kuriozalna 05.09.07, 12:32 Zajrzałam w twoja sygnaturke i zobaczyłam, ze twoja Oliwia kończy dzis roczek!! Wielki urodzinowy buziak dla niej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaki Re: Jufalka!! 05.09.07, 14:07 Przyłączam się do życzeń! Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i radości! Odpowiedz Link
jufalka Re: Jufalka!! 05.09.07, 15:43 dziękuję baardzo w imieniu córki i swoim! to bardzo miłe ale... teraz mi głupio, bo moja córka skończyła roczek 27 czerwca... a ja do tej pory nie zmieniłam tej sygnaturki i wprowadziła Was ona w błąd... Muszę się tym wreszcie zająć. Niemniej jednak i tak jeszcze raz dziękuję, bo przecież to nie było tak dawno, no i wogóle nawet teraz miło dostać życzenia Odpowiedz Link
kuriozalna Re: Jufalka!! 05.09.07, 16:20 Haha no ładnie nas mamuśka wprowadziłaś w błąd )))))) Odpowiedz Link
mamaki Re: Jufalka!! 05.09.07, 19:00 Ale życzenia tak czy siak są aktualne! W końcu można też sobie składać życzenia bez okazji, czyż nie? Odpowiedz Link
jufalka Re: Jufalka!! 06.09.07, 01:01 oczywiście, zresztą one są w pewnym sensie aktualne bo jak moja córka miała urodziny to o mnie i o niej nie wiedziałyście a teraz wiecie, tak tez można do tego podejść... no teraz lepiej - już poprawiłam sygnaturkę... zwlekałam z tym bo jak robiłam ją pierwszy raz to zajęło mi to bardzo dużo czasu, bo ciągle coś mi nie wychodziło, ale tym razem jednak poszło w miarę szybko Odpowiedz Link