Dodaj do ulubionych

Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężczyzny

10.06.09, 15:23
Jeślio wygląd chodzi - to zdecydowanie nos. A piękny nos połączony ze żwawo
myślącym mózgiem to już ideał :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sekator eee, kieszen??? IP: 203.113.25.* 10.06.09, 15:27
      co wygralem?
      • tetlian Szy... 14.06.09, 15:27
        No ja myślę, że szyszynka :)
        • Gość: asd Portfel? IP: *.xdsl.centertel.pl 14.06.09, 15:56
      • Gość: linker Re: eee, kieszen??? IP: *.cable.smsnet.pl 16.06.09, 17:45
        www.przekroj.pl/cywilizacja_przekroj_nauki_artykul,4661.html?print=1
    • Gość: klaniajacysie Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 15:28
      zdecydowanie penis po wiagrze
      • Gość: nehsa Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.saite.com.pl 20.06.09, 11:22
        Zdecydowanie penis, zachowujący walory penisa po wiagrze.
    • szalonaburza Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 10.06.09, 15:40
      Owłosiona, szeroka klata.
      • Gość: klaniajacysie Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 16:50
        klata na co?
        na lwa?
        • Gość: qq Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: 77.79.225.* 10.06.09, 17:19
          Zdecydowanie przedramiona i dłonie...
      • Gość: dzidzi Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:49
        Duża klatka mały ptaszek:)
        • princessofketchup Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 10.06.09, 21:17
          Pośladki!!!!;)
    • blue-leeloo Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 10.06.09, 21:38
      stary_zgred1 napisała:

> ze żwawo
      > myślącym mózgiem to już ideał :)

Tak, tak - mózg obowiązkowo musi być. I jeszcze jakby miał wszystkie
      zęby (zadbane) to już coś :D
      • liqier Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 12.06.09, 22:03
        Ja tam całego faceta lubię, pod warunkiem, ze to mój mąż. Mniam...
        • Gość: margola Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.dream.net.pl 12.06.09, 22:20
          Tyłeczek,szeroka klata,ostre rysy,dobrze ukształtowana żuchwa.
          • Gość: sammi Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.aster.pl 14.06.09, 19:21
            Gość portalu: margola napisał(a):

> Tyłeczek,szeroka klata,ostre rysy,dobrze ukształtowana żuchwa.

i mamy robola z IQ na poziomie asfaltu
            nie dziekuje za przyglupa :/
      • sleepysheep Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 17:51
        blue-leeloo napisała:
        >
        > Tak, tak - mózg obowiązkowo musi być. I jeszcze jakby miał wszystkie
        > zęby (zadbane) to już coś :D

To ci dopiero, mózg z zębami - takiego jeszcze nie widziałam (choć przyznam, że
        na co dzień mózgów nie widuję na żywo...tylko takie w skorupie:)).

A co do kwestii zasadniczej - podzielam opinię na temat nosa:)
      • Gość: miaumiau Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.29.71-86.rev.gaoland.net 15.06.09, 13:53
        > Tak, tak - mózg obowiązkowo musi być. I jeszcze jakby miał wszystkie
        > zęby (zadbane) to już coś :D

Zaiste, uzębiony mózg to niezwykle atrakcyjne zjawisko.
        • blue-leeloo Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 18.06.09, 10:53
          > Zaiste, uzębiony mózg to niezwykle atrakcyjne zjawisko.

Co nie, jak tak. A to są tzw. zęby mądrości :D
    • Gość: ani-ani Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 11:45
      rozum
      • vontomke Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 17:54
        ani ty mądra, ani wygadana
        • Gość: czereśnica Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.nat.tvk.wroc.pl 14.06.09, 20:13
          przerażacie mnie z tym rozczłonkowywaniem mężczyzny. Ani nos bez mężczyzny ani
          mężczyzna bez nosa nie są atrakcyjni. Czasami też mężczyzna z nosem nie jest
          atrakcyjny.
          A tak poza tym, to mężczyznom wydaje się, że najatrakcyjniejszą częścią ich
          ciała jest samochód.
          • Gość: aa to zalezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:00
            jako facet moge sie wypowiedziec,ze taka opinie

