Gość: pajacyk.pl IP: 83.2.83.* 30.01.09, 15:24 jeden z odcinków familiady i na pytanie co się robi raz na tydzień babka odpowiada: kąpie się .... lub ryba na literę S .... odpowiedź uczestnika : Śledź .. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hania z erewania Re: Kto pamięta ... IP: 79.191.184.* 30.01.09, 20:02 Niestety nie oglądałam. Lata temu na pytanie czego należy się wystrzegać w lesie babeczka odpowiedziała: zboczeńców. Co ciekawe, gdy tak padały wcześniejsze odpowiedzi o kleszczach, dzikiej zwierzynie wymieniłam na prywatny użytek zboków. Pewnie mnie usłyszała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
model.testowy Re: Kto pamięta ... 30.01.09, 20:19 Gość portalu: pajacyk.pl napisał(a): > jeden z odcinków familiady i na pytanie co się robi raz na tydzień babka > odpowiada: kąpie się .... Niektórzy rozgraniczają branie prysznica od kąpania się (w sensie zalegania w wannie), więc odpowiedź wcale nie jest taka głupia, jak się niektórym wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Kto pamięta ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 20:33 i taki dowcip... Część ciała na literę "ć" Odpowiedź: c_i_p_a Na to pan Wojtek: Magda, pokaż panu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Kto pamięta ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 22:22 Acha. To bylo tak "ć" jak c_i_p_a Magda pokaż panu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasqda Re: Kto pamięta ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 23:02 Nie Magda pokaż, tylko Magda odsłoń - dowcip dotyczył Koła Fortuny. Ech palacze...dowcipów;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Kto pamięta ... IP: *.eranet.pl 30.01.09, 22:30 Albo z "Milionerów": dział medycyny alternatywnej: a)homeopatia b)homeostaza c)homogenizacja d)homofobia Pan bez wahania wskazuje na odpowiedź d) Albo już słynne: "więcej niż jedno zwierzę to..." z Familiady pl.youtube.com/watch?v=3daGjiuAVZs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Kto pamięta ... IP: *.eranet.pl 30.01.09, 22:45 A skoro już o "Familiadzie" to: pl.youtube.com/watch?v=e_cCaI1TFnc Mix wpadek wszelakich. Choć odpowiedź na ostatnie pytanie: "kiedy czujesz się skołowany?" uważam za nader prawdziwą. Odpowiedz Link Zgłoś