marysienka44 09.09.06, 06:50 Witam w piekny (chyba?) sobotni poranek. Lecę po bułeczki, mleczko, rogaliki i sniadanko wam robię. Do łóżka rzecz jasna. Kawusię? Herbatkę? Kakao? Madziaaaa do łóżka powiedziałam!Więc wracaj do wyrka, ja sniadanko podam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Koleżanki! 09.09.06, 07:02 łał a ja siedze poczochrana bez porannej toalety z czarną wsciekłą kawą tez chce zeby mi ktos takie buleczki przyniósł, chlip Odpowiedz Link
marysienka44 Re: Koleżanki! 09.09.06, 07:15 moofka! Powiedziała jasno i wyraźnie: wam wszystkim robie śniadanko! Ile zjesz bułek? dwie? kawka-kakao? I nie bręcz babo od rana, bo humorek mi popsujesz. No już, już otrzyj łzy, wracaj do łóżeczka, ja juz wodę wstawiłam.)) Odpowiedz Link
moofka Re: Koleżanki! 09.09.06, 07:34 jesoo jak cudnie to ja jedną z konfiturką brzoskwiniową i kakao ) Odpowiedz Link
kika2345 Re: Koleżanki! 09.09.06, 09:05 ja chyba dzis za pozno wstalam i musze sama pic kawke chlip chlip Odpowiedz Link
sarah_black38 Czy mogę dożylnie tej kawki prosić? 09.09.06, 09:09 Kurcze - co za poranek ! Sąsiad (ten wariat od prochów ) zrobił dziś awanturę z przewracaniem mebli o 4 nad ranem, kolo 5 się uspokoił , malutka jak na złość obudzila się po szóstej. A ja mogę włosy z glowy wyrywać z niewyspania! A tak w ogóle witam po tygodniowej nieobecności . Tyle nowych wątków - a ja przez cały tydzień nie miałam czasu. A jak miałam chwilę to mogłam paść ze zmęczenia. Odpowiedz Link
kika2345 Re: Czy mogę dożylnie tej kawki prosić? 09.09.06, 09:13 wspolczuje a moze ciasteczko do kawki ?? Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Czy mogę dożylnie tej kawki prosić? 09.09.06, 09:26 Moga być nawet dwa. Zaganiana , zapracowana trochę schudlam ,wiec mogę sobie pozwolić! Odpowiedz Link
endzi11 Re: Koleżanki! 09.09.06, 13:39 A ja po fryzjerze i wieczorkiem wychodze z kumpelami na małą imprezke a mąż zostaje w domku z córą Odpowiedz Link