Dodaj do ulubionych

Adchor Developer

IP: 10.30.39.* 02.04.09, 12:51
Hej hej,
czy ktos wie cos na temat Adchor Developer? rozwazam wstpenie ich
oferte kupna mieszkania. w dobie kryzysiu nie chce sie nadziac na
dodatkowa mine. i tak mam juz wystarczajaco duzo na glowie.
dzieki za info
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Adchor Developer IP: *.chello.pl 15.05.09, 21:15
      Poddtrzymuję pytanie
    • Gość: gosc Re: Adchor Developer IP: *.chello.pl 16.05.09, 22:13
      Byłam, ogladalam, plusy to takie ze fajny widok i fajne balkony, a minus taki
      ze z ceny zejsc nie chca, brak przejscia dla pieszych przy al 29 listopada i jak
      wysiadlam z autobusu to sie wystalam chwile nim zdolalam przejsc przez ulice,
      brak chodnika to juz w ogole porazka. W kazdym mieszkaniu minusem jest tez
      mniejszy pokoj-dziwny uklad 2,33 na 5 m to strasznie dluga kiszka.Poza tym blok
      przy blisko ulicy i zupelny wygwizdow jak narazie, planowany szybki tramwaj i
      ponizej maja rozbudowac w przyszlosci siec sklepowa.W mieszkaniach nie bedzie
      parapetów ani gniazdek, brak płytek na balkonach.Brak komorek lokatorskich,
      garaz podziemny pod budynkiem jakies 27 tys, jesli nie kupisz to miejsce na
      malym parkingu za ogrodzeniem niestety :(. Za taka kase w porownaniu z innymi
      inwestycjami to troche przesada.
      • Gość: czerwony-renifer Re: Adchor Developer IP: *.chello.pl 19.05.09, 20:26
        a plusy inwestycji???? mi wydaje sie calkiem atrakcyjnA...
      • Gość: JAGODA Re: Adchor Developer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:32
        TEZ JESTEM ZAINTERESOWANA KUPNEM MIESZKANIA U NICH.MOZE PANI
        POWIEDZIEC CZY SIE ZDECYDOWAŁA I CZY ZESZLI Z CENY?
        • Gość: budowl anka Re: Adchor Developer IP: 209.107.217.* 21.07.09, 15:31
          witam wszystkich klientow adchora.
          zauwazylam, ze sciany miedzy mieszkaniami maja 18 cm grubosci a sa zbudowane z
          ceramiki. znaczy to tyle, ze nie spelniaja norm akustycznych i warunkow
          technicznych. sciana taka z ceramiki powinna miec min. 25 cm. mozna by ich
          zaskarzyc o odszkodowanie. trzeba tez przypilnowac, zeby drzwi na korytarzu
          mialy mechanizmy samozamykajace na obu skrzydlach bo oni obcinaja koszty wiec na
          pewno tu tez obetna.
          poza tym widze ze piony sa na 8 cm a to nie spelnia norm bezpieczenstwa ppoz.
          wiem z krs, ze oni nie maja doswiadczenia w budowaniu.
          czy ktos sie z nimi kontaktowal w tej sprawie?
          moj email jak by co

loginsaretaken@yahoo.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka