Dodaj do ulubionych

jak jest w tej XLO

IP: 62.233.163.* 09.07.05, 22:52
ludzie jak jest w tej szkole czy aż tak źle że czeba zmieniac szkołe no bo ja
chce spokojnie przezyć te trzy lata.bo jak jest tak źle to chyba uciekam
gdzieś indziej
Obserwuj wątek
    • Gość: misiaa Re: jak jest w tej XLO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.05, 19:01
      w X LO jest całkiem nieżle, nauki sporo ale wszystko zależy na jakich trafisz
      nauczycieli, niektórzy są bardzo wymagający a u innych nie musisz się dużo
      przemęczać, początki są trudne jak wszędzie ale ogólnie jest dobrze
    • Gość: zuza Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 18:00
      Jeszcze nie zaczęłaś się tam uczyć, a już zaczynasz wypowiadać się wskazując,
      że chyba to ty nie nadajesz się do tej szkoły.Xlo to najlepsza ze szkół,dlatego
      nie obrażaj nas i nie prowokuj głupiej dyskusji, bo o naszej szkole, a tym
      samym o nas, nie pozwolimy mówić byle jak. Każdy wybiera szkołę świadomie, a
      chodząc do niej jest z tego dumny .My też. Jak chcesz spokojnie przeżyć 3 lata,
      to musisz się uczyć, chodzić do szkoły i już od dzisaj zacząć pracować nad
      sobą.
      • Gość: asia Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 20:10
        ojej sorki !! ja poprostu przeczytałm opinie na forum na temat tej szkoły i nie
        były oner pochlebne więc zadałam takie a nie inne pytanie!! nie burwersyj się !!
        ja nie wypowiadam się o tej szkole żle zreszta już prawie mojej !!trzepiaj się
        tych co naprawde żle o niej mówią!! a i dzięki za dobra opinie terza już sie nie
        boje<a i naprwade przeczytaj co na forum piszą o tej szkole inni pozdrawiam<lol>
        • Gość: Jagoda Re: jak jest w tej XLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 22:48
          X LO to naprawde niezła szkoła. W tym roku ją skończyłem. Jedynie co złe to
          WSPANIAŁA dyrktorka. :)) pani zapała. Chodzą tu naprawde fajni ludzie i ogólnie
          fajna jest atmosfera.
          • Gość: rysiek2004 Re: jak jest w tej XLO IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 12.07.05, 00:28
            nie polecam szkoly, jakos ja skonczylem, ale przyznam ze mialem mysl
            isamobojcze, szkola okurutna, nauczyciele przesiaknieci komunizmem wyznaja kult
            wladzy nauczyciela, se bardzo zlosiliwi nie polecam!
    • Gość: kasia Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 12:57
      zadałm już to pytanie na forum ale może tutaj mi ktoś wreście odp.otóż ile godin
      historii jest w klasie A <polski ang> i czy sa jakieś dodatkowe godziny tego
      przedmiotu tak żebym poradziła sobie póżniej na maturze z historii<poziom
      rozszerzony>z góry dzieki<lol>
      • Gość: niunia Re: jak jest w tej XLO IP: *.net.autocom.pl 15.07.05, 23:49
        Kasia jak chcesz pogadać - mój nr gg: 5333519
        Też jestem na humanie, poradzę ci coś, poopowiadam, zapraszam ;)
        • Gość: kasia<asia> Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.05, 12:10
          dzięki za numer!!! możliwe ze napisze<lol>
    • salamanka77 Re: jak jest w tej XLO 31.07.05, 18:18
      UCIEKAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Wiem co mówię - męczyłam się tam cztery lata !!!!
      • Gość: maja Re: jak jest w tej XLO IP: 192.168.* / *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 20:50
        nie strasz dziewczyny, też chodzę do X LO, skończyłam 1-szą klasę i jestem
        zadowolona, nauki jest dużo, ale gdybym nie chciała się uczyć do poszłabym do
        jakiegoś słabszego liceum
        • Gość: niunia Re: jak jest w tej XLO IP: *.net.autocom.pl 31.07.05, 22:03
          A jak poszły matury w XLO?
    • Gość: ktosia:P Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 22:17
      jak ktoś jest z A to wpisujcie się <lol>
    • Gość: misia Re: jak jest w tej XLO IP: 62.121.136.* 03.08.05, 00:02
      skończyłam XIII LO i z tego co widziałam, wielu ludzi się przenioło z XLO do
      nas, bo byli bardzo niezadowoleni z tej szkoły, ponoć nie męczyli się tam
      zbytnio (intelektualnie rzecz jasna) i ponieważ chcieli zdać maturę, przenieśli
      się...
    • Gość: StudentkaOdX2005:) Re: jak jest w tej XLO IP: *.autocom.pl 02.09.05, 22:40
      jak dla mnie:źle :(
      ale jakoś wytrzymałam psychicznie i ogólnie te 3 lata (ledwo)

ale słyszałam też pozytywne opinie (ale malutko)
      no nie wiem...lepiej się tu nie zapuszczać niż potem musieć się przenosić -
      przenosiny gdzie indziej to trochę "naprzewracane w życiorysie" (no chyba, że
      zrobisz to szybko - jeszcze w pierwszej klasie)

pzdr
      • Gość: :(może chwilowo? Re: jak jest w tej XLO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 16:19
        mam nadzieje z ebedzie dobrze byle klasa była fajna no i czasem chociaż nauczyciele
        • Gość: Redangel Re: jak jest w tej XLO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 00:31
          a ja w tym roku skonczyłam tę szkołę:) nie było źle, myślę, że będę miło
          wspominać. wiadomo, nie ma szkoły idealnej, trafiali się różni nauczyciele i
          lepsi i gorsi jak w każdej szkole:)
          poziom jest taki średni, nie wiem jak w innych klasach ale w mojej znaczna
          częśc dostała się na studia dzienne a to raczej dobrze świadczy nietylko o nas
          ale i o szkole- tu wielkie podziękowania dla pani K.K-P od biologii za
          poświęcanie nam dodatkowego czasu żeby przygotować nas do matury( to była jej
          dobra wola ) i zawdzięczam jej dość dobre zdanie matury z biologi:)(ale
          wazeliniarstwo:P)
          aha no bo pamietajcie liceum nalezy oceniać pod tym względem jak przygotowuje
          was na studia, moja dobra rada...już teraz zdecydujcie co chcecie zdawać na
          maturze i od początku przygotowujcie się maksymalnie do tych przedmiotów, zeby
          potem nie nadrabiać w panice.Najlepiej przejrzeć sobie kierunki studiów,na
          które ewentualnie będziecie startować i zobaczyć jakie tam przedmioty trzeba
          zdawać.3 lata to naprawdę niewiele.. trzeba się skupić na tym co się liczy i
          was interesuje. ja wiem, wymądrzam się:/ ale kiedy te słowa mówiono nam 3 lata
          temu ja się nie przejmowałam i teraz żałuję, bo potem było za mało czasu żeby
          przygotowac się na te przedmioty, które były mi potrzebne na interesujący mnie
          kierunek. dostałam się na inny, ale raczej nieprzyszłościowy.sama zawaliłam i
          błagam nie powtórzcie mojego błędu.
          jesli chodzi o plusy to przede wszystkim ludzie w X lo są świetni:)można by
          długo jeszcze pisać i pisać...gdybym miała wybrać jeszcze raz to postawiłabym
          na X lo;) ale może dlatego tak mówię, bo nie wiem jak jest w innych liceach;)

i zastanówcie się, która szkoła ma tak blisko na piwo "pod strzechę":P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka