carwszechrusi 06.11.08, 23:18 No kim bo ja slyszalem że to fan lotnictwa i reprezentant POlski ale nie slyszalem o nowych nominacjach w kadrze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: icol Re: Kim jest ten Kaczyński? IP: *.toya.net.pl 26.12.08, 22:05 Kaczyński to twój prezydent!!!! Głowa państwa!!! I tak pozostanie, czy to ci się podoba czy nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matanzas Re: Kim jest ten Kaczyński? 27.12.08, 13:33 Gość portalu: icol napisał(a): > Kaczyński to twój prezydent!!!! Głowa państwa!!! I tak pozostanie, czy to ci si > ę > podoba czy nie!!! Tak naprawdę to prezydent pisu a Polski ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycjusz Re: Kim jest ten Kaczyński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.08, 17:16 Plebs z gazeta.pl znowu podnieca się podziałem na pisowców i platformowców. Odpowiedz Link Zgłoś
rowinx Re: Kim jest ten Kaczyński? 27.03.09, 19:38 ZWYKŁE BYDLE!!!! dlaczego na własne życzenie utajnił proces??????? pod publikę??? mąci STARSZYM LUDZIOM W GŁOWACH ODTAJNIĆ WSZYSTKO O TYCH TYPACH!!!!!! TO APEL DO WSZYSTKICH NORMALNYCH POLAKÓW!!!! TO PRZEZ NICH CIERPIMY A ONI BIORĄ NIE MAŁE GAŻE KTÓRE SAMI SOBIE PRZYZNAJĄ A MY ??? PRACUJEMY ZA 800ZŁ A TAKI TYP MA 15000 ZA TO ŻE SIĘ NAZYWA KACZYŃSKI I NIC NIE ROBI A JAK ZAWINI TO UTAJNI PROCES BY PRZECIĘTNY CZŁOWIEK NIC O TYM NIE WIEDZIAŁ..... rowinx gniezno Odpowiedz Link Zgłoś
rowinx Re: Kim jest ten Kaczyński? 27.03.09, 19:46 czy to forum ktoś czyta???? czy ktoś ma coś do powiedzenia???? czy tylko same tajne szpiegowskie mohery ???? myślałem że to jest normalne NIE ZALEŻNE PUBLICZNE FORUM a jak widać te typy wszystko kontrolują szlag mnie trafia rowinx gniezno zajrzę tu za klika dni pewnie nic się nie zmieni ŻYJCIE W TYM AMOKU UTAJNIONEJ PRAWDY..... Odpowiedz Link Zgłoś