hekserakt 09.08.09, 04:01 Położyć się spać ? Ale czy warto ? A może wyjść na zewnątrz szukać szczęścia ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosl Re: Co można robić o czwartej rano ? 09.08.09, 09:29 Ja kładę się w wannie i zasypiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: Co można robić o czwartej rano ? 09.08.09, 09:36 To, co o każdej innej porze, Pinky. OPANOWYWAĆ ŚWIAT! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhx Re: Co można robić o czwartej rano ? IP: *.slo.csk.pl 09.08.09, 16:13 mozna dlubac w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: von Moltke Re: Co można robić o czwartej rano ? IP: *.cable.smsnet.pl 09.08.09, 16:54 Kto pierwszy w noc bezsenną wymyślił wielką armię... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Co można robić o czwartej rano ? 09.08.09, 16:56 Jak to co. Pisać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
nurse_manager Re: Co można robić o czwartej rano ? 09.08.09, 17:22 Zasadniczo pisac Assessment # 3, gonic zaleglosci i myslec: Jeszcze 2.5 godziny i przyjdzie ranny dyzur. Nie mowie o niespodziankach typu nowego pacjenta, tanczenia wokol vasopressors etc. Och, a w dzien wolny to tylko SPAC!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Co można robić o czwartej rano ? IP: *.acn.waw.pl 10.08.09, 03:15 > Jak to co. Pisać na forum. Problem polega na tym, ze o tej porze raczej nikt juz nie odpisuje, wiec jak juz sie dopisze do paru watkow, to znowu sie robi nudno. Ech, ide spac :) Odpowiedz Link Zgłoś
de-tusk Re: Co można robić o czwartej rano ? 09.08.09, 22:35 ...a ja to się po raz trzeci onanizuję... Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Co można robić o czwartej rano ? 10.08.09, 08:40 "It's four in the morning, the end of December..." - tu Cohen pisał list. "Czwarta nad ranem, może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz Czwarta nad ranem, może sen przyjdzie Może mnie odwiedzisz" - tu SDM czekało na dokompletowanie jakiegoś gruppenseksu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Co można robić o czwartej rano ? 10.08.09, 12:04 Skrót SDM nawet ciekawie się komponuje z gruppenseksem. Choć oznacza coś zupełnie przeciwnego. A godziny 4-9 rano to najlepszy czas na jeżdżenie na rowerze. Tyle, że mi udało się najwcześniej o 5. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Co można robić o czwartej rano ? 11.08.09, 02:12 O czwartej rano można być także w Nowym Jorku... pl.wikipedia.org/wiki/Nowy_Jork,_czwarta_rano albo w Singapurze... www.riw.pl/index.php?catid=3&pid=64 Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Co można robić o czwartej rano ? 11.08.09, 14:18 jakiego gruppen:-) wyraznie spiewa "moze MNIE odwiedzisz" a nie "nas":-) swoja droga bardzo lubie wspomniana piosenke.. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Co można robić o czwartej rano ? 10.08.09, 12:15 skasować niepotrzebne wiadomości w komórce, porobić kąpromisujące ;) zdjęcia domownikom. Kurz pościerać? hi hi i kawa kawusia ona zawsze jest dobra na wszysko WSZYSKO ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
girl.of.your.nightmares Re: Co można robić o czwartej rano ? 11.08.09, 00:59 ja kiedyś o czwartej rano stwierdziłam, że i tak już nie zasnę, usiadłam przy otwartym oknie i robiłam zdjęcia. Nagle zobaczyłam faceta, który wychodzi z bloku naprzeciwko, chwyciłam za aparat i robiłam mu zdjęcia jak szedł w stronę samochodu, wsiadał do niego i odjeżdżał. A potem się podniecałam, że wyglądają jak kadry z jakiegoś monitoringu:D (miałam wtedy 18 albo 19 lat;)) a w wieku 15 czy 16 lat, umówiłam się o czwartej rano ze znajomymi nad wisłą, żeby obejrzeć wschód słońca. to był chyba jedyny przypadek, kiedy o czwartej rano już wstałam, a nie dopiero kładłam się spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grenzoid Re: Co można robić o czwartej rano ? IP: *.chello.pl 11.08.09, 03:56 Idź sobie po piwo. Przynieś. Wypij. W trakcie przegryź. I dobranoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
zedrjan Re: Co można robić o czwartej rano ? 12.08.09, 01:31 O czwarte jto możmna wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Co można robić o czwartej rano ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.09, 14:35 Można się odwracać na drugi bok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Co można robić o czwartej rano ? IP: *.radom.vectranet.pl 12.08.09, 22:00 Powtórzyć fizykę, jak moja kumpela w maturalnej klasie (o 4 skończyła odrabiać lekcje pisemne, do szkoły na 7.10, nie opłacało jej się kłaść na 2 godziny, jak stwierdziła). Trochę hardkor, ale...pytasz, odpowiadam;) Odpowiedz Link Zgłoś