Gość: Ostrzegacz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 11:57 Wszystkich użytkowników forum ostrzegam, że nie ponosże odpowiedzialności za treści zamieszczanych przez mnie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoofka Re: Ostrzegam! 23.04.08, 13:15 nie mamy pańskiego płaszcza, i co Pan nam zrobi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostrzegacz Re: Ostrzegam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:24 zoofka napisała: > nie mamy pańskiego płaszcza, i co Pan nam zrobi? :) Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Ostrzegam! IP: *.chello.pl 24.04.08, 11:14 Gość portalu: Ostrzegacz napisał(a): > zoofka napisała: > > > nie mamy pańskiego płaszcza, i co Pan nam zrobi? :) > > Nic. jest pan nieodpowiedzialny! Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_z_kutna Re: Ostrzegam! 24.04.08, 12:24 Gość portalu: policjant napisał(a): > Gość portalu: Ostrzegacz napisał(a): > > > jest pan nieodpowiedzialny! A ja jestem sympatyczny !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelumpoleleum Re: Ostrzegam! IP: *.chello.pl 25.04.08, 19:49 a ja niesmaczny. ale ponoszę odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś