kochanica-francuza 12.04.09, 19:13 Na widok pomnika: To jest ten święty Wojciech, co miał głowę? Osoba pytająca miała przedtem zajęcia m.in. o relikwii głowy św. Wojciecha. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoofka Re: Inteligentne pytania 13.04.09, 20:59 po dzisiejszym pożarze hotelu socjalnego w Kamieniu Pomorskim, wywiad dziennikarzyny z mieszkanką tegoż hotelu: "czy uważa Pani, że miała Pani szczęście nie znajdując się tej nocy w hotelu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Inteligentne pytania IP: 193.59.95.* 17.04.09, 14:53 Racja, ostatnio oglądałam programy typu Uwaga, Celownik itp. Tam prowadzącay zawsze zadają pytania np: - do bezdomnych: czy chcielibyście mieszkać w nowym, pięknym domu z małym czynszem - do bezrobotnych: czy uważacie że państo powinno podwyższyć zasiłki, aby na wszytsko starczało - do chorych: czy uważacie, że dobrze byłoby mieć leki za darmo i nie stać w kolejkach do lekarza Te pytania są bardzo "inteligentne" i świetnie "robią program" o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_jk Re: Inteligentne pytania (i reakcje) 20.04.09, 01:09 Jestem wegetarianką i moje ulubione inteligentne pytania to: - To ryb też nie jesz? - To NAWET ryb nie jesz? - TO CO TY JESZ? Z kategorii inteligentne reakcje: - Ale ja to LUBIĘ mięso. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Inteligentne pytania (i reakcje) 23.04.09, 14:17 > Jestem wegetarianką i moje ulubione inteligentne pytania to: > - To ryb też nie jesz? No, to niestety jest wina tego, że wiele osób przedstawiających się jako wegetarianie, ryby jednakowoż jada. Nigdy więc nie wiadomo, jak to jest akurat z tą osobą, z którą rozmawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinia Re: Inteligentne pytania (i reakcje) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.09, 22:06 U mnie to samo. A ryby jesz? Najlepsze było w jednej knajpie. Siedzą sobie dwie panie, knajpa jak najbardziej wegetariańska, a jedna z pań chce rybę zamówić. A masz kogoś? A kiedy wyjdziesz za maż? A kiedy dzieci? Jesteś w ciąży? czasem wkurzona odpowiadałam jestem lesbijką, nie lubimy dzieci itp. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Inteligentne pytania i odpowiedzi 20.04.09, 02:54 "Dialog": - Śpisz już? - Tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bee_geesus Re: Inteligentne pytania 13.04.09, 22:13 Jaki to przedmiot gdzie są zajęcia o relikwiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydygier Re: Inteligentne pytania IP: 121.52.146.* 13.04.09, 22:15 wychowanie seksualne - bo o suchych czlonkach mowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Inteligentne pytania 14.04.09, 12:07 :-D) jesteście potylicznie niepoprawni? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Inteligentne pytania 14.04.09, 12:09 O! O! przypomniało mi się zacne pytanie pana magistra w podróży. mówię: -zobacz jaka fajna rzeźba Ojca Pio! -to on rzeźbił?- spytał magister Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Inteligentne pytania 14.04.09, 12:14 A propos ojca Pio: ponoc uzdrowił niewidomą od urodzenia dziewczynkę. Wracając z wizyty u niego, dziewczynka zawołała: - Babciu, widzę łódkę! To ja się pytam, skoro ona była niewidoma od urodzenia, to skąd u licha wiedziała, że to, co widzi, to łódka? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
viking2 Re: Inteligentne pytania 17.04.09, 01:54 he_dzidka napisała: > A propos ojca Pio: ponoc uzdrowił niewidomą od urodzenia > dziewczynkę. Wracając z wizyty u niego, dziewczynka zawołała: - > Babciu, widzę łódkę! > To ja się pytam, skoro ona była niewidoma od urodzenia, to skąd u > licha wiedziała, że to, co widzi, to łódka? ;) A moze na burcie stojalo napisane drukiem "To ja, Lodka"...:) Tylko skad to dziecko, do cholery, umialo czytac?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spałem Re: Inteligentne pytania IP: *.cable.smsnet.pl 14.04.09, 20:53 drzejms-buond napisał: > :-D) > jesteście potylicznie niepoprawni? Ja już dawną z pomocą tej części czaszki utraciłem elementarne poczucie poprawności politycznej, która gniecie wiele jasnych umysłów w sosie autocenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza niestety nie wychowanie seksualne 14.04.09, 16:14 Ikonografia lub historia sztuki średniowiecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Inteligentne pytania 14.04.09, 12:15 Ja, lat 15, na widok idącej brzegiem morza dziewczyny w granatowych porteczkach i białej bluzce (sama miałam na sobie identyczne kolory): - O, to ja tam idę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Inteligentne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:14 I tu mi przypomniałaś: oglądam z pięcioletnim bratankiem zdjęcia jego taty gdy był w tym samym wieku i w dodatku łudząco podobny do synka. Głupio zagajam: - Zobacz, to zdjęcia tatusia z czasów kiedy był tobą. Mały niebotycznie zdziwiony: - Tato, to ty byłeś mną?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Inteligentne pytania IP: *.lebarts.com 14.04.09, 20:44 Haha, i dlatego dawanie synowi na imię junior (te same, co ma ojciec senior) uważam za hipokryzję u nowobogackiej elity - nie piję do tego uroczego przypadku ze zdjęciem;), ot takie skojarzenie mam z ojcem i synem o tym samym imieniu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spałem Re: Pytanie najinteligentniejsze IP: *.cable.smsnet.pl 14.04.09, 20:50 Już nieeee:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela25 Re: Pytanie najinteligentniejsze 15.04.09, 15:29 Dzwoniąc na stacjonarny : -gdzie jesteś ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Pytanie najinteligentniejsze IP: *.tbcn.telia.com 16.04.09, 21:00 moja kolezanka po odebraniu wlasnej komorki: skad wiedzialas ze jestem u XY???? Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Inteligentne pytania 15.04.09, 16:08 Znajoma, na widok mnie, wymizerowanej i bladej po bardzo ciężkiej migrenie, z podkrążonymi z braku snu oczami: "O jaki jasny podkład! I kupiłaś sobie nowy cień do powiek? Jaka to firma?" Odpowiedz Link Zgłoś
horatio_valor Re: Inteligentne pytania 15.04.09, 16:59 Zgadałem się kiedyś z pewnym facetem, że mieszkaliśmy w dzieciństwie w tej samej okolicy. Gość pyta mnie o szkołę: - A to pewnie do podstawówki numer XX chodziłeś?! - Jasne! - A do której klasy? ... - Do każdej - powiedziałem spokojnie i zgodnie z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Inteligentne pytania IP: *.acn.waw.pl 15.04.09, 20:30 > - A do której klasy? > - Do każdej - powiedziałem spokojnie i zgodnie z prawdą. Mysle ze kolesiowi chodzilo do klasy oznaczonej jaka literka, bo wtedy moglby powspominac kokretnych wychowawcow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YESSI Re: Inteligentne pytania IP: *.nat.rev.ndi.net.pl 16.04.09, 00:59 Jak mnie ktoś na ulicy pyta: -Przepraszam, ma pani zegarek? to ja zawsze inteligentnie i z wielkim zadowoleniem odpowiadam: -Tak, mam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: Inteligentne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 09:04 - W której sukience ładniej wyglądam? - No, w czerwonej. Zdecydowanie bardziej podobasz mi się w czerwonej... - Aha, ale lepiej się czuję w niebieskiej. Wiesz, założę niebieską. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Inteligentne pytania 16.04.09, 09:34 moje ulubione pytanie, cytowane TU wielokrotnie. Dzwoni pani do mnie, do pracy.. dzyn, dzyń... -słucham- mówię -dzień dobry czy ja się dobrze dodzwoniłam...?- pyta pani ...i cisza w słuchawce... i tak siedzimy sobie w tej cichosci bo ja nie byłem w stanie wypowiedzieć SŁOWA, ze śmiechu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spałem Re: Inteligentne pytania IP: *.cable.smsnet.pl 16.04.09, 14:04 Czista czidześci czi.. Jeżeli nie Kuba, moje nazwisko pana nic nie powie:) Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Inteligentne pytania 16.04.09, 17:50 pytanie z czasów studenckich zadawane mi rpzez mamę, kiedy do mnie dzowniła, na stacjonarny - jesteś? kilkakrotnie zdarzyło mi sie odpowiedieć -nie nie ma mnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Inteligentne pytania IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.04.09, 18:12 1. Olimpiada, jedna z naszych kandydatek do medalu zajęła dalekie miejsce. Siedzi skulona w kącie i szlocha. Podchodzi dziennikarz: -Pani Olu, nie zdobyła pani dziś medalu! Co się stało? Pani Ola szlocha jeszcze głośniej. Dziennikarz: -Pani Olu, ale jak pani uważa, co lepiej pani poszło? Podrzut czy rwanie? Pani Ola nadal płacze. Dziennikarz nie ustępuje. -No, pani Olu, podrzut czy rwanie? 