Gość: Grzegorz Rymopis IP: *.chello.pl 29.04.08, 14:19 Kluczy od domu nigdy nie oddam nikomu , bo dom jest mój - no i stój. Grzegorz Rymopis Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kryska Re: Klucz do Domu IP: *.eranet.pl 30.04.08, 09:11 I tu się z Tobą Grzegorzu zgadzam. Klucze do domu, ze wszystkich osobistych spraw, najbardziej osobista sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: Klucz do Domu IP: *.eranet.pl 30.04.08, 09:25 Ten dreszcz oczekiwania gdy zamek przekręcam i otworzą się drzwi. Tylko, ja do swego domu mam zamki i klucze trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: Klucz do Domu IP: *.eranet.pl 30.04.08, 09:31 Czy nie zapomniałam kluczy, zawsze zaglądam do torebki. Nic więcej mnie nie obchodzi. Szminki, kałamarz, no i te wlepki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: Klucz do Domu IP: *.eranet.pl 30.04.08, 09:35 Wrócić do domu i zaparzyć herbatę z płatkami róży. Czy ktoś przyjemniejszą chwilę wywróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kryska Re: Klucz do Domu IP: *.eranet.pl 30.04.08, 09:41 Mogą mi wszystko sprzątnąć. Nawet deski z podłogi. Mają zostać: cztery ściany, okno, pies i próg, przez który przekroczą me nogi. Odpowiedz Link Zgłoś