Gość: daDunia Re: Rodzice z fantazją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 14:52 Zygmunt Zygmunt - kolega mojej mamy ze szkoły .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Rodzice z fantazją IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.11.03, 18:45 Blandyna Rosół - Nic dodać nic ująć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rambo8 Re: Rodzice z fantazją IP: *.tkb.net.pl 27.11.03, 20:36 aldona zasłona- poznałem kiedyś takie coś no i tatiana kiełbasa - w skrócie tania kiełbasa - jak dla mnie bomba hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 A propos... 28.11.03, 03:07 ...Aldony Zasłony, którą wsponiałeś. Ja byłam kiedyś na kolonii z Agatą Szaratą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgrinz Re: A propos... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.03, 11:01 1.Apolonia Gołąbek - autentyk 2.Janina Topór - kobieta okolo lat 65-70 i wielka jak szafa trzydrzwiowa z nadstawką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egata Re: A propos... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 11:24 Widziałam tylko na liście lokatorów Longina Karaluch Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Co się tyczy innych 28.11.03, 12:18 Onegdaj wielka miłość koleżanki kolegi: ARMAND MIŁOSZ GIL. To ci rodzice z polotem! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do: magda_s4 Re: Co się tyczy innych IP: *.icpnet.pl 30.11.03, 16:53 czy Armand Gil uczy angielskiego w jednym z liceów w Poznaniu? Tak mi sie cos kojarzy to nazwisko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bs Re: Rodzice z fantazją IP: 195.116.161.* / 195.116.161.* 28.11.03, 12:39 Denis Ciotucha - gdzieś we wczorajszej prasie widziałam. Moja teściowa miała ucznia który nazywał się Gniewomir Szewczyk-Bombała ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quest Re: Rodzice z fantazją IP: 217.153.142.* 28.11.03, 13:58 Jan Sebastian Dzban - autentyk - to dopiero rodzice mieli fantazję !!! Marek Porąbaniec - z tym nazwiskiem każde imię współgra chyba podobnie. Z dwu imiennych: Wojciech Roman Artur Leszek Z krótkich nazwisk: Robert Au - pewnie przez telefon wydawało by się, że po imieniu w coś się uderzył ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Rodzice z fantazją IP: 157.25.31.* 28.11.03, 18:58 Z kategorii około seksualnych : Leszek Ciota Jarosław Psikuta Andrzej Hulbój Jan Gój a z innych to mój ulubiony klient : Telesfor Myszka rozmaitości: Dolores Mucha Nadzieja Pociupaniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lehoo Re: Rodzice z fantazją IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.03, 18:03 Gość portalu: edek napisał(a): > Z kategorii około seksualnych : > Leszek Ciota > Jarosław Psikuta > Andrzej Hulbój > Jan Gój to do kompletu: Walenty Fiut a z innych: Aurelia Pyrcioch Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Rodzice z fantazją 29.11.03, 01:45 Leszek Śmieszek - gość ze Skierniewic, występował kiedyś w zespole Dennis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irekk Re: Rodzice z fantazją IP: 149.156.12.* 29.11.03, 08:18 Andreas Jonderko- Niemiec konsul NRD w Krakowie (lata 80-te) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LMW Re: Rodzice z fantazją IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.03, 09:56 Dziecięciem będąc, brałem udział w konkursie recytatorskim. Zapowiedziano kolejny występ: "Bartosz Miłosz Martyna". Chciałem się kłócić, bo w regulaminie nie było możliwości występów zbiorowych. A tu wyszedł jeden synek. Ustaliłem, że Martyna to nazwisko, B. i M. - imiona. W Zabrzu się to działo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mac.card Re: Rodzice z fantazją 29.11.03, 10:17 Olaf Bonawentura Krzyżak - przesympatyczny zresztą facet, jeden z fajniejszych "jajcarzy" jakich znałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amko Re: Rodzice z fantazją IP: 80.51.237.* 30.11.03, 00:06 Na wakacjach poznałam Konrada Bulwę. To ci przypadek... A kiedyś "obiło mi się o uszy" Nadzieja Pogrzebany. Też dowcipni staruszkowie... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Rodzice z fantazją 30.11.03, 17:52 A podobno w czasach popularności "Dynastii" w pewnej wiosce urodzili się: Ben Socha, Kevin Sieczka i Alexis Guzik... Ale nie wiem, czy to prawda, czy tylko anegdota. Natomiast pamiętam masowe nadawanie imienia Izaura w czasach, gdy w polskiej telewizji leciał pierwszy brazylijski serial. Nie pamiętam dokładnie, w którym roku to było, ale wydaje mi się, że te Izaury chyba powinny w tym albo przyszłym roku wkraczać w pełnoletność. Odpowiedz Link Zgłoś
ao22 Re: Rodzice z fantazją 30.11.03, 18:42 Osobiście znam dwóch bardzo sympatycznych: Narcyz Baran oraz Hieronim Maniak Nieocenionym źródłem takich "genialnych" zbitek jest cotygodniowy dodatek do sobotniej GW ze świeżo narodzonymi dziećmi. Początkowo w moim rankingu prowadziła Wiktoria Marchewka, ale przebił ją ostatnio Maksymilian Kacper Kisiel... Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Rodzice z fantazją 30.11.03, 19:14 Słyszałem o próbie nadania dziecku imienia Rambo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Rodzice z fantazją IP: *.rasserver.net 06.01.04, 05:43 Moja kolezanka ze studiow dala swemu synowi imiona Jan Stanislaw. Pieknie, tyle ze nazwisko bylo Ogorek. Smialismy sie, ze jest Jas Fasola, moze byc i Jas Ogorek. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Rodzice z fantazją 06.01.04, 08:44 Milada Misiek (chyba mnie nie zabije) Odpowiedz Link Zgłoś
ivvcia Re: Rodzice z fantazją 06.01.04, 15:54 kiedys na wakacjach w domu w ktorym mieszkalismy bylo tez malzenstwo z mala dziewczynka. wolali na nia Panda. tak sobie pomyslalam ze pewnie mala lubi pandy albo cus, do czasu gdy nie uslyszalam jak mamusia ja skarcila uzywajac pelnego imienia... dziewczynka miala na imie Pandora, na nazwisko Skujbieda... i jeszcze mamy znajomego Marka Wojtka. Odpowiedz Link Zgłoś
jorn Re: Rodzice z fantazją 14.01.04, 16:08 Pelagia Zabijak - jak mi kolega pierwszy raz powiedział, jak ma na imię pani Z., do której miałem dzwonić, to myślałem, że sobie jaja ze mnie robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Rodzice z fantazją IP: 207.159.92.* 14.01.04, 19:13 Mnie do szalu doprowadzaja wlasnie zestawienia typu: Michal Michalowski, Tomasz Tomaszewski czy Pawel Pawlowski, jakby naprawde malo bylo imion meskich do wyboru :-). Z moich autentykow: Euzebiusz Skorupa - brat znajomej Mitrofan Choworucha - to zauwazone na nagrobku ku uciesze mojej i siostry, chociaz nie wiem, czy wypada sie nasmiewac za zmarlych :-) i jeszcze z serii genitaliow: Maria Cipa - wozna w szkole, w ktorej uczyla moja mama, widnieje w ksiedze pamiatkowej z okazji rocznicy powstania szkoly I jeszcze dla kontrastu a propos "pospolitosci" zestawow imie + nazwisko - mialam przyjemnosc poznac w zyciu 6 (!) Katarzyn Nowak - mysle, ze w tym przypadku dzieci nie mialybym do rodzicow pretencji, gdyby nadali im jakies bardziej oryginalne, choc niekoniecznie wyszukane i pretensjonalne imiona :-). Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow1 Re: Rodzice z fantazją 14.01.04, 18:55 Denis Kasza i Amelia Ogorek, no i jeszcze Maciej Maciejewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Rodzice z fantazją IP: 80.51.247.* 15.01.04, 09:18 Chodziłam do szkoły z dziewczyną, która nazywała się: Margaretta Galuś Mam nadzieję, że już wyszła za mąż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Rodzice z fantazją IP: *.range217-42.btcentralplus.com 15.01.04, 11:10 Klaudiusz Baran Oktawian Zajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Rodzice z fantazją IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 15.01.04, 12:40 Alfons Wojewódzki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracka Re: Rodzice z fantazją IP: *.dz.com.pl / *.dz.com.pl 15.01.04, 14:35 A ja mam wujka Henryka Sienkiewicza he!! A ze śmiesznostek: Elżbieta Ożygała- nikt się z niej nie wyśmiewał bo każdy współczuł.. Pricesa Nadolnik- bez komentarza.. Odpowiedz Link Zgłoś
silverstone Re: Rodzice z fantazją 15.01.04, 17:03 autentyk: lekarz - ginekolog - dr Fiutkowski :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultra75 Re: Rodzice z fantazją 15.01.04, 18:02 Tez autentyk: psychiatra - dr Szaleniec sprzataczka - p. Niedbala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Rodzice z fantazją 15.01.04, 18:35 Natalia Pietruszka - wszyscy używali zdrobnienia Natka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Rodzice z fantazją IP: *.ha3.agh.edu.pl 15.01.04, 20:34 Dyrektorem filharmonii rzeszowskiej jest pan Wergiliusz Gołąbek. W Rzeszowie wszyscy sie juz przyzwyczaili... Spotkalam kiedys dziewczę, ktore nazywało się Delfina Kozimór !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Rodzice z fantazją 15.01.04, 20:56 Niedawno w Telewizyjnym Kurierze Warszawskim był materiał o dziwnych imionach jakie rodzice usiłują nadać swoim pociechom np. Potomek, Malta, Tyberiusz. Było też o ciekawych zestawieniach, np. Estera Siatka, Miłosz Pieszczoch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Rodzice z fantazją IP: 207.159.92.* 15.01.04, 21:49 I jeszcze cos mi sie przypomnialo: pracowalam kiedys w firmie, w ktorej w jednym dziale byli zatrudnieni: Baran, Kocurek, Czapla i Orzel, a kierownik dzialu nazywal sie... Zwierzynski (tak przy okazji pozdrowienia, jesli ktos sie rozpoznal :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
praktycznyprzewodnik Re: Rodzice z fantazją 15.01.04, 23:30 A ja znałam Annę Biały (ojciec Leszek), która wyszła za Płatka. A znaliście Pierr'a Dzielskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś