Gość: aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 11:04 Ratunku ! Wywołam salwę śmiechu ,ale niech mi ktoś wytłumaczy jak podac ludziom na forum link do strony, proszę ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katiabb Re: Pomocy ! :) 24.08.09, 15:09 zaznacz myszką adres strony, który chcesz polecić - adres strony znajduje się w górnej części ekranu i rozpoczyna się tak: "http://..." - kliknij prawy przycisk myszy na samym końcu adresu i przeciągnij do samego początku - adres powinien się zaznaczyć na kolor granatowy. Następnie wciśnij na klawiaturze dwa klawisze równocześnie: "ctrl" (w lewym dolnym rogu) oraz "c". Wejdź na forum, otwórz post, kliknij myszką w miejscu, gdzie zamierzasz wkleić link i wciśnij na klawiaturze równocześnie dwa klawisze: "crtl" + "v". Link powinien się wkleić. Na zakończenie kliknij ENTER i gotowe :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pomocy ! :) IP: *.cable.smsnet.pl 24.08.09, 15:25 Dupa, nie wspomniałaś o wpisaniu nicka w okienku autor, poza tym nie prawy tylko lewy, prawoklik to wtedy gdy nie korzystasz z komendy ctrl+c ew. ctrl+x:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katiabb Re: Pomocy ! :) IP: 83.13.25.* 24.08.09, 15:38 racja, pokręciłam z tym klikiem, ale nawet jeśli na końcu adresu strony klikniesz prawy przycisk myszy, to po wciśnięciu ctrl+c i tak się adres strony zaznaczy :p koleżanka pytała o to jak wkleić link, natomiast z pisaniem postu na forum nie problemów, na co jasnym dowodem jest fakt, że napisała post z prośbą o pomoc proszę mi tutaj więc nie mądrować :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pomocy ! :) IP: *.cable.smsnet.pl 24.08.09, 15:38 Mam patent lepszy: dodaj tymczasowo do ulubionych w Firefoksie i przeciągnij adres lewoklikiem w pole treści postu. Działa, choć nigdy tak nie robiłem, właśnie teraz to sprawdziłem. Powodzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katiabb Re: Pomocy ! :) IP: 83.13.25.* 24.08.09, 15:40 a to teraz, haha, wyjaśnij może jak dodać do ulubionych w firefoxie... może aneta na explorera, a może ma flocka... i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pomocy ! :) IP: *.cable.smsnet.pl 24.08.09, 15:43 Ctrl+D albo w opcja w zakładce, nuż dodała już sama wcześniej, żeby się z nami podzielić. Nie róbmy z niej ofiary ostatniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katiabb Re: Pomocy ! :) IP: 83.13.25.* 24.08.09, 15:45 Droga Aneto :) Powiedz, proszę, z której opcji skorzystałaś, bo zalatuje mi tutaj mocną konkurencją :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pomocy ! :) IP: *.cable.smsnet.pl 24.08.09, 15:49 Pewnie prawoklik i kopiuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katiabb Re: Pomocy ! :) IP: 83.13.25.* 24.08.09, 15:53 nieeee, chyba nam tego nie zrobi... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Pomocy ! :) IP: *.cable.smsnet.pl 24.08.09, 16:01 A niech zrobi, nie mam parcia na szkło jak ogórki w słoiku:) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Pomocy ! :) 26.08.09, 15:35 Gość portalu: haha napisał(a): > Mam patent lepszy: dodaj tymczasowo do ulubionych w Firefoksie i przeciągnij Wcale nie trzeba dodawać do ulubionych. Wystarczy ucapić mocno myszą za tę ikonkę przed "http" (w przypadku gazety są to czerwone kropki) i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Pomocy ! :) IP: *.ovh.net 24.08.09, 16:14 aneta, dawaj tego linka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookas Re: Pomocy ! :) IP: 67.159.44.* 24.08.09, 16:24 Znajac zycie bidulka pewnie na internet exploderze siedzi i reklamy gemiusa wejsc na forum nie pozwalaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Pomocy ! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 14:54 Dziękuję Wam bardzo ! Byczyłam się troszkę na łonie natury i dopiero teraz się za to wklejanie biorę :) Wiedziałam ,że mi koledzy /koleżanki pomożecie ! Jeszcze raz ogromne dzięki ,jak mi się coś nie uda pozwolę sobie jeszcze to forum pozaśmiecac :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re:Dziękuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.09, 15:32 Raz jeszcze dziękuję ! Zrobiłam tak jak napisała mi katiabb i udało mi się ! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Robię za ciemną masę i nadużywam Waszej cierpliwości, ale idę za ciosem - jak dodac zdjęcie ? Będę raz jeszcze ogromnie wdzięczna ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re:Dziękuję :) IP: *.cable.smsnet.pl 26.08.09, 19:38 Klik w IMG i tutaj wklejasz link fotografii. Jeśli nie widzisz IMG to w firefoksie: narzędzia-opcje-włącz obsługę języka java script. Uwaga, po tym zaczynają działać reklamy utrudniające przeglądanie sieci i ładujące pięć razy więcej danych niż potrzeba, ale nie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re:Dziękuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 09:31 haha napisz mi jeszcze ,jeśli mogę Cię prosic ,jak dodac zdjęcie z aparatu foto.? Co prawda dopiero w niedzielę odzyskam swoją lustrzankę i dopiero wtedy będę się mogła w to wklejanie zdjęc bawic ,ale może już bym sobie coś w głowie poukładała :) Jeszcze tylko to i daję słowo ,że się odczepię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan hej IP: *.ovz16.hc.ru 27.08.09, 09:39 masz tam taki kabelek, zdjecia w paracie beda widoczne w moim komputerze jako aparat podobny do innych dyskow i partycji i stamtad te fotki kopiujesz na dysk. fotki uploadujesz np tu i po zakonczeniu masz link do wklejenia na forum i w mejlu. ps. nie masz kogos na podoredziu? jak ci ktos pokaze to sie szybciej kapniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: hej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:43 iwan ,dzięki :) Będę się tym bawiła po niedzieli , mogę jeszcze pytac gdyby mi coś nie wyszło ? Dla Ciebie i wszystkich ,którzy mi pomogli :) www.youtube.com/watch?v=2pGLYK0xEPo Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re:Dziękuję :) 27.08.09, 10:45 Aparat musisz wysłać do właściwego administratora. On ci te zdjęcia stamtąd wyjmie, wywoła, a następnie wklei specjalnym wirtualnym klejem we skazanmy miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re:Dziękuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 23:37 czwarty, rada twa bezcenna ! szczególnie zainteresowało mnie to skazanme miejsce :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re:Dziękuję :) IP: *.lebarts.com 28.08.09, 05:22 Aparat wkladasz do paczki i wysylasz go na moja skrytke pocztowa, a pieniadze za wywolanie zipem w zalaczniku mejlowym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 09:27 Możesz sobie marcelku pomarzyc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re:Dziękuję :) IP: *.lebarts.com 28.08.09, 11:05 Aneto, spojrz na nazwe forum;) Tylko u nas mozna powage mieszac z blotem i znalezc pomoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re:Dziękuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 16:16 A czy ja Ci,Marcelu bez humorum odpisałam ? :)) Wiem ,że robię tu za kretynkę z pytaniami o to wklejanie ,ale jakos nigdy do tej pory nie było mi to potrzebne .A teraz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re:Dziękuję :) IP: *.cable.smsnet.pl 28.08.09, 16:27 > wklejanie ,ale jakos nigdy do tej pory nie było mi > to potrzebne Dobre:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re:Dziękuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 16:40 Dobra,nie nadaję się na FH ,obrażam się i sobie idę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re:Dziękuję :) IP: *.cable.smsnet.pl 28.08.09, 16:54 Jak do kuchni to przynieś piwo, kobieto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re:Dziękuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 17:19 haha ,już lecę ;) Kufelek też podac ? A obiad ? Mam pomidorową .. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha:) Re:Dziękuję :) IP: *.cable.smsnet.pl 28.08.09, 17:47 Zupa to nie obiad, tylko przystawka:) Za piwo na razie jak widzisz podziękuję. Strzelę se kawulca z amaretto. Cześć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re:Dziękuję :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 18:11 O matko !! Raz mam iśc po to piwo ,to znów z powrotem do lodówki zanosic ?! Rozkapryszone mogą byc tylko kobiety ,facetom nie przystoi :) A zupa dooooooobra ,żałuj ,z żywego, ogrodowego pomidora :0) Chociaz w Twoim wypadku z płynami ostrożnie .. Grozisz pęknięciem albo porodem ;).Cześc Ci też :) Odpowiedz Link Zgłoś