rita100 12.12.07, 20:42 Cy pomnientosz, moja mniła, przeszłej ziosny psiankny cias. Cy pamnientosz, coś móziuła, keni ksynżyc łoświecoł nas ? A to je stara psieśniczka wendrowna. A zaśpsiwom jom Woma, je taka psiankna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rita100 Re: Cy pomnientosz ? 12.12.07, 20:44 Nie pamnientom, nie pómne, ani ło tym wziedzieć chce, tilo tygo nie zapómne ze to buły faksy (żarty) me. Odpowiedz Link
rita100 Re: Cy pomnientosz ? 12.12.07, 20:45 Cy pamnientosz, moja droga, kedym przysung kochać cie, kedym we łzach błagoł Boga, aby z tobó złunczuł mnie. Odpowiedz Link
rita100 Re: Cy pomnientosz ? 12.12.07, 20:46 Cy pomnientosz...... am dali zabocyła (zapomniała ) Może chto zna dali Odpowiedz Link
rita100 Re: Łuż nie buło i nie byńdzie 13.12.07, 21:42 Łuż nie buło i nie byńdzie, jek to noszo Kasia jek to naszo Kasia, ufyciuła siatko lina, a rankó karasia, a rankó karasia. Jedna baba łoszalała a drugo sia wściekła a drugo sia wściekła jedna drugo łosiodłała, pojechała do psiekła pojechoła do psiekła. I nie fejnista psiosenecka do skrzinki psiwka ? Odpowiedz Link