Gość: matma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.05, 19:17 Czy korzystaliscie z tego zbioru do matmy? Matematyka nowa matura - 1001 zadań z pełnymi rozwiązaniami i komentarzami Cz. II To jest ksiazka z CKA Polecacie ja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matematyczka Re: COS dla tych co zdaja matematyke :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 21:14 CKA czy CKE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sagi Re: COS dla tych co zdaja matematyke :D IP: *.net / *.net 05.05.05, 13:24 CKE = CKA = Centralna Komisja Amatorska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Globy Re: COS dla tych co zdaja matematyke :D IP: *.kolno.jarsat.pl 05.05.05, 15:17 Mam grubasny zbior z Omegi i tylko wyrzuty sumienia, ze zakurzyl sie na polce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: COS dla tych co zdaja matematyke :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:03 kup sobie zbior autorstwa KIELBASY do nowej matury jest najlepszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magikk Re: COS dla tych co zdaja matematyke :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 23:44 Kiełbasa to poprzepisywane ksiązki, błędy w rozwiązaniach i brak pełnych rozwiązań. Tamtej ksiązki nie znam,widziałem ją tylko w necie z przykładowymi zadaniami, wygladało to ok. Ale to już chyba za poźno na naukę, w poniedziałek walczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś