Gość: misiax IP: *.wroclaw.mm.pl 27.07.09, 16:59 robiliście to kiedyś?a co moglibyście polecić?(to nie prowokacja) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sootball Re: podżeranie kociego jedzenia 27.07.09, 17:09 Mój mąż razem ze znajomym ustalili zgodnie, że najbardziej smakują im te żółte kuleczki w wołowinowym whiskasie. Zjadłam jedną. Niedobra. (to też nie jest prowokacja). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: podżeranie kociego jedzenia IP: 78.8.27.* 27.07.09, 17:54 Spróbowałam kiedyś ciut-ciut czegoś smakowicie pachnącego. Niesmaczne - niesłone, zalatujące jakoś tak ziemią (może od tego popiołu, który tam ładują). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gastarbeiter Na saksy jedziesz? IP: *.cable.smsnet.pl 27.07.09, 18:25 Słusznie, ostatnio kupowałem kaszankę dla psa, słona jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: podżeranie kociego jedzenia 11.08.09, 21:13 To zależy, czym się karmi koty. Moje lubią np. pierś indyka i lody waniliowe. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
madziula201 Re: podżeranie kociego jedzenia 11.08.09, 21:47 Ja kiedys sprobowalam mieska z kurczaka w galaretce, nie pamietam jak nazwa tej karmy{puszka} ale tak pieknie pachnialo ze sprobowalam i..... gdyby to ciut posolic to byloby dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mony Re: podżeranie kociego jedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 23:32 Regularnie po nałożeniu na miskę oblizuję łyżeczkę (jakoś tak odruchowo). Konkluzja jak u poprzedników: wszystko niesłone. Najlepsze te z dodatkiem tuńczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakas pani Re: podżeranie kociego jedzenia IP: 201.229.248.* 19.08.09, 17:28 moj kolega namietnie jadl whiskas. bezposrednio z puszki, widelcem. ja nigdy sie nie skusilam... Odpowiedz Link Zgłoś