viki2lav 18.04.07, 14:19 Prosze Panstwa oto Sob Sob ma calkiem niezla job z sobem malo sie rymuje niech ja moze przystopuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalllka Re: napisze o sobie 02.02.14, 20:42 ( Panna sabota lubi robota Ino w niedziela na wsi ...karuzela ) Odpowiedz Link
kalllka Re: napisze o sobie 05.02.14, 17:16 Zly grezly (do) lez! Ugryzl (misia) giez? -Bry, dopowiedz gdy zły (Zwłaszcza gdy szczerzy kły) Niech brysna zmysły.. Tak jest! Odpowiedz Link
brezly Re: napisze o sobie 06.02.14, 11:05 Można w ten oryginał "masło" wkleić... :)) "przyjdź pismo nosem seksem trafem cudem musem ciurkiem zezem siupem boczkiem truchtem byleś pis-ło " Odpowiedz Link
brezly Re: napisze o sobie 06.02.14, 20:39 Nie całkiem. Oryginalnie przypomina ten wiersz semafor. Niestety, przy wklejaniu ForumGW formatuje jak lubi. Co do Soba... Osobliwa osobistość z tego osobnika. Odpowiedz Link
kalllka Re: napisze o sobie 06.02.14, 22:29 To Było dla mnie jasnym juz od początku. Jakieś 9 lat temu. A - Ze sob to sob, hm, marnym pochlebstwem dla nas. Wielka szkoda, ze nieaktualizowany program marnuje kulturalne zasoby mass... Odpowiedz Link
brezly Re: napisze o sobie 07.02.14, 11:32 "Esobiście uważam"? To interesujące w warunkach społecznych struktur świata pracy. Nawiasem, co do Esobiosobników: wykrystalizowało mi się pojęcie wazeliniarza-adrenaliniarza. Może nim być i zbrojarz-betoniarz, choć rzadko. P.S. K., my się znamy 9 lat? Odpowiedz Link
kalllka Re: napisze o sobie 07.02.14, 17:33 Ob ostu( sie znamy). Jasnym było, ze zasobek to miernik mizernik miejscowości znakomitości... Wazelina zastąpiła masło do bryzolu) Odpowiedz Link
szubad Re: napisze o sobie 10.02.14, 22:11 na złotym łańcuchu ten Kod. Przyczynkowo - skutowym. Odpowiedz Link
kalllka Re: napisze o sobie 10.02.14, 23:35 Ze d'oro ta masłozka(?) Pedzialabym, nie Ale i tak nie uwierzycie ,szublado, w moje bajki. Odpowiedz Link
kanuk Re: napisze o sobie 11.02.14, 05:29 Wiad olimpijskie Wuasnie podano,ze norweska para w jezdzie figurowej na lodzie zostaua nagle parom plywakow w stylu klasycznym. Odpowiedz Link
brezly Re: napisze o sobie 11.02.14, 08:41 PRowcy w szkołach mają na WFie przedmiot jazda figuratywna. Odpowiedz Link