Gość: Lolo-kwiat Bombaju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 17:12 Może być 0,7l. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clooney_g Re: Szukam drugiej połówki ! 05.05.08, 17:16 Chlera, w okolicy tylko litrowe lub malpki... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Szukam drugiej połówki ! 05.05.08, 17:29 ja znalazłem kiedys pół czegoś ale do niczego nie pasuje... moze to twoje? :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Szukam drugiej połówki ! 06.05.08, 12:33 Wracajac z weekendu na peronie dworca zauwazylem lezacy sobie spokojnie - byl jakby nieco spiacy, lecz w zadnym wypadku nie pijany - meski trzewik w bardzo dobrym stanie, zadna tam "prawienowka". Co ciekawe : w okolicy nie istniala para do niego, nieboraka. Wiem, gdyz dworzec jest niewielki, a majac troche wolnego czasu, z ciekawosci zwiedzilem go w calosci. I teraz : zrozumialbym, gdyby byl to but niewiesci, bowiem to w 99% kobiety rzucac lubia obuwiem ( na podstawie wielokrotnie weryfikowanych i potwierdzonych badan Profesorow Wilbromsa i Mortena, 2002-2003, Uniwersytet Stanowy w Luizjanie, polskie badania Mieczkowskiej potwierdzaja to w pelni), wiec co moglo zajsc na tym dworcu lub w przejezdzajacym tedy pociagu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Szukam drugiej połówki ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 13:43 Jak nic aniołowi stróżowi but spadł. (Facet za to wyleciał z roboty, bo jak tu pilnować innych jeśli się samemu nie świeci przykladem) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Szukam drugiej połówki ! 06.05.08, 14:43 musiał tamtędy przejeżdżać TE ŻE WE albo inny Pendolino jak one jeżdżą to skarpety skręca... a czemu tylko jeden?- drugi trzymał oburącz! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Szukam drugiej połówki ! 06.05.08, 16:13 Ha ! Wasze szanowne domysly brzmia nawet sensownie ! A mnie, po paru glebszych, wpadlo do glowy (wciaz zaprzatnietej zrodlem natchnienia naszego ulubienca, Grzegorza Rymopisa), ze przeciez inwalidzi takze czasem moga wybrac sie w podroz koleja... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Szukam drugiej połówki ! 06.05.08, 17:21 przepraszam, ja wiem, to nie jest śmieszne ale mieć jedną nogę i jeszcze buta zgubić to naprawdę trzeba mieć pecha... ;-D)) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Szukam drugiej połówki ! 06.05.08, 17:34 DB drogi - czlowiek nie zgubil, lecz WYRZUCIL niepotrzebnego, przed chwila zakupionego... Bardzo smieszne to moze nie jest, ale rownie intrygujace, jak Twe przygody... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Szukam drugiej połówki ! 06.05.08, 17:39 clooney_g napisał: > > DB drogi - czlowiek nie zgubil, lecz WYRZUCIL niepotrzebnego, przed > chwila zakupionego... > > Bardzo smieszne to moze nie jest, ale rownie intrygujace, jak Twe > przygody... Albo zaraz : czy pamietasz "Dzien Szakala" ? To tam Szakal idzie przez Paryz, by zabic DeGaulle-a wykrzystujac spreparowane kule... No do cholery - udaje inwalide wojennego, gdzies buta jednego pozbyc sie musial ! Ulzylo ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Janson Re: Szukam drugiej połówki ! IP: *.chello.pl 06.05.08, 18:05 Facet poznał w pociągu kobietę swego życia i zaprosił ją do wagonu sypialnego. W żądzy but wyrzucił niechcący przez okno. Nagle do niej zadzwonił telefon i musiała wyjść pogadać. A gdy minęło trochę czasu, poszedł jej szukać. Na korytarzu spotkał SOK-istów, którzy się dopytywali o niekompletny strój. Ponieważ mu nie uwierzyli, wyrzucił w akcie desperacji drugi but przez okno, robiąc to na podobieństwo Rejtana. Niestety nie ma w kronikach SOK, czy podarł też na sobie ubranie... Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
barbapapa2000 i znalazles? 06.05.08, 19:08 Gość portalu: Lolo-kwiat Bombaju napisał(a): > Może być 0,7l. > Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: i znalazles? 07.05.08, 07:25 barbapapa2000 napisał: > Gość portalu: Lolo-kwiat Bombaju napisał: > > > Może być 0,7l. > > Hm, nieco dziwna numeracja obuwia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: i znalazles? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 08:00 Nieee, dlaczego? To jest numer na drugą nóżkę. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: i znalazles? 07.05.08, 08:47 Gentalmany podobno (!) przed 16,00 nie pija, co powinno byc wiadome slynnej wielbicielce DB... A tak na marginesie : picie z obuwiem ma cholernie duzo wspolnego : 1, Idzie jak gdyby mial za ciasne buty. 2, Dawniej pijalo sie z damskiego pantofelka. 3, ? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: i znalazles? 09.05.08, 18:59 Chyba najwyzszy czas na polowke nr 3... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam drugiej połówki ! IP: *.eastwest.com.pl 25.06.08, 23:45 Każdy ma swoją drugą połówkę....moja chłodzi się w lodówce!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Szukam drugiej połówki ! 26.06.08, 07:02 Gość portalu: ja napisało : > Każdy ma swoją drugą połówkę....moja chłodzi się w lodówce!!:) Czy to ma cos wspolnego z 18-tka przechowywana w tapczanie ? Odpowiedz Link Zgłoś