Gość: cdn Re: Niesmaczny dowcip IP: *.intech.pl 25.01.02, 18:49 Jak blondynka robi twixa?Sra przez stringi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobza Re: Niesmaczny dowcip IP: 193.0.110.* 26.01.02, 01:35 Co to jest? Rozowe i rozplywa sie w ustach... Lechtaczka tredowatej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobza Re: Niesmaczny dowcip IP: 193.0.110.* 26.01.02, 01:35 Co to jest? Rozowe i rozplywa sie w ustach... Lechtaczka tredowatej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobza Re: Niesmaczny dowcip IP: 193.0.110.* 26.01.02, 01:36 Co to jest, rozowe i rozplywa sie w ustach? Lechtaczka tredowatej Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Faktycznie... 26.01.02, 21:27 Od początku niesmaczne:( Chociaż...mimo wszystko "Trędowata" jakoś uchodzi pod szyldem "niemaczne" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobza Re: Faktycznie...(Uchodzi pod szyldem?) IP: 193.0.110.* 26.01.02, 23:47 A reszta juz nie?... Czy moge prosic o wyjasnienie powyzszej "uwagi". Do uslug, Kobza Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Jasne! 28.01.02, 21:44 Niesmaczne niekoniecznie znaczy obrzydliwe w sensie bezpośredniego porównania i braku dodatkowych skojarzeń na innych płaszczyznach. "Smak" ma wiele znaczeń. Różnica między łechtaczką trędowatej i twixem w wykonaniu blondynki bardzo dosadnie obrazuje brak dodatkowych skojarzeń. Jeśli dalej nie chwytasz, to ja już nic nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobza Re: Jasne! IP: 193.0.110.* 28.01.02, 23:39 Dziekuje. Chyba cwycilem. (Alez ty umiesz madrze pisac, Bbono) Odpowiedz Link Zgłoś
bbona Re: Jasne! 30.01.02, 20:57 Gość portalu: Kobza napisał(a): > Alez ty umiesz madrze pisac, Bbono --Jak się domyślam-też dowcip:)? Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: Niesmaczny dowcip 29.01.02, 15:42 bleeeeee, juz mi sie nie chce jeść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucjas Re: Niesmaczny dowcip 04.02.02, 12:08 przychodzi facet do domu, zaglada do lazienki, patrzy zdziwiony, a tam cala wanna majonezu. Nie ma pojecia, skad sie mogl tam wziac, ale nie zastanawia sie nad tym, a poniewaz bylo mu szkoda, aby majonez sie zmarnowal, postanowil go wykorzystac. Zrobil sobie mnostwo kanapek z majonezem, ale majonezu nie ubywalo. Zaczal w koncu jesc sam majonez lyzkami, rekami, a majonezu wciaz jakby przybywalo. Zebral sie w sobie, przysieszyl konsumpcje i w koncu mimo mdlosci udalo mu sie osiagnac dno wanny... patrzy, a tam na dnie siedzi tredowaty i wyciska sobie krosty... ps. po uslyszeniu tego kawalu mialam dlugotrwala awersje do majonezu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tom.hartman A to dopiero będzie niesmaczny dowcip 04.02.02, 23:39 Jaś z Małgosią tańczą wolny taniec na dyskotece. W pewnym momencie Jaś wkłada rękę za majtki Małgosi, coś czuje: - Co, miesiączka? - Nie, rozwolnienie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MojoJojo Re: Niesmaczny dowcip IP: 192.168.1.* 06.02.02, 13:50 W śmietniku kloszard dobiera się do kloszardzicy. Łapie ją z piersi, wsadza rekę pod spódnicę, w ogóle jest bardzo romantyczna atmosfera, gdy nagle krzyczy: - Kloszardzico, ty masz penisa !!! - To nie penis. Po prostu się zesrałam :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Re: Niesmaczny dowcip IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.02, 14:25 Dwóch chirurgów operuje faceta. Rozcinają mu żołądek i znajdują tam kluski. Jeden z nich zjada je. Drugi patrzy z obrzydzeniem i mówi: -Fuj, jak możesz. On ma wrzody żołądka, a poza tym widziałem tam włos! Więc pierwszy chirurg zwymiotował kluski, ten drugi je zjadł i mówi: -Dziękuję za podgrzanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wódz Re: Niesmaczny dowcip IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 00:45 Ten kawał słyszałem w przedszkolu, za Gomułki, ale wtedy traktował o kolesiach, którzy uciekali z Auschwitz przez pole minowe i znaleźli denata z rozprutym żołądkiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Niesmaczny dowcip 09.02.02, 13:29 Idzie gość chodnikiem, nagle widzi przed sobą jakiś brązowy placek. Kuca, próbuje: - Hm, gówno. Dobrze, że nie wdepnąłem! Odpowiedz Link Zgłoś
malkont Re: Niesmaczny dowcip 10.02.02, 15:47 Idzie dwóch policjantów i znaleźli na chodniku leżącą flegmę. - Popatrz, broszka leży - mówi pierwszy. Drugi wziął flegmę w palce i mówi: - Eeeee. To nie broszka, tylko wisiorek. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
lobuziak Re: Niesmaczny dowcip 11.02.02, 15:18 Syn wchodzi do domu i od progu wola do ojca: - Tato, wlasnie mialem pierwszy w zyciu stosunek! - No, to gratuluje Ci synu! Stary wyciaga flaszke, stawia na stol, pija. Po pol godzinie ojciec nachyla sie do mlodego: - A kiedy to, synu, przewidujesz nastepny? - Jak mi sie dupa zagoi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuziak Re: Niesmaczny dowcip 11.02.02, 15:23 Dzwoni Saddam do Busha: - Panie prezydencie, chcialbym zlozyc kondolencje, to straszna tragedia, tylu ludzi, takie wspaniale budynki...Chce zapewnic, ze nie mamy z tym nic wspolnego... - Jakie budynki? Jacy ludzie? - A ktora tam u was godzina? - Osma. - Ups... To ja zadzwonie za pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś