Gość: e_m_s IP: *.kabaty.2a.pl 06.05.05, 15:04 Witam czy jezeli ktoś zaznaczał w tekście na Polskim kolorowymi markerami to jego praca nie zostanie uwzgledniaona? Dziękuję za opinie rozhisteryzowanych osób, proszę o opinie osób egzaminującyh. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elo Re: [ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 15:38 to jakiś kompleks z dzieciństwa?? tylko czarny długopis lub pióro.. kolorowy flamaster, dobre, buahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: [ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!! IP: *.chello.pl 06.05.05, 19:30 Z tego co wiem, to matura miała być pisana czarnym długopisem/piórem, ponieważ czytniki nie zawsze wychwytywały kolor niebieski... ale z drugiej strony na polskim nie było karty odpowiedzi i zamalowywania kwadracików, więc chyba powinni uznać.. w końcu wątpię, zeby egzaminatorowi nie udało się odczytać niebieskiego, czy innego koloru długopisu... musiałby to być dziwny egzaminator:D Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: [ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!! 06.05.05, 20:53 przeciez to nie o to chodziło....tzn nie opisanie tylko na zaznaczanie w tekście....(czytanie ze zrozumieniem się kłania:P)...to co sobie pozaznaczałaś nikogo obochodzić nie powinno....ja dla przykładu rysowałem sobie w brudnopisie:P....ważne żeby oodpowiedzi były pisane czarnym długopisem...!! pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dbl Re: [ Polski ] PISANIE NA KOLOROWO!! IP: *.crowley.pl 07.05.05, 17:59 Skad sie biora tacy ludzie? Kolorowe mazaki? Moze jeszcze kredki swiecowe i plastelina zeby ulepic jakiegos ludzika i go potem dolaczyc do pracy? Odpowiedz Link Zgłoś