Gość: asss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 22:07 ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Co to takiego to zapłodnienie inkognito? 10.11.08, 22:25 No zwyczajnie: wyjeżdżasz, a z żoną anonimowo pracuje np. sąsiad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr o-hydek Re: Co to takiego to zapłodnienie inkognito? IP: *.29.71-86.rev.gaoland.net 10.11.08, 22:38 czekasz, aż słoik kawy Inka zgnije... co dalej, dopowiedz sobie sam... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Co to takiego to zapłodnienie inkognito? 11.11.08, 00:54 a) to zapłodnienie podczas sesji w której logujesz się jako gość, w wyniku którego rozpoznawalna jest tylko końcowa część IP b) sesja erotyczna z założonym aparatem stałym Lingwalnym "Incognito" c) seks na balu maskowym ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Co to takiego to zapłodnienie inkognito? 11.11.08, 10:51 Z workiem założonym na głowę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietta-w-sieci Re: Co to takiego to zapłodnienie inkognito? 11.11.08, 18:41 Byle nie foliowym, bo to grozi uduszeniem osobnika zapładnianego lub zapładniającego, lub nawet obu! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Co to takiego to zapłodnienie inkognito? 11.11.08, 18:44 to samo co inblanco?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman In brevi IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.08, 00:55 Kiedy mąż- in absentia, więc żona z nieznajomym nie zostaną złapani in flagranti. In effectu powstaje dziecię poczęte, a potem narodzone. Mąż in pectore czuje niepokój, ale milczy. Bo cóż może zrobić in praxi? Żona przyznaje się dopiero in articulo mortis, w szczególnych wypadkach wcześniej- wszak mądry mąż wie, że in vino veritas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawca ciąż Re: In brevi IP: *.cable.smsnet.pl 14.11.08, 11:58 > wszak mądry mąż wie, że in vino veritas. O Sancta Piva ora pro eo! Odpowiedz Link Zgłoś
bassooner Re: In brevi 14.11.08, 23:59 Gość portalu: 3,14-Roman napisał(a): > Kiedy mąż- in absentia, więc żona z nieznajomym nie zostaną złapani > in flagranti. In effectu powstaje dziecię poczęte, a potem narodzone. > Mąż in pectore czuje niepokój, ale milczy. Bo cóż może zrobić in > praxi? Żona przyznaje się dopiero in articulo mortis, w szczególnych > wypadkach wcześniej- wszak mądry mąż wie, że in vino veritas. ___________________________________________________________________ Roman... za ten tekst masz u mnie browara... ;-)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: In brevi IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 15.11.08, 15:02 Dziękuję pięknie :D Jeśli uda ci się zmieścić browarka do stacji dyskietek*, prześlij mi go proszę w załączniku na 3.14-roman@gazeta.pl *Jeśli nie, możesz podłączyć browarka do portu USB, zapisać zawartość jako browar.zip i mi przesłać mailem, a ja sobie go odpakuję i wypiję na Twoją cześć :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vandulka Re: In brevi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 16:47 Roman - to jest ABSOLUTNE! jesteś primus inter pares. Trafiłeś od razu in medias res. pewnie masz już to piwo, a więc zdrowie nobis vobiscum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawca ciąż Ja też chcę! IP: *.cable.smsnet.pl 15.11.08, 17:38 Wrzuć te piwo.exe do piwo.rar na rapidshare. Ja już sobie zrobię, ile trzeba kopii, po 24h zgodnie z regulaminem usunę nielegalny soft:) Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Co to takiego to zapłodnienie inkognito? 14.11.08, 23:41 Nie wiem. Ja jestem dobrze wychowany i zawsze się damie przedstawiam, przynajmniej z imienia. Odpowiedz Link Zgłoś