"> A tak poza tym, to mężczyznom wydaje się, że najatrakcyjniejszą częścią ich
            > ciała jest samochód."

maja faceci,ktorzy wiedza,ze bez samochodu,czy portfela zadna kobieta na nich
            nie spojrzy w taki sposob,jaki by chcieli.
        • Gość: ani-ani Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:14
          vontomke napisał:

> ani ty mądra, ani wygadana <

... i w dodatku płci męskiej. Oj, vontomke, zabrakło Ci typowej męskiej
          intuicji, choć podejrzewam że raczej i tej atrakcyjnej części nie posiadasz.
          Trudno. Nobody's perfect.
    • Gość: homo sapie Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 12:46
      Ta jedna szara komórka, zabłąkana wśród plemników
      • everettdasherbreed Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 18:51
        Może rzeczywiście komórka?
    • stokrootka40 Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 07:37
      MÓZG!!!
    • liisa.valo Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 09:47
      Zwolenniczkom intelektualizmu przypominam, że rozum nie jest częścią ciała. Mózg
      już prędzej, chociaż on brzydki jest.
      Moja odpowiedź brzmi: USZY. Koniecznie duże, odstające i mięsiste.
      • Gość: mania Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.acn.waw.pl 14.06.09, 14:59
        zdecydowanie łydki, szczupłe z taka krzywizną od mięśni ;)))
        • Gość: ja Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: 77.223.217.* 14.06.09, 15:52
          TAK, TAK, TAK
          ŁYDKI i tylko ŁYDKI :)
          • Gość: ahhh Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 22:12
            Zdecydownie łydki:) a już jezdzace na rowerze łydki to ideał!!
      • Gość: taketime Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.ghnet.pl 14.06.09, 16:40
        Do liisa.valo : tym, które napisały że rozum/mózg chodziło o to, że to on je
        najbardziej w facetach pociąga, nie ciało
        • liisa.valo Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 15.06.09, 06:47
          Ja rozumiem, że to o to chodziło - sprawiam wrażenie aż tak ograniczonej?
          Mnie z kolei chodziło o to, że pytanie brzmi: jaka jest najatrakcyjniejsza
          część ciała? A ani rozum, ani poczucie humoru częścią ciała nie jest,
          mimo że mężczyźnie atrakcyjności dodają.
    • Gość: prozaik Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.aster.pl 14.06.09, 15:13
      portfel i mózg to najpiękniejsze części ciała mężczyzny.
      • amarelka Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 15:53
        moim zdaniem to miejsce gdzie łączą się plecy z ramionami ;)
        • uruk.hai miesnie kapturowe 14.06.09, 16:18
          amarelka napisała:

> moim zdaniem to miejsce gdzie łączą się plecy z ramionami ;)

o to to! Właśnie to:)!
        • Gość: zuza Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 15:58
          Na pewno z ramionami? Nie z nogami?
    • Gość: wór a ja myslałem że moszna? IP: 78.8.140.* 14.06.09, 15:14
      ehh...
      • obywatelka_kane Re: a ja myslałem że moszna? 14.06.09, 16:03
        Tyłeczek-jędrny i zgrabny.
    • Gość: mck Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.pppoe.mtu-net.ru 14.06.09, 16:09
      dla mnie szerokie ramiona sa najbardziej "krecaca" czescia ciala (na zgrabny
      tylek tez sie nie obraze)
      • lumita Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 16:11
        Wielkie, owlosione uszy!
        • Gość: taketime Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.ghnet.pl 14.06.09, 16:37
          Zdecydowanie mózg
          • Gość: Apostata [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.06.09, 16:53
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: just_me Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.3.pl 14.06.09, 18:49
      tors, dłonie. ech, jak widzę jakiegoś przystojnego faceta który na dodatek ma
      takie fajne, męskie dłonie to wyobrażam sobie jak błądzą po moim ciele, mrau :)
    • sherman-doberman Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 19:19
      to zależy od mężczyzny!
      Każdy jest inny.
      Nieomal u każdego można znaleźć coś atrakcyjnego
    • Gość: facet życie pokazuje, że tu chodzi o portfel:) IP: 79.110.195.* 14.06.09, 19:24
    • Gość: 3,14-Roman Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.06.09, 19:26
      Pęcherzyk żółciowy- musi być odpowiedniego kształtu i wielkości. Jak jest nieładny, to facet odpada w przedbiegach.
    • blueskyxx Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 19:30
      To jego serce i reszta tez bedzie atrakcyjna przy dobrej pogodzie
    • Gość: anya klata i łydki IP: *.acn.waw.pl 14.06.09, 20:04
    • Gość: potrzebalska [...] IP: *.lib.cbs.dk 14.06.09, 20:21
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mam-swoje-zdanie Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 20:34
      oczywiście oczy.
      i łydki.
      hmm... ;)
      • princessofbabylon Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 16.06.09, 09:28

Zgadzam się, że oczy =)
    • Gość: ~ alex Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.chello.pl 14.06.09, 20:44
      Nie będę oryginalna: mózg! Dorodne, obficie pofałdowane półkule
      działające harmonijnie acz od czasu do czasu zaskakująco dystansują
      wszystko inne.
    • Gość: garp genialny post :/ IP: *.elsnet.pl 14.06.09, 20:52
      ucho lewe? prawe? może łydka, albo zołądek? trzustka - nieee, źle się
      kojarzy. może oczy? ząb trzonowy, czy lepszy siekacz? owłosione
      dziurki w nosie? łyse czoło? płaska stopa? mięsisty zadek? brzuch jak
      kaloryfer? biceps? triceps? mały palec? cienkie jelito?...

naprawdę (wyraźna) żuchwa opada (na szeroki owłosiony tors), a
      (jędrne) łydki wiodczeją pod wrażeniem argumentów.
    • prawie.idealna Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 20:54
      po pierwsze PO ŚLA DKI !
      po drugie TORS owłosiony, szeroki, solidnie zbudowany!
      po trzecie mężczyzna musi mieć to coś w wyglądzie, w zachowaniu, w sobie, co
      spodoba się odpowiedniej kobiecie!
    • Gość: axy Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężcz IP: *.chello.pl 14.06.09, 21:00
      Zdecydowanie - dłonie i rysy twarzy.
      Tors - błagam, byle nie owłosiony. Może to dziwne, ale owłosienie na klacie mnie
      odrzuca. Szczególnie takie kręcone włoski, wystające s[od niezapiętej pod szyje
      koszuli - tragedia.
      Na tyłki nie patrze, nie wydaja mi się atrakcyjne. Stopy też jako mało mnie
      interesują.
      • Gość: axy Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.chello.pl 14.06.09, 21:05
        No i oczywiście musi mieć to coś. Nie da się określić co to jest to 'coś',
        przynajmniej ja nie umiem.
        • Gość: aj Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.abaks.pl 18.06.09, 21:19
          męski głos?...
      • Gość: fasol Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.wroclaw.mm.pl 14.06.09, 21:16
        sorry to mam depilować sobie klatę???
        znajomy chciał zobaczyć jak to jest i wydepilował sobie woskiem kawałek, no i
        stwierdził, że to głupio wygląda taki "wygolony" pasek, więc wydepilował całą :D
        • Gość: intelektualsta Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.aster.pl 14.06.09, 21:26
          moja kobiałka twierdzi, że najbardziej ja kręci mój wzrost,
          szeroka klata, bicepsy i pośladki.

ehhh myślałem, że intelekt i portfel a tu totalna wtopa,
          bo ona widzi we mnie tylko mięso ;)
    • Gość: Listekklonu Okulary! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 22:00
      Pdobają mi się tylko inteligenci w okularach. Soczewki odpadają. No a
      facet bez wady wzroku tu już zupełna porażka, widocznie za mało czyta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka