jedzoslaw 22.09.08, 13:41 Dziś jest Dzień Bez Samochodu, obchodzić też będziemy Dzień Bez Papierosa. A jakie jeszcze nowe Dni Bez... można byłoby wprowadzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Nowe "Dni Bez..." 22.09.08, 13:43 bez Internetu, oczywiście ;] www.google.pl/search?hl=pl&q=dzie%C5%84+bez&btnG=Szukaj&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nowe "Dni Bez..." 22.09.08, 13:45 marzy mi się ogólnoświatowy dzień BEZ UBRAŃ ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miszcz Re: Nowe "Dni Bez..." IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.08, 13:53 > marzy mi się > ogólnoświatowy dzień BEZ UBRAŃ > ;D I bez majtek i staników :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Dzień Bez Sensu [bt] IP: *.novartis.com 22.09.08, 13:51 Ale przecież Dzień Bez (...) to dzień stracony :( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dzień Bez Sensu [bt] 22.09.08, 13:59 Gość portalu: trusiaa napisał(a): > Ale przecież Dzień Bez (...) to dzień stracony :( ;] Dzień bez KORZYŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Dzień Bez Sensu [bt] 22.09.08, 14:14 dzień bez bez. dla odchudzających się ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Dzień Bez Sensu [bt] IP: *.novartis.com 22.09.08, 14:15 Dzień Bez Końca (znany też jako Dzień Świstaka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewica Re: Nowe "Dni Bez..." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 15:52 dzień bez seksu Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Nowe "Dni Bez..." 22.09.08, 16:17 Gość portalu: dziewica napisał(a): > dzień bez seksu o! i to jest dopiero STRACONY DZIEŃ ;] Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Światowy Dzień Singla 23.09.08, 09:23 Wg Onetu to dziś, czyli DZIEŃ BEZ POŁÓWKI. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Światowy Dzień Singla 23.09.08, 09:45 tylko trzeba najsamprzód określić co JEST singlem? osobnik mieszkajacy sam? czy niedożeniony? Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Re: Światowy Dzień Singla 23.09.08, 10:10 A cóż to za nieborak - NIEDOŻENIONY? :))) Powaliło mnie to, brzmi jakby wymagał natychmiastowej pomocy. Słyszałem kiedyś o "żonatych, ale nie fanatykach", lecz to chyba nie to. No i nie wiem, świętować, czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeLena Re: Światowy Dzień Singla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 10:35 ale bez jakiej POŁOWKI...? bo może chodzi o półliterka, zwane równiez "połówką"? ;) he he, niektórym mogłoby byc trudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Re: Światowy Dzień Singla 23.09.08, 10:43 Rozumianej w każdym znaczeniu ( sensu largo - ćwiartki i .7 też się kwalifikują ). Co robić, każde święto wymaga, jak sama nazwa wskazuje, poświęceń. Chodzi tu to, aby docenić szarą rzeczywistość, trudy poświątecznej codzienności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Światowy Dzień Singla IP: *.novartis.com 23.09.08, 11:20 Singiel to dla mnie taka płytka piosenkowa czarna albo plastikowa na 45 obrotów. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Światowy Dzień Singla 23.09.08, 11:38 skoro jest singiel, to gdzieś MUSI być Longlpay? ale po co swietować Longplay'a to jeszcze nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Dzień bez Vat'u 23.09.08, 11:40 genialne, prawda? ;] aż mi siemorda uśmiechneła. już widze jak wszyscy oszczędzają na ten JEDYNY W ROKU DZIEŃ! i gospodarka ruszyłaby z kopyta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzień bez Vat'u IP: *.toya.net.pl 23.09.08, 12:47 -Z sokiem, czy bez? -Z bzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Dzień bez Vat'u IP: *.novartis.com 23.09.08, 12:56 Dzień Bez Atu. (a to tylko echo grało) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dzień bez Vat'u IP: *.toya.net.pl 23.09.08, 14:06 a echo z przyzwyczajenia: mać, mać, mać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Dzień bez Vat'u IP: *.novartis.com 23.09.08, 14:21 Dzień Bez Słowa na K... byłby w Polsce dniem żałoby narodowej Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dzień bez Vat'u 23.09.08, 16:30 dzień bez słów na k..., p... i j... ( a także ich derywatów, takich jak zaj...isty, zj...ać, zaj...ać) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Dzień bez Vat'u 23.09.08, 16:32 Gość portalu: trusiaa napisał(a): > Dzień Bez Słowa na K... byłby w Polsce dniem żałoby narodowej bo to tak trudno nie mówić :Kocham cie :] Odpowiedz Link Zgłoś
krzakoska Jak to ujął Raczkowski 24.09.08, 00:00 bowryj.files.wordpress.com/2008/05/raczkowski-dzien-bez-masturbacji.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Nowe "Dni Bez..." IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 24.09.08, 01:56 Akcja: -Dzień bez żadnej akcji -Dzień bez literki a (pod groźbą więzienia nikt nie może używać tej literki) -Dzień bez prądu (wszystkie elektrownie wyłączają prąd) -Dzień bez wody/gazu -Dzień bez jedzenia -Dzień bez ruchu (wszyscy obowiązkowo pozostają cały dzień w łóżku) -Dzień bez mydła (wielu obchodzi go codziennie) -Dzień bez komunikcji miejskiej* -Dzień bez Słońca aka Dzień bez dnia (Słońce opuszcza Układ Słoneczny) -Dzień bez dobry (dzień, w którym się nie witamy) -Dzień bez Google -Dzień bez Youtube -Dzień bez artykułu o NK na gazecie.pl -Dzień bez końca aka Dzień bez nocy i tak dalej *patrz "Dzień pieszego pasażera" w "Misiu" Odpowiedz Link Zgłoś