22:15 ...WreŚcie poŚliśmy w gory... bla, bla, bla, Alpinistka? Po prostu kocham góry. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: reklama renault laguna 29.12.08, 22:16 Ja też byłam pewna, że to jest KIA! Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix-kiddo Re: reklama renault laguna 07.01.09, 16:03 a mnie ten palant w ogóle wkurza swoją palantowatością, czyli kupowaniem rzeczy "bo mają wszyscy, bo metka, bo warto się pokazać". Co za debil z takich powodów cokolwiek kupuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelka76 Re: reklama renault laguna 27.01.09, 19:47 A zauważuliśćie, że ta reklama jest od końca? Gość oddaje kosiarkę do sklepu, garnitury też , a na koniec wjeżdża Renówką do salonu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomecki Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.wolborz.sdi.tpnet.pl 29.12.08, 10:20 Wszelakie reklamy z debinymi tatusiami i przemadrzalymi babami - na mysl mi przychodzi reklama jakiejs stacji paliw i jakichs tam punktow, ktore debilny tatus chce wymienic na wiertarke, po czym przyglupia baba: suszarke kochanie suszarke i znow debilny tatus: alez oczywiscie, ze suszarke - masakra. Poza tym wszelakie reklamy gdzie myje sie podloge, ktora jest czysta, faceci gola twarz, ktora jest juz ogolona itp. Przyklady moze sa stare, a to dlatego, ze reklamy przerywane filmami i tance, spiewy, cyrki tudziez inne badziewia z tzw. "gwiazdami" skutecznie spowodowaly ze nie ogladam telewizji juz ze 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 30.12.08, 09:36 Ibisz udający małpę. Za kazdym razem jak go widzę mam ochotę skrócić jakoś humanitarnie jego (i moje) cierpienia. Neutrogena - balsam do ciała - sina, chuda, patykowata, pokryta obrzydliwą gęsia skórką modelka, z zaawansowana lordozą. Bleee.... Czy tylko ja mam wrażenie, że ona kąpie sie w jeziorze zimą? W takim razie nie dziwie sie, że ma problemy ze skórą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_annabel_lecter Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 30.12.08, 12:27 "ciocia" z reklamy Kubusia - ilekroć widzę to rozdygotane monstrum z ekstremalnym wytrzeszczem oczu oraz czymś pośrednim pomiędzy szczękościskiem a sardonicznym uśmiechem, mam ochotę ryknąć na całe gardło: "Sioooooooooostroooooo! Relanium i kaftan bezpieczeństwa, prędkooo!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 05.01.09, 05:54 masz rację relanium i kaftan dla Ciebie! ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 bodajże niquitin 31.12.08, 10:19 W każdym razie jakieś plastry na rzucanie palenia. 3 babska (jedna jest narratorem ze smętnym głosem) siedza przy stole i rzucają (!) palenie:) jedna gruba podjada, druga medytuje, trzecia (ta mONndra) przykleja plastry. Gniot jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 Re: bodajże niquitin 01.01.09, 16:47 Ha! Zdubingowali babe! Widać nie tylko mnie wkurzała;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: bodajże niquitin IP: *.eranet.pl 04.01.09, 23:38 1. Sposób mowienia tej kobiety- naprawdę irytujący. Ale nie tak, jak pana od "telewizji na kartę"- przywodzi mi na myśl wędrownego kaznodzieję/ świadków Jehowy, próbujących Cię przekonać do "oddania swojego życia" Jezusowi/Jehowie/Elvisowi/Diegu Maradonie itp. 2. Tu jest reklama fajerwerków Hestii, jakby ktoś był masochistą. Ech, przypomina reklamy nadawane w dawnej TV Katowice. Mmmmm... aż się prosi o spadający na "bohaterów" 16tonowy ciężar. 3. Knorr. Przy stole dzieje się wiele. Obrazki pokazujące szczęśliwe rodziny, matki-Polki, dziatwa. Taaak. Rodzinne ciepło bierze się z zupy w proszku. Z przypraw w proszku. Z ciast w proszku. Ach, z proszku powstałeś, w proszek się obrócisz... 4. Winterfresh. Kiedy słyszę "dyskretniejsza" "ułatwia zbliżenie" wypowiadane zaraz po "guma" zastanawiam się, czy aby producent nie zabrał się za inną część przemysłu gumowego i nie robi czasem reklamy w rodzaju Wódki, pardon, Łódki Bols, czy WTK Soplica. Odpowiedz Link Zgłoś
czesio_zombie Re: bodajże niquitin 04.01.09, 23:43 Nie wiem czy to było ale reklama Bartycka 24 to masakra www.wrzuta.pl/film/5h5f9nuSuL/bartycka_24 p.s trzeba chwilkę obejrzeć fragment tvp regionalna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szadoka Re: bodajże niquitin IP: 212.160.172.* 23.01.09, 11:27 oj, moja ulubiona :))) co za debile to wymwyslaja, generalnie regionalne wymiataja. Ostatnia "ulubiona" : debilka kleczaca przed actimelem co to mu cena spadla. I jeszcze reklama lizakow- ale oso chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: bodajże niquitin 01.02.09, 20:57 Och wow... Ten pierwszy pan w taksówce wygląda, jakby chciał przewożonym drągiem zdzielić pana taksówkarza między oczy. Z kolei zmutowane dziecko kwalifikuje się do odstrzału, do odstrzału, żaden inny numer. Babka od "wyposaszaje wnentsz" powinna pilnie skonsultować się z logopedą i laryngologiem. Z kolei taksi drajwer wygląda, jak Karol Marks (być może to on, pod tym sprytnym przebraniem przeprowadzający studia nad modelem społeczeństwa bezklasowego). Ogólnie rzecz biorąc, najbardziej profesjonalnym aktorem biorącym udział w tym czymś jest pies. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka99 70% naszej odporności znajduje się w jelitach 05.01.09, 22:04 Takie zdanie przewija się przez reklamę actimela...(z serii "ale o co chodzi?"- wcześniej rzucał to jakiś gó...arz, teraz blondi) Odpowiedz Link Zgłoś
dzagudka Re: 70% naszej odporności znajduje się w jelitach 07.01.09, 15:58 Mnie najbardziej w***wiają: 1. ciotowaty maminsynek w sweterku reklamujący tv na kartę - nie wiem czemu ale jak na niego patrzę to tylko słyszę "religia tv" A za to dla odmiany bardzo mi się podoba reklama "religii tv" jak tych kilku duchownych różnych religii rozmawia na siłowni. Trochę to wprawdzie bez sensu, bo umawiają się na telewizję jak za czasów komuny, ale reklama jest sympatyczna. 2. wytrzeszczona i wyszminkowana ciocia od Kubusia z głosem kruszącym szkło. Noż w mordę, jakby mi taka zmora do chałupy wlazła i dzieciaka za poliki szarpała to na kopach z 10tego piętra by jechała jak nic. Przy tej babie kompletnie umyka fakt że to reklama soku... 3. Ibisz prężący muskuły - błeeeeeee 4. wszyscy chcą pracować w Biedronce - ło matko, kto to wymyślił? Biedronce pracowników zabrakło że się tak nachalnie reklamuje? No i dużo dużo więcej... właściwie popieram wszystkie wcześniejsze typy. Odpowiedz Link Zgłoś
dzioucha_z_lasu Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 14.01.09, 12:59 Dżizzzzz! Reklama Kubusia - przecież to jakiś psychopata wymyślił! Moim zdaniem wygrywa nawet z dzieciotrupkiem. Czy ten, kto wymyśla taką reklamę zastanawia się choć przez chwilę, do kogo ona ma trafiać? Bo targetem tej mogą być wyłącznie pensjonariusze zamkniętych zakładów psychiatrycznych.. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.01.09, 08:38 Reklama lizaków. Niezachęcająca... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.01.09, 10:35 w reklamie mleka bebiko - ostatni młodociany aktor śmiejący się czkawkowato wygląda trochę jakby miał jakąś chorobę genetyczną... taką ma jakąś starą twarz. progeria? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolex Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.retsat1.com.pl 17.01.09, 23:05 reklama paelli mrozonki. Koles zmienia laski jak rekawiczki w koncu zostaje z ta w koszuli co jej sie paella przypala, co za gowno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.eranet.pl 18.01.09, 02:10 To ten co się śmieje jak psychopata?... Kilka razy słyszałam właśnie taki masakryczny śmiech w jakiejś reklamie czegoś dla niemowląt, ale nigdy nie kojarzyłam jakiego produktu. Może się przyśnić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_kropka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.smgr.pl 18.01.09, 17:30 "Czy plujesz krwią jak myjesz zęby?" nawet reklamy podpasek/pieluch/leków na sraczkę nie były tak obrzydliwe jak to "dzieło" Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 19.01.09, 20:38 To jest reklama lekarstwa na szkorbut czy na gruźlicę? Mnie szczęka opadła jak zobaczyłam ostatnią reklame NN Konrata, jak po raz kolejny małpuje prezia. Facet jest mega-żałosny (Konrat) ... żeby się tak sku...ć za pieniądze ... Upadł niżej niż Fronczewski Odpowiedz Link Zgłoś
arcadios1987 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 20.01.09, 00:33 "Śmiejżelki, ach śmiejżelki! Zabawy cała moc" A dzieciak śpiewa takim głosem, jakby miał zaraz zemdleć/bał się czegoś/miał depresję. Odpowiedz Link Zgłoś
emka_waw Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 21.01.09, 18:35 > Mnie szczęka opadła jak zobaczyłam ostatnią reklame NN Konrata, jak > po raz kolejny małpuje prezia. Jeśli nie zauważyłeś/aś, to on akurat parodiuje Obamę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 22.01.09, 11:04 > > Mnie szczęka opadła jak zobaczyłam ostatnią reklame NN Konrata, > jak > > po raz kolejny małpuje prezia. > > Jeśli nie zauważyłeś/aś, to on akurat parodiuje Obamę :) > Serio? Mnie się skojarzył z naszym prezydentem. Zresztą nieważne i tak jest żałosym pajacem. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 28.01.09, 15:21 > Serio? Mnie się skojarzył z naszym prezydentem. Oczywiście że z prezydentem! Polskim znaczy się. Wrażenie jest silne zwłaszcza wtedy, kiedy sie tej reklamówki tylko słucha. Obama nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 93.105.146.* 29.01.09, 14:57 Oczywiście że to parodia Obamy. Gesty, charakterystyczne trzymanie rąk ze złączonymi palcami i tekst że zrobimy coś tam razem... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.01.09, 15:40 Przymknij oczy i posłuchaj sposobu mówienia Kondrata. Bez patrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 31.01.09, 11:39 To nie Obama ani prezio! To nasz premier!!!! Dowody: 1. Barwy pomarańczowo - granatowe to barwy PO 2. Hasło na końcu "zróbmy to RAZEM" (vide kampania wyborcza PO z 2007 roku!) Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 20.01.09, 19:08 Dziecko które promuje niepoprawną wymowę: "Socysty kurcak" Wrrrrrrrrrrrr - masakryczny jest ten dzieciak !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.radom.vectranet.pl 21.01.09, 18:08 pani ktora lodowatym glosem cyborga udziela sie w reklamach Saturna i lupetitekgo. Najpierw myslalem ze ta baba ma taki metaliczny glos bo przpuszczony przez jakis filtr, ze niby reklamuje elektronike to ma glos robota. Ale potem okazalo sie ze po lupetitkachgo jej nie przeszlo, wiec chyba ta pani juz tak po prostu ma. Biedula... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość_portalu HD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 03:06 To nie będzie o bohaterze, ale o lektorze. Jakaś telewizja (Polsat cyfrowy?) [haj deFYNYSZYN], z tak ostentacyjnie wymawianymi igrekami. Szlag mnie trafia, jak to słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lady in red Re: HD IP: *.aster.pl 22.01.09, 19:58 No dziś pierwszy raz zobaczyłam reklamę jogurtu Danacol czy coś takiego jak facet łapiąc się za brzuch wchodzi do kuchni i gada coś o swoim cholesterolu a żona ni z tego ni z owego wyjmuje filtr od kuchennego wentylatora, który jest cały usyfiony tłuszczem i paluchem smaruje krechę pokazując mu jak działa na niego cholesterol. Ale czy pamięta ktoś reklamę POlo Cockty w barze na plaży stoi "przystojniak" i otaczają go laski. Obok przechodzi blondi ale facet i laski się z niej śmieją to ona co robi? Łyk Polo Cockty dostaje nagłego "oświecenia" po czym wstrząsa butelką oblewa sobie ubranie oni w brecht a ona jednym ruchem ściąga zafajdaną koszulkę i jednocześnie rozpuszcza sobie włosy a pod spodem ma bikini. Facet robi totalne zachwycone zdziwko otwiera gębę po czym olewa poprzednie laski i odchodzi na imprezę z tą w bikini. Zostawione laski również uderzają ze zdziwiwenia szczękami o ziemię po czym wyrywają między sobą butelke coli. Reklama nie grzeszy wysokim poziomem. Wcześniej była wersja z gościem i motocyklem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
reseda warto zacząć wątek "znienawidzony lektor reklamy;) 26.01.09, 10:47 Mój nr 1 wśród czytaczy reklamowych - facet od knorra z pełnym poświęceniem obniżający głos do dramatycznego, erotycznego mruczando i bezdźwięcznie sepleniący o "mocy siół" i pytający niezmiennie od lat : "czy fyobrażasz sobie święta bez barszczu??". Cała moja rodzina zawsze (jeśli nas zaskoczy znienacka, bez pilota w dłoni) odpowiada mu chórem: "TAK, bo u nas jest grzybowa!". Ten sam bodajże pyta retorycznie: "czy ty też chcesz poprawić sfoje szycie seksualne???". Nr 2 to zapowiadacz programowych ATRAKCJI telewizyjnych w postaci np. tokszołów różnistych lub serialu XX, reklama jak najbardziej w rozbuchanym stylu "zachodnim" - facet krzyczy, jakby ktoś mu uciskał tchawicę. Nr 3 - to dubbingi najbardziej wyszukanych reklam słynnej różowej siły, tabletek na kamień nazębny pralki czy innych zagranicznych cudeniek. Odpowiedz Link Zgłoś