stary_zgred1 10.06.09, 15:23 Jeślio wygląd chodzi - to zdecydowanie nos. A piękny nos połączony ze żwawo myślącym mózgiem to już ideał :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: linker Re: eee, kieszen??? IP: *.cable.smsnet.pl 16.06.09, 17:45 www.przekroj.pl/cywilizacja_przekroj_nauki_artykul,4661.html?print=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaniajacysie Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 15:28 zdecydowanie penis po wiagrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nehsa Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.saite.com.pl 20.06.09, 11:22 Zdecydowanie penis, zachowujący walory penisa po wiagrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szalonaburza Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 10.06.09, 15:40 Owłosiona, szeroka klata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaniajacysie Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 16:50 klata na co? na lwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qq Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: 77.79.225.* 10.06.09, 17:19 Zdecydowanie przedramiona i dłonie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzi Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 17:49 Duża klatka mały ptaszek:) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofketchup Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 10.06.09, 21:17 Pośladki!!!!;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 10.06.09, 21:38 stary_zgred1 napisała: > ze żwawo > myślącym mózgiem to już ideał :) Tak, tak - mózg obowiązkowo musi być. I jeszcze jakby miał wszystkie zęby (zadbane) to już coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
liqier Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 12.06.09, 22:03 Ja tam całego faceta lubię, pod warunkiem, ze to mój mąż. Mniam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margola Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.dream.net.pl 12.06.09, 22:20 Tyłeczek,szeroka klata,ostre rysy,dobrze ukształtowana żuchwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sammi Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.aster.pl 14.06.09, 19:21 Gość portalu: margola napisał(a): > Tyłeczek,szeroka klata,ostre rysy,dobrze ukształtowana żuchwa. i mamy robola z IQ na poziomie asfaltu nie dziekuje za przyglupa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sleepysheep Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 17:51 blue-leeloo napisała: > > Tak, tak - mózg obowiązkowo musi być. I jeszcze jakby miał wszystkie > zęby (zadbane) to już coś :D To ci dopiero, mózg z zębami - takiego jeszcze nie widziałam (choć przyznam, że na co dzień mózgów nie widuję na żywo...tylko takie w skorupie:)). A co do kwestii zasadniczej - podzielam opinię na temat nosa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miaumiau Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.29.71-86.rev.gaoland.net 15.06.09, 13:53 > Tak, tak - mózg obowiązkowo musi być. I jeszcze jakby miał wszystkie > zęby (zadbane) to już coś :D Zaiste, uzębiony mózg to niezwykle atrakcyjne zjawisko. Odpowiedz Link Zgłoś
blue-leeloo Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 18.06.09, 10:53 > Zaiste, uzębiony mózg to niezwykle atrakcyjne zjawisko. Co nie, jak tak. A to są tzw. zęby mądrości :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani-ani Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 11:45 rozum Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 17:54 ani ty mądra, ani wygadana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czereśnica Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.nat.tvk.wroc.pl 14.06.09, 20:13 przerażacie mnie z tym rozczłonkowywaniem mężczyzny. Ani nos bez mężczyzny ani mężczyzna bez nosa nie są atrakcyjni. Czasami też mężczyzna z nosem nie jest atrakcyjny. A tak poza tym, to mężczyznom wydaje się, że najatrakcyjniejszą częścią ich ciała jest samochód. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa to zalezy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:00 jako facet moge sie wypowiedziec,ze taka opinie "> A tak poza tym, to mężczyznom wydaje się, że najatrakcyjniejszą częścią ich > ciała jest samochód." maja faceci,ktorzy wiedza,ze bez samochodu,czy portfela zadna kobieta na nich nie spojrzy w taki sposob,jaki by chcieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani-ani Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 21:14 vontomke napisał: > ani ty mądra, ani wygadana < ... i w dodatku płci męskiej. Oj, vontomke, zabrakło Ci typowej męskiej intuicji, choć podejrzewam że raczej i tej atrakcyjnej części nie posiadasz. Trudno. Nobody's perfect. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo sapie Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 12:46 Ta jedna szara komórka, zabłąkana wśród plemników Odpowiedz Link Zgłoś
everettdasherbreed Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 18:51 Może rzeczywiście komórka? Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 07:37 MÓZG!!! Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 09:47 Zwolenniczkom intelektualizmu przypominam, że rozum nie jest częścią ciała. Mózg już prędzej, chociaż on brzydki jest. Moja odpowiedź brzmi: USZY. Koniecznie duże, odstające i mięsiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mania Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.acn.waw.pl 14.06.09, 14:59 zdecydowanie łydki, szczupłe z taka krzywizną od mięśni ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: 77.223.217.* 14.06.09, 15:52 TAK, TAK, TAK ŁYDKI i tylko ŁYDKI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhh Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 22:12 Zdecydownie łydki:) a już jezdzace na rowerze łydki to ideał!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taketime Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.ghnet.pl 14.06.09, 16:40 Do liisa.valo : tym, które napisały że rozum/mózg chodziło o to, że to on je najbardziej w facetach pociąga, nie ciało Odpowiedz Link Zgłoś
liisa.valo Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 15.06.09, 06:47 Ja rozumiem, że to o to chodziło - sprawiam wrażenie aż tak ograniczonej? Mnie z kolei chodziło o to, że pytanie brzmi: jaka jest najatrakcyjniejsza część ciała? A ani rozum, ani poczucie humoru częścią ciała nie jest, mimo że mężczyźnie atrakcyjności dodają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prozaik Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.aster.pl 14.06.09, 15:13 portfel i mózg to najpiękniejsze części ciała mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
amarelka Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 15:53 moim zdaniem to miejsce gdzie łączą się plecy z ramionami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uruk.hai miesnie kapturowe 14.06.09, 16:18 amarelka napisała: > moim zdaniem to miejsce gdzie łączą się plecy z ramionami ;) o to to! Właśnie to:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.09, 15:58 Na pewno z ramionami? Nie z nogami? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelka_kane Re: a ja myslałem że moszna? 14.06.09, 16:03 Tyłeczek-jędrny i zgrabny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mck Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.pppoe.mtu-net.ru 14.06.09, 16:09 dla mnie szerokie ramiona sa najbardziej "krecaca" czescia ciala (na zgrabny tylek tez sie nie obraze) Odpowiedz Link Zgłoś
lumita Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 16:11 Wielkie, owlosione uszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taketime Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.ghnet.pl 14.06.09, 16:37 Zdecydowanie mózg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apostata [...] IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.06.09, 16:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_me Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.3.pl 14.06.09, 18:49 tors, dłonie. ech, jak widzę jakiegoś przystojnego faceta który na dodatek ma takie fajne, męskie dłonie to wyobrażam sobie jak błądzą po moim ciele, mrau :) Odpowiedz Link Zgłoś
sherman-doberman Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 19:19 to zależy od mężczyzny! Każdy jest inny. Nieomal u każdego można znaleźć coś atrakcyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet życie pokazuje, że tu chodzi o portfel:) IP: 79.110.195.* 14.06.09, 19:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.06.09, 19:26 Pęcherzyk żółciowy- musi być odpowiedniego kształtu i wielkości. Jak jest nieładny, to facet odpada w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
blueskyxx Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 19:30 To jego serce i reszta tez bedzie atrakcyjna przy dobrej pogodzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebalska [...] IP: *.lib.cbs.dk 14.06.09, 20:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mam-swoje-zdanie Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 20:34 oczywiście oczy. i łydki. hmm... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 16.06.09, 09:28 Zgadzam się, że oczy =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ alex Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.chello.pl 14.06.09, 20:44 Nie będę oryginalna: mózg! Dorodne, obficie pofałdowane półkule działające harmonijnie acz od czasu do czasu zaskakująco dystansują wszystko inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garp genialny post :/ IP: *.elsnet.pl 14.06.09, 20:52 ucho lewe? prawe? może łydka, albo zołądek? trzustka - nieee, źle się kojarzy. może oczy? ząb trzonowy, czy lepszy siekacz? owłosione dziurki w nosie? łyse czoło? płaska stopa? mięsisty zadek? brzuch jak kaloryfer? biceps? triceps? mały palec? cienkie jelito?... naprawdę (wyraźna) żuchwa opada (na szeroki owłosiony tors), a (jędrne) łydki wiodczeją pod wrażeniem argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
prawie.idealna Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc 14.06.09, 20:54 po pierwsze PO ŚLA DKI ! po drugie TORS owłosiony, szeroki, solidnie zbudowany! po trzecie mężczyzna musi mieć to coś w wyglądzie, w zachowaniu, w sobie, co spodoba się odpowiedniej kobiecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axy Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężcz IP: *.chello.pl 14.06.09, 21:00 Zdecydowanie - dłonie i rysy twarzy. Tors - błagam, byle nie owłosiony. Może to dziwne, ale owłosienie na klacie mnie odrzuca. Szczególnie takie kręcone włoski, wystające s[od niezapiętej pod szyje koszuli - tragedia. Na tyłki nie patrze, nie wydaja mi się atrakcyjne. Stopy też jako mało mnie interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axy Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.chello.pl 14.06.09, 21:05 No i oczywiście musi mieć to coś. Nie da się określić co to jest to 'coś', przynajmniej ja nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.abaks.pl 18.06.09, 21:19 męski głos?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasol Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.wroclaw.mm.pl 14.06.09, 21:16 sorry to mam depilować sobie klatę??? znajomy chciał zobaczyć jak to jest i wydepilował sobie woskiem kawałek, no i stwierdził, że to głupio wygląda taki "wygolony" pasek, więc wydepilował całą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intelektualsta Re: Jaka jest najatrakcyjniejsza częśc ciała mężc IP: *.aster.pl 14.06.09, 21:26 moja kobiałka twierdzi, że najbardziej ja kręci mój wzrost, szeroka klata, bicepsy i pośladki. ehhh myślałem, że intelekt i portfel a tu totalna wtopa, bo ona widzi we mnie tylko mięso ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Listekklonu Okulary! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.09, 22:00 Pdobają mi się tylko inteligenci w okularach. Soczewki odpadają. No a facet bez wady wzroku tu już zupełna porażka, widocznie za mało czyta. Odpowiedz Link Zgłoś