madziaaaa 19.03.07, 15:08 Z czym Wam się kojarzy? Mnie ze słonkiem, trawa piękną zieloniutką. Z miłością. Z wagarami w parku. Z psimi kupami na trawiku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik801 Re: Wiosna kojarzy mi się z..... 19.03.07, 16:12 z ogródkiem-porządki,sadzenie kwiatów,dosadzanie drzewek itd.-kocham to! Odpowiedz Link
edelka Re: Wiosna kojarzy mi się z..... 19.03.07, 17:14 z ciepłem, słoneczkiem, pogodą super na spacerki Z podładowaniem akumulatorów... Odpowiedz Link
74l Anik 19.03.07, 17:44 miałybyśmy o czym gadać, ja też uwielbiam swój ogródek, ale nie mam już msc na dosadzanie nowych roślin.Ale grabienia trawy nie lubię, niestety. A wiosna to dla mnie właśnie wszystkie kolory świata w moim ogródku, długie spacery,jeszcze dłuuuuższe przesiadywanie na moim tarasiku wśród cudnych pelargonii, ach jeszcze siaty pełne pelargonii i w związku z tym częste wyjazdy z moją teściową na targ po w/w roślinki.No i przejażdżki rowerowe z całą rodzinką.Wiosenny sos rzodkiewkowy z rzeżuchą i czosnkiem.Ponieważ pochodzę z okolic Lublina, Tzw łykend majowy spędzamy u moich Rodziców i obowiązkowy punkt programu to wizyta w lubelskim skansenie i w ogrodzie botaniczym.Polecam z całego serca ,Lublin wiosną to ,- te dwa msc- poezja.DDD Wiosna to dla mnie też sex, taki inny, świeży,podszyty nutką romantyzmu....(o który po 11 latach małżeństwa trzeba już się troszkę postarać) No i bzy u Teściowej w ogródku(Anik jedną odmianą byłabyś zachwycona) Także wiosna to dla mnie naprawdę szerokie pojęcie. A tak w ogóle to lubię Was - tak wiosennie Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link
ha-gusia Re: Anik 19.03.07, 17:46 też polecam botanik w Lublinie, mam tam rodzinę i raz mi się udało wyrwać z kuzynka do tego przepieknego miejsca... Odpowiedz Link
anik801 Re: Anik 19.03.07, 20:18 Byłam w Lublinie tylko raz-latem przez dwa dni.Niestety nie byłam w ogrodzie botanicznym Odpowiedz Link