Dodaj do ulubionych

Zapadacie w sen zimowy?

17.10.06, 22:29
Tak się sennie i cicho zrobiło na poddaszu...
Obserwuj wątek
    • dzoaann Re: Zapadacie w sen zimowy? 17.10.06, 23:00
      Ja tam wręcz przeciwniesmile)
      Zajęć tyle, że czasu na kompa braksmile)
      Ale staram się zawsze cos skrobnąć na mym ulubionym forumbig_grinDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • madziaaaa Re: Zapadacie w sen zimowy? 18.10.06, 08:34
        Ja bym z chęcią zapadła, choć śpiochem nie jestem, ale pracy mam tyle przez
        najbliższy miesiąc, ze głowa mała. A najchętniej bym zapadła po to, żeby nie
        widzieć tego co do wiosny bedzie królowało na dworzu:
        • keneth82 Re: Zapadacie w sen zimowy? 18.10.06, 08:53
          Ja tam jeszcze nie zamierzam spać no ale ostatnio coś cicho się zrobiło.
          • edelka Re: Zapadacie w sen zimowy? 18.10.06, 09:01
            W pracy więcej roboty więc mniej czasu na forum, a w domu to już wieczorkiem nie
            mam na nic siły smile Ale chętnie pospałabym sobie jak taki niedźwiadek....
            • kika2345 Re: Zapadacie w sen zimowy? 18.10.06, 09:10
              oj tez bym sobie tak pospala ...a na forum niewiadomo czemu ale brakuje mi
              czasu caly czas w biegu ale tez czasem zajrze na poddasze bo tu zawsze jest
              cieplutko i przyjemnie
    • anik801 Re: Zapadacie w sen zimowy? 18.10.06, 12:48
      Ja bym chętnie zapadła!Cierpię na wieczny brak snu!Teraz jestem u mamy i
      dlatego zbyt często tu nie zaglądam-albo nie mam czasu,albo komp.jest zajęty
      przez brata.W weekend mam zajęcia na uczelni,więc raczej też nie zajrzę.Ale
      poza tym pamiętam o Was!pa!
      • madziaaaa Anik! 18.10.06, 12:59
        To znaczy, że udało Ci się wyrwać od teściów? To fajnie!!!
        ale córka jest z Tobą?
        Pozdrawiam.
        • gusia210 Re: Anik! 18.10.06, 20:28
          Z chęcią bym zapadła w taki sen.Ale nie mam czasu.Zbyszko pochłania go bez
          reszty.Ale na poddasze zaglądam codziennie,niestety tylko wieczorem ja młody
          już śpi.smileAle i tak jest dobrze.smile
        • anik801 Re: Anik! 19.10.06, 10:51
          Moja córka zawsze jest tam gdzie jawinkPraktycznie tylko w weekendy jak mam zjazd
          to jej nie widzę.Jutro zostaje z moją mamą,a w sobotę i niedzielę z mężem.Poza
          tym wszędzie muszę ją targać ze sobą,bo nie ma nikogo kto mógłby się nią zajć.
          No,a tak w ogóle to nie wyobrażm sobie nie widzieć jej przez tydzień!A teściów
          teraz zbyt często nie widuję.Większość czasu spędzam u mamy(40km od teściów),a
          niedługo mam zamiar się wyprowadzić od teściówsmile
    • aomega Re: Zapadacie w sen zimowy? 20.10.06, 18:08
      ..obiecuję poprawę za 2 tygsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka