Gość: asia IP: 62.233.163.* 09.07.05, 22:52 ludzie jak jest w tej szkole czy aż tak źle że czeba zmieniac szkołe no bo ja chce spokojnie przezyć te trzy lata.bo jak jest tak źle to chyba uciekam gdzieś indziej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: misiaa Re: jak jest w tej XLO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:01 w X LO jest całkiem nieżle, nauki sporo ale wszystko zależy na jakich trafisz nauczycieli, niektórzy są bardzo wymagający a u innych nie musisz się dużo przemęczać, początki są trudne jak wszędzie ale ogólnie jest dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:00 Jeszcze nie zaczęłaś się tam uczyć, a już zaczynasz wypowiadać się wskazując, że chyba to ty nie nadajesz się do tej szkoły.Xlo to najlepsza ze szkół,dlatego nie obrażaj nas i nie prowokuj głupiej dyskusji, bo o naszej szkole, a tym samym o nas, nie pozwolimy mówić byle jak. Każdy wybiera szkołę świadomie, a chodząc do niej jest z tego dumny .My też. Jak chcesz spokojnie przeżyć 3 lata, to musisz się uczyć, chodzić do szkoły i już od dzisaj zacząć pracować nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:10 ojej sorki !! ja poprostu przeczytałm opinie na forum na temat tej szkoły i nie były oner pochlebne więc zadałam takie a nie inne pytanie!! nie burwersyj się !! ja nie wypowiadam się o tej szkole żle zreszta już prawie mojej !!trzepiaj się tych co naprawde żle o niej mówią!! a i dzięki za dobra opinie terza już sie nie boje<a i naprwade przeczytaj co na forum piszą o tej szkole inni pozdrawiam<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagoda Re: jak jest w tej XLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:48 X LO to naprawde niezła szkoła. W tym roku ją skończyłem. Jedynie co złe to WSPANIAŁA dyrktorka. :)) pani zapała. Chodzą tu naprawde fajni ludzie i ogólnie fajna jest atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiek2004 Re: jak jest w tej XLO IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 12.07.05, 00:28 nie polecam szkoly, jakos ja skonczylem, ale przyznam ze mialem mysl isamobojcze, szkola okurutna, nauczyciele przesiaknieci komunizmem wyznaja kult wladzy nauczyciela, se bardzo zlosiliwi nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:57 zadałm już to pytanie na forum ale może tutaj mi ktoś wreście odp.otóż ile godin historii jest w klasie A <polski ang> i czy sa jakieś dodatkowe godziny tego przedmiotu tak żebym poradziła sobie póżniej na maturze z historii<poziom rozszerzony>z góry dzieki<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: jak jest w tej XLO IP: *.net.autocom.pl 15.07.05, 23:49 Kasia jak chcesz pogadać - mój nr gg: 5333519 Też jestem na humanie, poradzę ci coś, poopowiadam, zapraszam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia<asia> Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:10 dzięki za numer!!! możliwe ze napisze<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
salamanka77 Re: jak jest w tej XLO 31.07.05, 18:18 UCIEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem co mówię - męczyłam się tam cztery lata !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: jak jest w tej XLO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:50 nie strasz dziewczyny, też chodzę do X LO, skończyłam 1-szą klasę i jestem zadowolona, nauki jest dużo, ale gdybym nie chciała się uczyć do poszłabym do jakiegoś słabszego liceum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: jak jest w tej XLO IP: *.net.autocom.pl 31.07.05, 22:03 A jak poszły matury w XLO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia:P Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:17 jak ktoś jest z A to wpisujcie się <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: jak jest w tej XLO IP: 62.121.136.* 03.08.05, 00:02 skończyłam XIII LO i z tego co widziałam, wielu ludzi się przenioło z XLO do nas, bo byli bardzo niezadowoleni z tej szkoły, ponoć nie męczyli się tam zbytnio (intelektualnie rzecz jasna) i ponieważ chcieli zdać maturę, przenieśli się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StudentkaOdX2005:) Re: jak jest w tej XLO IP: *.autocom.pl 02.09.05, 22:40 jak dla mnie:źle :( ale jakoś wytrzymałam psychicznie i ogólnie te 3 lata (ledwo) ale słyszałam też pozytywne opinie (ale malutko) no nie wiem...lepiej się tu nie zapuszczać niż potem musieć się przenosić - przenosiny gdzie indziej to trochę "naprzewracane w życiorysie" (no chyba, że zrobisz to szybko - jeszcze w pierwszej klasie) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(może chwilowo? Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:19 mam nadzieje z ebedzie dobrze byle klasa była fajna no i czasem chociaż nauczyciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redangel Re: jak jest w tej XLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:31 a ja w tym roku skonczyłam tę szkołę:) nie było źle, myślę, że będę miło wspominać. wiadomo, nie ma szkoły idealnej, trafiali się różni nauczyciele i lepsi i gorsi jak w każdej szkole:) poziom jest taki średni, nie wiem jak w innych klasach ale w mojej znaczna częśc dostała się na studia dzienne a to raczej dobrze świadczy nietylko o nas ale i o szkole- tu wielkie podziękowania dla pani K.K-P od biologii za poświęcanie nam dodatkowego czasu żeby przygotować nas do matury( to była jej dobra wola ) i zawdzięczam jej dość dobre zdanie matury z biologi:)(ale wazeliniarstwo:P) aha no bo pamietajcie liceum nalezy oceniać pod tym względem jak przygotowuje was na studia, moja dobra rada...już teraz zdecydujcie co chcecie zdawać na maturze i od początku przygotowujcie się maksymalnie do tych przedmiotów, zeby potem nie nadrabiać w panice.Najlepiej przejrzeć sobie kierunki studiów,na które ewentualnie będziecie startować i zobaczyć jakie tam przedmioty trzeba zdawać.3 lata to naprawdę niewiele.. trzeba się skupić na tym co się liczy i was interesuje. ja wiem, wymądrzam się:/ ale kiedy te słowa mówiono nam 3 lata temu ja się nie przejmowałam i teraz żałuję, bo potem było za mało czasu żeby przygotowac się na te przedmioty, które były mi potrzebne na interesujący mnie kierunek. dostałam się na inny, ale raczej nieprzyszłościowy.sama zawaliłam i błagam nie powtórzcie mojego błędu. jesli chodzi o plusy to przede wszystkim ludzie w X lo są świetni:)można by długo jeszcze pisać i pisać...gdybym miała wybrać jeszcze raz to postawiłabym na X lo;) ale może dlatego tak mówię, bo nie wiem jak jest w innych liceach;) i zastanówcie się, która szkoła ma tak blisko na piwo "pod strzechę":P Odpowiedz Link Zgłoś