sarah_black38 06.05.08, 18:47 Oczywiście wczoraj, ale jeszcze po tej podróży nie mogę wrócić do siebie. Było cudnie, Praga piękna, Skalne Miasto w Aderszbach fantastyczne. Były pewne mankamenty organizacyjne, ale warto było. No i w końcu jestem. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: Kochani wróciłam! 06.05.08, 20:14 fajnie że wycieczka Ci się udała.Nigdy nie byłam w Pradze. Odpowiedz Link
debest3 Re: Kochani wróciłam! 06.05.08, 20:47 ale masz fajnie,ja nie wracałem bo nie miałem skąd,jedyna Praga w której byłem to ta na prawym brzegu Wisły Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Kochani wróciłam! 06.05.08, 21:14 Polecam tę Pragę nad Wełtawą, ale nigdy nie w długi majowy weekend. Prawdziwy najazd Hunów, wg szacunków zjechało tam 1,5 mln turystów. Większość z Polski, bo naszych rodaków słychać było wszędzie.Poza tym w tym czasie ceny skaczą mocno do góry. Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: Kochani wróciłam! 07.05.08, 03:28 Na mnie też Praga zrobiła kiedyś duze wrażenie Byłam tam z moim obecnym mężem, a wtedy jeszcze narzeczonym, tylko we dwoje, pod koniec sezonu, wiec tłumów juz nie było.... Zwiedzalismy wg własnego planu, poznawaliśmy zakamarki Pragi, do których zwykle nie prowadza się wycieczek.... ale się rozmarzyłam ) A potem podróż nocnym pociagiem do Budapesztu... A byliscie " U Fleka"? Tak dobrego piwa jak tam do tej pory nie piłam.... Stary browar z tradycjami. Ich piwa można się napić tylko tam... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Kochani wróciłam! 07.05.08, 08:34 Niestety nie. Ale piwo, chociaz nie przepadam dobre. Piwo do obiadu - fajny zwyczaj. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Kochani wróciłam! 08.05.08, 12:31 Zdjęcia robiłam zwykłym aparatem, ja z tych nienowoczesnych. Odpowiedz Link