ii-nn 06.03.15, 23:09 Czy pracował ktoś z Państwa w Holandii dla Tradiro? Interesują mnie opinie na ten temat. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roland791 Re: Praca TRADIRO 22.07.18, 16:09 Witam, pracowałem w Tradiro, początki były jak w każdym biurze, na samym początku miło. Po podpisaniu umowy sytuacja zmienia się o 180 stopni. Byłem w gorszych/lepszych, lecz zawsze to samo-problemy i zero szacunku wobec pracowników. Złudzenie pieniędzmi, jeśli nie chcecie poczuć się jak niewolnik i jeśli kiedykolwiek mieliście do samych siebie szacunek to ostrzegam Was, nie jedźcie tam. Lepiej wyjdziecie jak pomożecie sobie nawzajem w domach i okolicy. Sam pracowałem, sam miałem do siebie pretensje dlaczego pojechałem. Pieniądze, pieniądze i jeszcze raz pieniądze... Lepiej spróbujcie sami coś otworzyć w waszej okolicy niż dawać się osobom o niskim poziomie inteligencji, szacunku i kultury osobistej. To fakt, znają język więc mogą więcej to pochwalam lecz wykorzystują to w zły sposób by na cudzym nieszczęściu korzystać. Popatrzcie na ludzi z Turcji, być może są złe opinie o nich na skale światową, ale mają coś za co ich pochwalam. Jest to TRZYMANIE SIĘ RAZEM i pomoc swojemu. Odpowiedz Link