Gość: derkin Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:18 > Chlopak odprowadza swoja dziewczyne do domu po imprezie. Kiedy dochodza do klatki, facet czuje sie na wygranej pozycji, podpiera sie dlonia o sciane i mowi do dziewczyny: > - Kochanie, a gdybys mi tak zrobila laseczke... > - Tutaj? jestes nienormalny. > - Noooo, tak szybciuko, nic sie nie stanie... > - Nie! a jak wyjdzie ktos z rodziny wyrzucic smieci, albo jakis sasiad i mnie rozpozna... > - Ale to tylko "laska", nic wiecej... kobieto... > - Nie, a jak ktos bedzie wychodzil... > - No dawaj nie badz taka... > - Powiedzialam ci ze nie i koniec! > - No wez, tu sie schylisz i nikt cie nie zobaczy, glupia. > -nie! > W tym momencie pojawia sie siostra dziewczyny. w koszuli nocnej, rozczochrana i mowi: > - Tata mowi ze juz wyrzucilismy smieci i masz mu zrobic tę laskę do cholery, a jak nie to ja mu zrobie. a jak nie, to tata mowi, ze zejdzie i mu zrobi, tylko niech zdejmie reke z tego domofonu bo jest ku... 3 rano Odpowiedz Link Zgłoś
wojtech451 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 04.02.09, 20:41 Mojsze ożenił się. Rano po nocy poślubnej pędzi do rabina. - Rabi, mam problem! - Jaki? - Nie wchodzi... Rabin zamyślił się i pyta: - A masliczył Ty? - Nie... - No to weź kostkę masła i nasmaruj, to wtedy wejdzie. Przyjdź jutro, powiesz jak poszło. Rano Mojsze znowu pędzi do rabina. - Rabi! Nie wchodzi! - A masliczył Ty? - Masliczył! - A smalczył Ty? - No, nie smalczył... - To weź jeszcze kostkę smalcu, nasmaruj, na pewno pomoże. No i przyjdź jutro, powiesz czy się udało. Rano biedny Mojsze znowu zjawia się u rabina. - No i? - pyta rabin. - Nie wchodzi! - Hm, a masliczył Ty? - Masliczył! - A smalczył Ty? - Nu, smalczył ja! - A do szklanki z oliwą wkładał? - Nooo, nie wkładał... - To weź jeszcze szklankę z oliwą i włóż. Na pewno pomoże. Rano Mojsze znowu u rabina. - Rabi! Zrób coś nie wchodzi!!! - A masliczył Ty? - Nu, masliczył! - A smalczył Ty? - Nu, smalczył! - A do szklanki z oliwą Ty wkładał? - Nie wchodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 05.02.09, 17:08 Koniec XIX w. w przedziale sypialnym pociągu Moskwa - St. Petersburg siedzą: carski generał, jego adiutant, pop z żoną i małoletnią córką. W pewnym momencie wstaje adiutant i rzecze do generała: - Panie generale wyjdę i się odleję! Po wyjściu adiutanta pop zwraca się ze zgorszeniem do generała: - Panie generale jak ten adiutant tak może! Jak on do pana się zwraca: się odleję! Do pana generale, u którego pierś cala w orderach za zasługi na polu chwały, a on do pana: się odleję! Jak on przy mnie, który co wieczór modli się za wasze zdrowie i zwycięstwo w okopach może tak powiedzieć: się odleję! Jak śmie przy mojej żonie, która jako dziewica ślubowała mi wierność, i która w swych nieskalanych myślach prosi jedynie Boga o zdrowie wasze tak powiedzieć: się odleję! Córka moja niewinna duszyczka, w cnocie chowana i na chwalę naszych zwycięstw na froncie modląca się do Najwyższego, a on przy niej mówi: się odleję! To tak być nie może! Panie generale proszę uszanować swój i nas honor. Proszę porozmawiać z adiutantem tak od serca, tak po wojskowemu! Wraca adiutant i mówi: - Panie generale się odlałem, legnę sobie! A generał na to: - A co ty sobie myślisz ch..u psi, że ja to kto, swołocz jaka?! Pierś mam całą w orderach za zapier..l na froncie, a ty tu do mnie mówisz: się odleję A tu, u popa na głowie to krowi placek, czy łysina, którą ma z troski i modlenia się co wieczór za nasze pier.....e grzechy na froncie, i ty przy nim: się odleję A żona jego to k...w jaka przydrożna, która jako młódka d..y nie dawając okolicznym sąsiadom poświeciła się życiu pobożnemu, a ty przy niej: się odleję! A to pachole nieletnie i niewinne to szkapa jaka nie wyje..na, które nawet i ch..a w paszczu nie miało, a ty przy nim: się odleję Spier...aj na górę kuta..e niemyty i zakaz lania do samego St. Petersburga! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 23:18 Wilk i Czerwony kapturek leżą w łóżku. Wilk ćmi papieroska. Kapturek ma moralnego kaca. - Sama zaczełaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz takie wielkie to..., dlaczego masz takie wielkie tamto..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 23:21 Wilk i Czerwony kapturek leżą w łóżku. Wilk ćmi papieroska. Kapturek ma moralnego kaca. - Sama zaczełaś - tłumaczy się wilk - tymi durnymi pytaniami: "a dlaczego masz takie wielkie to..., dlaczego masz takie wielkie tamto..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naiwna Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.09, 05:10 boskie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 444333 [...] IP: *.range86-171.btcentralplus.com 07.02.09, 18:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo dowcip 08.02.09, 21:43 - Kochanie co byś zrobiła, gdybym wygrał w Totka? pyta mąż żonę - Zabrałabym Ci połowę i odeszła od Ciebie - Wygrałem trójkę, masz tutaj 8 złotych i won! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senny Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: 222.153.193.* 11.02.09, 12:00 Murzyn na kontrakcie w Polsce pracował na budowie. Nieszczęśliwie, któregoś dnia piłą odciął sobie palec wskazujący. Pobiegł do lekarza, lekarz mówi, że jego własnego palca nie da się już przyszyć, ale jeżeli chce to w szpitalu są palce od białych ludzi i taki można mu przyszyć. Murzyn, że nie był wybredny zgodził się. Lekarz przyszył mu biały palec, po kilku godzinach murzyn wyszedł ze szpitala, wsiadł do tramwaju. Jadąc ogląda palec nie mogąc wyjść ze zdumienia, że już jest sprawny. Obok siedzi podchmielony gość i przygląda się z ciekawością. Nagle mówi: - Widzę, że pan kominiarz od dziewczyny wraca.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.lanet.net.pl 14.02.09, 21:01 - Słuchaj stary! Wczoraj jak jechałem z Twoją żoną samochodem, to opowiedziała mi taki dowcip, że spadłem z łóżka. - Pani Kowalska, żeby rozwód był z winy męża musimy na niego coś mieć. Czy maż pije? - Nie, skąd, jakby tylko spróbował to ja bym mu....! - Czy nie daje pieniędzy? - Nie, absolutnie, oddaje wszystko co do grosza...już by mi tylko schował złotówkę to ja bym mu... - A może bije Panią? - K...wa , tylko by rękę podniósł, to ja bym go przez okno pogoniła... - A co z wiernością? - O! Tu go mamy! Drugie dziecko nie jest jego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yaga Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.09, 18:11 - Zrobimy to na "Urząd Skarbowy"? - A jak to jest na "Urząd Skarbowy"? - Ty masz związane ręce, a ja dobieram ci się do doopy. Odpowiedz Link Zgłoś
sygitka21 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 15.02.09, 19:04 Hrabia i hrabina w sypialni Nagle hrabia woła: - Janie, prezerwatywę! Lokaj dykretnie przynosi. I wtedy odzywa się grzmiący krzyk: - Nie tę, głupcze! Tę z herbem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 16.02.09, 22:51 Pewna żona była niezadowolona ze swojego auta i w związku z tym wierciła mężowi dziurę w brzuchu. "Kup mi na urodziny niespodziankę, która w ciągu czterech lub mniej sekund przyspiesza do setki, najlepiej w kolorze niebieskim". Dzień urodzin zbliżał się wielkimi krokami, aż w końcu żona otworzyła prezent... Kupił jej wagę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
risteard Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 18.02.09, 12:46 Co robi kobieta po skończonym seksie? - Przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
risteard Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 20.02.09, 08:05 Trzech kumpli wyjechało na delegację do Afryki, tam trochę się zabawili - jak to w delegacji. Po powrocie spotykają się na korytarzu gabinetu lekarskiego. Pierwszy po skończonych badaniach wychodzi z gabinetu z płaczem i oznajmia: panowie, AIDS! Jestem skończony! Drugi, blady, wchodzi do gabinetu, by po kilkunastu minutach wyjść z płaczem: AIDS! Już po mnie! Co ja narobiłem! Trzeci, półprzytomny ze strachu wchodzi do gabinetu, a po jakimś czasie wybiega stamtąd szczęśliwy krzycząć: "Kiła! Kiła! Kilunia kochana!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
1234t4 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 23.02.09, 08:10 Raport z sekcji zwlok: "Stwierdza się, że przyczyną zgonu była sekcja zwłok" Odpowiedz Link Zgłoś