2. Moje ulubione pytanie, z reguły zadawane przez dziennikarzy: -Wygrałeś/aś Wimbledon/Ligę Mistrzów/zdobyłaś/eś Oskara/zostałaś /eś Miss Polonia/ Misterem Wąchocka...Czy cieszysz się? 3. Uwaga, ohydne Lekcja biologii, temat: "Układ rozrodczy", kolega słynący z wielu rzeczy, ale na pewno nie z przestrzegania zasad higieny: -Proszę pani, a ta sperma, to jest to co wycieka z eeee..... -Z penisa? Tak. -Ale to białe, czy to zielone? Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: Inteligentne pytania 16.04.09, 20:05 Z kat. inteligentna odpowiedź Uczeń zadaje pytanie nauczycielce-praktykantce: -Psze Pani, a z jakiej epoki to wiersz? Odp. nauczycielki-praktykantki: -Eeeee, yyyyyy?????????? [myśli...].....[nie wie].....[wpadła na pomysł!] -Z pewnością takiej, w której żył autor! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spałem Re: Inteligentne pytania IP: *.cable.smsnet.pl 16.04.09, 22:05 > -Z pewnością takiej, w której żył autor! Jeżeli był to Dante to nawet w tym dała plamę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Inteligentne pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.09, 23:21 Mój brat, gotowy do wyjścia z domu, wystrojony, zadowolony z siebie pyta mamę: -Mogę tak wyjść? -Możesz. Tylko zebyś taki wrócił. Tak odpowiadała moja mama a nas zawsze to bawiło. Ps. Brat lubił wypić i ciężko było mu wrócic w stanie w jakim wyszedł z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Inteligentne pytania 17.04.09, 21:15 To zupelnie jak w tej reklamie :-) www.youtube.com/watch?v=EuowE1SXNkA&feature=PlayList&p=C10E1AAFA05A2CC9&playnext=1&playnext _from=PL&index=16 i wersja dla kobiet: www.youtube.com/watch?v=3jftfU30xJg&feature=PlayList&p=C10E1AAFA05A2CC9&index=17&playnext=2 &playnext_from=PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: Inteligentne pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 10:57 Ona prowadzi samochód, on na miejscu pasażera pilotuje: - To teraz skręć w prawo. - W które prawo? W moje prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
bujaka_jamajka Re: Inteligentne pytania 21.04.09, 18:51 I moje ulubione pytanie;):D Dzwoni telefon stacjonarny, w mieszkaniu -halo -jesteś w domu? Ciekawe gdzie miałabym być:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaaaa Re: Inteligentne pytania IP: 94.254.182.* 22.04.09, 19:58 Pytanie mojej mamy gdy dzwoni do mnie rano, ok. 8: - wstałaś już? ;) zawsze sobie myśle "nie, jeszcze śpie" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gweeny Re: Inteligentne pytania 22.04.09, 23:26 drzejms-buond napisał: > moje ulubione pytanie, cytowane TU wielokrotnie. > Dzwoni pani do mnie, do pracy.. > dzyn, dzyń... > -słucham- mówię > -dzień dobry czy ja się dobrze dodzwoniłam...?- pyta pani > ...i cisza w słuchawce... > i tak siedzimy sobie w tej cichosci bo ja nie byłem w stanie wypowiedzieć SŁOWA > , > ze śmiechu... mnie się zdarzało inaczej: - firma XY, dzień dobry - wewnętrzny 212 proszę - nie ma tu takiego wew - a to nie szpital? - firma XY, dzień dobry - czy to poczta? do dziś się zastanawiam czy ja niewyraźnie mówię przez tel... :P Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Inteligentne pytania 23.04.09, 14:50 > - nie ma tu takiego wew > - a to nie szpital? A to mi przypomina. Przez kilka lat do mojego mieszkania dzwoniły różne nieznane mi, czegoś złe osoby i rozmowa przebiegała tak: (Ja) - Słucham (Dzwoniec, z naciskiem) - Dzień dobry. (Ja, z rezygnacją) - Dzień dobry... (D) - Halo?! Czy to zakład pogrzebowy? (J) - Nie. (D) - No jak to NIE?! (J) - No *niestety* nie. To prywatne mieszkanie. (D) - To po co podajecie ten numer w książce? Co za ludzie! albo - Ale ja tu mam ten numer podany! To musi być zakład pogrzebowy! W końcu dużego opanowania wymagało ode mnie, żeby nie cisnąć słuchawką na samo słowo 'pogrzebowy'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halooo? Re: Inteligentne pytania IP: 88.141.53.* 23.04.09, 15:13 patrz.pl/mp3/koks-czarusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pod biurkiem Re: Inteligentne pytania IP: 217.9.113.* 23.04.09, 13:42 Chwyt marketingowy: -Czy poznał pan już najnowszą ofertę naszych kremów?! -Niestety nie (z żalem odparł mój mąż i poszedł dalej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na biurku już Re: Inteligentne pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.09, 21:20 Poranek w szpitalu: "Stolec był"? Odpowiedz Link Zgłoś