Dodaj do ulubionych

CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!?

IP: 195.117.149.* 05.01.04, 08:35
Dlaczego od nowego roku zabrakło dwóch najlepszych komiksów? Gdzie
są "Fistaszki" i "Obywatel Pies" ?!
Obserwuj wątek
    • grail Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? 05.01.04, 18:19
      powiem więcej, gdzie jest Hagar?!?!?
      • westpoint Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? 05.01.04, 19:00
        Jakto przecież Hagar jest!
        Ale ja chce Obywatela Psa!!!!
        Prosze natychmiast oddać nam komiksy!!!!!
        • grail Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? 05.01.04, 22:18
          w 3miejskiej jest tylko Garfield. a jak i JEGO skasują?!?!?
    • yabol428 Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? 08.01.04, 00:14
      W Krakowie jest Garfield i Hagar.
      Ja nie narzekam. Zostały dwa moje ulubione. Pozostałe były dużo słabsze.
    • Gość: nikt Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? IP: 217.153.131.* 08.01.04, 14:40
      HA!! a w stolecznej jest wszystko bez zmian teraz juz wiecie dlaczego warto
      mieszkac w Wawie
    • mia.and.mia Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? 10.01.04, 00:50
      Garfielda mozna czytac na sieci:
      garfield.ucomics.com/
      wiec nie martwcie sie jezeli i jego zabraknie w gazecie.
      • yabol428 Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? 10.01.04, 10:20
        A tu jest dużo Garfielda, i to po polsku:
        myn.ath.cx/~smola/index.html
        Ale Garfielda w Gazecie nigdy nie zabraknie, bo po prostu jest najlepszy.
        P.S. Wczoraj w "Gazecie w Krakowie" było wszystkie 5 komiksów. Dziś znowu tylko
        Garfield i Hagar.
    • Gość: pioter Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? IP: *.osd.vectranet.pl 10.01.04, 11:14
      Ja w Olsztynie po fali protestów wywalczyłem, że chociaż codziennie jest
      Garfield - i całe szczęście, bo bez niego dzień jest z góry skazany na klęskę.
      • yabol428 Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? 10.01.04, 11:18
        Gość portalu: pioter napisał(a):

> Ja w Olsztynie po fali protestów wywalczyłem, że chociaż codziennie jest
        > Garfield - i całe szczęście, bo bez niego dzień jest z góry skazany na klęskę.
        Witam bratnią duszę! Ja też zawsze zaczynam czytanie Wyborczej od Garfielda.
    • sugarhoney Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? 10.01.04, 11:29
      Ja oddałam serduszko Garfieldowi, więc na razie nie jest to dla mnie tragedia:)
      Ale co będzie jak mi go zabiorą?
      • Gość: pioter Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 18:16
        Drogi yabol-u428 - bratnich dusz jest więcej. Nie wiem, co jest w tym kocie -
        moze ta jego wrodzona skromność, pracowitość, krytyczne spojrzenie na siebie,
        wstrzemięźliwość, brak złoścliwości i sarkazmu, idealna linia ciała czy coś w
        tym stylu - ale Jego nie można nie kochać. Zawładną mną całkowiciew, przeglądam
        sobie oczywiście codziennie komiks na amerykańskich stronach - ale to nie
        znaczy, że mi to wystarcza - rano jadąc do pracy zatrzymuję się pod pierwszym
        kioskiem i zasuwam po GW. I niech sobie bedzie korek na 5 kilometrów - dopóki
        nie zobaczę, co wymyślił - nie ruszę.
        Na marginesie dodam, że GW bez Garfielda nie jest warta, by ją kupic nawet na
        gwóźdź do sławojki ....
    • Gość: Sikor Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? IP: *.walcz.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 00:14
      Wy mnie nie straszcie, bo do wczoraj w szczecińskim wydaniu, były wszystkie, a
      dziś, o zgrozo!!, tylko Hagar, Garfield i Czarnoksiężnik. Czy tak już bądzie
      zawsze???
      • Gość: pioter Re: CO Z KOMIKSAMI W GAZECIE!? IP: *.osd.vectranet.pl 14.01.04, 23:53
        W Olsztynie sie popsuło w połowie grudnia. Po fali nieustajacych protestów
        wywalczylismy Garfielda na codzień, od czasu do czasu dorzucą Hagara. O
        Obywatelu Psie już zapomniałem, jak to leci ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka