Dodaj do ulubionych

[ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!!

IP: *.kabaty.2a.pl 06.05.05, 15:04
Witam czy jezeli ktoś zaznaczał w tekście na Polskim kolorowymi markerami to
jego praca nie zostanie uwzgledniaona? Dziękuję za opinie rozhisteryzowanych
osób, proszę o opinie osób egzaminującyh.
Obserwuj wątek
    • Gość: elo Re: [ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:38
      to jakiś kompleks z dzieciństwa?? tylko czarny długopis lub pióro.. kolorowy
      flamaster, dobre, buahaha :)
    • Gość: ewka Re: [ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!! IP: *.chello.pl 06.05.05, 19:30
      Z tego co wiem, to matura miała być pisana czarnym długopisem/piórem, ponieważ
      czytniki nie zawsze wychwytywały kolor niebieski... ale z drugiej strony na
      polskim nie było karty odpowiedzi i zamalowywania kwadracików, więc chyba
      powinni uznać.. w końcu wątpię, zeby egzaminatorowi nie udało się odczytać
      niebieskiego, czy innego koloru długopisu... musiałby to być dziwny
      egzaminator:D
    • edwin.sk Re: [ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!! 06.05.05, 20:53
      przeciez to nie o to chodziło....tzn nie opisanie tylko na zaznaczanie w tekście....(czytanie ze zrozumieniem się kłania:P)...to co sobie pozaznaczałaś nikogo obochodzić nie powinno....ja dla przykładu rysowałem sobie w brudnopisie:P....ważne żeby oodpowiedzi były pisane czarnym długopisem...!!

pozdrawiam
      edwin
    • Gość: dbl Re: [ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!! IP: *.crowley.pl 07.05.05, 17:59
      Skad sie biora tacy ludzie? Kolorowe mazaki? Moze jeszcze kredki swiecowe i plastelina zeby ulepic jakiegos ludzika i go potem dolaczyc do pracy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka