Gość: AP opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 16:48 ja sie tam dostałam na dzienne ale jeszcze na akad. rolnicza nie wiem co wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mat Re: geografia na AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:16 ja jestem obecnie po pierwszym roku. dla kogos kto sie interesuje geogr studia przyjemne chociaz trzeba sie troszke pouczyc :) ogolnie mi sie bardzo podoba :] pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eh Re: geografia na AP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:27 tylko idzie niz wiec pracy w szkole moze zabraknąć;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matek Re: geografia na AP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.06, 23:59 co do nizu, niedlugo w okres rozrodczy beda wchodzic roczniki wyzowe czyli obecni 20, 21... latkowie. mysle jednak ze niewielu obecnych stud geogr mysli o uczeniu w szkole choc i tak wiekszosc tam potem pracuje. ja przynajmniej nie chce tam skonczyc ale co bedzie, zycie pokarze :) pozdro dla znajomych z geogr Odpowiedz Link Zgłoś