Gość: Alpaczino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 23:12 Capi na całą łazienkę jak woda z kwiatków. Żona mnie jutro zabije jak się dowie, że jej bluzki i gatki tak urządziłem. Pomocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: praczka ;) Re: Zaśmierdziało mi się pranie w misce. Co zrobi IP: *.chello.pl 28.08.08, 23:17 po prostu upierz te ciuszki smierdziuszki, powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Zaśmierdziało mi się pranie w misce. Co zrobi 29.08.08, 00:14 wywal a łazienkę podpal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurassassin How To Clean A Mess For Noobs IP: 64.34.251.* 29.08.08, 00:58 she_5 napisała: > wywal > a łazienkę podpal Nie wierz w powiedzenie: "A cat may look at a king", stary siersciuch wszystko starej wymiauczy...(nie trzeba na kwalki rabac)!!! No witnessess, no clues, ghosting:) Wtedy pozoga sie przyjmie, kanistra nie zostawiaj, strazacy zaprzepaszcza ci szanse na odszkodowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
inessta Re: Zaśmierdziało mi się pranie w misce. Co zrobi 29.08.08, 07:15 a nie masz pralki?? wrzuć do niej te ubranka, nastaw na 40 stopni i wrzuć dość dużo proszku (tylko nie przesadzaj) i gotowe. Powodzenia:)) Zoną się nie przejmuj, zajmij ją czymś innym, np. grzybem w lodówce, pleśnią na garnkach czy inną cholerą, Zapewniam Cię, zaśmierdziałe pranie wtedy będzie pestką. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus albo lepiej na 65 stopni, ale uwaga!!! 29.08.08, 11:19 sprawdz, czy tkaniny sie do tego nadaja wyzsza temp. zabije te mile bakterie, ktore powoduja zapach Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Re: Zaśmierdziało mi się pranie w misce. Co zrobi 29.08.08, 11:22 Przewróciło się - niech leży. Zanim stęchnie, to długo jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś