mister1 18.01.06, 14:10 Tu trzeba bylo wiecej reklamy: Do nabycia przepyszny biologiczny chlebek z nowej polskiej piekarni. Dostepne rozne rodzaje chlebka, buleczek i rogalikow! Palce lizac! ZAPRASZAMY !!! Z pozdrowieniami Lowiczanka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeets Re: Chleb polski w Wilnis 20.01.06, 10:53 mister1 napisał: > Do nabycia przepyszny biologiczny chlebek z nowej polskiej piekarni. Co to znaczy "biologiczny chlebek" ? Odpowiedz Link
lowiczanka Re: Chleb polski w Wilnis 20.01.06, 14:11 To znaczy bez konserwantow, spulchniaczy i innych swinstw, ktore sa pakowane w holenderskie chleby. To znaczy rowniez z polskiej dobrej maki... Wystarczy? :) Odpowiedz Link
mister1 maka 23.01.06, 09:19 a tak nawiasem mowiac jak polskiej maki pod reka nie ma, calkiem przyzwoita jest...turecka. Holenderska niestety, ale nie nadaje sie do niczego. Odpowiedz Link
smeets Re: Chleb polski w Wilnis 24.01.06, 11:13 lowiczanka napisała: > To znaczy bez konserwantow, spulchniaczy i innych swinstw, ktore sa pakowane w > holenderskie chleby. To znaczy rowniez z polskiej dobrej maki... > Wystarczy? :) W zupelnosci :) Co do polskiej maki, to nie jestem jej entuzjasta, gdyz zdarza sie mocno zanieczyszczona. Odpowiedz Link
andida Re: Chleb polski w Wilnis 25.01.06, 14:57 W zasadzie to ja mam pytanie do Lowiczanki: czy moglaby mi pani powiedziec, czy posiadacie w sprzedazy kielbasy jak drobiowa sucha krakowska, slaska albo biala? Wasz sklep jest dosc daleko ode mnie, ale po taki kasek to przygalopowalabym nawet piechota :) Pozdrawiam Odpowiedz Link
lowiczanka Re: Chleb polski w Wilnis 25.01.06, 15:31 Krakowska sucha jest lecz nie drobiowa. Slaska tez jak najbardziej. Biala, ze wzgledu na krotki okres przydatnosci do spozycia, tylko na zamowienie. Poza tym posiadamy wiele innych wedlinek dobrej jakosci! :) Pozdrawiam rowniez. Odpowiedz Link
monikat4 Re: Chleb polski w Wilnis 26.01.06, 17:09 Moge prosic o informacje,kiedy,od ktorej i do ktorej jest czynny ten sklep?I czy macie serki Bieluchy,i parowki Morlinki? Odpowiedz Link
niunia120 Re: Chleb polski w Wilnis 26.01.06, 19:31 monikat4 napisała: > Moge prosic o informacje,kiedy,od ktorej i do ktorej jest czynny ten sklep?I > czy macie serki Bieluchy,i parowki Morlinki? www.lowiczanka.nl/index_pl.php Odpowiedz Link
lowiczanka Re: kaszanka 07.02.06, 14:41 Byla naturalnie :-) A takze sledziki i inne pychotki !!! :-) Odpowiedz Link
mister1 Re: kaszanka 08.02.06, 07:14 kaszanka swietna (mialem dzisiaj kawaleczek na sniadanie) Odpowiedz Link