mario320 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 23.02.09, 17:04 Facet wraca o 6 nad ranem do domu, po calonocnej libacji alkoholowej. Drzwi otwiera zaspana zona i pyta: - Zakladam, ze masz bardzo dobry powod, dla ktorego pojawiasz sie o tej godzinie?! Na co on odpowiada: - Sniadanie, kochanie! Odpowiedz Link Zgłoś
asella Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 01.03.09, 10:16 przychodzi pingwin z zebrą do fotografa. fotograf: czarno-białe czy kolorowe? pingwin: a wpi***ol chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.ib.tcz.pl 01.03.09, 10:17 wchodzi facet do pokoj i widzi zonę z wibratorem i sie pyta: -Co to jest? -Nie twój interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.backiel.com.pl 29.09.09, 20:01 to jes dobre i autentyczne - z mojej firmy :D Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 04.03.09, 21:10 Rudy kocur z trudem przebijający się przez zaspy, z wysiłkiem odrywając swoją zmrożoną męskość od lodu krzyczy na całe gardło: - No i k...a gdzie?!!! Pytam was !! - gdzie jest ta pier....na wiosna ?!! Co za poje..ny kraj?! Gdzie dziewczyny ???? !! przebiśniegi, świergolenie skowronków?????!!! Choćby ćwierkanie wróbli, choćby krakanie wron - gdzie to k..wa wszystko jest???!!!!! A odwilż kiedy wreszcie przyjdzie???? !!! Śnieg z nieba napi..dala jakby ich tam w górze poje..ło... Niby ponoć wiosna już jest, ku.wa !!!!! - łgarstwo i oszustwo !!! na każdym kroku, ku.wa ...!!!!!!! A ludzie...... słysząc kocie krzyki uśmiechają się do siebie i mówią łagodnie: - Słyszysz jak się drze? Wiosna idzie... Kotów nie oszukasz !!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 04.03.09, 23:13 Cytaty z formularzy, jakie wypełniały Angielki zwracając się o zasiłek na dziecko: - Odnośnie tożsamości moich bliźniaków: ojcem pierwszego z nich jest Jim Munson, nie jestem pewna co do drugiego dziecka, ale podejrzewam, że zostało spłodzone tej samej nocy. - Nie jestem pewna co do tożsamości ojca, ponieważ kiedy na imprezie wymiotowałam przez okno, ktoś mnie wziął od tyłu. Mogę dostarczyć listę mężczyzn obecnych na przyjęciu. - Nie znam imienia ojca mojej małej córeczki. Została poczęta na przyjęciu przy 3600 Grand Avenue, gdzie odbyłam stosunek seksualny bez zabezpieczeń. Pamiętam, że było tak cudownie, że odpłynęłam. Jeżeli go znajdziecie, przyślijcie mi jego numer telefonu. Dzięki.. - Nigdy nie uprawiałam seksu z mężczyzną. Własnie oczekuje na list od papieża, że poczęcie mojego syna jest niepokalane i że jest on kolejnym wcieleniem Chrystusa. - Nie znam tożsamości ojca mojej córeczki. Jeździ BMW, które teraz ma dziurę w obiciu drzwi po moim obcasie. Mozecie sprawdzić w okolicznych serwisach BMW, czy ktoś tam ostatnio nie naprawiał takiej usterki. - Nie mogę podać tożsamości ojca mojego dziecka, ponieważ - jak mnie poinformował - miałoby to katastrofalny wpływ na brytyjską gospodarkę. - Nie jestem pewna tożsamości ojca mojego dziecka, bo dla mnie wszyscy żołnierze wyglądają tak samo. - Ojcem dziecka jest Peter Smith. Jeżeli dacie radę się z nim skontaktować, zapytajcie, co zrobił z moimi płytami AC/DC. - Sądząc po dacie narodzin, dziecko zostało poczęte w Disneylandzie. Może to naprawdę królestwo czarów?? I najlepsze na koniec: - Nie jestem pewna co do tożsamości ojca mojego dziecka. W końcu, jeżeli się zje całą puszkę fasoli, nie wie się, która z nich wywołała pierdnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz_lipinski Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 05.03.09, 23:08 Rozwody są po to, żeby było lepiej. W takim razie, po co są śluby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.gorzow.mm.pl 06.03.09, 18:14 w góre! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aska Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 01:02 Siedzą dwie Góralki na plocie i plotkują. Nagle jedna mówi do drugiej: - Oj Maryna muszem Cie pożegnać, widze idzie Franek z kwiatami, trza mu bedzie dupy dać! - A co to u was w domu flakona to ni ma ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.centertel.pl 08.03.09, 17:23 Jedzie blondynka swoim nowym porsche, ni cholery nie zwraca uwagi na znaki drogowe. Zbliża się do skrzyżowania i nie włączając kierunkowskazu skręca w lewo i wpada na ciężarówkę. Facet wylądował w rowie,przyczepa się przewróciła,ledwie się wygramolił z powyginanej kabiny. Czerwony ze złości podchodzi do sprawczyni wypadku, która z niewinnym uśmieszkiem pyta, co się stało? Teraz to już facio nie wytrzymał, wytargał blondi z jej lśniącego autka, postawił na drodze, kredą narysował kółko i w tym kółku umieścił zdziwioną blondynkę. -Tu stój idiotko i nie ruszaj się!!!!!! Po czym wyciągnął duży nóż i zaczął nim niszczyć tapicerkę w porsche. Spojrzał na kobitę, a ta stoi i się śmieje.No to wziął kamień i zaczął tłuc przednie, potem tylne lampy, blondynka znowu się śmieje.Wyrwał kierownicę, spojrzał na nią, ta znowu się śmieje! W końcu wszedł na maskę i w szale zaczął po niej skakać, ona znowu to samo! -Czego ty kretynko się śmiejesz?!?!?!-pyta wkur...ny -Bo jak pan nie widział, to ja wyskakiwałam z tego kółka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.centertel.pl 08.03.09, 17:32 Centrum Londynu. Do miejscowego stomatologa przychodzi Polak z bolącym zębem, siada na fotelu i pokazuje przedni ząb. -Ten-mówi obolały pacjent. I dentysta wyrwał mu 10 zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.centertel.pl 08.03.09, 17:36 Dlaczego blondynka wrzuca okruszki chleba do muszli klozetowej? Żeby nakarmić WC kaczkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solarium.lepperka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.centertel.pl 08.03.09, 17:38 Chlop mial 200 kur i ani jednego koguta. Poszedl do sasiada, kupic tak ze trzy na poczatek. A sasiad na to: - Ale po co trzy? Sluchaj stary - ja ci sprzedam Miecia. Miecio to jest taki kogut, ze ci te wszystkie 200 kur spoko obsluzy. OK, po trzeciej wódce dobili targu, chlop wrócil z Mieciem do gospodarstwa. Wypuscil go z klatki i mówi: - Sluchaj Mieciu - to jest teraz twoje gospodarstwo, 200 kur na ciebie czeka, wyluzuj sie, jestes tu jedynym kogutem, nie ma co sie spieszyc, tylko mi sie nie zmarnuj - kupe kasy za Ciebie dalem. Ledwo skonczyl mówic, SRU! Mieciu wpadl do kurnika. Przelecial wszystkie kury kilka razy, tylko pierze lecialo. SRU! Polecial do budynku obok gdzie byly kaczki - to samo. Chlop krzyczy, próbuje go hamowac. Ale gdzie tam! SRU! Poszedl Miecio za stadem gesi i zniknal w oddali. Rano chlop wstaje, patrzy - lezy Mieciu na podwórku, kompletna padlina. Nad nim kraza sepy. Podbiega i krzyczy: - A widzisz Mieciu, mówilem Ci, daj spokój, tyle kasy w bloto... A Mieciu otwiera jedno oko i syczy przez zacisniety dziób: - Ciiiiiii, spie...j, bo mi sepy ploszysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.centertel.pl 08.03.09, 17:47 Łysy dresiarz, najważniejszy na osiedlu tzw. dzielni, zarwał nową laskę. Bla bla bla, słodkie słówka i już znaleźli się w łóżku na bara bara. -Było ci dobrze?-pyta nową kochankę -Nie-odpowiada -To co się mówi? Na to laska cichutko:-Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 09.03.09, 02:40 Gdy Bóg stworzył Adama i Ewę, rzekł im: - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojąco, a ... Wtedy Adam skoczył do przodu i krzyknął: "Ja!!! Ja!!! Ja!!!! Ja to chcę, proszę, Panie, prooooszę, prooooszę, istotnie ułatwi mi to życie". Ewa się zgodziła, mówiąc, że takie rzeczy nie mają dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dał Adamowi prezent, a ten zaczął krzyczeć z radości. Biegał po Rajskim Ogrodzie i obsikiwał wszystkie drzewa i krzaki, biegał po plaży wysikując rysunki na piasku... Nie przestawał się z tym obnosić. Bóg i Ewa obserwowali oszalałego ze szczęścia mężczyznę, gdy Ewa spytała: - Jaki jest drugi prezent Bóg odpowiedział: - Mózg, Ewo, mózg... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hdf Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 12:58 Poszedł facet do fryzjera, siedzi na krześle, strzyże się i rozmawia z fryzjerem. Rozmowa się potoczyła na temat urlopu. Fryzjer doradza: - Proszę jechać do Włoch - piękne morze, ładne kobiety smaczna pizza a jak się to wszystko znudzi, zawsze może pan odwiedzić Watykan, jest on czynny 24 godziny na dobę. Facet się dał namówić i pojechał do Włoch. A tam morze brudne, kobiety brzydkie, pizza odgrzewana i przypalona. Pojechał do Watykanu, a tam zamknięte. Wkurzony wrócił z zepsutego urlopu i poszedł do fryzjera. Usiadł na krześle a fryzjer go od razu zapytał o wrażenia z urlopu. Facet zaczął opowiadać: - Pojechałem do Włoch jak pan radził a tam ciepłe, czyściutkie morze, przepiękne laski zazwyczaj topless, pizza - niebo w gębie. Ciężko mi się od tego odrywało, ale musiałem pojechać zobaczyć też Watykan. A tam właśnie papież odprawiał mszę. W tłumie dziesiątek tysięcy ludzi wskazał na mnie palcem i powiedział: "Podejdź do mnie synu i uklęknij". No więc podszedłem i uklęknąłem. Na to on mi położył rękę na głowie i zapytał: "Synu, co za ch*j cie strzygł?" Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar E, to nie tak szło... 10.03.09, 13:33 Tym drugim prezentem był wielokrotny orgazm. A ta wersja jest spalona, bo mózg to nawet i chomik ma. Temu (czy raczej tej), kto kawał tak przerobił zapewne chodziło o rozum, ale z powodu jego braku... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 10.03.09, 09:24 clooney_g 10.03.09, 09:21 Odpowiedz W dżungli amazońskiej odkryto nowego kameleona. Ma 65 tys. kolorów i polifoniczne dzwonki. ** Dać w prezencie facetowi flaszkę 0,2 l wódki, to tak jak kobiecie 5-centymetrowy wibrator. ** Zgubiono czarną dyplomatkę. Uczciwego znalazcę prosimy o odprowadzenie tej alkoholiczki do ambasady Czadu. ** Kochany, dziękuję Ci za uroczy wieczór i cudowne 45 sekund! ** - Kiedy przychodzi starość? - Gdy w aptece, kiedy prosisz o prezerwatywy sprzedawca pyta: "Zapakować na prezent?" Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 11.03.09, 22:33 Siedzi sobie spokojnie facet na rybach i wpatruje się w spławik. Aż tu nagle po spławiku przepływa motorówka z narciarzem wodnym .... I tak ze trzy razy. Gość nie wytrzymał, wziął kamień, wziął zamach i rzucił trafiając narciarza. Ten poszedł na dno. Wędkarz myśli chwilę i czeka aż ten wypłynie. Po kilku minutach nie wytrzymał, rzucił wszystko i próbuje wyłowić trafionego przez siebie "sportowca". Wyciąga ciało na brzeg i od razu zaczyna reanimacje: usta-usta, itp. Podpływa na brzeg zmartwiona całym faktem ekipa motorówki i z dużym zaciekawieniem pytają wędkarza, co on takiego robi. - No jak to, co? Reanimacja i wszystko, co jest z tym związane. Na co motowodniacy: - Niby jest OK., ale nasz miał narty a ten ma łyżwy. Odpowiedz Link Zgłoś
tojabiedronkapstra Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 12.03.09, 13:36 Na niemiecka wies przyjezdza sprzedawca maszyn rolniczych, zagaduje bauera i zachwala maszyne do zbioru truskawek: -Herr Helmut, maszyna zbiera truskawki, szypulkuje, czysci je z pisku, myje, pakuje do szkrzyneczek i foliuje po wierzchu... -laske zrobi?- pyta bauer -Herr Helmut ja polecam maszyne do truskawek, która sama zbiera, czysci, myje .... -no dobra, to wiem, ale czy laske zrobi?- -no nie, tego nie zrobi... -To ja wole zostac przy swoich Rumunkach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jag Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.gprs.plus.pl 13.03.09, 02:57 Hitler umarł i trafia do nieba, wita go święty Piotr, zdziwił się i mówi: - co ty tu robisz, ty powinieneś być w piekle, tyle złego zrobiłeś i chcesz iść do nieba?! (hitler mówi): - słuchaj, mam taki metalowy krzyż, solidny porządny, na pewno wam się przyda - ty, no ja nie moge w tak poważnej sprawie decydować, trzeba spytać Jezusa. (idą do Jezusa, który również się zdziwił na widok Hitlera) - co on tu robi, tyle zła wyrządził, on powinien iść do piekła! (św. Piotr mówi): - słuchaj, ale on mówi, że ma taki metalowy krzyż, wiesz, solidny, mocny. To może dałoby się załatwić żeby został w niebie? - wiesz co, to zbyt poważna sprawa, muszę spytać Ojca (idą do Ojca, którego zdziwienie i oburzenie na widok hitlera jest równie wielkie) - co on tu robi?! dlaczego go tu wpuściliście?! odeślijcie go natychmiast do piekła! (na co Jezus stara się przekonać swego Ojca): - Ojcze, słuchaj, ale on mówi, że ma taki metalowy krzyż, solidny, porządny, mocny. No wiesz, może dałoby się załatwić, żeby został... - ty nienormalny jesteś?! pod drewnianym krzyżem upadłeś, a za metalowy chcesz się brać?! Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszem1 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 13.03.09, 10:43 Sklep mięsny na wsi . Wchodzi kobieta i pyta : -Mata mielone ? -Mielim . -Jak mielita , to poczekam . -Wczoraj mielim . Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 13.03.09, 17:13 deser.pl/deser/1,97052,6379900,Wystawil_zone_na_sprzedaz__dostal_10_ofert_kupna.html Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 13.03.09, 18:19 Jest sierpień, miasteczko na Lazurowym Wybrzeżu, sezon w pełni - ale leje,więc puchy. Wszyscy pozadłużani. Na szczęście do jednego hoteliku przyjeżdża bogaty Rosjanin. Prosi o pokój. Rzuca na stół 100 $ i idzie go obejrzeć. Hotelarz chwyta banknot - i natychmiast leci uregulować należność u dostawcy mięsa, któremu zalega. Ten łapie banknot - i leci zapłacić nim hodowcy świń,któremu zalega za towar. Ten łapie te 100 $ - i leci zapłacić dostawcy paszy. Ten z ulgą bierze pieniądze i z tryumfem wręcza je prostytutce, z której usług korzystał na kredyt. Ta łapie pieniądz - i leci spłacić dług w hoteliku, z którego też korzystała na kredyt..... i w tym momencie Ruski schodzi z góry, oświadcza, że pokoj mu się nie podoba - więc bierze swoje 100$ i wyjeżdża. Zarobku nie ma, ale całe miasteczko jest oddłużone i z optymizmem patrzy w przyszłość!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciarek_z_kutna Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 13.03.09, 23:32 Dobre ! Przypomina mi stary numer z położeniem 11 harcerzy na 10 łóżkach w taki sposób, by każdy miał swoje ! Czy ktoś pamięta ? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 15.03.09, 14:48 Przychodzi chłopak do spowiedzi. - Proszę księdza, uprawiałem seks oralny. - O, ciężki grzech. A z kim? - Nie mogę księdzu powiedzieć. - Może z Kryśką od Zarębów? - Nie. - A może z Kaśką od Kowali? - Nie. - Powiedz, bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! - Naprawdę nie mogę proszę księdza! - To może z Zośką od Graboszy? - Nie. - Idź nie dam ci rozgrzeszenia! - Wychodzi chłopak, czekają na niego kumple. - I co? Dostałeś rozgrzeszenie? - Nie. Ale parę namiarów mam! Odpowiedz Link Zgłoś
1234t4 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 15.03.09, 18:27 Dziewczyna zakochana w góralu bierze z nim ślub. Potem zaczyna się noc poślubna. Góral pi....y ja jeden dzień drugi trzeci , a ona nie ma już sił myśli kiedy skończą. Po chwili góral mówi: - No to teraz trzy dni nie będziesz mnie widziała. Na to ona: - A co umówiłeś się z kumplami na piwo. Góral: - Nie , będę r....ł od tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
maszar Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 16.03.09, 13:36 sposób na kryzys: Jest sierpień, miasteczko na Lazurowym Wybrzeżu, sezon w pełni - ale leje, więc puchy. Wszyscy pozadłużani. Na szczęście do jednego hoteliku przyjeżdża bogaty Rosjanin. Prosi o pokój. Rzuca na stół 100 euro i idzie go obejrzeć. Hotelarz chwyta banknot - i natychmiast leci uregulować należność u dostawcy mięsa, któremu zalega. Ten łapie banknot - i leci zapłacić nim hodowcy świń, któremu zalega za towar. Ten łapie te 100 euro - i leci zapłacić dostawcy paszy. Ten z ulgą bierze pieniądze i z tryumfem wręcza je prostytutce, z której usług korzystał (kryzys!) na kredyt. Ta łapie pieniądz - i leci spłacić dług w hoteliku, z którego też korzystała na kredyt..... i w tym momencie Ruski schodzi z góry, oświadcza, że pokoj mu się nie podoba - więc bierze swoje 100 euro i wyjeżdża. Zarobku nie ma. Ale całe miasteczko jest oddłużone i z optymizmem patrzy w przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raDar Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: 213.17.128.* 16.03.09, 14:29 H, ha, ha!!! Ośmiałem się jak norka!! Genialne! Tym bardziej, że było cztery posty wyżej... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 17.03.09, 01:18 Rolnik i jego żona leżeli sobie w łóżku. Ona szydełkowała, on czytał gazetę. W pewnej chwili odłożył gazetę i spytał: - Wiedziałaś, że ludzie to jedyny gatunek, którego samice są w stanie odczuwać orgazm? Żona uśmiechnęła się zachęcająco i spytała: - Naprawdę? Udowodnisz?... Rolnik odpowiedział: - Jeśli chcesz... - po czym wstał z łóżka i poszedł gdzieś. Wraca po 30 minutach i mówi: - No więc krowa i owca na pewno nie mogą, natomiast świnia kwiczała w taki sposób, że nie jestem pewien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lombat Najstarszy DOBRY dowcip jaki znacie IP: *.uws.edu.au 17.03.09, 06:17 Najstarszy dowcip jaki znam pocodzi z przed I Wojny Swiatwej. Opowiadala mi go moja Babcia. Dowcip o terminatorze fryzjerskim: W malym miasteczku mistrz fryzjerski przyjal do przyuczenia do zawodu mlodego chlopaka. Po kilku latach sprzatania zakladu terminator dostapil do zaszczytu pierwszego golenia klienta, ktorym okazal sie burmistrz miejscowosci. Chopak przystapil do czynnisci bardzo uwaznie ostrzyl brzytwe, starannie operuje mydlem, a natepnie przystepuje do golenia klienta. Rece mu drza bo sznowny klient i obsewujcy wzystko szef. W pewnej chwili chlopakowi zadrzala reka i lekko przycial kienta szef widzac taka nieporadna robote chcial ukarac chlopaka i zamachnal sie na niego. Chlopak byl sprytny i zwinny zrobil wiec unik i Mistrz trzsnal Burmisrza w glowe. Atmoswfera zrobila sie gesta. Mistrz odszedl na bok i chlopak kontynuuje golenie. Niestety tym razem totalna galareta ucial Burmistrzowi cawaleczek ucha i opatruje krwawiace niejsce. Burmistrz mowi do chlopaka : Panie kopnij pan to ucho pod szafke bo mnie Majster zabije. Odpowiedz Link Zgłoś
sneerr Re: Najstarszy DOBRY dowcip jaki znacie 17.03.09, 11:43 faktycznie baardzo stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgonzola Re: Najstarszy DOBRY dowcip jaki znacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.09, 16:23 powinno być bo NAS majster pozabija a nie bo MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Najstarszy DOBRY dowcip jaki znacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.09, 17:55 MNIE jest w porządku, bo to klient dostał szmatą w łeb, gdy terminator go przyciął Odpowiedz Link Zgłoś
dobredowcipy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 18.03.09, 17:37 Wraca facet z partyjki pokera do domu. Noc już późna więc wchodzi po cichu, ale żona (jak to żona) czeka na niego przekładając z ręki do ręki wałek do ciasta. - Gdzie ty się do cholery podziewałeś? - pyta, a facet nic - uśmiech na twarzy i milczy. - No gdzie byłeś? - powtarza. Facet popatrzył na nią z politowaniem i mówi: - Kochanie, musisz się zacząć pakować. Właśnie przegrałem cię w karty. - Jak tego dokonałeś "geniuszu"? - pyta sarkastycznie żona (a wałek ją w ręku swędzi). - O, nie było mi łatwo, najdroższa. Musiałem spasować z karetą asów. Odpowiedz Link Zgłoś
dobredowcipy Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 18.03.09, 17:50 Sędzia do powódki wnoszącej sprawę o rozwód: - Czy powodem pani wniosku jest zazdrość? - Nie, Wysoki Sądzie, ja nie jestem zazdrosna. Po prostu jest mi za ciasno, kiedy tak we troje leżymy w łóżku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.09, 02:13 Tatry. Mgła jak mleko. Przy szlaku siedzą baca i turysta. Ćmią fajeczkę i papieroska. - Oj baco, baco... - Oj turysto, turysto... - Oj lubicie wy owieczki, panie baco, lubicie... - Oj odwalcie się! Nie trza było leźć w góry w kożuchu, panie turysto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: *.gprs.plus.pl 20.03.09, 12:42 Pewna firma dała ogłoszenie do gazety: "Zatrudnimy pracownika od zaraz. Wymagana umiejętność posługiwania się komputerem, kserokopiarką i znajomość przynajmniej dwóch języków. WSZYSTKIM DAJEMY RÓWNE SZANSE!" Jako pierwszy na rozmowę wszedł pies z gazetą w pysku. Podszedł do przeprowadzającego wywiad, pomerdał ogonem i wypluł na biurko ową gazetę z zaznaczonym ogłoszeniem. Rekrutujący w pierwszej chwili zdębiał, ale potem powiedział: - Bardzo chętnie byśmy Pana... to znaczy Ciebie zatrudnili, ale od kandydatów wymagamy obsługi komputera... Na to pies wskoczył na fotel, chwycił w pysk myszkę i napisał łapkami bezbłędnie kilka wersów z „Pana Tadeusza” w wordzie. Po czym zadowolony zeskoczył na podłogę, zaszczekał i znowu zamerdał ogonem. Na to rekrutujący trochę zbladł, ale dalej mówi: - No tak... rozumiem... Ale wymagamy także obsługi kserokopiarki... Pies głową podsunął sobie krzesełko do kserokopiarki, wskoczył na nie i skopiował kilka dokumentów mrucząc coś sobie wesoło. A gdy skończył zaszczekał i zeskoczył na podłogę. Tym razem rekrutujący trochę się rozjaśnił na twarzy i powiedział: - No dobrze. Ale my wymagamy także znajomości co najmniej dwóch języków. Pies przekrzywił głowę, spojrzał na faceta i z jakby lekkim uśmieszkiem na twarzy powiedział: -MIIIAAAAUUUUUU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annaud Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd IP: 195.137.246.* 20.03.09, 16:10 pewien amerykański traper słyszał o pwnym mysliwym w rosyjskiej tajdze że potrafi upolować wielkiego niedziwiedzia. Postanowił tam pojechać. Przyjechał na syberię, odszukał mysliwego i poprosił o umożliwienie wzięcia udziału w polowaniu. - najpierw litr wódki musze wypić. Kupił wódkę - mysliwy wypił jednym haustem , obtarł wąs i mówi: - To mój pies pirat. Pojdziemy do lasu. Ty trzymaj strzelbę. Tam w lesie ja znajdę drzewo na którym siedzi niedzwiedz. Wejdę na drzewo - zwalę niedzwiedzia a pirat zar....cha zwierza na śmierć. - A po co mi strzelba? - Jak ja spadnę - wal do Pirata Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 22.03.09, 20:01 Telefon do radia. Głos kobiecy: - Dzień dobry, chciałam powiedzieć, że znalazłam dziś rano portfel. W środku było trzy tysiące złotych w gotówce, oraz czek na okaziciela opiewający na sumę 10.000 euro. Było też prawo jazdy na nazwisko Stanisław Kowalski zamieszkały przy ulicy Koszarowej 15 m 6 w Warszawie. Mam w związku z tym małą prośbę ... proszę panu Stasiowi pościć jakiś fajny kawałek z dedykacją ode mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 24.03.09, 14:36 Szef zebrał pracowników i mówi: - Mam złą wiadomość. Ze względów oszczędnościowych musze kogoś z was zwolnić. - Mnie nie, jestem mniejszością i mogę oskarżyć cię o rasizm - szybko reaguje czarnoskóry pracownik. - Jestem kobieta, od razu wniosę do sadu sprawę o seksistowskie traktowanie - ostrzega sekretarka. - Spróbuj mnie zwolnić, to pozwę cię i oskarżę o dyskryminacje ze względu na wiek - wycedził liczący 70 lat kierownik działu. Wtedy wszyscy spojrzeli na bezbronnego, młodego, białego, zdrowego pracownika. Ten zastanowił się chwilę i wyszeptał: - Ostatnio wydaje mi się, że jestem gejem... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 25.03.09, 15:04 Trzy kobiety: zaręczona, mężatka oraz panna rozmawiają o swoich mężczyznach. Po parogodzinnej debacie dochodzą do wniosku, że warto wnieść coś nowego do ich życia seksualnego, postanawiają dodać sobie trochę seksapilu i założyć pończochy, skórzane biustonosze, super wysokie szpilki oraz maski również ze skóry. Po kilku dniach spotykają się ponownie, aby podzielić się wrażeniami: Panna relacjonuje: U mnie, kiedy mój chłopak zobaczył mnie w tym super stroju, bez słowa rzucił się na mnie . Zaręczona opowiada: Mój narzeczony wrócił jak zwykle wieczorem z pracy. Kiedy zobaczył mnie w czarnym skórzanym biustonoszu, pończochach, seksownych butach i masce powiedział, że jestem miłością jego życia! Potem kochaliśmy się przez kilka godzin. Mężatka na to: Ja wysłałam dzieciaki do mojej matki na noc, żebyśmy mogli poszaleć. Kiedy mąż wszedł do domu, miałam już na sobie seksowną, skórzaną bieliznę, czarne szpilki, pończoszki i skórzaną maskę na twarzy. Kiedy mnie zobaczył powiedział "co na obiad, Batmanie? Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 25.03.09, 22:16 Kiedyś jeden hipnotyzer próbował mnie zahipnotyzować... g..no mu się udało. Do tej pory nabijam się z niego za każdym razem, kiedy sprzątam mu dom lub koszę trawnik... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: ostatnio zasłyszany DOBRY DOWCIP - cd 26.03.09, 14:54 !Starsze małżeństwo siedzi sobie przed telewizorem, w bujanych fotelach, przykryci ciepłymi kocykami. Nagle starsza pani wyskakuje z pomysłem: - Dziadku, a może byśmy się tak napili jakiegoś winka? Dziadek nie zastanawiając się długo zszedł do piwnicy i wyciągną mocno zakurzoną butelkę, przetarł etykietę i czyta "KOŃJAK". Zaniósł ją do babci i zaczęli sobie popijać. Pili do momentu, aż butelka była pusta. Po chwili babcia mówi do dziada: - A może skoczylibyśmy do sypialni i pokochali się troszeczkę? Dziadek z uśmiechem na ustach porywa babcię do sypialni i zaczęli się kochać. Mija pierwsza doba, potem następna i następna. Kiedy było już po wszystkim, babcia wysłała dziadka, aby z dokładnością przetarł etykietę i dowiedział się czegoś więcej na temat trunku, który spożyli. Dziadek chwycił butelkę, przetarł dokładnie etykietę i czyta: "KOŃ JAK NIE MOŻE - JEDNA ŁYŻECZKA NA WIADRO". Odpowiedz Link Zgłoś