ollala62 28.12.07, 20:30 Czy ktoś mi może coś powiedzieć o pracy w hotelu w charakterze pokojówki? 7.50/h brutto ile netto? Czy jest bardzo ciężko?Ile można odłożyć?Proszę o szybką odpowiedź bo nie wiem czy zdecydować się na wyjazd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollala62 Re: praca w hotelu!!!!!!!! 28.12.07, 20:31 A czy ktoś zna firmę Euro Work z Katowic? Odpowiedz Link
melcia10 Re: praca w hotelu!!!!!!!! 03.01.08, 01:24 Dokladnie dowiedz sie ile gwarantuja godzin w tygodniu bo czesto sie zdarza zwlaszcza w hotelach ze pracujesz 15-20 godz.w tygodniu.łatwo sobie policzyc 6 na godzine netto razy te 20 godz.w tygodniu i z tego jeszcze trzeba zyc a zycie w holandii jest bardzo drogie... Odpowiedz Link
ollala62 Re: praca w hotelu!!!!!!!! 03.01.08, 13:33 melcia,dziękuję,że zechciałaś odpisać.Przyznam szczerze,że trochę podejrzana wydała mi się ta oferta.I tak była określona stawka godzinowa a w godzinę miałam posprzątać 4 pokoje,jeśli posprzątałabym mniej to odpowiednio mniej pałacą jeśli więcej to naturalnie więcej.Wychodziło na to ,że w ciągu 8 godzin powinnam posprzątać 32 pokoje z łazienkami,tarasami nie wiem czy może ze zmianą pościeli jeszcze? Na razie nie skorzystałam.Jak dla mnie to stanowczo za dużo pracy.Wydaje mi się, że nie dałabym radyCo Ty na to? Odpowiedz Link
melcia10 Re: praca w hotelu!!!!!!!! 14.01.08, 02:52 Tez mi sie tak wydaje,ale to tylko moje zdanie.Szukajac pracy przez agencje bardzo trzeba uwazac,bo obiecuja gruszki na wierzbie a wychodzi z tego nieciekawa historia.Pisze to z wlasnego doswiadczenia.Tak swoja droga to na przyszlosc uwazaj na agencje pracy T&S z Opola! Odpowiedz Link
ollala62 Re: praca w hotelu!!!!!!!! 20.01.08, 22:15 A może ktoś mógłby mi coś sensownego zaproponować.Byłam na Cyprze pracowałam legalnie w hotelu.Mam referencje i chęci. Odpowiedz Link
marcj Re: praca w hotelu!!!!!!!! 26.02.08, 20:01 Witam Jeśli potrafi sie Pani porozumieć po angielsku moge zaproponować pracę za wyższą stawkę w hotelach na holenderskich wyspach fryzyjskich. marcj@wp.pl Odpowiedz Link