IP: 212.244.54.* 09.05.05, 20:56
Jak wam idzie nauka z Biologii????
Obserwuj wątek
    • Gość: carrie Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:18
      oj, kiepściuchno :)dzisiaj przez cały dzień zabierałam się do nauki i nic z
      tego nie wyszło ;-) jutro zaczynam od samego rana, mam nadzieję, że się do
      piątku wyrobię :) na szczęście tylko podstawę zdaję :)
      • Gość: Marta Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:27
        ja na dobrą sprawę dziś zaczełam.... a zdaję rozszerzoną:D (właściwie to nie
        wiem, dlaczego się śmieję;/) trochę się boję po dzisiejszej matematyce... nio
        ale, wiadro kawy i do przodu.... miejmy nadzieję ;) wszytkim zdającym biologię
        przesyłam wirtualnego kopa na piątek:P:D
        • Gość: hurma Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:18
          hehe...
          też po dzisiejszej matmie mam mieszane uczucia... w sumie zadania proste, ale
          czasu brak i dlatego często głupie błędy popełniłam =/
          powodzenia w piątek 13 :]
          • Gość: T.A Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:38
            :) tez zdaje biologie! i zycze wszystkim powodzenia!
      • Gość: Kobra Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:39
        Jakos idzie powoli, ale mam nadzieje, ze nie bedzie az tak zle. Zobaczymy co
        dadza na rozszezona a pozatym ciekawe czy wogole w Wyborczej dadza rozwiazanie
        testu pozdro i trzymajcie sie pa.
    • Gość: Madziula Re: Biologia IP: *.kolnet.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:51
      Ja tez zdaje, troche sie boje, ale mam nadzieje,ze nie bedzie trudniejsza niz
      probna. powodzenia dla wszystkich biologiczuf hyhy
      • Gość: panda Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:03
        no ja sobie człowieka powtarzam, i coraz bardziej się boję tej biologii, bo
        próbna była w sumie nietrudna(tak samo jak ang i pol zresztą) więc dadzą nam
        teraz w piątek wycisk. sic! 3mam kciuki za nas wszystkich :D
        • Gość: Madziula Re: Biologia IP: *.kolnet.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:21
          eee cc Ty mowisz! Biola bedzie łatwa :) No bo czym nas mogą zaskoczyć?? To nie
          jest jak matematyka. W biologii serce zawsze będzie po lewo a wątroba po
          prawo :p Nie mają czym nas zaskoczyc :) Nie dołujcie,bedzie loozik.
          Ja tez powtarzam człowieka (najlepsza ksiazka do tej tematyki to Pawła Hosera-
          mnóstwo przyjrzystych rysunków dokładnie opisanych). POWODZIENIA!!!
          • Gość: panda Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:54
            hehe też sie uczę z Hosera :D przystępnie napisane i dobrze się czyta.
            pozdrawiam
    • Gość: Tresella Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 01:27
      hehe ja to sie porwałam z motyką na słońce w czwartek- historia dodatkowya piątek biolcia heh napisze wam jak mi poszło jak jakoś pójdzie heh hyba że będe w miejscu stac i nie rusze z miejsca w tych zadańiach ale też napiszę:)
      • Gość: Marta Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:35
        a tak wogóle to jak myslicie, co bedzie?? czego mozemy sie spodziewać? mi sie
        wydaje, ze będzi duzo genetyki i układu nerowego i hormonalnego na podst. a na
        rozszerzonym zadania beda konkretniejsze niz na próbnej :) fajnie by było... w
        kazdym razie na polski i ang przewidziałam co bedzie :D
        • Gość: god Re: Biologia IP: 212.244.54.* 10.05.05, 20:35
          Dobrze będzie
    • metallufa18 Re: BIOLOGY 10.05.05, 14:56
      Pomału, ale do przodu...skończyła sie w drugiej klasie liceum i tera se 3a co
      nieco odświeżyć :D Dzisiaj zaczynam i myślę, że nie powinno być tak źle.

Ci, którzy nie uczyli się na próbną, a dostali nawet powyżej 50% powinni być
      spokojni, bo nie była taka trudna....normalna też nie powinna sprawić wielu
      problemów.
    • Gość: Borys Re: Biologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 22:17
      Po prostu idealnie: wszystko nauczone, tylko teraz czas na powtorki:] jak
      bedzie duzo ewolucji, to bedzie super:) najgorzej chyba z nerwowym i
      hormonalnym, no ale nie bedzie zle :D
      • Gość: sweder Re: Biologia IP: 212.244.54.* 11.05.05, 12:58
        A jak wam poszła próbna Biologia?
        podawajcie wyniki
    • Gość: mmm Re: Biologia IP: 212.244.54.* 13.05.05, 20:13
      Jest dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się