gizele 22.09.08, 07:26 by zemsta była słodka... na kimś przez kogo bardzo się wycierpiało... metoda? do dyspozycji mam nr tel, GG, nasza-klase... czekam na szalone pomysly :) milego dnia!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ursyda Re: jak się zemścić? :) 22.09.08, 09:10 los już się na nim zemścił jak cię poznał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: jak się zemścić? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 02:23 zrób coś miłego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazz Re: jak się zemścić? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 02:23 do dyspozycji masz wielkie serce :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary a może Re: jak się zemścić? :) IP: *.cable.smsnet.pl 24.09.08, 08:30 Wiem, że liczysz na wymyślny żart, ale posłuchaj rady i skorzystaj z możliwości wybaczenia, tj. wybacz, ale nie zapomnij i unikaj. W przyszłości zaprocentuje to łatwiejszym wybaczeniem sobie względem kogoś i łątwiej będzie ci uwierzyć, że ktoś ci może wybaczyć. Miara jaką mierzysz innych, mierzysz siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-bunia Re: jak się zemścić? :) 24.09.08, 09:00 Powiem Ci co wymyślił mój brat, gdy ktoś notorycznie podkradał mu ropę z garażu (zawsze trzyma klika litrów tak na wszelki wypadek). Brat wiedział kto kradnie ale nie złapał za rękę. Do karnistra co trzymał paliwo wsypał cukier, Jak możesz się domyślić ten co kupował kradzione paliwo musi wydać teraz kase na mechanika, a ten co kradł dostał po twarzy od pasera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: jak się zemścić? :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.08, 14:39 zacznij od wrzucenia tutaj linka do jego profilu na naszej-klasie Odpowiedz Link Zgłoś