marcus81 Re: Parodia wątków z innych forów :D 01.01.09, 12:46 Pomyśl sobie co czuje skarpetka w tym momencie. ONA JEST DZIURAWA!!!!!! Znajdź się w jej sytuacji- jestem lewą dziruawą totalnie bezużyteczną i osamotnioną skarpetką. Przesań się dziadu uzalać nad sobą. Dostrzeż w skarpetce istotę, która czuje i żyje. Porozmawiaj z nią. To może być pouczajace dla was obojga. Jedna rozmowa niewiele kosztuje a ile może dać. Zróbcie coś razem. Może zapiszcie sie na kurs tańca. Wtedy powinna poczuć się ważna i doceniona. Trzymam za was kciuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alicjaizabella Re: Parodia wątków z innych forów :D 01.01.09, 15:07 Markus, Mysle ze Ty w dalszym ciagu nie rozumiesz problemu... Skarpetka jest tu, niestety, PRZYCZYNA bardzo zlego samopoczucia! To ona (a nie ktos inny) pozwalajac na powstawanie dziur jest przyczyna wielu nieszczesc i niepowodzen zyciowych! Jak mozna pertraktowac z kims, kto sabotuje cale twoje poukladane zycie??? No jak??? zastanow sie gleboko nad tym co przed chwila napisales!! Powinienes nauczyc sie patrzec na rzeczy tak, aby dostrzec sedno sprawy! Zastanow sie nad tym. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Parodia wątków z innych forów :D 01.01.09, 15:52 Markus, Mysle ze Ty w dalszym ciagu nie rozumiesz problemu... moja droga, to chyba ty nie rozumiesz problemu > Skarpetka jest tu, niestety, PRZYCZYNA bardzo zlego samopoczucia! tjaaaa. a skąd ta pewność? To > ona (a nie ktos inny) pozwalajac na powstawanie dziur jest przyczyna > wielu nieszczesc i niepowodzen zyciowych! nono, jakaś ty mądra i wszystkowiedząca, pytia z Koziej Wólki normalnie Jak mozna pertraktowac z > kims, kto sabotuje cale twoje poukladane zycie??? No jak??? chyba mało w życiu widziałaś i niewielu rzeczy doświadczyłaś, ja tam nie jeden raz musiałam pertraktować z sabotażystą lub sabotować pertraktora i wiem, że to zupełnie normalne zastanow > sie gleboko nad tym co przed chwila napisales!! Powinienes nauczyc > sie patrzec na rzeczy tak, aby dostrzec sedno sprawy! Zastanow sie > nad tym. też coś. sama się zastanów nad sobą, zanim każesz to robić komuś innemu. człowiek ma problem, szuka porady, a ty mu takie gupie teksty serwujesz. normalnie sobie z niego jaja robisz dla sportu chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.47.82.13.dynamic.cablesurf.de 01.01.09, 15:25 Przepraszam ja moze nie na temat, ale moze znajdzie sie jakas zyczliwa osoba, ktora moglby mi podac link do tego watku o pralkach, ktore pozeraly skarpetki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.eranet.pl 01.01.09, 16:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=88660314 Proście a otrzymacie. Poza tym, znajomy właśnie przesłał mi filmik www.youtube.com/watch?v=UfybEu46ylA pokazujący do czego zdolne są skarpetki!!! Jestem w szoku! Ta dziura to pewnie znak, że chciała mnie zabić, kreatura podła! Pewnie z tej dziury zrobiłby się pyszczek, a nim byłyby zęby. Biada mi, po trzykroć biada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.eranet.pl 01.01.09, 16:40 Aha, ostrzeżenie- jeśli macie słabe nerwy, nie patrzcie na 1:25- 1:29. I dzieciom oczy zasłońcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni 1899 Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:03 apropo skarpetek z dziurami.Mój chlopak mowi ze bardzo go podnieca jak mam na stopach skarpetki z dziurami.Najbardziej podobaja mu sie takie przeźroczyste podkolanówki z leconcym oczkiem na poziomie palucha. Tak więc nie przejmuj się moze spotkasz dziewczyne ktora bedzie miala podobne upodobania jak moj chłopak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dioti Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.chello.pl 01.01.09, 16:15 Pofstawanie dziór w skarpetkach śfiatczy niewontpliwie o istnieniu spisku jakiegos rzydomasońskiego układu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myenglishnick Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:31 w kraju w którym mieszkam, nie spotkalbys sie z taką falą nienawisci z powodu dziurawej skarpetki. tylko w polsce (tak, celowo przez male p) ludzie sa tak nietolerancyjni.Tu gdzie zyje ludzie bez problemu chodza z 1 dziurawa skarpetka i jakos nikt nie robi z tego problemu, niektorzy czynia z tego nawet atut. Ale taka jest wlasnie specyfika zachodu, a kraj, z ktorego na szczescie wynioslam sie 2 lata temu, jest daleko w tyle jesli chodzi o te sprawy. Mój szef Jack tez mial kiedys problem ze swoja skarpetka, ale zapisal sie na DARMOWE spotkania do grupy wsparcia i teraz bardzo swoja skarpetke akceptuje. i jakos spoleczenstwo nie robi mu problemow, nikt go nie wytyka na ulicy itp. wspolczuje ci, ze muszisz mieszkac w tym kraju. zal:/ Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.ognista Re: Parodia wątków z innych forów :D 02.01.09, 22:54 Ty wracaj lepiej na zmywak zamiast się wypowiadać :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14 Roman Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:43 jem kupe Odpowiedz Link Zgłoś
denaturat.mi.sie.rozlal Re: Parodia wątków z innych forów :D 01.01.09, 16:58 Nie wiesz, że to chamsko się pod kogoś podszywać? Żenua. Jak cała ta dyskusja. Skąd taka agresja w ludziach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denaturat.mi.sie. Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 17:07 oo ja tez jem kupe. pysia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunkaa Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 16:46 ale jestescie rzałośni wszyscy, ja nigdy nie przejmowałabym się dziurawą skarpetką bo STAĆ mnie na to zeby sobie kupic nowe skarpetki i to nie byle jakie tylko np armani a to wszysko dzieki moi rodzicą którzy sa tak bogaci że mozece lyko zazdroscić rzenada :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.chello.pl 01.01.09, 20:32 a kto to w ogole jest ta skarpetka??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 77.236.0.* 02.01.09, 00:22 [....] wiadomość została usunięta ze względu na treśc niezgodną z regulaminem. Odpowiedz Link Zgłoś
frred żarówka - dobre 02.01.09, 00:44 I co najmniej jednego forumowicza, który napisze, że dobre:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.eranet.pl 02.01.09, 01:34 3,14-Roman, od razu widać że jesteś przyjezdny. Żadnemu z rodowitych mieszkańców naszego pięknego miasta nie przydarzyłoby się coś podobnego. Precz z napływem!!! PS. Po psie chociaż posprzątałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.eranet.pl 04.01.09, 23:45 Nie mam psa. Kiedyś miałem własnego tasiemca, ale po nim nie trzeba było sprzątać. Ale mama kazała mi się go pozbyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dess Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.09, 18:40 Masz toksyczną matkę. Pozbawiła Cię tasiemca, pozbawiła też skarpetki. Koniecznie przeczytaj książkę "Toksyczni rodzice". Zrozumiesz wiele spraw. Może udia Ci się odmienić życie. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: Parodia wątków z innych forów :D 02.01.09, 03:01 Tak! Takie właśnie rzeczy dzieją się w POlsce! Dlaczego rząd nic nie robi? Kiedy wreszcie się zrobi z tym porządek? Kiedy człowiek będzie mógł wyjść z domu spokojny, że nie spotka go taka niespodzianka? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Parodia wątków z innych forów :D 02.01.09, 10:23 [wiadomość usunięta w związku ze zbyt dużą ilością słów w rodzaju: ku..., spie...j, ty ch...u i jesteście pojebani] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babyGRIL Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 10:43 polecam tipsy ladne fajne starannie pżyrządzone fleksi seksi zaglosójcie na moj zaklad pliiisska! dzieki z gury buźka! www.robieniefleksitipsow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: Parodia wątków z innych forów :D 02.01.09, 11:20 nie próbuj budować swojej fortuny na nieszcześciu innych!!! to sie zawsze zemści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatostan Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.09, 23:28 Kaktusy 3 w cenie jednego + śluzica gratis! tlko u nas w naszej nowej e-kwiaciarni! Odpowiedz Link Zgłoś
