bj32 18.08.07, 20:08 za dwa tygodnie, proszę miłych Pań Jadę sobie do Ustki. Papa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Do zobaczenia 18.08.07, 21:40 Z dzieckiem? Współczuję Ucałuj Anulkę i pogody oraz treściwego wypoczynku życzę! Odpowiedz Link
zona_mi Re: Do zobaczenia 23.08.07, 18:51 Bo byłam na wakacjach z dziećmi i wiem jak wspaniale można "wypocząć" z rozbrykanym rozkoszniaczkiem Odpowiedz Link
dobryduch69 Re: Do zobaczenia 27.08.07, 08:00 Nie jest tak żle. Jak tylko poczujesz, że masz tyle samo lat co one to świetnie będziesz bawiła się z nimi. I super wypoczniesz. W każdy z Nas jest dziecko jakby było pięknie żeby wszysce je odnależli i pielęgnowali je. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Do zobaczenia 27.08.07, 10:16 Racja, racja. Tyle że czasem to rodzone dziecko dobrze byłoby oddać pod opiekę wewnętrznego dziecka męża, czy też babci - nie uważasz, że po kilku miesiącach (a nierzadko latach) bezustannej opieki matka chciałaby i ma prawo odpocząć bez dzieci? Co oczywiście nie wyklucza miłości, zrozumienia i tak ogólnie dobrego macierzyństwa, prawda? Odpowiedz Link
delfina7 Re: Do zobaczenia 19.08.07, 13:10 Hmmmmmmm, takiej to dobrze , miłego wypoczynku . Odpowiedz Link