tegoroczna19 29.03.08, 10:19 ile min lub max ma się być w bibliografii?? do kiedy plan ramowy ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tegoroczna19 Re: ILE ?? ... hmm? 29.03.08, 10:40 zle napisalam poprawiam : ile min lub max ma być utworow w bibliografi ...? oraz do kiedy nalezy oddac plan ramowy ( czy rownoczesnie z bibliografią? Odpowiedz Link Zgłoś
majowa36 Re: ILE ?? ... hmm? 29.03.08, 10:55 Teraz, na poczatku maja oddajesz tylko bibliografię, a plan ramowy pod koniec kwietnia - ok. 25.04 - zależy jaki dokładny termin ustaliła u ciebie szkoła. Lit.podmiotu - średnio cztery i więcej, w zalezności czy zmieścisz się w 15-tu minutach Lit.przedmiotu - tak ze trzy pozycje logicznie rzecz biorąc powinny sie znaleźć. Ale nigdzie nikt nie ustalił konkretnej liczby, wybór należy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe111 Re: ILE ?? ... hmm? 29.03.08, 12:22 ja jak sie pytalam to powiedziano mi ze minimum 3 pozycje w literaturze podmiotu a przedmiotu to nie wiem, chyba tyle ile korzystalas, tak tez z minimum 3 zeby sie nie czepiali ze malo:P Odpowiedz Link Zgłoś