atela Re: Parodia wątków z innych forów :D 10.01.09, 20:04 ALE CHYBA LEPIEJ BRZMI "DZIURAWA SKARPETKA" NIŻ "SZMATA"??????? 8-S :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia21 Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 193.195.92.* 06.01.09, 15:57 A TE TIPSY TO SA ZELOWE CZY AKRYLOWE????? BO JA AKRYLOWYCH NIE LUBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tipsiara Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 17:54 plastykowe, ofkors pozatym nie krzycz nie umiesz wyłonczyć capsloka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr ort Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.09, 09:52 plastikowe! - sorry, nie mogłem się opanować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duda Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:09 NIE ROZUMIEM SKĄD W NIEKTÓRYCH TYLE JADU. NIKOGO NIE OBCHODZĄ WASZE PROBLEMY. JESOOO, TAK TRUDNO CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duda Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 15:57 w czasie świąt, gdy zapada zmierzch, cichutko jak myszka zakradam się do udekorowanej choinki po czym z chytrą miną surykatki południowoafrykańskiej, zdejmuję bombkę choinkowa. następnie w radosnych podskokach udaję się do kuchni, gdzie poyajemnie wyciagam z szuflady tłuczek do mięsa, by w chwilę później, ocierając wisacą mi z wargi ślinę, rozwalic bombkę owym tłuczkiem, wydając przy tym takie odglosy jak "ohh", "ughh", "uhhh", "yyyh". kiedy bombka jest już ugnieciona, skrupulatnie zmiatam wszystko na szufelkę i natychmiast połykam niczym nie popijając. Następnego wieczora z radością oczekuję kupy. Gdy nadejdzie pora, wymykam się do ogrodu, wybieram najlepiej odsłoniętą płaszczyznę pod gołym niebem i w nabożnym skupieniu oddaję stolec. Potem aż do samego rana z podziwem przyglądam sie świetlistej kupie, której brokatowe drobinki lśnią w blasku księżyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duda Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 19:07 Nie stać cię na wymyślenie własnego logina? Masz problemy z tożsamością, że sie podszywasz pode mnie? Booosz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.upc-c.chello.nl 08.01.09, 20:07 O matko... piękne... a łzy kapią mi na klawiaturę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashton Re: Parodia wątków z innych forów :D 02.01.09, 15:56 No i macie obiecanki Tuska! Polaków nawet na nowe skarpetki nie stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 16:01 Typowy wybroca PIS! A beret Ci sie nie pruje? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Parodia wątków z innych forów :D 02.01.09, 16:45 Roman, a nie moglbys nauczyc sie korzystac z wyszukiwarki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 193.26.131.* 02.01.09, 22:09 scoutek napisała: > Roman, a nie moglbys nauczyc sie korzystac z wyszukiwarki??? NO WLASNIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 193.26.131.* 02.01.09, 22:10 Gość portalu: elo napisał(a): > scoutek napisała: > > > Roman, a nie moglbys nauczyc sie korzystac z wyszukiwarki??? > > NO WLASNIE!!!!!!! Ja tez! Odpowiedz Link Zgłoś
malgoszac Re: Parodia wątków z innych forów :D 02.01.09, 23:19 taki watek juz byl prosze administratora o jego skasowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoil Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.09, 23:31 w ogole to watek powinien byc na innym forum :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.chello.pl 02.01.09, 23:32 nie karmic trolla Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Parodia wątków z innych forów :D 07.01.09, 17:11 Czyzby znowu gajowy wyglądał z lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 193.195.92.* 06.01.09, 15:59 100/100!!!! dawno sie tak nie usmialem!!!! ale przywaliles kretynowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.acn.waw.pl 03.01.09, 12:03 Złóż reklamacje na buty, które podarły Ci skarpetkę, musiały mieć jakąś wadę,bo dobre buty nie drą skarpetek (chyba że w gwarancji zapisano ze mogą,wtedy Ci nie uznają).Złóż reklamację na skarpetke - skoro podarła się tylko jedna,niech Ci wymienią,bo na pewno była wadliwa, skoro druga się nie podarła.Mam nadzieję, że masz paragony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.chello.pl 03.01.09, 15:16 Czy wiesz że IQ Nicole Kidman oszacowano na 132, Shakiry na 140, Sharon Stone na 154, Przemka Salety na 102 a Dody na 156. A ty wiesz jakie IQ ma Twoja skarpetka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 80.5.88.* 05.01.09, 14:31 ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
erba Re: Parodia wątków z innych forów :D 04.01.09, 23:03 Gość portalu: nina napisał(a): > Złóż reklamacje na buty, które podarły Ci skarpetkę, musiały mieć > jakąś wadę,bo dobre buty nie drą skarpetek (chyba że w gwarancji > zapisano ze mogą,wtedy Ci nie uznają).Złóż reklamację na skarpetke - > skoro podarła się tylko jedna,niech Ci wymienią,bo na pewno była > wadliwa, skoro druga się nie podarła.Mam nadzieję, że masz paragony. Popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.netia.com.pl 05.01.09, 12:23 Roman napisał, że wyszedł "na dwór". Zachodzi pytanie; po co on tam wylazł, i czy korzystał z atestowanej drabiny. U nas mówi się "na pole" i to jest zrozumiałe. No ale jak ktoś dwór widział tylko z daleka albo na obrazku, to dla niego chodzenie na dwór, to jest wyadarzenie, że aż nowe skarpety włożyc trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.chello.pl 03.01.09, 15:35 ale T bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
wsuwak Re: Parodia wątków z innych forów :D 14.01.09, 14:29 Gość portalu: rita napisał(a): > ale T bredzisz Każdy może mieć własne zdanie, a ty nie mijaj sie z rozumem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.chello.pl 03.01.09, 15:35 ale Ty bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.09, 17:01 UP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:59 jem kupe Odpowiedz Link Zgłoś
veroy Re: Parodia wątków z innych forów :D 03.01.09, 17:01 ludzie, wy wogole nie macie pojecia o psychice czlowieka ! jak mozna zyc w takiej nieswiadomosci ? Najwieksi mistrzowie i znawcy psychologii jak Zygmunt Freud czy Katarzyna Cichopek juz od dawna mówia o zjawisku p r z e n i e s i e n i a - bo tu nie o skarpetke chodzi ! skarpetka w gruncie rzeczy jest odzwierciedleniem ciebie samego - ty mozesz nie zdawac sobie z tego sprawy ale twoja podswiadomosc wie i sprawia, ze nieswiadomie stapasz tak, by w jednej ze skarpetek ,w okreslonym miejscu zrobila sie dziura. Prawdopodobnie jest to ujawniony wlasnie uraz z dziecinstwa. Moze mama nie kupywala ci bobofrutow i stad te dziury ? Dziecinstwo to krytyczny okres i wielu ludzi nie zdaje sobie sprawy ile glebokich ran chowa w swej podswiadomosci ! tu moze pomoc tylko dobry psycholog ! Nie lekcewaz tego problemu bo od nieswiadomego dziurawienia skarpetek do samookaleczenia droga bardzo krotka. Jak najszybciej udaj sie do dobrego specjalisty ktory na podstawie parametrow skarpetki okresli problem i zaleci skuteczne leczenie. ps. nie zapomnij o przygotowaniu do wizyty ! zanotuj dokladnie : kolor skarpetki jej rozmiar czy to twoja skarpetka (wykluczenie podswiadomego urazu do innej osoby poprzez dziurawienie pozyczonych skarpetek) lewa czy prawa ? na ktora noge byla zalozona ? miejsce powstania dziury wielkosc dziury czy mama kupowala ci w dziecinstwie bobofruty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.eranet.pl 03.01.09, 18:25 Ojeju, ja nie dostawałem bobofrutów w dzieciństwie :/ I nie miałem maty edukacyjnej (a podobno wszystkie dzieci powinny ją mieć). Biada mi, po trzykroć biada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 17:46 Nie czytałam wszystkich odpowiedzi więc sorry, jeśli sie dubluję, ale masz chyba problem z za długim paznokciem. Polecam ci moj gabinet "The best paznokieć or tip", masz u mnie zniżkę 25%. Teraz mamy przeceny zimowe. Do 17 stycznia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.233.43.127.dynamic.cablesurf.de 06.01.09, 16:02 A administrator to spi? Czemu nie kasujecie tego postu? A ty tomi, reklamowac to sie mozesz na wlasnej stronie i nie zasmiecaj reklama watku! Adminie! No kasuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romana Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 18:05 Wyniki 1 - 10 spośród około 317,000 dla zapytania dziurawa skarpeta (Znaleziono w 0,07 sek.) Masz 317 tysięcy odpowiedzi w Google Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mileydemiselena Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.chello.pl 03.01.09, 18:42 lofciam Miley <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: Parodia wątków z innych forów :D 03.01.09, 20:59 to wszystko wina Michnika! Pewnie ukradkiem podkrada ci skarpetki z szafy i wygryza dziury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr_annabel_lecter Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.chello.pl 03.01.09, 21:30 zejdź z Michnika!!! to na pewno zrobili bliźniacy - skoro już w dzieciństwie byli zdolni do tego, żeby podp...ć księżyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.09, 21:13 Wysterylizuj(wykastruj, jeśli są rodzaju męskiego) nastepną parę skarpetek. Unikniesz wtedy takich niespodzianek na spacerze. Odpowiedz Link Zgłoś
artemisia_gentileschi Re: Parodia wątków z innych forów :D 04.01.09, 00:07 Nie rozumiem w ogole, po co marnujesz cenny czas forumowiczow i zawracasz im glowe wymyslonymi i banalnymi problemami. Mi skarpetki regularnie gina w praniu, to jest dopiero Tragedia przez duze T. I co? Jakos radze sobie z tym sama, chociaz jest mi ciezko, wiesz ile skarpetek zginelo mi juz w tym roku? Zdajesz sobie sprawe z tego, jak inni cierpia? Jakbym chciala je odzyskac, chocby byly dziurawe? Zero empatii:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedwabnaskarpeta mowmy NIE dziurawym !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.01.09, 14:05 Wedlug mnie dziurawe skarpetki nosza ludzie bez kultury osobistej, niewychowani lub wychowani w zlej rodzinie ,kompletni ignoranci i prawdopodobnie tylko z podstawowym wyksztalceniem lub zupelnie bez szkoly.... no bo inteligencja to chodzi tylko w calych i takie dramaty im sie niemoga przytrafic gdyz wyksztalcenie im na to niepozwala bo sa zdolni przewidziec wszystko na tym swiecie i zapobiec rychlo w pore takim strasznym zdarzeniom i np przetartej skarpety juz wogole nigdy zakladac nie beda !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kufa! zero tolerancji? IP: *.chello.pl 04.01.09, 16:03 ej jestes zalosny, skarpetka jako narzedzie walki klasowej? wez sie ogarnij i wyjedz, nic nie wiesz o prawdziwym zyciu!! kto nie mial dziury w skarpetce niech pierzy rzuci kamieniem! boze jakie to spoleczenstwo nietolerancyjne!!!!!!! i jeszcze wiecej wykrzyknikow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleh Re: mowmy NIE dziurawym !!! IP: *.autocom.pl 05.01.09, 00:41 takie > dramaty im sie niemoga przytrafic gdyz wyksztalcenie im na to > niepozwala kup sobie slownik ortograficzny ty debilu nie dorobiony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumcajs Re: mowmy NIE dziurawym !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 15:06 Naucz się pisać "nie" z przymiotnikami! Odpowiedz Link Zgłoś
everything1 Re: mowmy NIE dziurawym !!! 08.01.09, 10:25 a ty się naucz, że to imiesłów, a nie przymiotnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 94.246.142.* 04.01.09, 14:52 pewnie wykladasz towar w biedronce za 8 stow miesiecznie pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromi Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 94.246.142.* 04.01.09, 14:53 zal mi was polaczki w londynie nikt nie przejmuje sie takimi glupotami pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachna Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: *.cable.ubr15.nmal.blueyonder.co.uk 08.01.09, 00:11 Ty nieudaczniku! Pracujesz na zmywaku i jestes dumny ze skarpetki wyrzucasz.Takich w Polsce nie potrzebujemy. Nie wracaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁYSY Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 92.9.255.* 08.01.09, 00:39 spadaj Buraku! jak tam twoja kanciapa w suterenie u Móżyna i Czarnócha i Araba brudnego wynajenta? Dach ci nie pżecieka? Budzik nastawiony na piątom do roboty za puł fónta? Nie możesz sie równac z Prawdziwymi Polakami Patryjotami, co kohajo swom Ojczyzne! Pozdrawiam wszystkich kibicuw przy okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crom Re: Parodia wątków z innych forów :D IP: 94.246.142.* 04.01.09, 14:53 pruuuuuuuk! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś