sarah_black38 31.10.10, 08:29 W końcu oddali mój czas , czas zimowy (środkowoeuropejski). Nareszcie będę mogła normalnie funkcjonować. Niby taka malutka godzina , a jak dużo potrafi zdziałać ..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: Złodzieje czasu ! 31.10.10, 12:54 dla mnie nie ma to znaczenia.Zimą i tak wstaję o takich porach że chodzę parę miesięcy nieprzytomny Odpowiedz Link
gusia210 Re: Złodzieje czasu ! 31.10.10, 13:56 jak zwykle zapomniałam.Jemy z młodym sniadanie a tu patrzę że Noddy leci czyli 8 ranooooo. Odpowiedz Link
sarah_black38 Debest 31.10.10, 17:14 mocno zapracowany chyba jesteś, mało piszesz na forum, wątków nowych nie zakładasz. Stęskniłam się za Twoją twórczością, która zawsze humor poprawiała. Napisz coś proszę Odpowiedz Link
debest3 Re: Debest 01.11.10, 20:02 sarah_black38 napisała: > mocno zapracowany chyba jesteś, mało piszesz na forum, wątków nowych nie zakład > asz. Stęskniłam się za Twoją twórczością, która zawsze humor poprawiała. Napisz > coś proszę ano niestety wróciłem do pracy,dodatkowo zaczął się rok akademicki i...remont kuchni,przy którym powoli ,każdego dnia po pracy dłubię Odpowiedz Link