Gość: remo IP: 213.158.197.* 02.01.03, 16:58 Jak w temacie - szukam lokalu na Ursynowie ew. okolicach gdzie można takie przyjęcie zrobić na 30 osób . Czy ktoś z Was urządzał wynajmował polecacie coś ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Inga Re: lokal na komunię IP: *.acn.waw.pl 13.01.03, 13:32 Ja robiłam przyjęcie na około 30 osób w restauracji Apollo na Rosoła skrzyżowanie z Ciszewskiego(chyba), bardzo polecam. Jest tam sala w piwnicy z kominkiem i z klimatyzacją, całkowita intymność, tylko twoi goście, właścicielka bardzo miła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanny Re: lokal na komunię IP: *.chello.pl 13.01.03, 14:25 A jak menu i ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: lokal na komunię IP: *.acn.waw.pl 14.01.03, 11:48 Było smacznie, właścicielka od razu powiedziała że wędliny typu szynka nie za bardzo schodzą, za to dobrze pieczony schab i to właśnie zamówiłam, oczywiście też obiad dwudaniowy i ciasta, co do cen to niestety nie pamiętam ile zapłaciłam. Odpowiedz Link Zgłoś