gusia210 24.10.06, 20:41 Nie będzie mnie do niedzieli i będę tęsknić za Wami Jadę ze Zbyszko do Warszawy na badanie scyntygraficzne nerek.Mam tylko nadzieję że wyjdzie dobrze.Przy okazji zachaczamy o rodzinkę. trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelka Re: Wyjeżdżam 24.10.06, 20:45 Trzymaj się gusia Na pewno wszytsko będzie dobrze Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Wyjeżdżam 24.10.06, 21:11 3mam kciuki, choć i bez nich wszystko będzie ok Odpowiedz Link
kuncwotek Re: Wyjeżdżam 24.10.06, 21:15 gusiu też będziemy tęsknić! Będę trzymać kciuki za Zbysia! A rodzinka gdzie mieszka? w jakich okolicach? Może niedaleko mnie;D Odpowiedz Link
anik801 Re: Wyjeżdżam 24.10.06, 21:10 Powodzenia!Całe życie prześladują mnie tego typu badania(jako dziecko miałam refluks,do tego mam marską i nieco mniej wydolną nerkę).Mam nadzieję,że u Was wszystko będzie okPozdrawiam! Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Wyjeżdżam 25.10.06, 19:24 I ja mam nadzieję, ze badanie będzie pomyślne i Twoje dziecko będzie zdrowe. Odpowiedz Link
gusia210 Re: Wyjeżdżam 29.10.06, 14:03 już jestem dzięki dziewczyny za kciuki,jesteście niezawodne badanie wyszło dobrze,może nie idealnie ale kto jest idealny? przy okazji odwiedziliśmy wszystkie prababcie(były zachwycone byliśmy w Warszawie,na Dąbrówkach,w Kozienicach i w Opocznie-ale objazd,miałam już dość,codziennie w innym miejscu.Zbyszko też wymęczony.Jak wyciągneliśmy go w nocy z samochodu i zobaczył swój pokój był zachwycony.Uśmiech nie znikał z jego buzi przez pół godziny(a była 3 w nocy).Jednak w domu najlepiej. pozdrawiam Was wszystkie teraz nadrabiam zaległości na forum i w domu(prania chyba z pięć pralek będzie)hehe Odpowiedz Link