Dodaj do ulubionych

Dziecko niedosłyszy

07.12.07, 23:00
Witam wszystkie mamy.Ostatnio zauważyłam że mój syn(6 lat)niedosłyszy.Bardzo się przestraszyłam i od razu poszłam z nim do laryngologa.Lekarka stwierdzłą że ma katar alergiczny i powiększony trzeci migdał.Dostał Eurespal i krople do nosa i tyle.Za dwa tyg. do kontroli. Na ten zanik słuchu powiedziała ,że najpierw wyleczy katar. Czy ktoś miał podobną chorobe,stracic słuch od kataru?Podobno w takiej sytuacji trzeci migdał trzeba wyciąc.Jeśli coś wiecie ,to napiszcie, bo martwie się o mojego smyka.Nie wiem co nas czeka...Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • fasolka3 Re: Dziecko niedosłyszy 10.12.07, 23:06
      Moj syn nie doslyszal z powodu polipow.
      Po usunieciu polipow wszystkie problemy zniknely. Radze szybki zabieg, bo
      niedoslyszace dzieci maja duze problemy spoleczne (przynajmniej moj syn mial: w
      wieku 4 lat nie potrafil np. bawic sie z dziecmi). Po operacji wszystko wrocilo
      do normy i b. szybko znalazl przyjaciol.

Jedyne co mu przeszkadzalo to byl halas. Ciagle narzekal, ze wszyscy za glosno
      mowia i caly swiat jest glosny. Do dzis ma z tym problemy, choc jest juz
      9-letnim chlopcem.
      Ne boj sie zabiegu i ciesz sie, ze to da sie naprawic.

Pozdr.

FFF

ankak17 napisała:

> Witam wszystkie mamy.Ostatnio zauważyłam że mój syn(6 lat)niedosłyszy.Bardzo si
      > ę przestraszyłam i od razu poszłam z nim do laryngologa.Lekarka stwierdzłą że m
      > a katar alergiczny i powiększony trzeci migdał.Dostał Eurespal i krople do nosa
      > i tyle.Za dwa tyg. do kontroli. Na ten zanik słuchu powiedziała ,że najpierw w
      > yleczy katar. Czy ktoś miał podobną chorobe,stracic słuch od kataru?Podobno w t
      > akiej sytuacji trzeci migdał trzeba wyciąc.Jeśli coś wiecie ,to napiszcie, bo m
      > artwie się o mojego smyka.Nie wiem co nas czeka...Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka