umbradomini1 12.07.05, 22:11 ....ale ledwo, bo cały dzień pracuje i czeka na wyniki ze stosunków.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lisowa Re: UMBRA żyje.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.05, 22:12 hurej Ty lepiej pisz na naszym temacie:P 3mam kciuki pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 12.07.05, 22:18 coś mi nie wchodzi:( aoza tym nie chce mi się go szukać:p nie wiesz jak dzzziewczynce poszło??? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Lisowa hełp hełp hełp 12.07.05, 22:27 gdzie można szukać wyników???? bo mnie jeszcze dziennikarstwo będze interesować:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: Lisowa hełp hełp hełp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:41 chwiłunia, no!:] chwiłę mnie ni ma i juz, chyba jednak znalazles nasz watek:P co do wynikow, no coz....beda po 15 lipca chyba w poniedzialek 18 Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Lisowa hełp hełp hełp 13.07.05, 12:44 boziu- jak mi się nie chce w tej gazecie siedzieć:/ ale przynajmniej telefon i net są- znajomi mówią że mam infomanię i zgłupieję:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: Lisowa hełp hełp hełp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 12:47 jak Ci zle to oddaj mi miejsce w redakcji <lol> co, umbra? wyjedz na wakejszyn, ja Cie zastapie............:> POZDRAWIAM SERDECZNIE CAŁA REDAKCJE! <machanie> PAN W BOKSIE MA BARDZO LADNA KOSZULE NAPRAWDE!;) to mowilam ja jarzabek drugiej kategorii vel Lisowa Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Lisowa hełp hełp hełp 13.07.05, 12:51 my nie konie:P nie mamy boksów, choć jest dziewczynka, która ma ojczyma ze stadniną i dziś śliniła się do zdjęć z WKKW... ochyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: Lisowa hełp hełp hełp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 13:02 boks-pomieszczenie redakcyjne:P to Ty chopie slangu redakcyjnego nie znasz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Lisowa hełp hełp hełp 14.07.05, 00:08 Co mi tu dziewczyni obrazacie!!! Ehhh.. umbra ja Ci ten watek wykasuje...wrrr... Co za chlop! Wszystko robi, zeby sie nam nie objawic wizualnie ohh... i jeszcze te sciemy, ze mu sie nie chce watku szukac...Umbrek sloneczko przygrzalo??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Lisowa hełp hełp hełp 14.07.05, 06:54 jak pisze Lisowa siedzę w boksie (bynajmniej nie dla koni, a szkoda) i nie widzę słońca (chyba, że jestem w gazecie jak wzoraj tylko3 godziny) nie obrażam Was- tylko chcę, byście pisały!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Lisowa hełp hełp hełp 14.07.05, 10:41 ...dobrze, juz dobrze :) Umbrek a co Ty w ogole robisz w tej gazecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: Lisowa hełp hełp hełp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:51 zbija baki:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: Lisowa hełp hełp hełp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 11:56 btw, trzeba zamknac tez watek bo jakis taki jak sam tytul wskazuje -narcystyczny jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Lisowa hełp hełp hełp 14.07.05, 12:07 hmm.. masz racje..gdyby to jeszcze byl watek o nas! U. moze Ty sie za duzo naogladales programow narcystycznego Wojewodzkiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Narcyzi górą:P 14.07.05, 14:28 macie racje- zbujam tam bąki i nawet muszę faksy wysyłać oj ja biedny:( niedługo to może dadzą mi parzyć sobie kawę, bo mają wypasiony ekspress taki do espresso i pianki... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Narcyzi górą:P 14.07.05, 15:21 mmmm.. czy to zaproszenie na kawe? Lisowa to o ktorej? Umbrek stawia!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Narcyzi górą:P 14.07.05, 15:25 nawet na 2, tylko najerw trzeba rozgryźć tę piekielną MACHINĘ, BO MNIE DZIŚ POPARZYŁA- A RACZEJ OPLUŁA gorącą wodą:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Narcyzi górą:P 14.07.05, 15:35 Widzisz maszyny tez posiadaja inteligencje! Wiedziala na kogo napluc :) OK pamietaj, ze teraz juz sie nie mozesz wycofac:P No wiec gdzie jest tw Twoja wspaniala redakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Narcyzi górą:P 14.07.05, 15:38 w Świdnicy:P daleko masz- na kawę zapraszam w październiku we Wro- wszyscy opijemy nią jakieś kierunki... znów mam stres, bo się okazało, że 3 dziewczyny z mojej klasy z LO też złożyły na SM i konkurencja rosnie- wszyscy mamy ponad 220 na 250 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 14.07.05, 15:34 Skasowali posta z fanklubem...ufff...tylko nie mów Lisowe, to się nie dowie...mam nadzieją:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: UMBRA żyje.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:37 ....................jaki fanklub? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 14.07.05, 15:39 a... taki... mały...był...ale już nie ma... tylko10 postów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: UMBRA żyje.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:42 buuuuuuuuu znowu na chwile mnie nie ma i juz jakas afera byla,.... jak to bylo cos o mnie to Cie umbra ,<kill>:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 14.07.05, 15:44 tak- byłsaś moją BOGINIĄ i nawet kilka łosi się podpisało, a jeden to nawet pisał, że Cię zna...dzzziewczynka mi uświadomiła, że źle robię i już nie ma nic...YUHU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa FOCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:46 ,,,,,,,,,,,kill........kill..kill....... :[......... jezeli zostalo skasowane tzn, ze bylo to cos obrazliwego:[... foch Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: FOCH 14.07.05, 15:47 tak... same modlitwy... jak nie chcesz fanklubu, to nie... foch...foch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: FOCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:49 aj bo ja nie kumam o co chodzi. byly jakies pozytywne opinie na moj temat?:> buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: FOCH 14.07.05, 15:51 tak... ktoś nawet zrobił: yyyyyyyyyyyyyyy:) a inni modlili się i chcieli kupić kosmyki włosów:) ale nie mam, więc stwierdziłem ,że skasuję wątek, bo nie zarobię, a rty nie jestem narcyzem, więc ci nie otrzebny TWÓJ private wątek:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: FOCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 15:56 kosmyki wlosow? bardzo chetnie!!!!! sztachnie sie nozyczkami pare klakow i juz:) cena 50 zeta, do kazdego kosmyka dodam woreczek foliowy co by sie nie rozsypalo:) a te :" yyyyyyyy", to chyba pozytywne nie bylo:)))) private watek, nawey by sie i przydal....:) hymny i pieny na ma czesc mozna przezylac w tym watku:P ale bredze:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: FOCH 14.07.05, 15:59 to było bardziej jak iiiiiii jaka super iiiiii chcę, by była moim guru iiiiii..... chyba mnie pop*****iło...że to piszę włosy prześlij mi na maila gazetowego (wszyscy tak piszą, więc i ja mogę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: FOCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:02 buahahahaha iiiiiiiii bede guru, hurej hurej, bede miala hawajski wianek,iiiiiiii bambusowe sandalki iiiiiii beda mnie wachlowac lisciami palmowymi ,nadzy mlodziency :) ale na starosc( o ile dozyje) i tak se wezme jakiegos latynoskiego żigolaka:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: FOCH 14.07.05, 16:05 już zapomniałaś .... ch;ip...clip, że to ja miałem być waszym modelel... chlip...chlip...na wyspie robinsona...i miałem.... ale ty nic.... żigolaka chce... to niech se weźmie.... ale nie będzie z nim takich inteligentych konwersów proadziła.... bo ja do wielu rzeczy mogę być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: FOCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:09 umbruś, ale ja nie zamierzam przeciez z nim rozmawiac......sa inne ciekawsze rzeczy jakie mozna robic z takim ciachem:P.......... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Zmywam, piorę...... 14.07.05, 16:06 .....i jeszcze inne rzeczy potrafię:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: Zmywam, piorę...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:10 wymieniaj zamieniam sie we....wzrok:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ciacho...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:14 chcialbys:P ciacho -np. zigolak:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes maniana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:16 jedziem do abudabi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: maniana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:17 chlopcze a Tys kto? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: maniana 14.07.05, 16:18 patrz jak nam przerywają.... ja ci dam voucher na pierwszą klasę w BA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: maniana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:23 e...ziewu ziew licytowac sie kto da wiecej:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 wycieczka z ciachem....... 14.07.05, 16:23 ......sponsoruje piekarnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: wycieczka z ciachem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:24 piekarnia MAMUT:p Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wycieczka z ciachem....... 14.07.05, 16:25 bym napisał, że jestem mamut, ale jestem ciachem..... a wycieczka to do Auchana czy innego Kerfura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: wycieczka z ciachem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:27 do oszoloma ani do Kerfura nie jade! co innego Biedronka..:) ale o tym juz byla mowa kiedys a w supermarkecie mozna sie scigac w wozkach:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wycieczka z ciachem....... 14.07.05, 16:29 w biedronce też, nawet kogoś można rozjechać:)) łłłłłłłłłiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: wycieczka z ciachem....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:32 nooooooo, tylko potem trzeba to cos rozjechane dyskretnie odkopac pod jakas polke, Odpowiedz Link Zgłoś
ziokes ZIOKES 14.07.05, 16:25 a ja par excellence jestem sobie ambasador Turkmenistanu w gorącym Abudabi i wszystkich zachecam do jednorazowej podrozy do nań Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES 14.07.05, 16:26 taaaa, bo nas zjedzą tam, jak to ciacha.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:28 umradomini zamilcz.:P wakacje se zalatwiam....Ziokes, a nie za goraco tam jest? i kiedy moge przyleciec?:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES 14.07.05, 16:30 już mnie nie chcesz, a przed chwilą to się na ślub zgodziłaś!!!! jesteś jak z Mody na sukces:p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:33 to zesz mnie obrazil:P gumiaczku Ty moj, pojechalibysmy razem, no! tylko ze chcialam Cie wyreczyc i sama to zalatwic:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES 14.07.05, 16:35 ale fajnie muchomorku mój!!! już paszport szykuję!!!! i stringi z lateksu pakuję- plaża tam jest??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:37 bierz stringi bierz tylko wez jeszcze z traba slonia...:P zaszpanujemy :)))))) i bedzie jazzy:PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES 14.07.05, 16:38 mam takie futerkowe- mogą być??? czy może trendy w panterkę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:43 polacz! panterka i futerko bedzie lodzio-miodzio:) no:) Odpowiedz Link Zgłoś
ziokes Re: ZIOKES 14.07.05, 16:32 podroz do tego wszakze no jakze goracego miejsca jest kosztowna winno sie miec przy sobie ok 3.000 kopiejek dodatkowo zaopatrzyc sie w tymczasowy akt zgonu POPZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:34 akt zgonu mam od ladnych paru lat, co jakis czas go uaktualniam:) zawsze sie moze przydac:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:35 on się zmył- stąd to POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:38 ale przylezie, a oferta od nas bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
ziokes Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:39 od mojego kolegi z Uzbekistanu wiem ze musicie przejsc szczegolowe badania: OB, WR, morfologia, AIDS, mocz, kał na nosicielstwo, RTG klatki piersiowej, sanacja jamy ustnej, badanie naurologiczne określające zdolność do pracy na wysokości powyżej 3 metrów Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:41 a zrobią mi lobotomię- dopłacę!!!! PLIZ!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:43 lobotomia, defrontalizacja, leukotomia, med. operacyjne przecięcie istoty białej mózgu między płatem czołowym a wzgórzem w celu przerwania połączeń z korą tego płata i uwolnienia ciężko chorych od ataków szału a. bólów (zabieg wychodzący z użycia - G.W.Bush - zyje to PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:44 tylko bym nie złaspał czegoś przy tych badaniach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:42 buehehehehe, umbra idziemy na przeglad:)))))) tzreba sie bedzie ze wszystkiego wyproznic, przeswietlic, przebadac praca na wysokosci 3 m....hmhmhmhmhmhmh UMbra dostaniemy takie fajne zolte kaski i bedziemy se jezdzic dzwigami ...ALE FAJNIE:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:43 oni tam nawet ut nie mają- na osłach jeździć będziemy:P ty też się gotuj na badania, bo nie pojedziesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:45 a pzrepraszam bardzo, kto bedzie lekarzem?:)))))) ja chce jakiegos o sprawnych rekach:) i bez podtesktow prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:47 ja1!!!!!!! sam ci lobotomię zrobię!!!! daj!!!daj!!!!daj!!!!PLIZ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:50 pocałuj mnie w pompke:P i trzymaj lapska przy sobie:P a od moich platow mozgowych (notabene w dosc kiepskim stanie) wara:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:53 czyś ty middlesex jest??? skąd ta pompka??? rower ma??? pewnie nie!!! i o pompkach gada:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:55 LOL:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:42 Ehh jedna tylko jedna telenowela, a tu juz musze nadrabiac zalegloscie w nagich mezczyznach i piaszczystych plazach, gdyby nie ten Umbrek, to mogloby b yc nawet calkiem przyjememnie, a tak tylko wzmacniamy poczucie jego wlasnej wartosci. KONIEC Z TYM NARCYZMEM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:44 KONIEC!:) a Umbra to powinien miec nie labotomie ino lewatywe:P O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:49 Jezeli pragniesz wycieczki to wyslij sms o tresci wycieczka na 7022 a jesli jest odwrotnie i to wycieczka pragnie ciebie musisz byc cierpliwy/-a - ZNAJDZIEMY CIEBIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) 14.07.05, 16:50 zbijasz majątek na naiwnych.... nie ładnie:P Errrorrrr już kazałeś na 7u8 wysyłać:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: ZIOKES DAWAJ WYCIECZKE!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:51 ja..... wreszcie ktos mnie chce-kto to taki?kto to taki? wycieczka:))) lepsze niz nic:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 16:46 ....jestem brzydki....jestem brzydki....wystaezy??? mów mi ciacho:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: KONIEC Z NARCYZMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:47 to czy jestes paszczur (tak jak ja) czy moze ciachem to my z dzzziewczynka same ocenimy:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 16:49 może to wypośrodkujemy i wyjdę ja- z odchyłem na paszczura:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: KONIEC Z NARCYZMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:49 Jezeli pragniesz wycieczki to wyslij sms o tresci wycieczka na 7022 a jesli jest odwrotnie i to wycieczka pragnie ciebie musisz byc cierpliwy/-a - ZNAJDZIEMY CIEBIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 16:54 Znalazła mnie!!!!! jadę do TescO!!!!!łłłłłłłłłłłłłłiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: KONIEC Z NARCYZMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:56 :)...a juz z 10 wyslalam i nic :[ beeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 16:59 a mnie dziś IDEA wy****ała i nie mam sprawnej komóry:( muszę z domowego (mówię jak TP fan) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: KONIEC Z NARCYZMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 16:58 czesci aniu tutaj Zdzichu tez mam 12 lat...... IIIIIIIIIII 67% trwa wyszukiwanie istot ludzkich na tym forum.......... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 17:01 wow- powiało świeżą inteligencją!!!! WOW- nie wytrzymam!!!!! WOW- Lisowa lobotomia będzie potrzebna mi!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziokes Re: KONIEC Z NARCYZMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:01 koncze nadawanie - chce sie wystrzelic na satelite okoloziemska i bede patrzyl jak mur chinski niszczeje ciao nara papa narx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: KONIEC Z NARCYZMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:02 z Toba jest wszystko ok?........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: KONIEC Z NARCYZMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:03 ze tez niektorzy nie moga brac przed kontaktem z ludzmi nawet przez net tych swoich lekow....no ja nie wiem....:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 17:03 Ide sie polozyc..wyssaliscie ze mnie energie :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 17:04 lenie1!!!!!!! ja idę gdzieś, ale późnieJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: KONIEC Z NARCYZMEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:05 no mi tez juz sie nie chce:P poza tym ze powinnam jeszcze powtorzyc troche polityki na jutro to zastanawiam sie czy mnie wpuszcza jutro na egzamin:P kocham UWr i ich organizacje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 17:07 A czemu mieliby Cie nie wpuscic..nie strasz mnie, bo moj MISH sie juz zbliza :P Dzisiaj dzwonilam do nich i organizacja jest calkiem spoko, nawet moje papiery doszly :) Umbrek a do kiedy Ty w tej Swidnicy bedziesz? Moze jednak Cie odwiedze :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: KONIEC Z NARCYZMEM 14.07.05, 17:10 do końca!!! ale ja spode świdnicy!!! wieśmak taki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 LISOWA THE BEST 14.07.05, 17:08 próbka lizusowstwa:P dostaniesz się i cię wpuszczą- przyniósł listoosz ten papier z uni? jutro 3mam kciuki za ciebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: LISOWA THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:11 a listonosz nie przyniosl!!!!!!;[ ale dzwonilam i facet z uczelni powiedzial ze jak dzis nie przjdzie to trudno ,wleze na dowod:[. matko....tam jest taki burdel ze hej.:/ normalnie wrzodow dostane na kandydata nie mozna wlezc, bo serwer przeciazony...BURDEL:[ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: LISOWA THE BEST IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 17:15 zamierzam wlzec o 2 w nocy, zreszta i tak chodze spac po 2, tyle ze komp jest u mojego 'brata' w pokoju i dostac sie tam toz to mission impossible Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: LISOWA THE BEST 14.07.05, 19:22 Mi sie wczoraj udalo wejsc na kandydata, ale haha ja nie wytrzymam z czekaniem jutro do 23.00, zeby sie dowiedziec czy dostalam sie na prawo czy nie :( Nie wiecie czy takie inf. podaja telefonicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlooopczyk Re: LISOWA THE BEST IP: 213.25.141.* 14.07.05, 19:27 podają, podają..... tylko się nie dodzwonisz jutro:( ja też się nie doczekam:( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka DZZZIEWCZYNKA I CHLOOOPCZYK :) 14.07.05, 19:45 Jak to sie nie dodzwonie! Uda mi sie! Zreszta nie mam specjalnie innego wyjscia :( hmm... a od ktorej mozna dzwonic? 08.00? blablabla Szczerze mowiac jest mi juz teraz troche obojetne czy sie dostane czy nie, bo: w wersji a) musialabym zmienic swoj leniwy tryb zycia (zero obiadkow pod nos, samopioracych sie ciuchow itp.) i przeprowadzic sie do Wro w wersji b) niewiele by sie zmienilo, z tym, ze zamiast 10 minut piechotka do szkoly mialabym 25 min autobusem na Wydzial Prawa, no i studiowalabym na beznadziejnym Uniwerku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlooopczyk Re: DZZZIEWCZYNKA I CHLOOOPCZYK :) IP: 213.25.141.* 14.07.05, 19:52 wybieram zakupy w Biedronce i samopiorące się ciuchy u Lisowej:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: DZZZIEWCZYNKA I CHLOOOPCZYK :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 20:19 "samopiorące się ciuchy u Lisowej:P" zapomnij, ja swoje ino tylko wietrze:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: DZZZIEWCZYNKA I CHLOOOPCZYK :) 14.07.05, 22:33 brrr.. mi by sie nawet wietrzyc nie chcialo :P Bede nosic do oporu hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 LENIE!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 06:06 ja nawet już nie wietrzę, tylko wyrzucam, albo palę i od chińczyków za 5 zloty nowe kupuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Wątek MISHowy!!!!! 15.07.05, 06:28 dzzziewczynko jest podobno 60 kandydatów, więc nie jest źle:) napisz jak prawo, gdy się dowiesz- ja cały czas C Z E K A M!!!!! i mam dość:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Wątek MISHowy!!!!! 15.07.05, 11:55 Umbrek dupa i tyle..cos czuje, ze oboje sie dzisiaj nie doczekamy :( Pewnie juz slyszlaes o tej akcji z rozszerzona historia HELP! W mojej klasie dwie osoby (chyba na 6 zdajacych historie) maja blad! Jedna o 6, druga o 10 pkt! Teraz to ja juz na pewno nie zdam na to prawo :( Hahah i zastanawiam sie co oni zrobia w Opolu.., bo lisa rankingowa byla juz kilka dni temu..haha nie no, ale mam nadzieje, ze nawet jak cos zmienie to ja jszcze utrzymam sie w gronie przyjetych :(:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Wątek MISHowy!!!!! 15.07.05, 11:59 ahh..a ja wlasnie dzisiaj dostaam piosemko z MISHa:P Egzamin mam 21 o 10.00 :p W ogole gdzi jest ulica Szewska? haha lol! napisali mi nawet, ze jak chce moga mnie na jedna nocke zakwaterowac w "Dwudzistolatce" :P..ehh chyba jednak zrezygnuje z tej przyjemnosci :P Umbrek a w ogole jak sa polozone akademiki we Wro? Blsko budynkow Uniwerku? Ciezko tam dostac miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbrek Re: Wątek MISHowy!!!!! IP: 213.25.141.* 15.07.05, 14:02 15 minut na piechotę są akademiki na placu grunwaldzkim- raczej łatwo dostać, bo wszyscy z nich uciekają, bo drogie jak szlak.... Szewska jest koło Rynku. idź do Rynku i pytaj- powedzą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: Wątek MISHowy!!!!! IP: 213.25.141.* 15.07.05, 14:00 u koleżanki w klasie ma tak 5 sób- je zabrali 6 punktów wcześniej, więc teraz pisze odwołania.... dziś o tym zbierałem inf. do gazety- miodzio- OKE nie poczuwa się do winy, choć przeprasa, ludzie wku..eni @#$%^&aż iskry lecą.... chcę moich wyników!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: UMBRA żyje.............. IP: 213.25.141.* 15.07.05, 14:05 właśnie sprawdzałem- nie ma..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 15.07.05, 14:24 I know, I know.. tylko spokojnie :P Ehh...moje prawo chyba poszlo sie pasc :P (przynajmniej to we Wro hahah) Za to moja kolezanka jet szczesliwa..ma 10 pkt. wiecej, tylko co z tego jesliduzo ludzi bedzie miala taka sama sytuacje jak ona? :( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 15.07.05, 14:33 Ehh zreszta o czym ja marze.. ja sie i tak nie dostane do Wro, a nawetjesli jakims fuksem mi sie uda, to na pewno nie przydziela mi akademika (za blisko mieszkam). W sumie wolalabym wynajac sobie jakies fajne mieszkanku z kims albo z kilkoma osobami) na spole... Poza tym moze lepeij mieszklac troszke dalej, ale miec jakiegos fajnego busa, czy tramwaj blisko..w zimie 15 minut spacerkiem to nic specjalnie przyjemnego :D (ale ja leniwa jestem ohhh) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: UMBRA żyje.............. IP: 213.25.141.* 15.07.05, 15:26 koleżanka z LO jest kasiasta (ma rodziców prawników) i jej dali akademik... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 15.07.05, 15:35 Hmm... haha mam nadzieje, ze to nie aluzja do mnie:P Ja mam tate prawnika :P (na szczescie ma emryturze hihih). Na podaniu zaznaczylam, ze gdybym sie dostala to bede sie starala o akademik, ale zobaczymy :) Raczej i tak nie bede miala tego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka a wracajac do MISHa 15.07.05, 15:36 Jest ponad 80 kandydatow, nie 60 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: a wracajac do MISHa IP: 213.25.141.* 15.07.05, 15:41 to i tak mało:P a tata prawnik to dobra rzecz:P moje SM mnie dobija- jestem monotematyczny:), ale chyba się tak skończy, że ja zostanę SM:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: a wracajac do MISHa 15.07.05, 15:47 Jasne dobra pod warukiem, ze Cie nie dobija :P Umbrek prosze o rade :( Myslisz, ze jak jestem w tym cholernym rankingu na UO na pozycji 24 to przez to przez te poprawione wyniki z historii moge spasc ponizej 90 miejsca? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: a wracajac do MISHa 15.07.05, 15:49 na 1000%- te 700 osób rzuci się na UO na prawo i ci je zabierze- nie żartuj, bo nie jestem w humorze!!!! powiedz to co piszesz tacie, a cie wydziedziczy!!! ja bym tak zrobił na jego miejscu, bo @#$%^ głupoty:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 15:53 .....czyje to????? dzzziewczynko, nie piszresz nam o wszystkim???? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 16:01 Umbra moim zdaniem to Twoj tatus powinien Cie wydziedizczyc :P Widzisz ja mojego uszczesliwiam..4 wnuki lol! A mozesz powiedziec jakiej sa plci, bo nie bardzo jestem zorietnowana w sowich mlodych? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 16:02 umbra madralo! W samym Opolu 60 osob ma podwyzszone wyniki z historii..dolicz sobie do Strzelce, Nyse, Kedzierzyn itd. Mylisz,z e po co zdaje sie na historie na maturze? Zeby isc na prawo oczywiscie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 16:05 nie marudz!!!!!! idą na SM by mi indeks oderbać:P a prawo??? kto idzie na prawo?:P płeć sama se sprawdz w Wybiórczej jest opolskiej i na waszym opolskim forum:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:06 eeeee chyba nie spadniesz, ale wiadomo ze bedziesz teraz zyla w niepewnosci i zadne nasze opinie Cie nie uspokoja:/ ,usisz poczekac:/ czekanie:[........ to co zrobili z tegoroczna matura wola o pomste do nieba Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 16:08 wyborcza porawl moj tato..odzyskam ja jak wyjdzie wieczorem..moment biedne teraz--> tatus zrobil sobie przerwe na Brook i Ridge'a (czy jak to sie tam pisze) :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 16:10 yuhu!!!!!!!!!!!!!! Wybiórcza nie pisze nic o tym, co na Uni siędzieje tylko wspomnieli o kandydacie.... a tam BURDEL, że aż miło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:13 ja juz nie mam problemow z dostaniem sie na strone kandydata, ale to chyba nie o to chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 16:16 no tak- teraz czekamy na wyniki- super, strona jest, ale bez wyników- a jeśli wstrzymają rekrautację, to w grudniu będą indeksy... łłłłłłłłłłłłłłłłiiiiiiiiiiiiii- jak fajnie!!!!!!!!!!! taki prezent na mikołaja:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 16:25 <lol> :))))))) a do grudnia to co sie bedzie robic?:> Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: opolskie czworaczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.07.05, 16:28 studiować, ale bez papierów.... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 wpadłem..... 15.07.05, 16:26 ...........w czarny nastrój (jest wogóle cośtakiego?) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka UMBREK TY NIE MASZ PRAWA DO ZALOBY... 15.07.05, 16:32 ... w koncu studentem jestes nie? My z Lisowa mozemy pozostac bezrobotne nawet do grudnia przyszlego roku ;P Poza tym masz swoja fajna lache (100% Real-owa, tzn. realowa :P), a ja jak juz powiedzialam mam dosyc wirutalnych chlooopczykow! Ja chce juz znac te wyniki, chce sie dowiedziec, ze sie nie dostalam :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBREK TY NIE MASZ PRAWA DO ZALOBY... 15.07.05, 16:34 nie mam nikogo- to taki obiekt pożądania typu- patrz, śliń się, ale nie ruszaj, bo i rączki uschną..... jestem alone, a do tego quirky Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa LONELY I'M MR. LONELY....I HAVE NOBODY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: LONELY I'M MR. LONELY....I HAVE NOBODY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:45 for my own:P umbrek nie martw sie, niedlugo ta kobiecina odkryje jak skarb ma na wyciagnieciu reki i bedziecie razem..... dobra nie bede sie roztkliwac:) bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: LONELY I'M MR. LONELY....I HAVE NOBODY... 15.07.05, 18:47 dzięki!!!!!!!!! lubię, jak mnie pocieszają:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 18:48 ..........ja chcę już!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 18:51 ja mam na filologie po 20 btw, umra rozumiem ze zalezy Ci na SM, ale 1) JESTES JUZ NA STUDIACH!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w przeciwienstwie do mnie, bo dzzziewczynka ma w kieszeni prawo:) wiec umbra sie nie martwic -umbra czekac na wyniki Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 18:54 Lisowa, na co ty jeszcze składałaś??? bo mam ogrzą pamięć.... a na SM się napaliłem , te pejczyki...hhhhmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:05 pejczyki???????????????????;> a ja na filologie polska jeszcze skladalam Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 19:07 to się tak skończy ż będę znać cały pierwszy rok polonistyki, bo pełno znajomych też idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 19:14 Przepraszam, ale Lisowa idzie na dziennikarstwo. Polonistyka to tylko jej rezerwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 19:15 to nałóż na mnie grzywnę za obrazę majestatu:P prawo prasowe mówi, że mamy wolność słowa, a Lisowa będzie ze mną na Pocztowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:21 bijcie sie:P dziekuje mec. dzziewczynce za obrone majestatu najasniejszej Lisowej:) a na serio, umbra to mnie zalamales, pelno ludzi tam idzie? no zesz @$#@#$@ znowu duza konkurencja:/ mi juz jest wszystko jedno gdzie sie dostane byle sie dostac:/ dolek lapie Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 19:25 nie dużo.... bo jest 250 miejsc:))))) a wszyscy mają mało punktów i dlatego tam idą:) a ty idziesz na DZIENNIKARSTWO!!!!!!!!!!!!!!!! DZIENNIKARSTWO mówię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 19:27 250 miejsc???? nie moze byc:)) a ja taka niedoinformowana:) byloby super, no ale pewnie ze wolalbym dziennikarstwo:) bysmy se studiowali razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 19:32 niby mniej- miało być 220 w zeszłym roku, a przyjęli 250:) ale wolę cię na DZIENNIKARSTWIE:) już widzę jak się chwalę, że odkryłem taki talent, a do tego taką foczkę (zmień to słowo na inne, bo go nie lubię, b jest takie podmiotowe) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 19:55 ...jak jeszcze dodasz, ze splodziliscie takie cudo jak ja to beda tylko same ohhy i ahhy :P PS: Co za shitowy kandydat! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 19:57 bez wulgaryzmów!!!!!!!!!!!!! bo dostaniesz grzywnę!!!!!!!!!!!! ja wejdę znów o 5 lub 6 rano:) cudo moje- pięknie nam wyszłaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: wyniki SM dopiero 20 lub 21.... 15.07.05, 19:58 Ja p........, k.... co za j..... shit!!! Pododno porg na prawo =309 pkt. Ja mam 308! boshe!!! q... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZYGANIE Re: UMBRA żyje.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 22:39 Ale jestescie P A L A N T A MI... trza sie lerczyc u psycholii albo lepiej u kanibali Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 15.07.05, 23:57 Moze zapodasz nam jakas kuracje? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbrzak Re: UMBRA żyje.............. IP: 213.25.141.* 16.07.05, 07:15 paczie jaki mądry:P zazdrościli taki P A L A N T O M ,że do siebie piszą..... polska mentalność:) a właśnie , jaką kurację proponujesz????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fal_len Re: UMBRA żyje.............. IP: *.mohan / *.mohan.net.pl 16.07.05, 08:56 zastanawia mnie fakt, że pewien wątek który zaczęliśmy z kolegą (równie nie- forumowy jak ten) został wycięty a wasz nie :P a był równie nie na temat :P pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 16.07.05, 09:21 ale on dotyczy rekrutacju (choć nie tylko), więc pewnie im nie przeszkadza:P to załóżcie znów!!!!! w końcu jest wolność wypowiedzi w tym kraju !!!! (podobno) pozdrawiam i życzę szczęścia w zakładaniu wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 16.07.05, 10:19 Jak oni by mogli wyciac nasz watek! Nasz - wszpanialych dziennikarzy! To jest solidarnosc i tyle :P Poza tym to bardzo kulturalne miejsce (szczegolnie moje wypowiedzi:P)... aua raczka mnie rozbolala, POTRZEBUJE KURACJI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hormony Re: UMBRA żyje.............. IP: 213.25.141.* 16.07.05, 12:19 tylko one ci pomogą.... ja już biorę psychotropy przez te 30 osób na SM (dzięki Wybiórczo!!!!!!!!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: UMBRA żyje.............. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 13:11 ziewu ziew bo my trenujemy pisanie:P jak komus sie nie podoba ,to jego interes, niech sobie wsadzi leb do kibla i sie spusci:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 16.07.05, 13:54 Dokladnie! .i nie obrazimy sie jesli ktos z szanownej Gazety zaproponuje nam jakis wolontariacik :) Wy koncu my geniausze, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa MY CHETNI(E):)......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 14:01 tak tak tak my bardzo chetnie do jakiejs pracy nawet za darmoche:) ja moge na poczatku nawet goncem byc. serio mowie bo wtedy nawet mam szanse przesiaknac atmosfera dziennikarska:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: MY CHETNI(E):)......... 16.07.05, 14:28 Moze powinnismy zalozyc jakis nowy post??? np. DZIENNIKARZE Z GW ZLITUJCIE SIE NAM NAMI, albo GAZECIARZE! BEDZIEMY ODWALAC ZA WAS BRUDNA ROBOTE! buuuu........ ja naprawde chce pracowac! nawet za friko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: MY CHETNI(E):)......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 17:48 ja sie nie zalogowałam (w sumie nie wiem czemu:) -chyba ze lenistwo:)) wiec zakladac tematow ni moge;] ale moze ktos sledzi te nasze wypociny (hyhyhy) i znajdzie sie jakis promotor:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: MY CHETNI(E):)......... 16.07.05, 19:04 Lisowa leniu to sie zaloguj!!! Jeszcze ktos sie pod Ciebie podszyje gwiazdo i bedzie placz :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: MY CHETNI(E):)......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 19:10 gwiezdzie sie nie chce:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: MY CHETNI(E):)......... 16.07.05, 19:21 Kochana co to ma byc??? Do roboty!!! W czasie gdy Ty przez 3 godziny zastanawialas sie czy warto sie zalogowac, czy nie warto i czy nie nadwyrezysz tym gestem swojego gwiazdorskiego paluszka JA! zrobilam pranko, powiesilam pranko, wyprasowalam 1/4 rzeczy z mojej garderoby (a wierz mi duza jest:P), umylam 3 okna, stralam kurze... :D :D :D (to w ramach cwiczen przed Wro... w porownaniu z Umbrkiem nie stac mnie na kupowanie nowego ciucha jak tylko mi sie zabrudzi - nawet zrobionego z Biedronki:P) :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: MY CHETNI(E):)......... 16.07.05, 19:24 och! czuję się zdruzgotany!!!! LISOWA loguj się, gwiazdko ty moja:) ja dziś spałem w dzień 3 godziny i tylko domem wysprzątałem- brat pojechał nad morze- mam spokój!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisowa Re: MY CHETNI(E):)......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 13:41 a ja mialam kaca!:P wszystko wirowalo jeszcze i w ogole bolala mnie glowa:P i musialam sprzatnac chalupe, i w ogole dzis tez mi jest niedobzre, przeholowalo sie w piatek ot co!:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 16.07.05, 19:23 ...ahh co za watek gwiazd... az musze oczy mruzyc TAK BLYSZCZY! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 16.07.05, 19:27 bądź jak celebrities i kup ciemne Ray Bany- full wypas & zimny łokieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 16.07.05, 19:45 Umbra Ty w ogole nie w temacie jestes..teraz najbardziej trendowe sa wypielegnowane, podkrecone zalotka i podreslone tuszem Eye Fly od Givenchy RZESY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 16.07.05, 19:47 Oczywiscie nie wolno zapomniec o tym, by tuz przed porannym wlaczeniem kompa skropic sie Miss Dior Cherie, a wieczirem oczywiscie Crystal Noir Versace :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trendy: Re: UMBRA żyje.............. IP: 213.25.141.* 16.07.05, 23:17 - Baldessarini del Mar - espadryle i gajer od Zegny - kawa malinowa (nie przez znajomości:P) - zegarek Patka - dzzziewczynka i Lisowa jako współautorki wątków - umbra:) - jak zwykle skromnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 10:52 Umbra jak taki modniarz z Ciebie, to moze polecisz mi co powinna taka gwiazda jak ja zjesc na sniadanko? Sok pomarancozwy z mieta do tego tost z serkiem 0,00 % tluszczu..a oczywiscie godzine przed posilkiem butelka Le Perrier ....a moze bardziej nowoczesnie jest nie jesc nic??? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ZALOGOWAŁAM SIE:P 17.07.05, 15:56 no, co by nie było ze len jestem:P mowcie mi lisowa ...2...:/ ble ktos juz mial zajety login lisowa i musialam isc na ustepstwo dodajac do nicku liczbe 2 . Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ZALOGOWAŁAM SIE:P 17.07.05, 16:07 biedna.... ale dla nas jest tylko jedna lisowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 16:33 to na kolacyjkę zjedz kawałek kurczaczka z miętą, jakieś krewetki (jeśli nie masz uczulenia) i soczek z czarnych porzeczek:) (soczek mniam, mniam) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 16:38 a to ma byc magiczna recepta na poprawienie stanu psychicznego jak i fizycznego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 16:44 tak- mi nie pomogło, ale może tobie???? właśnie skończyłem po raz kolejny Malowanego Ptaka- czuję się lepiej.... choć to dziwnie brzmi, ale ta książka podnosi mnie na duchu... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 16:45 Kurczaczka spozywam wlasnie na obiadek.. niestety miety brak..zamiast tego ziemniaczki i jakas resztka salaty, ale wczesniej byl pyszny rosolek :D :D :D ...ale sniadanko zrobilam sobie typowo gwiazdorski koktajl bananowo-wisniowy pyyyyyyyycha :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 16:51 czy cała Polska żywi się rosołkiem w niedzielę??????????? i kurczaczkiem bez mięty????????????? ja na śniadanie miałem chipsy- typowo gwiazdorskie (znaczy takie przed zostaniem gwiazdą) ale kolacją sobie odbiję:P mam wiśnie i lód, więc robię sorbet:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 16:54 a ja dzis ino tylko na malych kanapkach zyje:P zreszta codziennie jest pusta lodowka, nikomu sie nie chce jesc a taki upal etc. ja na kaca nie pije zadnych cudownych medykamentow, zadnyck soczkow z kiszonej kapusty itd. tylko jakos dochodze do siebie ej ogladal z Was ktos madagaskar ? jak tak to kojarzycie tego krla lemurow? wiecie kto podkladal pod niego glos? JAROSŁAW BOBEREK! no normalnie megaszacunek dla niego za to co zrobil, mistrzowstwo dubbingu, ja kiedys na stare lata chce isc na dubbing:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 16:58 bo na kaca nie ma sposobów- oprócz jednego... KONKURS OGŁASZAM!!!!! jaki to sposób????? nagroda spotkanie na Madagaskarze (razem z Dmowskim) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 19:02 na kaca najlepsze jest powietrze z materaca:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 22:43 albo pompka:P tylko trzeba uważać, by się nie zapowietrzyć;P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 23:07 Umbra co za doswiadczenia..pompka, materace. Czego ja sie tutaj dowiaduje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 17.07.05, 23:11 raz w życiu byłem na obozie harcerskim. pozostałe wakację się burżuiłem nad morzem w domkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: UMBRA żyje.............. IP: 213.25.141.* 18.07.05, 13:24 mam dość- w pracy nudy i już siedzę w domu.... chcę pracować (może niektórym wyda się to głupie, ale to prawda) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 15:15 materac bo sie rymuje:P mi tez sie nic nie chce, przed chwila wrocilam z miasta, i normalnie mozna sie rozplynac:/ ale prysznic jest dobry na wszystko:)))) a jutro rower......>;>...... potem wyniki z dziennikarstwa;((( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 15:55 a jutro chodzenie po świetlicach dla dzieci i pstrynanie zdjęć:) super zabawa:) i może wyniki na SM:) (według najnowszej ploty) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 17:33 pstrykasz malym dzieciom foty? wiesz umbra mam nadzieje ze ktos dorosly przy tym jest, bo z Toba to nic nie wiadomo..:) a co do wynikow no moze jutro wszystko sie rozstrzygnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 21:37 Lisowa tylko nie zampomniej nas (tzn. mnie:P) od razu poinformowac!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 21:40 dzzziewczynka chciała napisać MNIE! dzzziewczynko NAUKA CZEKA:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 22:03 No ja napisalam MNIE, czyli mnie!!! :) :) :) (mezczyzni, dzieci i ryby glosu nie maja :P) Umbrek Ty sie nie martw o moja nauke, tylko o swoje stosunki... zebys potm nie mial problemow!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 22:07 Wsztstko jest jak trzeba.... zgodnie z kalendarzem, więc się nie martw:P bo ja robię jak mnie nauczyli w szkole, czyli czekam do końca:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 22:14 ahh to Ty nawet kalendarzyk prowadzisz! No to sie nazywa odpowiedzialnosc! Qrcze do jakiej szkoly Ty chodziles? Mnie takich rzeczy w mojej nie uczyli :P :P :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 22:20 wpadłem w LO na to, że jedynymi przedmiotaMI, Z KTÓRYCH MOGĘ MIEĆ 6 JEST POLSKI, PLASTYKA I RELIGIA, WIĘC SIĘ SARAŁEM:) ALE KIEDY POWIEDZIAŁEM, ŻE CHCĘ BYĆ KSIĘDZEM, TO KATECHETKA ZAGROZIŁA, ŻE nałożą na mnie ekskomunikę, więc odpuściłem... a szkoda... mam takie zapędy dyktatorskie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 22:53 I co miales w LO te 6, czy tylko mogles je miec? hihih Ehh nie chce sie chwalic, ale ja na swiadectwie mam 6 szostek :P ...z polskiego, francuskiego, wosu, muzyki :P, podstaw projektowania, fotografii i filmu :P :P :P Ohh... ja mialam w ostatniej klasie swietnego ksiedza.. na religii bylam dokladnie dwa razy, a w Indeksie mam wpisane: uczeszczanie - regularnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 22:56 wstyd:P ja tylko polski, hista, plastyka, infa, no i religia... gdyby nie pewne nieprzyjemności i ma zaciętość i z niemca bym miał:( a ksiądz w czwartej klasie też był spoko:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 23:02 Gdyby nie zacietosc mojego profesorka z ang. to z tego jezyka, ktory znam zdecydowanie lepiej niz francuski, tez powienna miec 6. Dodam, ze przez tego prof. ma 95% z ustenj maturki z ang., a nie 100% i dzieki temu teraz denerwuje sie, czy dostane sie na prawo czy nie :( Ohh.. zapomnialam, ze z religii tez mam 6 :) W ogole wlasnie wzielam moje swiadectwo i dowiedzialam sie z niego, ze mialamm 3 przedmioty nadobowiazkowe (filozofia, edukacja medialna, fakultet z h. sztuki), tylko, ze nikt nam nie powiedzial, ze ter przedmioty bylo nadobowizkowe! :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 23:05 podoba mi się twoja szkoła:) najlepsze, że z anglika miałem na koniec 3, a matura była na 5 i zrobiłem FCE, no ale trudno się mówi:( ale pani z biblioteki mnie kochała, bo robiłem ruch w interesie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 23:11 Ciebie kochala, a na mnie krzyczala :P W maju, kiedy oddawalam chyba 25 wypozyczonych ksiazek popatrzyla na mnie z politowaniem :P Ja nie robilam FCE, chcialacym jak najszybciej zrobic CAE.. no i dokonczyc mojego DELFa we Wro..haha bede musiala w czwartek wpasc do Alliance'a, zeby odebrac papierek z egzaminu, ktory zdawalam w czerwcu w zeszlym roku hahah :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 23:13 wow, to się nazxywa mieć chęci:) chyba tylko ona i polonistka mnie kochały, bo im książki wygrywałem, a polonistce pomagałem dzieci karcić:) ach, co za życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 23:23 Umbra jakie dzieci? Umbrek-Sadysta ohh.. i Ty chcesz, zebym sie z Toba spotkala na realu hahah... chyba wezme mojego kuzyna jako body guarda :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 23:26 dzieci- znaczy tych, co byli w 1 klasie:) a kuzyn duży, że ma cię bronić??? bo jeśli tak, to się nigdy nie spotkamy:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 18.07.05, 23:38 Hahaha Umbrek a Ty malutki jestes? slabiutki jestes? oj moj Ty delikatny Panie dziennikarzu i jak Ty masz dociekac prawdy, jak Ty uciekniesz zanim czegokolwiek sie dowiesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: UMBRA żyje.............. IP: 213.25.141.* 19.07.05, 07:55 nie jestem wielki busior, ale i nie chucherko:P a biegam szybko, by zdążyć uciec:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 11:12 Nie busior i nie chucherko...ehh to pewnie masz rozwiniety miesien piwny :P A przed kim Ty tak uciekasz..no chyba nie przed milymi dziewczynkami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 14:14 na 100 % nie mam kompleksu piwosza, wypraszam sobie:P a przed miłymi dzzziewczynkami nie uciekam nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 14:30 Dla jednych kompleks, dla innych duma :) OK skoro nie chcesz sie sam opisac, to ja zrobie to za Ciebie: - niski, przygarbiony blondynek (bez kompleksow), bez brzuszka (ostanio odessal sobie conieco :P), lubi dzieci i psy (niestety to nie dziala w obie strony, ale w szczegoly nie wnikajmy), inteligentny (przynajmniej sie stara!), okularnik, marzy o TEJ jedynej, ale w dzialaniu cos tak nie do konca mu wychodzi (prawdopodobnie przez uzaleznienie od internetu ma problemy w kontach z ludzi na realu)... i co panie Umbrku zgadlam? Jesli nie, to powiedz mi gdzie nie mam racji? :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 14:34 jeden błąd:P no może dwa, albo trzy:) nie na pewno 3- 2 na początku i jeden na końcu- zgaduj które:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 14:38 No dobra, wiec nie jestes niski, ani przygarbiony.. (no moze czasem jak Ci sie nie chce:P)...chcoiaz powiem Ci, ze to wszystko jest wzgledne, bo dla jednego niski facet to 160, dla innej osoby 170, a dla innej nawet 180 (zgadnij, w ktorej grupie ja jestem)..wiec milo by bylo gdybys podal jakies cyferki..no i jeszcze kat odchylenia twojego kregoslup[a od plaszczny gleby :) Na koncu hmm.... hmm.. no nie wiem mysle, ze moze chodzic o ta wymarozna, wzglednie o okularnika...zgadlam? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 14:43 zgaduję, że niscy są poniżej 180????:( to jestem niski:) garbaty też już nie:P okularki się zgadzają, ale obchodzę się bez nich- tylko, że w nich wyglądam inteligentniej:) nie jestem uzależniony od neta!!!!!! i nie lubię dzieci- prawie wszystkich:) teraz coś o tobie! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 14:48 No brawo, brawo - zgadles!Twoja inteligencja mnie porazila :) Jak to juz nie jestes garbaty? Tzn. byles i po odssysaniu tluszczu Ci sie poprawilo? ..a wiesz, ze kiedy ktos zaprzecza, to wlasnie jest uzalezniony! Oh biedaku! Jak to prawie wszystkich? Mowisz o wlasnych? ...o mnie nie ma co opowiadac - zwykla dzzziewczynka, 180 :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 14:53 jakbym wyglądał, gdybym cię, córko, nie lubił:P ale dużo mi nie brakuje do 180- dzięki bogu:) a garbaty byłem w podstawówce, ale potem chodziłem na basen:) teraz coś o tobie: - wysoka - ciemne proste długie włosy (do połowy pleców) - uduchowiona - nosi soczewki - uzależniona od netu:) - kocha zwierzta, przyrodę i dzieci - raczej inteligentna lub tylko tak uważa - kompleksy, ale w normie zgadłem??? sprawdźmy, czy są już wyniki na dziennikarstwo, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 15:04 Hmm.. troche bledow, ale nie powiem nawet costam zgadles:) Wysoka OK, ciemne wlosy, moze troszke krotsze, niz do polowy plecow...teraz proste, bo prostuje wloski, ale naturalne mam krecone :) Uduchowiona w jakim sensie (jesli tym czysto koscielnym to nie tarfiles:P)? Nie nosze ani soczekwe, ani okularkow - na razie na szczescie nie mam takiej potrzeby :) Raczej byla uzalezniona od netu (w wieku 12 lat owszem:P)..teraz po prostu to lubie, ale zycie bez netu nie byloby dla mnie jakas wielka masakra :) Zwirzatka, przyrode lubie, dzieci tez, ale chyba nie chcialabym miec wlasnych. Raczej inteligentna!!! Kochany moje IQ jest znacznie ponad przecietna :P :P :P W sumie to nawet geniuszem jestem :)))) Co do komplekow, to sie nie wypowiadam, bo nie potrafie tego wlasciwie ocenic :) I co znalazles te wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 15:07 na stronie dziennikarstwa nie ma:( Lisowa powinna dać znać, chyba.... widzę, że znalazłem ideał!!!! też jakoś mnie do dzieci nie ciągnie:) a z IQ też jestem dumny- męska Doda Elektroda ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 15:11 Lisowa pewnie pije, tylko mam nadzieje, ze ze szczescie! Moment, moment przeciez ideal to buisciasta blondyna, nie za wysoka, nie za inteligentna..ehh ale bez okularkow i tak pewnie nie zauwazysz roznicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 15:47 obrażasz mnie:P ja myślę mózgiem (całkiem fajniutkim), a nie... Lisowa daj znak życia!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 16:07 daje 71 pkt,...... odwolam sie.jak dojde do siebie:( ekhem tak...no coz....moze lepiej nie rozmawiajcie ze mna....za niski poziom reprezentuje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 17:21 Lisowa Ty chyba sama nie wierzysz w to, co mowisz! Doslownie jak moja kumpela- raz cos sie nie udalo i juz popada w czarna rozpacz! Pisz odwolanie, moze sie uda, w koncu dla wielu ludzi dzienikarstwo nie jest szczystem marzen i jak dostana sie gdzies indziej to zrezygnuja.. poza tym moze tak mialo byc! Najwyzej bedziesz dziennikarka po filologii! (Tomasz Kammel - skonczyl filologie germanska)! Umbrek wierze, ze myslisz tez czasem czescia ciala, ktora nazywa sie mozg, ale pamietj, ze dla czlowieka przyjemnosc jest sprawa niemal egzystencjalna :P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 18:42 po prostu nie tyle sama siebie zawiodlam co pewne osoby...za duzo by tlumaczyc o co chodzi:/ ja sobie zdaje sprawe,ze dziennikarzem mozna byc rowniez po innych studiach, ale w koncu kazde odrzucenie boli:/ poza tym szkoda mi tych praktyk na studiach ja chce teraz tylko dostac sie na filologie a dowiem sie o wyniku najwczesniej 25.07! tylko ze teraz nonstop slysze slowa rozzalenia i rozczrowania na moja osobe:/ i jak tu dojsc do siebie w takiej atmosferze:/ech Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 19:24 Lisowa ja nie chce wnikac w to, kto mowi Ci takie rzeczy - rodzina, czy "przyjaciele"- ale moim zdaniem to jest po prostu smieszne! Nie jestes maszyna! Nikogo nie mozna zaprogramowac tak, zeby wszystko mu sie za kazdym razem udawalo. Jasne, ze wszystko boli i czasem ma sie przez takie porazki wszystkiego dosc, ale to jest Twoje zycie, a nie zycie Twoich doradcow, Ciebie to moze bolec, a ich tylko smucic to, ze Ty sie z tym zle czujesz- nic poza tym! ...a pomyslalas sobie ile osob pokonalas, ile jest znacznie nizej na liscie, niz Ty! Szkoda Ci praktyk? Praktyki mozna sobie zalatiwioc samemu! Pisz artykuly, maltretuj gazety, wysylaj CV, a jak nic to nie da to znowu pisz artykuly, maltretuj gazety, wysylaj CV, az do skutku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 21:11 :) co do praktyk -to sprobuje sobie zalatwic nawet bez studiow dziennikarskich, tylko ze tam na dziennikarce wszystko zalatwiala uczelnia (w radiu,tv,prasa) jestem dumna z tego ze zdalam ten test, ale boli ze sie nie zalapalam. Co do mojego nastroju-nie jest za dobry...ale mam taka nature ze sie nie zalamuje. I m.in przez to slysze glupie komentarze, niektorym wydaje sie ze powinnam lezec krzyzem za to ze sie nie udało. leje na to i pre do przodu;) dzieki dzzziewczynka za otuche. Lisowa jeszcze da rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 19.07.05, 21:55 Lisowa , nie martw się, pisz odwołanie i szukaj od razu jakiejś praktyki!!!! ja w ciebie wierzę z dzzziewczynką i nie masz wyboru- musisz być na Pocztowej w październiku:) chcę poznać taką ciekawą osóbkę, jak ty:) a co tego rozżalenia rodziny i "przyjaciól", to olej to!!!! to twoje życie, a my cię wspieramY!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 10:40 ...dobra koniec tego uzalania sie! Zmiana temtu, czyli co dzzziewczynka ma na siebie wlzyc na rozmowe na MISHa. Tak na marginesie chyba nie musze wam przypominac, ze niczego sie nie nauczylam, wiec to musi byc cos przekonywujacego!!! :) Ohh... i modlcie sie ze mna o "meska" komisje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 11:17 hehehe :) to moze jeszcze maly ostatni offtopic: DZIEKUJE BARDZO ZA SLOWA OTUCHY!:) na szczescie w moim otoczeniu przewaza wiekszosc ktora mysli podobnie jak Wy, i nie ma ochoty mnie udusic za ten test:) umbra, my sie niekoniecznie musimy widziec na pocztowej...;), kiedys spotkamy sie we trojke (Dzzziewczynka, Ty ,ja) w jakiejs knajpce i juz:) dobra przechodzimy do nowego tematu:) hmhmhmhmh skoro to bedzie rozmowa, to musisz ubrac sie elegancko, proponuje nie szalec i zastosowac horacjanska metode zlotego srodka . Nie za powaznie i nie za luzno. Ale Ci pomoglam co?:) dobra wysile sie bardziej....wszystko zalezy od pogody.Jezeli bedzie upal to bezsensu abys kisila sie w jakichs galowych gaciach, ja proponuje lekkie eleganckie butki, spodnice i jakas bluzke. tylko nie mysl ze sugeruje tu, biala bluzke i plisowana granatowa spodniczke,nie nie nie :) na pewno cos tam masz normalnego w szafie:] ale chyba nie bedzie teraz upalow- przyjdzie ochlodzenie, wiec wybierz,,,ale w sumie taki zestaw jak podalam tez sie nadaje...ludzie ale bredze:) albo wez wizytowe spodnie, jakas bluzeczke na ramiaczkach i na ta jakis zakiecik. poszukam czegos na allegro to Ci pokaze o co mi chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 12:31 cos znalazłam :takie sobie, gdyby były inne kolory to by uszło:) img12.allegro.pl/photos/oryginal/57/5730/573061/57306101 ale skoro jutro masz egzamin to nie ma co wybrzydzac, wdziewaj cos w czym bedziesz czuła sie dobrze i wygodnie i bedziesz miala swiadomosc ze Twoj ubior nikogo nie urazi. Na egzaminach oralnych trza sie niestety dobrze prezentowac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 13:33 Wyobraz sobie, ze pododny zestawik to ja nawet mam :P ..ale chyba jednak zaloze cos innego, bardziej szalonego! Co mi tam w koncu z plastyczniaka jestem:) Wiec tak chyba wybiore tyrkusowe - biale sandalki na szpilce, do tego brazowa spodnica, elegancka, szeroka i cienka, do tego turkusowy paseczek (i turkusowy lakier na paznokciach, a co mi tam nie bede robiz z siebie sztywniary:P) ...mam troche problemow z gora...bo myslalam o cienkim bialym sweterku bez rekawow, ale on jest leciutko przeswitujacy wiec nie wiem hihihi..wiec albo zaloze do niego bialy zakiecik, albo prawie turkusowa bluzeczke i tenze zakiecik ufff.. z drugiej strony moglabym zalozyc moja cienka, czarna satynowa sukieneczke i bialy zakiet, oczywiscie z turkusowymi bucikami i turkusowym paseczkiem hahaha ..mam nadzieje, ze te zestawy nie brzmia jakbym szla na dyskacza, w kazdym razie tak nie wygladaja :D Zreszta moja kumplea ma dzisiaj ta rozmowe i chybe bedziemy mialy ta sama komisje, wiec wypytam sie jej czy komisja jest tolerancyjna :D Oby byla, bo ja lubie byc ubrana elegancko, ale nie nudno :) Umbrek rada dla Ciebie! Poczytaj sobie te nasze wywody, to moze dowiesz sie czegos ciekawego o kobietach :P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 13:39 umbra sie za cholere nie polapie o czym mowimy:P wiekszosc facetow nie wie jak wyglada turkusowy, groszkowa zielen, ultramaryna itp. sluchaj te zestawy ktore podałas wydaja sie fantastyczne:) ja bym chyba byla za drugim, chociaz wiesz zalezy co Ty wolisz, i masz racje za sztywno lepiej sie nie ubierac, czlowiek momentalnie robi sie sztywny i w ogole. a to co napisałas jest wlasnie polaczeniem luzu i elegancji. poczekaj na kumpele i wtedy zdecyduj:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 13:51 ohh.. ja bym tam najchwetniej w ogole nie pojechala..bo jeszcze wiekszy dylemat niz ze strojem mam z samym tematem..ale ehh juz sie nie wykrece, bo juz umowlam sie z kuzynem, zeby podwiozl mnie do Wro :( Zreszta dzisiaj rano listonosz przyniosl mi polecony z UO i wreszcie zdalam sobie sprawe z tego, ze jestem studentka prawa..ehh.. wiec w sumie olac MISHA! Jade tylko, zeby rodzinka sie na mie nie wqrzala :P ahh teraz to ja juz sie sama wqr.. wlasnie dostaklam smsa od kumeli, ze szanowna komisja zrobila sobie 1,5godz. przerwy ( do 14.30)! haha to moja kumepela chyab doczeka swojej koleji o jakiejs 17.00 i to jak dobrze pojdzie! Moim zdaniem to wszystko jest chore- na miejscu trzeba byc o 10.00, zeby oni sprawdzili obecnosc, a potem musisz czekac, az przeegzaminuja wszystkie osoby przed Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 14:15 więc wbij się jako pierwsza:) będziesz to miała z głowy, a oni nie porównają cię z nikim z tego dnia- umbrzasta metoda na egzaminy ustne (czyli wejdź pierwszy i dostań 5, pozostali niech się męczą:P) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 14:12 to nie o mnie:P znam też fuksję, paryski błękit, no i oczywiście lilaróż, gołębi róż i szarości:) a ten zestaw dzzziewczynki fajny musi być:) jedna rada: garb się, bo faceci często boją się wysokich kobiet:) Lisowa, nie doceniasz mnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 15:15 Po 1 nie wbije sie, bo chamem nie jestem, a poza tym oni wolaja ludzo w kolejnosci niestety moja kumpela nie rozgryzgla jeszcze na jakiej podstawie ja ustalili :P Umbrek i tu sie mylisz, z mojego doswiadczenia wynika, ze im nizszy facet, tym bardziej lubi wysokie dziewczyny! Umbrek, a moze to Ty masz jakis kompleks? Zreszta jak juz powiedzialam wkladam szpileczki..najwazniejsze, ze ja nie mam takich kompleksow :) Umbrek zadanko dla Ciebie: a wiesz co to karmin, cynober i ultramaryna ? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 15:32 pewnie nie cukierki?:) to barwy, które kojarzą mi się z Południem:) karmin jest piękny:) tylko źle mi w nim:P a kompleksów do wysokich nie mam- lubię siatkarki:) a jeśli są inteligentne to super:) lista pewnie na chybił- trafił:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 16:27 hehehe ja byłam siatkarka a mam jedynie 169, chociaz bo ja wiem czy 'jednie'. Zreszta mi caly czas sie wydaje ze jestem niska, nawet jaks stoje obok osoby 162, to czuje ze ona jest wyzsza wiem ze to glupio brzmi ale przez 16 lat mojego zycia zawsze bylam najnizsza, w wieku 14 lat mialam 1,37:P zawsze najnizsza i najdrobniejsza i najglosniejsza:P, jak byly w szkole badania gdzie m.in mierzono wzrost to potem wszyscy opowiadali ile urosli a ja tkwilam w martwym punkcie:p ale bynajmniej mi to nie przeszkadzalo lubilam swoj wzrost a potem wystrzelilam w gore co prawda zatrzymalam sie na 1,69 i pewnie na tym zakonczylam swoje rosniecie:P tyle ze caly czas tkwi we mnie przyzwyczajenie o tym ze jest nizsza od wszystkich:P za jakies pare lat pewnie to sie zmieni bo sie przyzwyczaje do mojego sredniego wzrostu. no ale siatkarka to bylam:))))) tyle ze to juz kwestia genow...:] Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 16:28 acha jeszcze jedno czy Wy sie przypadkiem w paru postach nie opisywaliscie? cos mi przemknelo ze gadaliscie jak wygladacie, a moze sie myle?:> nie szukam bo mi sie nie chce:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:09 No jasne lisowa... :) Wiesz ja tez w jakims poscie, ale nie w tym watku znalazlam inf. o Twoim wygladzie. Brazowe oczy, brazowe wlosy, sredniego wzrostu- zgadza sie? :P Umbrek nie wydaje mi sie, ze to bylo na chybil trafil..zreszta ja nie chce tam jechac, naprawde nie chce! Moja kumpela napisala mi, ze kochana komisja nawet nie pozowolila jej zaczac, tylko rzucili sie na nia jak nazaszczute zwierze..zreszta podobno Ci ludzie sa nieprzjmni - cytuje: "2 starych facetow i i baba widmo". Jak sie beda w stosunku do mnie tak zaachowywac to im podziekuje i powiem ze milo sie rozmawialo, ale nie mam juz czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:18 Dzzziewczynko nie wariuj!!!!!!!!!! bo my z Lisową chcemy ciebie we Wro:) a babę widmo i tych 2 olej- mimoże jesteś dobrze wychowana i miła.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:22 wlasnie!! a ja mam piwne oczy , nie brazowe:PPPa nawet piwno-zielone!:P zalezy od swiatła:) teraz troche narcyzem poleciałam:P olej babsztyla i walcz o MISHA! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:24 takie kobiety............. gdzie wy byłyście przez 20 lat???? znaczy wasze 19???????/ Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:26 ukrywałyśmy sie przed Toba:) inna odpowiedz: dzzziewczynka -w opolu ja- we wrocławiu proste:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:29 i znów widać mój pech:( pewnie jesteście już zaręczone.... co ja piszę.... ja was znam od 3 tygodni:) ale pisze mi się dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:35 nawzajem nawzajem:) co do mnie to jestem wolna niczym srajacy ptak, za przeproszeniem:P co do dzzziewczynki to sprawa jest trudniejsza bo Ona chyba cos kreci z tymi francuzami:) nic dziwnego zajechała wysoka sliczna laska z Polski i zachwyciła tych z lazurowego wybrzeza:) dzzziewczynka powinna byc zamiast tej babki-pielegniarki na plakacie promujacym POlske:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:41 z pędzlem oczywiście- taka druga Lempicka:) widzę, że wszyscy jesteśmy quirkyalone:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:46 lol:)))) a Ty oczywiscie nadawalbys sie na hudraulika?:> Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:53 nie:P mnie wystarczy bycie polskim inteligentem na rowerze:) taki niby niepozorny, a jednak... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:55 nastepny plakat to bedzie wlasnie rowerzysta:)))) zglaszaj sie na casting!!!! a jak Cie pokaza w teleekspresie to pomachaj do kamery i pozdrow dzzziewczynke i mnie! o! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:58 to może sami sobie taką sesję zróbmy! oni przy nas to pikuś będzie:) młodzi, piękni , inteligentni- czego chcieć więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 18:00 czego chciec wiecej moga od nas? -przespania sie z rezyserem reklamowki:) oczywsicie trzeba uwzglednic preferencje obu stron, Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 18:05 znaczy kto reżyseruje;)? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 18:07 JA:) jak bedzie jakas kobitka chetna do zagrania to ja opchne kamerzyscie, a mlodych zdolnych byczkow kieruje sie do mnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 18:11 oby nie mieli mniej niż 15 lat, bo to czyn karalny jest;P to ja jako scenarzysta biorę casting na siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 18:14 casting JEST MOJ!!!!!!!!!!!!!!!1 urzadz sobie wlasny:) ja sie nastolatkow nie tykam:P preferuje w starszych:)))) tak 20-40:)))) ide sobie teraz, nie wiem czy wroce, ale wiem jedno umbra wiesz jak byloby fajnie gdybysmy w trojke( Dzzziewczynka,Ty ,ja) studiowali...ech:/ marzenia...... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 18:16 to jest wykonalne!!!! i mocno w to wierzę!!!! idę też- wreszcie to nowe cholerne oczko ojca zobaczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:32 Ehhh.. ja chyba i tak wole prawo, niz tego calego MISHa, tylko kumpeli mi zal, bo ona sie jeszcze nigdzie nie dostala, a jest niezlym mozgiem :( Zreszta dzisiaj oprpcz tego poleconego w UO dostalam jescze inf. o obozie adeptacyjnym dla studentow prawa i wiecie poczulam taka wspolnote..ahh teraz tylko musze zapomniec o tym programie studiow na praiwe, ktory wczoraj przegladalam, bo inaczej zmienie zdanie i w ramach prostestu wyjade z moja kumpela do anglii zbierac truskawki, czy podcierac tylki jakims bogaczom (nie no to joke byl oczywiscie!). Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 17:35 to jedziemy razem:P a tak naprawdę, to próbuj pisać odwołanie do Wro i idź jutro na MISH- przecież nic nie szkodzi spróbować, prawda? 80 PLN i tak w plecy jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 18:03 No niby jest, poza tym dowiedzialam sie, ze do etapu rozmowy doszlo tylko 50 osob..hmm... ale i tak nie mam ochoty wysluchiwac chamskich komentarzy. Zreszta czuje, ze oni szybko zmienia temat rozmowy, bo peniw nie maja pojecia o DOGMIE, wiec dla nich to bedzie jedna wielka bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 DASZ RADE! 20.07.05, 18:06 najlepsza metoda na egzaminatora- wybrac temat ktorego oni nie kumaja:P opolanko, dasz rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 18:06 oni lubią bajki:) takie próchna i widma.... a może docenią twoją oryginalność? więc się postaraj!!! dla Lisiczki i Umberka:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 19:03 oj oj oj ale wy slodzicie moje zwierzaczki:) Ale dziekuja za otuche... ja to i tak gtraktuje wylacznie jako doswiadczenie. Wole prawo i tego sie bede trzymac :P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 19:53 oczywiscie ze tak! potraktuj to jako sprwdzenie siebie, edukacyjna przygode:)) i tak jestes juz studentka wiec nic nie tracisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 20:22 Jasne..poza tym, ze znowu zyje w stresie:P Niby nie ma powodu, ale kazdy egzamin tak na mnie dziala..a jeszcze po tych opowiesciach o komisji jak z horroru aua :( Hmm.. zastanawiam sie, o ktorej powinnam wyjechac z tego Opola ehh...w sumie jedzie sie 1,5 godzinki, ale moga byc korki i w ogole, ale chyba o 08.00 wystarczy :P Hahah ciekawe jak ja wstane... ostatnio moja norma to 10.00 a teraz trzeba bedzie podniesc sie z cieplego lozeczka o 07.00 :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 22:05 mówisz jak moja mama z tą edukacyjną przygodą i tym "jesteś już studentem":P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 22:35 ja wstawalam caly rok szkolny rowno o 6, a jak tzreba bylo cos zalatwic dla szkoly to przed 6:P teraz wstaje sobie o 9:)))) umbra: bo Twoja mama to bardzo madra kobieta :))) i obie mamy racje:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 22:40 bo ja mam szczęście do kobiet, ale tylko jako przyjaciółek:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 22:50 e tam znajdziesz jeszcze swoja panne! :) ile Ty chlopie masz lat co? kawal zycia przed Toba ! Nawet jutro mozesz poznac kogos ciekawego:) ej mam pomysl ...ale to w odzielnym watku... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje.............. 20.07.05, 22:52 już się boję!!!!!!!!!!!!!!!! i dlatego zawsze jak ide wyrzucić śmieci , to się porządnie ubieram:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 DLA DZZZIEWCZYNKI..... 20.07.05, 22:53 O dzzziewczynko opolska! Najmadrzejsza dziewczyna polska! Na MISHA jutro startuje Madrym wystapieniem sie uratuje! Komisja bedzie zaskoczona sprawa przyjecia dzzziewczynki na MISHA pozytywnie zakonczona!:) to tak na szybkiego:) dawaj umbra, teraz TY:) potem wydamy tomik:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: DLA DZZZIEWCZYNKI..... 20.07.05, 22:59 Dzzziewczyneczko moja droga dziś na MISHu czeka droga droga prosta i daleka bo stypendium dzielnie czeka:P Stare próchna ci niestraszne gdy Lisowa z Umbra wrzađnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: DLA DZZZIEWCZYNKI..... 21.07.05, 12:33 zachwycona bedzie komisja Wypelni sie complete Twa misja Egzamin zdasz i papierek na MISHA masz!:) Umbrus i Lisiczka kciuki trzymaja choc czasami sie posprzeczaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: DLA DZZZIEWCZYNKI..... 21.07.05, 15:56 Dzieki moje Lisiczki i Umbrka! Jestescie koffani:):):) ...wrocilam juz z mojego MISHowiska i... stwierdzilam, ze ja chce do Wro! Juz mnie moje male Opole przestalo zadowalac :P W komisji byly prochenka i w dodatku mialam wrazenie, ze chca mnie zjesc... caly czas pytanko typu: a dlaczego tak, a dlazego takie slowo, a co to znaczy prowokacja, a ci rezyserzy dazyli do prawdy, czy jej poszukiwali, a dlaczego to a dlaczego tamto i siamto... na wszystko mieli wlasny, genialny, jedynie sluszny poglad!!!.. ale dziewczynka sie nie poddala i caly czas mowilam im, ze to wclae nie jest tak tylko siak i ze to ja mam racje!!! hahha... i wiecie moze nawet nie byloby tak zle...gdybym pod budynkiem uniwerku nie zaczela gadac z kuzynem i mowic im o wrednych babach i starych prochnach...haha a jak sie odwrocilam to po shcodach jedno takie porchno schodzilo i slyszalo na 100% to, co powiedzialam (ludze sie jescze ze prochno ma niedosluch:P), a pozniej jak szlam z rynku do samochodu gadalam z moja ciotka o pewnym facecie z komisji i o tym, ze ci ludzie nie maja pojecia z czego mnie ehzaminowali (zero wiedzy!) i wtedy odwracam sie a tu drugie prochenko stoi i popala papierosa...a podobno Wro to duze miasto buhhahaha ....ehh odwiedzialam tez komisje rekrutacyjna na wydziale prawa i haha jestem in shock, bo tam byli b. fajni ludzie i nawet zaczeli ze mna zartowac, ze cbyba nigdyn nie zrobie tej nowej listy na prawo, bo tylko siedza i licza te osoby hhahaa... aha i jakis mily mlody pan mnie postraszyl, ze wlasnie byl u nich jakis chlopak i zrszygnowal, bo prawo to najtrudniejszy kierunek :) :) :) ..a w ogole ten budynek na szewskiej jest bleee... nie chcialabym miec tam zadnych zajec.. jakis odlupujacy sie tynk, jakies rozwalone biurka na korytarzach, zreszta na tym MISHu same laski...niestety rowniez takie typu co to ja nie jestem... ehh mam nadzieje, ze to tylko moje mylne wrazenie.... W kazdym razie jestem zadowolona, ze tam poszlam..bo moglam sie troche poklocic z komisja..aha i dowiedzialam sie, ze olimpijczycy zajeli 9 miejsc, wiec dla tych "normalnych" zostalo tylko 6 hahah.... a chetnych, ktorzy przeszli do etapu rozmowy 50...ale pomarzyc zawsze jest milo :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: DLA DZZZIEWCZYNKI..... 21.07.05, 16:52 to widzę, ze i ty miałaś miły dzień:) będziesz jedną z sześciu wspaniałych:) ja zaś zostałem jednym z 80 wspaniałych!!!! jak się cieszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka GRATULACJE DLA UMBRKA!!! 21.07.05, 17:13 Umbrek GRAAAATULUJĘ! Suuuuuuuuper mlody geniuszu! Ja raczej nie bede jedna z 6 wspanialych, ja jestem zbyt wspaniala, zeby zaliczyli mnie do takiej miernoty, jednym slowelm wylamuje sie wszystkim rankingom!!!:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULACJE DLA UMBRKA!!! 21.07.05, 17:15 no tak- skromność ponad wszystko:P ja w Ciebie wierzę i w Lisową!!!!!!!!!!!!!! składasz to odwołanie na prawo???? próbuj:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:16 GRATULUJE WAM SERDECZNIE!!!!!!!! ACH JAKIE JA MAM MADRE DZIECKO:))) DZZZIEWCZYNKA BEDZIESZ MNIE UTRZYMYWAC NA EMERYTURZE:) A MOJ MAZ NONONONONONONO BEDZIE TERAZ TACHAL DWA KIERUNKI! a wlasnie jak Ty zamierzasz pogodzic dziennikarstwo i stosunki? zameczysz sie Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:21 Umbrek odwolanie moge naopisac dopiero jak dostane dezyzje o nieprzyjeciu, ale oni teraz weryfikuja liste i prawdopodobnie jutro bedzie juz zmieniona...no i wtedy sie dowiem, czy chca mnie na tym prawie czy nie - odwolanie to bedzie ostatecznosc :P Na MISHa wyniki bede miala najwczesniej w poniedzialek po poludniu, ale raczej we wtorek, bo jutro jeszcze trzecia grupa geniuszy zdaje, a przez weekend szansownym profesorom nie bedzie chcialo sie nic robic :P Lisowa Umbrek sobie poradzi! w koncu to silny, zdrowy mezczyzna w dodatku okularnik!)! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:22 umbra nosi okulary??????mhmhmhmhmmhmhmhmhm mniami:> Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:25 poradzi sobie- przysiądzie na 4 literach i da radę:) a ty moja dziono Lisowa też będziesz na Uni:))))) bo rodzina powinna być razem:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:28 wydaje mi sie ze bedziesz uniwersytetowym slomianym wdowcem:P aj dobra nie bede truc bo dzis piekny dzien dla WAS! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:28 ..jasne Lisiczko! Ja na Ciebie licze... nie ma to jak mamusia u boku... ugotuje obiadek, wypierze (albo wywietrzy) ciuszki, przytuli, posprzata... :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:30 ja jestem mamuska ktora bardziej liczy na corke w tych sprawach.........:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Wszyscy razem....na Uni Wroc- akcja łączenia..... 21.07.05, 17:32 ..... internetowych rodzin:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:30 napiszmy o akcji czerwonego Krzyża w odwołaniach- łączenie rodzin musi być!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:31 ja proponuje 'zerwane wiezi':)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:32 i dostaniemy kwiatki:))))))) łłłłłłłłłłłłłłiiiiiiiiiiiiiii!!!!! <Umbra chce kwiatki> Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:37 Ja ci kupie..jakiegos zdechlegio fijolka :) ..ale przeciez rodzina to podstawowa komorka spoleczna! Poza tym coreczka na progu dojrzalosci musi byc blisko mamy i taty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:39 ale już pełnoletnia- w slangu stara d***, więc mogą być problemy.... @->- @->- TO DLA WAS!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:42 Ty mi tu Umbrek ni ...., bo jak ja Cie... to bedzie zle!!! Ja jestem malutka, niewinna i kochana :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:43 Dobrze!!! taka misia- pysia z dzzziewczynki:) słodziutkie to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:48 ta poszła w cholere!:PPPPP madre to, wysokie to, ladne to i jeszcze na naszym pustym garnuszku bedzie siedziec! :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:51 ja ją wykarmię:P ale rodzinka musi być razem:) wezmę 2 etat i poradzimy sobie- będzie jedzenie z biedronki, ale zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:53 pojdzie sie na polowanie:P a gdzie my zamieszkamy? bo dzzziewczynka jak bedzie studiowac we wrocku to sie wyprowadzi z opola, a moje mieszkanko takie ciasne i ...eee no ciasne:P jedyne 400 m kwadratowych, toz to komorka jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:58 toż ja ma 2 swoje pokoje na osiedlu.... rodzinka się zmieści, chyba....... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 17:59 Teraz to ja powiem: a niech was! Ja biedna dzzziewczynka ze wsi przyjade, a wy mi nawetdachu nad glowa nie zapewnicie i wyladuje to takie inteligentne, wysokie i piekne pod jakims mosciakiem :( Tak to jest z rodzina - najlepiej na obrazku:( Shit! Z tym mieszkaniem to ja rzeczywiscie bede miala problem i bede musiala poszukac jakiegos wspolchetnego do wynajecia czegos (no chyba ze sie nie dostane:P)... Myslalam, ze moja kumpela bedzie chciala gdzies ze mna przezimowac, ale ona chyba woli kogos chemii, czy innego shitu :P (dzisiaj w ogole zajrzalam sobie na mapke budynkow Uniwerku i ta jej chemia to juz prawie w polu jest :P) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:01 ja ma miejsce w małym mieszkanku:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:04 A gdzie to male mieszkanko jest? :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:05 Na Popowicach- jakieś 12- 15 minut od wydziału prawa:) i Szewskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:07 popowice ladnie tam jest, a jeszcze ladniej na kozanowie-po sasiedzku:) dzziewczynka nie ma co sie cackac, jak sprasza to sie pchaj do niego:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:09 ale z ciebie naganiara:) a ładnie jest rzeczywiście- lodowisko mam 5 minut od domu i rzekę, i park, no i Biedronka 50 metrów od domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:11 basen! nawet taka namiastke lasku macie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:11 hihi Umbrek mam nadzieje, ze na razie bedziesz 3mal dla mnie to miejsce :P Wszystko oczywiscie zalezy od tego czy sie gdziekolwiek dstane :P A powiedz mi jak tam jest z komunikacja miejska? :D Jakies busiki, albo tramwaje gdzies blisko...bo jak juz mowilam ja leniuch jestem i czasem wole wsiasc w cos jezdzacego? :P ...zrestza gdybym zdala i zdecydowala sie na MISHa to pewnie za rok probowalabym na ASP, a tam jest zawsze full tobolow do noszenia ze soba :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:12 autobusy po domem, a do tramwajów 4 minuty piechotą.... też jestem leniwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:08 ale ja najpierw pojde z wizytacja czy to aby bezpieczne miejsce jest i zrobie testy psychologiczne naszego umbrzastemu geniuszowi co by jakims zboczencem sie nie okazal:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:09 bbbbbbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuu........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pani już podziękujemy:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:11 wez sie w garsc. umyj sie, wez leki, posprztaj a bedzie cacy:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:13 i zagryź Lisicę paskudną;P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:13 HELP! Ja juz nie nadazam z pisaniem za wami! Lisowa a wieszm, ze te testy psychologiczne to bardzo dobry pomysl:) Te 50 metrow do biedronki prawie mnie przekonalo- bede miala prawie jak w moim rodzinnym domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:14 Nie wiem czy w tym tepie zauwazyliscie moj jakze wspanialy poscik, jesli nie to powtarzam:P hihi Umbrek mam nadzieje, ze na razie bedziesz 3mal dla mnie to miejsce :P Wszystko oczywiscie zalezy od tego czy sie gdziekolwiek dstane :P A powiedz mi jak tam jest z komunikacja miejska? :D Jakies busiki, albo tramwaje gdzies blisko...bo jak juz mowilam ja leniuch jestem i czasem wole wsiasc w cos jezdzacego? :P ...zrestza gdybym zdala i zdecydowala sie na MISHa to pewnie za rok probowalabym na ASP, a tam jest zawsze full tobolow do noszenia ze soba :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:15 zauważyliście- odpowiedz jest wyżej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:14 ja też nie nadążam:) a miejsce jest u koleżanki w pokoju i czeka.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:16 1) czytałam dzzziewczynko juz dwa razy Twoj wspanialy post:)))) 2) tez nie nadazam poza tym grzebie jeszcze w 3 innych pootwieranych stronach tak wiec to co pisze moze byc niezle czepniete w beret 3) mnie sie nie da zagryzc:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:18 spróbujemy;)???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:17 iii.. hihi baaardzo mi sie to podoba... A co do twojhego posciku to wyswietlil mi sie dopiero teraz :P Jesli zdam do Wro to jestem baaardzo zainteresowana...mieszkac z tatusiem toz to dopiero raj :) Lisowa bedziemy robic wspolne spotkania pod biedronka :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Kończę...... 21.07.05, 18:19 ......do jutra.....lub późnego wieczora..... Umbra wychodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Kończę...... 21.07.05, 18:21 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ojciec opuszcza rodzine..........:((((( idzie sie gdzies stary pryk szlajac:[ Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:20 dobra i bedziemy sie biedronkach rzucac na te ciuszki za 2 zlote:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:23 Umbrek poszedl sie lumpowac! Tatusiu Ty powinienes byc dla mnie wzorcem kulturalnego zachowania :( Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 18:26 przypominam że zawijamy do 1000 postu i sie zbieramy rodzina moja! dobra ja tez ide:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: GRATULUJE DZZZIEWCZYNCE I UMBRZE!:))) 21.07.05, 23:08 spaaaac mi sie chce aaaaaaaaa aaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 koniec świętowania...... 22.07.05, 12:21 .....teraz do pracy!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: koniec świętowania...... 22.07.05, 13:05 to idź i zalatwiaj mi tam kontakty:{ a wlasnie umbra, jak bedziesz mial jakis etacik to wiesz ja bardzo chetnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: koniec świętowania...... 22.07.05, 13:19 I ja tez oczywiscie! Ty mi bedziesz parzyl kawe, a ja bede, zamiast Ciebie, pisala artykuly :) cool! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: koniec świętowania...... 22.07.05, 13:33 no a ja moge latac po miescie i robic reportaze:))))))) a pulitzera odbierzemy we trojke:D Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: koniec świętowania...... 22.07.05, 14:45 tak, a później będziemy się sądzić o kasę, już to widzę;P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: koniec świętowania...... 22.07.05, 16:07 nawet 2:P idę spać.......do wieczora:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: koniec świętowania...... 22.07.05, 16:15 2 okresy? to uwazaj zebys sie nie wykrwawił-ironia:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: koniec świętowania...... 22.07.05, 18:31 już się wacikami i innymi opatrunkami obłożyłem:p Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka ŚWIĘTUJEMY!!! 22.07.05, 19:25 Moi drodzy rodzice informuje was, ze wasze genialne dziecko dostaklo sie na prawo we Wro!!! :)))))))))) Powiem nawet, ze jako okaz nad wyraz inteligentny podskoczylam z pozycji za rankinkingiem (czyli ponizej 250 miejsca) na miejsce 168 :P :P :P Na poczatku przyszlego tygodnia jade do Wro, zeby zostawic swoje swiadectwo :D Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ŚWIĘTUJEMY!!! 22.07.05, 19:37 brawa!!!!!!!!:) kiedy dzzziewczynka dowiadywała sie o wynikach jej starsi (czyli umbra i ja) lekko sie pokłocili:P ale nic nie wyszlo poza ramy ironii of course:P GRATULUJEMY!!!!!!! i co wybierzesz? Uo czu UWr? chyba wiekszy prestiz ma Uwr, wiec...:> mieszkanie tez podobno umbra obiecal,wiec....:> ale jeszcze poczekamy dla formalnosci na MISHA:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ŚWIĘTUJEMY!!! 22.07.05, 19:41 haha.. wiesz majac do wyboru UO i UWr chyba tylko glupi nie wybralby Wro, ale haha na razie zloze papierek na UO, ze chce tam studiowac, a drugi zawioze do Wro. Na UO te papierki trzeba zlozyc do 26 z tym, ze ja juz dostalam od nich polecony razem z decyzja, wiec mam pewnosc, a z Wro jest tak, ze tej deyczji jeszcze nie mam, a jak wiadomo lista na necie nie jest zadna podstawa do odwolan i ma tylko charakter "orientacyjny" :P Ehh.. mam cicha nadzieje, ze nie dostane sie na MISHa, bo jesli mnie przyjma to bede miala powazny dylemat :D Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ŚWIĘTUJEMY!!! 22.07.05, 19:44 jak ja bym chciala miec taki dylemat:)))))) no wiesz sa osoby ktore by wybralu UO, bo np.eeeee....nie chca sie rozstawac z rodzina....? no dobra kazdy by wybral UWr:P na Uwr maja wypasioooooony budynek prawa:) tylko te schody:/ jak masz spodniczke to lepiej jechac winda:)...... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ŚWIĘTUJEMY!!! 22.07.05, 20:34 ..a ja tak lubie nosic spodniczki :D Najwyzej bede ich demoralizowac :) Ja na razie poznalam tylko komisje rekrutacyjna i powiem, ze wrazenia mam b. pozytywne. Budynek jest rzeczywiscie fajny (w tym w Opolu czuje sie jak w jakims starym szpitalu:P), za to w Opolu budynek filologii jest mega wypasiony, a ten na Szewskiej, gdzie mialam egzamin na MISHa to jedna wielka ruina :P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ŚWIĘTUJEMY!!! 22.07.05, 20:37 qrcze w sumie ja tez jestem meeega leniwa, ale zycie na garnuszku rodzicow jeszcze przez 5 lat to chyba lekkie przegiecie...a Wro jest takie ladne :):):) Tylko wqrzylam sie, ze Alliance byl zamkniety i znowu nie odebralam swojego papierzyska (oni za niedlugo chyba wrzuca go do niszczarki:P) :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Mały prezent....... 22.07.05, 20:56 www.tu-es-petrus.pl/media/teledyski.html Na przeprosiny dla Lisowej i jako gratulacje dla dzzziewczynki.... Cały dzień na tym jadę.... Widzę, że połączenie rodziny blisko.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Mały prezent....... 23.07.05, 10:00 juz o tym wczesniej slyszalam , ale cos mi nie chce isc:/ tzn sciagnelam i w ogole robilam all the things wg instrukcji ale jednak nie pojdzie :/ jeszcze pokombinuje co z tym zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Mały prezent....... 23.07.05, 10:17 dobra załatwiłam sobie 'inna' droga:P mi sie nie podoba...jedynie chórek jest znosny a reszta no jak dla mnie przeslodzone klimatowo zblizone do piosenek oazowych o wiele bardziej 'przemawia' do mnie "strumien" rowniez z tejze plyty. ale co kto lubi:) w kazdym badz razie przeprosiny przyjete:) dawno zapomniane z jakich powodow owe przeprosiny wiec luzbluz:) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Mały prezent....... 23.07.05, 10:29 tak, kloimacik oazowy, ale nieraz lubię takie patetyczne melodie:) a piosenka przez jakąś godzinę oddawała mój nastrój- teraz już nie (zacząłem myśleć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Mały prezent....... 23.07.05, 10:40 to tez ode mnie macie...tzn buchnelam to z sasiedniej strony forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=26800896:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Mały prezent....... 23.07.05, 10:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=26800896 poprawilam:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Mały prezent....... 23.07.05, 10:43 dzzziewczynka wpisz sie jako dziewczynka z jednym 'z' inaczej nie pojdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: Mały prezent....... IP: 213.25.141.* 23.07.05, 11:58 już to wczoraj miałem- później wkleję, jak mi wyszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: UMBRA żyje.............. IP: 213.25.141.* 23.07.05, 12:01 U.M.B.R.A.D.O.M.I.N.I.: Upgraded Mechanical Battle and Repair Android/Digital Obedient Machine Intended for Nocturnal Infiltration Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka OH NO... :P 23.07.05, 16:25 D.Z.I.E.W.C.Z.Y.N.K.A.: Digital Zealous Infiltration and Exploration Worker/Cybernetic Zombie Yearning for Nocturnal Killing and Assassination Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 23.07.05, 17:25 zombie..........:P jakas glupia ta gra:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 23.07.05, 18:02 mnie się podoba...:P jak na zombie to nawet dobrze wygląda:P (wg opisu) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 23.07.05, 18:04 dygresja ło matko posiew glupoty na forum skad oni biora te pytania: jaki macie rozmiar penisa? ...........paranoja 13 latki dorwaly sie do kompa? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 23.07.05, 18:07 ło matko- ino zdały dzieci na studia i im odbija..... myślą, że dorosłe.... wstyd:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 23.07.05, 18:10 a wiadomo czy zdaly:P dobra ja nic nie mowie bo moje losy jeszcze sie waza:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 23.07.05, 18:13 i znów ten pogrzebowy ton.....yupi! ile w nas dziś życia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 23.07.05, 18:18 blech..o przepraszam.TAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!! ILE W NAS...jak to bylo dalej?.....a....ZYCIA!!!!!!!- oj myszka mi spadła -(minelo 10 min)- jestem jak zawsze szybka predka i gotowa:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 23.07.05, 18:20 <umiera z nudów> Lisowa padam..... wychodzę, chyba że nie..... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 23.07.05, 18:28 ziewu ziew mi tez cholernie nudno;/ pogoda -be znajomi powyjezdzali-be niedobitki wroca przed sroda-mhmhmhmhmh a w srode balanga-:))))))))))) ksiazki przeczytane-be mam kare w bibliotece-be tv-dno-be lodowka pusta-be zimno mi choc jest 19 stopni-be niedobrze mi jest bo wyobrazam sobie smak kwasku cytrynowego, ktorym kiedys niefortunnie posypalam sobie frytki-beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobra nie pisze bo zaraz zwymiotuje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: OH NO... :P 23.07.05, 19:02 beeeeeeeeeeeeeeeee... I need slonce (byle nie w Egipcie :( ... ) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 23.07.05, 21:31 to jedźmy do Wietnamu!!!!!!!! ja ccę Wietnamu!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 23.07.05, 21:30 be- o tv be- zjadłem pizze na mieście be- ciepłe piwo be- spotkanie ze starymi znajomymi be- normalni powyjeżdżali be- uciakł mi kot be- nie mam co czytać be- miejska biblioteka się przenosi, a w wiejskiej koło domu nic nie ma nowego be- wszystko........... idę po Prozac:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: OH NO... :P 24.07.05, 11:18 be - w telwizji jednak cos bylo o 24.00 na DW stare filmy o tym jak Rosjanie robili eksperymenty z bronia atomowa na owieczkach i psach :( be - zjadlam jakiegos razowca z nutella, bo nie chcialo mi sie nic szukac w lodowce (teraz to ja juz sie z pewnoscia pozygam) be - herbatki tez sobie nie zrobilam, tylko popijam Staropolanke 2000 (tym razem z Reala) be - ehh zanjomi: jedna grzeje dupsko nad morzem,i druga zmyka do Anglii, trzecia pracuje, ...ciekawych meskich znajomych brak :( be - kota nie mam, ale gdybym miela to zapewne tez by mi zwial :( be - na polce mam do wyboru: nienapoczete 3 tomy Potopu, jakze nudna biografie Courbeta, biografie Modiglianiego, za ktora zabieralaam sie juz chyba 5 razy (wsteo za niedlugo bede mogla recytowac), haha i jeszcze biografia Goyi i Rublowa jest haha, mam jeszcze nienaruszona "Dziewczyne z Pomaranczami" Gaardnera (wygralam w jakims konkursie), ale to chyba ksiazka nie dla mnie :P:P:P ..., zawsze pozostaje jednak Atlas Swiata lub chociaz encykopedia PWN ;D be - do miejskiej bibl musze odniesc 7 ksiazek, ale mi sie niechce, bo niedziela i bo zimno jest :( - wiejskiej niestety brak :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 24.07.05, 13:10 be- zjadł rosołek (niedziela) be- wszystko przeczytane, a kasy brak (skończy się na biografii Prousta) be- kota dalej nie ma be- jutro muszę iść na spotkanie, be, be , be (w McDonalds) be- mam dość tego BE..... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: OH NO... :P 24.07.05, 14:17 be - rosolku nie ma i nawet nie wiem czy sie zrobi :( (sam sie oczywiscie) be - zaraz zabiore sie za czytanie programu tv (przeczytalam "Przyjaciolke" - kupiona bo z DVD) be - jak wyzej be - jutro musze isc na UO be be be be be - beeeee przez to beczenie znowu przypomnialy mi sie te owieczki z radioaktywnym pylem na welnie :( (ja chyba powinnam konczyc ogladanie tv na dobranocce - chociaz tam ostatnio tez sa same tresci drastyczne) Umbrek a McSyfie to spotkanie w sprawie pracy??? (Juz lepiej tzreba bylo probowac w Biedronce..zaszedl bys w ciaze, poprzesuwal jakies 3 tonowe palety z jakimis konserwami, potem do sadu i na odszkodowaniu sobie zyjesz :P) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 24.07.05, 14:23 oj , takie to drastyczne:) do mc Syfka idę, bo mam kupony, a znajoma zmusiła mnie do spotkania, poza tym shaki czekowiśniowe są dobre- mięsa tam nie tykam:P to może i ja sobie kupię DVD z gazety , jak wreszcie ruszę moją szanowną, po te lody... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: OH NO... :P 24.07.05, 16:01 Be.. rosolku nie bylo :( To to za niedziela! Za to jarzynowka, w sumie tez dobrze... a na deser nutella i swieze ciasto z brzoskwiniami mhm. Zapewniam, ze lepsze niz Twoje szejki :). Wracajac do szejkow pamietasz dokument o braanach i co oni z tymi szejkami robia??? Wiesz nie chce Cie zniechecac, ale... Przepraszam, a co to za znajoma tak Cie zmusza? Jako Twoja copreczka mam prawo wiedziec z kim tatus zdradza mamusie. Be.. chcialam sobie zobaczyc na kompie filmik na DVD i co otworzyc sie nie chce, boshe zaraz chyba wyrzuce tego kompa przez okno... be... trzeba bedzie zobaczyc na norlanym odtwarzaczu, ale to nie dzisiaj --> powracam wiec do lektury programu TV :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 24.07.05, 17:58 biedactwo:) takie są te kompy:( a w shakach wiem co jest- niestety:P była u nas w McD. afera z tego powodu, a idę tam, bo tam tanio, a osoba ta jest z tych, na które wolę mało wydać:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 24.07.05, 18:40 beeeeeeeeeeeeeeee a ja nie mam DVD...........(wspolczujacy odglos: ojjjjjjjjjjjj) no i chcialam kupic tez przyjaciolke z ta plyta , ale po co skoro nie ma DVD (-ojjjjjjjjjjjjjjjj)....:))) a ja do tej pory harowalam spolecznie i w domu i jestem padnieta, acha mcsyf to syf, ja bym tam nawet na szejki nie wchodzila! a jak Wam sie nie podoba 'be' to mozecie poprzelatac to z 'cacy;") cacy-wreszcie cos zjadlam be-gdybym nie byla glodna NIGDY W ŻYCIU bym tego nie ruszyla:P:)) cacy-mam teraz spokój be-jutro moga byc wyniki na filogie <gulp>:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: OH NO... :P 24.07.05, 20:52 Mam dosyc tego dnia fuuuuuuj beeeeeee beee beeeeeeeee :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 24.07.05, 21:04 ja tez, od dziecka nie lubilam niedziel:/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 24.07.05, 21:28 i kolejna styczna:) ja po prostu NIENAWIDZĘ niedziel:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 24.07.05, 21:45 fajnie wiedziec ze jest nas wiecej, mi zawsze najgorsze rzeczy zdarzaly sie w niedziele i jeszcze ciekawostka przyrodnicza:P : w niedziele co tydzien zle sie czuje, nie potrafie tego wytlumaczyc ale po prostu w ten dzien umieram fizycznie i psychicznie;/. Prawdopodobnie umre tego dnia (kiedys, mam nadzieje ze za jakies kilkadziesiat lat) umre:P ciesze sie juz koniec tego dnia, bo jeszcze troche a zaczelabym wyc:/ ale za tydzien zacznie sie od nowa:/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 24.07.05, 22:28 to pewnie przez to, że cała rodzina jest w domu i je wspólny obiad (powód 1). jutro zaczyna się szkoła (powód 2) Kościół (powód 3) nudy w TV (powód 4) znajomi zajęci (powód 5) wizyty u rodziny (powód 6) urodziłem sięw niedzielę (powód 7) i wiele innych, niestety:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 25.07.05, 12:32 umbradomini1 napisał: > to pewnie przez to, że cała rodzina jest w domu i je wspólny obiad (powód 1). u mnie nie;P ad 1) u mnie nigdy rodzina nie jest razem, zreszta mieszkam z mama i tym niby bratem:P i nawet jak jestesmy w domu to i tak kazdy siedzi u siebie:P dom to taki hotel po prostu:( przechowalnia:P > jutro zaczyna się szkoła (powód 2) ad2)oj to prawda, kiedys tak, teraz nie:P > Kościół (powód 3) ad3)Kosciol....hmhmhmhm mało uczeszczam:/, choc wczoraj bylam. POza tym nie przezywam kryzysu wiary lecz po prostu wiekoszosc rzeczy jest dla mnie tym samym, ksieza powinni urozmaicic msze. Nie mowie tu aby nagle zatrudnili gospel (choc byloby fajnie) :)ale zeby ich kazania nie byly zwyklymi formulkami to odbebnienia, tylko magnetyzowaly ludzi, interesowaly. A tak ciagle to samo;/ Poza tym nie bede juz pisac o innych duchowych wartosciach Kosciola dla ktorych sie chodzi bo to nie miejsce i czas:) > nudy w TV (powód 4) ad4) i tak malo co ogladam ,wiec wsio mi rybka > znajomi zajęci (powód 5) ....bo siedza z rodzinami:P > wizyty u rodziny (powód 6) ad6)nie ma czegos takiego, na szczescie:) > urodziłem sięw niedzielę (powód 7) ja w srode:P > i wiele innych, niestety:/ no u mnie to sporo innych: w niedziele zmal moj dziadek, w niedziele rozstalam sie wazna osoba, w niedziele kiedys tracilam zycie -topilam sie:P i inne:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 25.07.05, 12:52 u mnie je się tylko razem w niedzielę i jest to straszne- typu zdejm łokcie ze stołu, a ten nożyk jest do ryby, a później nienawistne spojrzenia, bo niedzielnej zastawy nie można podobno myć w zmywarce, czyli yupi obiadki:) kościół rzadko i to baaaardzo, z tych samych powodów, co ty:) i przeraża mnie to ciągłe kultywowanie niby- tradycji typu "bądżmy razem i patrzmy na siebie jak na wrogów", koszmar:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 25.07.05, 12:56 no dokladnie, ja nie mam zamiaru brac udzialu w tej szopce....pffff obiadki, kazdy jest z kims w konflikcie i tylko czekaja aby komus dogryzc, wielkie dzieki ale ja z czegos takiego nie skorzystam:/ juz wole jesc w samotnosci....hahaa jak to depresyjnie zabrzmialo:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: OH NO... :P 25.07.05, 13:20 wrr... zaczynam nienawidzic poniedzialkow.. ten dzien zaczal sie jeszzce gorzej niz ta cholerna niedziela... i na dodatek jeszcze slonca nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 25.07.05, 13:33 deprasja zaczyna się w poniedziałek a końcy w niedzielę:/ DVD Ring mi nie działa- kolejny chłam z gazety..... a co sądzicie o cudownych miłych świętach;)? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: OH NO... :P 25.07.05, 13:58 a ja kupilam wczoraj tusz ,podobno mial byc rewelacyjny sratattata i jest do dupy;/ a swieta.heh...kiedys jako dziecka lubilam, teraz coraz mniej:/ udawanie rodziennej atmosfery u mnie w domu slabo wychodzi, chociaz ja staram sie wykrzesac z siebie dobry nastroj co czesto spotyka sie z atakiem na mnie " Co Ci tak wesolo".....paranoja, a co mam plakac bo swieta sa? Grinchom mowie NIE!:) ja tam probuje przezyc swieta po mojemu, i guzik mnie obchodzi czy innych denerwuje fakt ze chce milo spedzic swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: OH NO... :P 25.07.05, 14:01 skąd ja to znam:/ a świąt już nie przeżywam po swojego tylko płynę z prądem.... taki owczy pęd na prezenty, bo już mam dość uśmiechów i ochów i achów.... ten tusz pewnie z biedronki był:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 nie z biedronki:P 25.07.05, 14:08 z markowej drogerii:P ale moze lepszy by byl z biedronki:) o widze ze chyba masz fanke umbra:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 14:13 kolejną:P z firmowej burżujskiej drogerii??? normalka:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 14:23 kolejna hohohohohoohho:))))))))))))) teraz bede kupowac tylko w i wylacznie w biedronce. Zdradzilam biedronkei byla zemsta szitow:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 15:14 wejdz na dziennikarstwo- jest prezent:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 16:24 a jak polonistyka???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 16:36 na dziennikarstwie masz dlaczego jade a nie dzwonie:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 16:40 nie kłócę się- kobieta ma zawsze rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 16:47 ojejku jejku:))) kwiatek sliczny i w ogole grazie, ale mozesz jeszcze dorzucic etat w redakcji, to by bylo piknie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 16:55 by mieć miejsce w redakcji trzeba zapełnić wolną przestrzeń w łóżko osoby wprowadzającej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 16:57 hahahaahahha w takim razie komu Ty zapelniles?:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 17:00 foch..... foch..... foch..... to może sami zróbmy gazetę, bez zapełniania:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 17:06 Hahaha mam wyniki z MISHA - w sumie 52 pkt/ 80pkt. buhahah innymi slowy za mature mam 50, a za rozmowe az 2 lol! :D :D :D Oczywiscie rozmowy nie zdalam :P Teraz to ja juz jestem pewna, ze to zemsta tego grubego, oblesnego babola (szefowa kimisji) - uslyszala jak mowie po rozmowie, ze byly tam same stare pierdy, ramole, a najgorsza z nich ona :P I tak bym nie poszla na tego MISHa, ale shitowo zostac tak ocenionym i to w sytuacji kiedy komisja nie ma pojecia o temacie, ktory wybralam. ...ale takie jest zycie..szare, shitowe i do d.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 17:10 heh.....brutalna normalnosc:/ MY i tak jestesmy z Ciebie dumni bo: 1) na pewno rozmowe powinni Ci ocenic wyzej, a to ze zdecydowaly wzgledy osobiste...olac ich 2) dostalas sie na prawo UO i prawo Uwr! a to jest duuuuuuze osiagniecie 3) jestes bardzo madra i utalentowana dzzziewczynka:) kandyduj na przeydenta:) zreszta jak opowiadalas mi o swoich ocenach w szkole to zdebialam. toż Ty prawdziwy geniusz jestes:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 17:11 a może innym poszło gorzej:P i nie każdy miał dużo za maturę.Nie przejmuj się i tak masz swoje kochane prawo, a stere babole niedługo trafią do lamusa:) na dziennikarstwie mały prezencik na lepszy humor, choć pewnie już to widzialaś... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 20:15 Prezencik suuuper :) Jestescie kochani (ehh czy ja znowu sie nie powtarzam i za bardzo nie slodze??? :P). Mam straszna ochotke napisac do Wydzialu MISHa, zeby mi przyslali uzasadnienie mojej oceny z rozmowy...(chcialabym iedziec dlaczego ocenili mnie na poziomie przedstawiciela grupy muchomorkow z przedszkola nr 5), ale to chyba i tak nie ma sensu. Teraz ja zafunduje sobie prezencik - "Plotka" na TVN Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 25.07.05, 22:10 Prezencik od ciebie też fajny- mama teraz zaczęła mi ględzić, zebym już nie puszczał plotek, bo skończę jak Derek:) ale to nic- przyzwyczajenie to druga natura:) Co do MISHu, to się nie przejmuj- pewnie tryple stare nie wiedzą nawet, co to Dogma:) a tak poza tym wszystkim, to ciekawi mnie skąd taki temat??? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 26.07.05, 19:02 Ehhh.. ja juz plotke widzialam chyba 3 raz, ale oczywiscie nie pamietalam jakie jest zakonczenie, wiec ogladalo sie fajnie :P (dzisiaj ogladam Monka- tvn gora!). Mysle, ze od samego puszczania plotek nic Ci sie nie stanie - wystarczy, ze bedziesz szanowal kobiety! MISHem stram sie nie przejmowac, bo uwazam, ze ta ocena nie byla obiektywna, ...ale mimo wszystko czuje sie jakby ktos mi dal kopa :P Czuje, ze moja duma na tym ucierpi :P :P :P :P Z drugiej strony szanowna komisja dala mi troche enrgii w stylu JA WAM TERAZ POKAZE! :) Dogma zaczelam interesowac sie mniej wiecej od wrzesnia. Wczesniej oczywiscie widzialam jakies fragmenty "Idiotow", poza tym moi znajomi przez pewien czas "zyli" tym filmem :) We wrzesniu mialam sobie wybrac temat mojego dyplomu z reklamy wizualnej i chcialam zrobic cos zwiazanego z filmem... najpierw myslalam o Kieslowskim, ale to byl zdecydowanie zbyt wyeksploatowany temat, wiec razem z prowadzaca dyplom doszlysmy do wniosku, ze w sumie czemu nie DOGMA :P Ostatecznie zrobilam projekty plakatow do 3 pierwszych filmow DOGMY, ulotke inf. i zaprojektowalam logo... a pozniej w kwietniu wybronilam sie na 5 :D No i to by byla cala historia... teraz czekam na jakas Twoja z zycia wzieta :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 26.07.05, 19:22 Moje życie jest zbyt nudne- tylko, że kiedyś (jakieś 2 lata temu) dowiedziałem się, że mniwe rodzice zamykają w pokoju i przykuwają do kaloryfera, żebym się uczył encyklopedii na pamięć:P To najprawdziwsza prawda!!!! Jak się o tym dowiedziałem, to nawet ne prostowałem tego, bo mi tych ludzi dszkoda:) Oni na wsi nawet pewnie w większości o von Trierze nie słyszeli i oglądają tylko Bar- przykre to.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 26.07.05, 20:16 Aua .. wiesz mi jako mieszkance miasta (male bo male, ale z nazwy zawsze jest) od urodzenia trudno jest sobie wyobrazic, ze ludzie jeszcze gdzies moga zyc w ten sposob... ploteczki, bar, misiu wisniewski, ploteczki, pomarancza, ploteczki... jasne moze ludzie starsi tacy sa (sam powiedz co oni maja robic na tej wsi?, czym zyc?), ale reszta, to pewnie Ci, ktorzy chcieliby sie wyrwac do miasta i zazdroszcza. Umbrek a moze to wcale nie jest tak, moze po prostu na wsi dowiadujesz sie co o Tobie mowia inni, a w miescie ludzie sa bardziej ostrozni, a co sobie tak naprawde mysla, o czym mowia za plecami ani Ty, ani ja nigdy sie tego nie dowiemy :( ...qrcze ale bez plotek byloby naprawde beznadzienie nudo..to co ile Ccie Twoi rodzice przykuwaja do trego kaloryfera? Wtedy kiedy wychodzi jakaies uaktualnienie z PWN, czy czesciej dla odswiezenia wiadomosci? :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 26.07.05, 20:35 to było w podstawówce podobno:P a ja tam lubię taki mały piekielny klimacik:) w mieście jest pewnie to samo, ale porozmywane, więc nie widać... jakoś mi to rybka:) A dowiedziałem się kiedys na popijawie wiejskiej, gdy chciałem się sfraternizować z tymi ludźmi- wyszło na pól roku- później stwierdziłem, że wolę studia, a nie żulernię:P i chyba miałem rację, bo jednego znasjomego to auto rozjechało jak leżał na drodze:( taka jest wieś:( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 26.07.05, 22:06 Teraz to mi sie juz tylko "Wesele" przypomnialo fuu... - ogladales? szostego ide na wesele (na szczescie nie swoje:P) i profilaktycznie zaczynam sie juz bac, bo nie dosc, ze wesele, to jeszcze polowa zaproszonych to nieskazona wies :( Szostego na wesele (tez nie swoje) idzie moja kumpela i podobno ma byc tam tylko wodka hihi...czyli zapowiada sie "Wesele" Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 26.07.05, 22:55 o fuuuuuuuuuuuuu wiejskie wesele jest straszne, wiem bo mialam 'przyjemnosc' byc pare razy:/.....blechhhhhhhh wiekszosc popita i juz tragicznie jest gdy wlasny wujek zaczyna Cie molestowac........:/ dobra rada: znalezc normalna osobe i z nia sie trzymac:) ja na ostatnim weselu poznalam swietnego portugalczyka , na szczescie mowil po angielsku wiec nie bylo problemu z dogadaniem sie. zapytacie a co mowiacy po angielsku portugalczyk robil na polskim wiejskim weselu? a no (niestety) jest facetem mojej kuzynki na stale mieszkajacej w londynie. Specjalnie przyjechali na to weselisko:P... Bruno (tak mial na imie, btw, coz za typowe imie dla portugalczyka:P) byl lekko zszokowany gdy ow wujek co mnie staral sie molestowac zaczal podrywac biednego Bruna........ ech cuda na kiju:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: nie z biedronki:P IP: 213.25.141.* 27.07.05, 07:41 Wiejskie wesela s a zabawne:) zawsze komuś w*****olą i morze wódki i wszyscy śpiewają, i potem leżą pod stołem, i wymiotują, a ty trzeźwy patrzysz na to , albo lepiej- latasz z kamerą:) Później ci nikt nie podskoczy, bo masz na nich haka:) żaden wujek, ani ciocia, ani kuzyn:) bo się boją , że się wszyscy dowiedzą o ich niecnych czynach:) taki mały blackmail:P więc idź i baw się dobrze:) tylko, że pewnie partnera ci potrzeba:) cio???? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 10:37 A co jestes zainteresowany? :P Ja juz powiedzialam kuzynce (to jej wesele), ze ide sama. Nauczke dostalam juz przed studniowka,glupio bylo isc samemu, wiec poprosilam "kumpla", ale on chyba nie byl do konca zdecydowany, bo na poczatku sie zgodzil, a potem zaczal puszczac takie sciemy, ze cytowac nie warto. Poszlam wiec z kims innym i teraz zaluje, bo to miala byc tylko sytacja awaryjna - jeden wieczor i papa, ale on mial chyba nadzieje na cos wiecej. Zreszta gdybym poszla sama to tez bylby jeden wielki shit - moja kumpela przesiedziala studniowke w kiblu z towarzyszem butelka :) Mam nadzieje, ze a tym weselu nie bedzzie az tak zle, bo w koncu to imprezka w jednym z opolskich hoteli... ehh a moze ja sie tylko ludze :( (i tak nie mam co na siebie wlozyc, a uslyszalam, ze moja czarna sukienka sie nie nadaje, bo ..jest czarna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: nie z biedronki:P IP: 213.25.141.* 27.07.05, 11:09 czarne są majfajniejsze:) chyba że źle leżą:P ja na studniówkę poszedłem z koleżanką z przedszkola- było dziwnie, bo każde osobno, ale nie żałuję, bo zabawa była fajna- tym bardziej, że miałem grypę i brałem leki...odlot:) a kilkoro znajomych było samych i się dobrze bawili (albo dobrze udawali). poza tym myślę, że stuniówka jest dla mnie, a nie dla innych ludzi, by się pokazać:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 13:15 To prawda, ale jesli widzisz w kazdym kacie tulace sie parki, a Ty jestes sam to masz dosyc - moze nie? Bleeh ja w ogole jestem zbyt wybredna. Nie umiem byc z kims tylko po to, zeby to ladnie wygladalo. Czuje, ze zostane stara, zrzedliwa panna :P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 13:19 tez tak mam, nie bede z kims tylko po to by byc. Ja zebym byla z kims musze wiedziec ze ten ktos ma to cos......ale bezsensu napisane..:/ zreszta nie chce mi sie o tym rozpisywac....nie dostalam sie na studia, moj malutki bezbronny kotek gdzies zaginal a ja nie wiem gdzie jest((((((((((((((((((((((((((( nigdy sie nie oddalal bo bal sie gdzies dalej wychodzic niz nasz przydomowy ogrodek..... obłed:((( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 13:24 Kotkiem sie nie przejmuj... na pewno worci. One czasem tak maja...wymykaja sie na pare dni, nie wiesz czemu, ani po co, a potem wracaja i tyle :)Kazdy kot potrzebuje troche wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 13:26 tylko ze ona ma dopiero4 miesiace i zawsze byl bardzo bojazliwy....wiem ze to moze glupiuo brzmi jak ktos rozpacza za kotem.ale ja sie przyzwyczailam do tej malej mendki:)...:(.....teraz to by mi wskoczyl na kolana i zaczal mruczec:((( a jak se pomysle ze gdzies sam biedny blaka sie:(((( pytalam sie sasiadow nic nie wiedza, wolalam go tez nic......ech dzis chyba porozwieszam ogloszenia:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: nie z biedronki:P IP: 213.25.141.* 27.07.05, 15:13 daj kotu trochę przestrzeni- wróci!!!! mój dotąd nie wrócił, ale on się lubi szlajać:P menda okropna- Pies na kotki:) co do bycia samemu i tych parek, to już mnie nie ruszają:) czuję się dobrze sam i nic na siłę robić nie będę, choć nieraz smutno... ale jestem taki quirkyalone teraz, co sobie może sam zjeść te 5 bajaderek i śmierdzieć krememn kokosowym i leżeć na słonku ile wlezie i nikt go nie zmusi do niczego... może to smutne, ale tak lubię:) więc czekam i pewnie dostanę kiedyś obuchem w łeb:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 15:30 mój sie szlajac nie lubi...matko teraz mam przed oczami wizje jego przestraszonych niewinnych oczek.buuuuuuuuuuu:( co mam poradzic na to ,ze tesknie i martwie sie o to malenstwo:/ dobra nie truje Wam, a co do par, mnie to juz tez coram mniej rusza. Jest mi zal tych osob ktore na sile ,chocby za cene zycia w nieudanym zwiazku, probuja zwiazac sie z kims. Ja bede z kims, tak jak powiedziales umbra, jak sie dostanie metaforycznie obuchem w glowe:) nie uznaje w miłości półśrodków, i czekam na tego jedynego ktorego pokocham nieskonczona miloscia (i nie myslec mi tu, ze czekam na jakis ideal, co to ,to nie:P) ech ale sie rzewnie zrobilo;) btw MALENSTWO WRACAJ!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 15:43 buuuuuuuuuuu łączę się duchowo w poszukiwaniach:) a obuchem to kiedyś dostałem i potem przez pół roku jadłem tylko bajaderki na deprechę:( więc mi teraz nie zależy aż tak- pewnie tą jedyną poznam, gdy pójdę śmieci wyrzucić:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 15:47 wspominales ze 'ladnie' sie ubierasz nawet jak idziesz wyrzucac smieci:P no coz........kazdy orze jak moze:P i bez szyderstw mi tu prosze.....zadnych buuuuuuuuuuu:P tylko ja moge BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUczec o teraz slysze w tv ze cos sie odczepilo od discovery, nasa zaniepokojona...no to juz po naszym zyciu na Ziemi. dzzziewczynka , umbra! pakowac menele i sie idziemy gdzies bunkrowac. Nie zginiemy niczym dinozaury. O NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 15:50 taaaaa, płytka w nas uderzy z Florydy:P Lisowa w paranję mi tu wpadasz. A ja bunkrować się nie będę, bo słoneczko wreszcie jest, a ja blady jak nigdy przez te praktyki- teraz wreszcie mam czas, a i tak tylko po godzince, bo by mnie wieszać w nocy musieli:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 15:50 Gdybym wierzyla w to, ze poznam tego jedynego wyrzucajac smieci, to biegajac do kosza wyrzucialabym chyba polowe domu :(:(:( Beznadzieja, mozna sie oszukiwac, ze jest OK, ale mi nie jest dobrze samej. Chce miec jkaiego mysia-pysia, ktorego moznaby przytulic :D Co tam bede nadal udawala nowoczesna kobiete, ktora ma mezczyn tam gdzie Ty swoich sasiadow Umbrek :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 15:52 Oj nie!!!! bo się oszpecisz, by na ciebie nie patrzyli. misiu- pysiu gdzieś tam jest i czeka, może na prawie na 1 roku lub na dziennikarstwie gdzieś;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 16:00 na dziennikarstwie gdzies..........pffffffffff czyzbys umbra mial jakiegos interesujacego kolege?:> kurcze a w ogole to umbra ma fajnie, stwarzamy sobie tu taki swoisty trojkacik, tyle ze korzystny bardzo dla umbradziaka. 2 babki i 1 facet, a my z dzziewczynka co mamy powiedziec? chcemy jakiegos faceta dodatkowego............... nie no dobra ,zartuje umbra nam wystarczy:)))) ale w realu faktycznie przydalby sie jakis kawalir:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: nie z biedronki:P 27.07.05, 16:05 wy jeszcze młode jesteście- nastolatki nawet powiem, a ja ???? stary koń i do tego stary kawaler:P nieraz widzę dzieci ze szkoły specjalnej i one takie zakochane w sobie wzajemnie są, serce się kraje:( SAMOTNI!!! łączmy się!!! (w trójkąty;P) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 16:09 przepraszam bardzo, ale ile Ty masz lat w takim razie? hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm?hm? nastolatki nastolatki -juz niedlugo nimi nie bedziemy:P ech........a szkoda:/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 16:12 20:( a wy jeszcze macie rok do tej strasznej daty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 16:20 no to co siebie od starych dziadów wyzywasz? wstyd! poczekaj jak bedziesz po 30 i bedziesz (czego nie zycze of course) samotny. wtedy rodzina bedzie po Tobie jezdzic pytaniami " a czemu jeszcze nie masz zony?" " A nie wiesz ze zegar biologiczny glosno tyka? tyktyktyktyk"......-,-" '---' fundusze merytalne beda Cie nagabywac na kazdym kroku, bedziesz siwiec lub tez lysiec etc etc etc Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 16:22 już mi się kazali w domu ubezpieczyć;) a tak serio to już są od paru lat ptania o mój samotny stan... zgroza... czy wszyscy w tym kraju muszą być ze sobą w wieku 14 lat na całe życie???? dobrze, że moi rodzice się poznali, gdy mieli po 28 lat..ufff...choć oni nie naciskają:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 16:35 hehehe u mnie od wielekirgo dzwonu jak sie rodzina zbiera, :///// zaczyna sie nie od pytania o moje samopoczucie czy o zdrowie tylko " czemu Ty dalej jestes sama?" --tak od razu nadziejcie mnie na ruszt i wsadzcie mnie na grilla, wtedy bedziecie ze mnie zadowoleni;/// przypomina mi sie dziennik bridget jones:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 16:38 tak- tylko my fajniejsi jesteśmy, a ja nie mam skarpetek w trzmiele:))) Lisowa z rusztu:) ciekawe jak to smakuje???? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 16:47 a masz sweter w romby?:>>>>>>>>>>. lisowa z rusztu-be, naprawde nie polecam, za duzo kosci mam, kosciste stworzenie ze mnie;P...jeszcze ktos sie udlawi, Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 16:57 Nie mam:( Właśnie na forum seriale pojawił się super wątek, w którym jakaś dziewucha wszystkich (w tym mnie) obraża. Fajnie- jestem sławny:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 18:18 Wlasnie Umbrek czy Ty nie masz jakichs przystojnych, wysokich kolegow, bo widzisz Ty jestes w typi Lisowej..te okularki i w ogole, a ja w tym trojkaciku nie chce patrzec na was z gory :P Qrcze znowu dzisiaj plakalam, co za srodowa deprecha, a podobno to niedziele zawsze sa beznadziejne :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 19:40 chyba mam, ale czy są wystarczająco wysocy i wolni??? mam jednego znajomego, co w modelingu chciał dorabiać, ale skończyło się na tym, że zdjęcia robi, bo jest o 2 cm za niski (182), no i biedny waży tylko 58 kilo:) A co do płaczu, to nie rób tego:( bo ci się oczka zaczerwienią:( i już nikogo nie spotkasz:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 19:57 wlasnie ze placz! ja dzis chodzilam po domui ryczalam:P zreszta to nie jest smieszne ino tragiczne:/ placz-katharsis co do watku na serialach, lecem pedzem nie chcem ale muszem Cie uratowac umbra:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 19:59 Tak!!!! nie damy się Frytce17 z Gołańczy:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:02 buehehehe co za nick! frytka17 i jeszcze z gołańcza, ach swieze miesko na ktore z checia sie rzuce >:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:04 oj, oj- ale i olaf, disc_man, wujek.samo.zlo1 i inne takie głupie nicki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:16 juz ruszylam z odsiecza :))) zaraz posypia sie na mnie gromy od tego idioty ziewu ziew, trole sa wszedzie>:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:20 widziałem nawet jest tam coś dla ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:39 zauwazylam:) z iloma trolami ja juz sie klocilam ło matko! w necie a tym bardziej w realu,,,dla mnie norma:P chociaz najlepsza metoda do olewanie, ale czasami nie moge sie powstrzymac przed objechaniem trola Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:41 oj, oj!!! zaczynam chyba wariować (nie pierwszy raz)- zostaw trolla:P na marginesie to w 2 wątkach dawno przekroczyliśmy 1200 postów:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:44 a jakze, stare dziady z nas, wyrabiamy ponad norme:) a trola nie zostawie, chyba ze mi sie znudzi Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:46 to chyba beze mnie, bo mam zaraz kryminalne zagadki w tv:) do jutra, moja Lisico:) obrończyni uciśnionych przez Gołańczaków Umbrów:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 20:53 mecenas Lisowa zawsze do uslug ave ja tez ide! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 21:46 Umbrek a ten Twoj chlopiec to jeszcze dycha? Ja waze wiecej od niego i ciagle slysze, ze ludzie nie moga na mnie patrzec, bo strasze szkieletem :P hmm... ale wiesz gdyby przytyl.... to kto wie :D Qrcze ale on za niski do modelingu, a ja za wysoka hihih..i gdzie ta sprawiedliwosc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 27.07.05, 21:50 Nie ma sprawiedliwoęci na świecie! A wiemy już o tym dobrze:) Ja niestety i za niski, i za trolowaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 10:17 Ty przynajmniej mozesz byc fotomodelem - niscy i trollowaci na zdjeciach czesto wypadaja calkiem niezle, ale... proponuje, zeby piewrszej oceny dokonaly Twoje najbardziej obiektywne kolazanki- mam tu na mysli oczywiscie siebie i Lisowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p IP: 213.25.141.* 28.07.05, 11:15 zabawne:) dziś rodzice zadali mi głupie pytanie na temat tej pogody (słońce, 40 stopni): Czy ci , dziecko, nie za ciepło w tej koszuli? Oni dalej nie rozumieją, że ja stworzony do Chorwacji, a nie zimnej Polski:) tyle że nie chce mi się do Wro jechać:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 11:45 trolowata uroda przyda sie Peterowi Jacksonowi przy kreceniu 'hobbita':P umbrek lec na casting:P co do upalow i koszul....no to po co sie kisisz w koszuli umbra.....zdejmij koszule......pokaz tors:P okoliczne dziołchy po prostu padna i to bynajmniej nie z upału:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p IP: 213.25.141.* 28.07.05, 12:26 nie! ja nie pokazuję byle komu:P co mi po tych wiejskich zachwytach blond cegieł? A na casting przyjadę w poniedziałek, jak będzie chłodniej, bo jakoś nie lubię Wrocławia w upały- tylko ciekawe jak będą wyglądać moje kfiatki, choć wczoraj flatmate je podlała:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 12:44 blablablabla Ty wiesz ze skasowali ten watek z czarna lista tego oszołoma olafasrafa? łe to nie bedzie kłotni:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 14:27 wiem, wiem- szukałem i nic:((((((((((( a juz sobie w nocy listę wyzwiska przygotowałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 20:09 Czy wy naprawde nie macie juz nic lepszego do roboty? Ja dzisiaj zrobilam duuuze pranko, przetrzasnelam ca;y strych- rezulatat dwie perelki na gorace dni: "Wielkie wygrane" Cortazara, "Biala Gwardia" Bulhakowa i jakas malutka ksiazeczka o szruce starozytnego wschodu :D Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 20:15 "Białą....." rezerwuję:) ja przeczytałem do końca "Potęgę sławy" FDielding, męczę dalej biografię Prousta i byłem 3 razy z psem. Poza tym na poczcie i w banku. A na strychu za ciepło jest:P jutro pranie:) i sprzątanie, bo brat wraca w niedzielę... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 20:19 To zalezy jaki msz strych :P Ja mieszkam w bloku, a na strychu bylam u dziadka :P ...a jutro zamierzam nie wystawic noska poza dom, chyba spedze dzien pod zimnym prysznicem :D Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 20:23 Jak kort tenisowy:) serio:) ale książki trzymam w domu:P lub miłej, ciepłej , suchej piwicy:) A jutro mam zamiar sprzątać i wreszcie skończyć Prousta:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 20:36 Ja swoje ksiazeczki tez trzymam w domu... ale tam zrobil sie tzw. swietnik ksiazkowy calej rodziny ... ksiazki na polkach, w kartonach, Wankowicze, Bulhakowy pomiedzy Harlequinami i Potopami :P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 20:45 a ja mam kare w bibliotece i nie mam ksiazek...biblioteke w domu mam cala przeczytana wiec teraz czytam nawet opakowanie mleka uhatego. nie wiem jak Wy ale ja musze koniecznie cos czytac przy jedzeniu,:P co do kortu.....umbra.....ja zawsze chetnie wyskocze na jakis kort.polecam sie:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 28.07.05, 23:24 Czyli robimy impre na stryszku Umbrka a jakis chlodny, letni dzionek :) Hihi nie tylko Ty masz kare w bibliotece :P Ja mniej wiecej od 1,5 roku trzymam jakas ksiazke Dygata, jakies 2 miesiace temu nawet ja gdzies zlokalizowalam, ale teraz zniknela mi z horyzontu :P, poza tym wole udawac, ze ja oddalam, tylko biblioteka sie pomylila. Na razie zapisalam do bibl moja mam, a ostatnio ciotke i wypozyczam wszystko na ich konto :D Lisowa ja czytam wszystko co wpadnie mi w rece... od witaminek E na ketchupie, po sposob uzycia szamponu do wlosow :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p IP: 213.25.141.* 29.07.05, 07:45 instrukcje na szamponach są fajne- też czytam, a najbardziej lubię metki przy koszulach z Hameryki, gdzie często jest napisane: "Nie prasować, gdy ubrane na ciało".... eh- głupi naród:) ostatnio u lekarza czytałem cennik usług medycznych i wszystkie dyplomiki, więc to choroba, a najlepsze są w autobusach instrukcje, wlepki i inne regulaminy:) Moja cała rodzina też jest zapisana do biblioteki i teraz leży koło 12 książek na półce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p IP: 213.25.141.* 29.07.05, 07:41 co do czytania przy jedzeniu to chyba niegrzeczne;P więc czytam, ale zwykle gazety, bo książkę jak sosem wypaprzę to szkoda:) a tak na Wybiórczą chlapie:) jak ja dawno na korcie nie byłem, bo mi kasy szkoda i czasu (leń cholerny) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 09:33 impreza na stryszku moze byc, ale moze lepiej na balkonie:) i trendy i jazzy bedzie;) no ja czytam wszystko co popadnie:) weszlo mi to juz gdy mialam 3 latka i odkrylam jak sie sklada te literki:P przy jedzeniu to ja tylko gazety,czasopisma etc. ksiazka nie nie nie...toz to profanacja by byla:) chcoc kiedys pamietam ze mialam jakas ksiazke od ktorej nie mogla sie oderwac to nawet siedzialam z nia przy papu. a tenis.pfffff dla chcacego.....ja znam tani kort, ba! nawet za darmo jest jak sie troche pokombinuje:P. A stan jest b.dobry, tylko oswietlenia nie ma i jakis laweczek co by odpoczac:) a czas zawsze sie znajdzie, chocby wczoraj gdy paradowales przez wies w swoich futrzanych gaciach:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 10:53 nie futrzanych, lecz z trąbą:P ostatni rtaz grałem z ciotką emerytką po pierwszej klasie LO w Berlinie, bo wszystkie jej znasjome się wczasowały, a ta fanatyczka nie przeżyje 2 dni bez rakiety w ręce:) oczywiście przegrałem:) wtedy postanowiłem przerzucić się na bardziej intelektualne rozrywki i zamiast 2 książek w tygodniu czytam 4:P No , balkon na wsi duży, ale raczej bym robił we Wro:) a tam 3 osoby to już tłok:P uuffff- gorąco, a ja pranie muszę na rozgrzany strych wyniść- POMOCY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:02 a jak ta Twoja wies sie nazywa? bo zapomnialam Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:08 nie zapomniałaś:P koło świdnicy jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:11 :)))))) nie chcesz zdradzic nazwy owej wsi? dopsh foch foch....dzzziewczynka wychodzimy! nie chcesz nas miastowych na wsi to nie:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:13 bo takich rzeczy nie pisze się na forum:P może ty jestem 48- letnim panem Kaziem??? i co???? nie daję tak łatwo ....danych:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:19 o krucafuck nakryles mnie! Kubuś.......ty sie chlopie nie gniewaj,,,ja prosty kazio jestem....jestem jaki jestem,,,,,,to ze lubie chlopcow,,,,,szczegolnie mlodszych.......to nie znaczy ze mozesz mnie odrzucac ,moj ty byczku jeden. (:PPPP) jak wczoraj ja wyszedl ze sklepu u heńka to zem zobaczyl Ciebie....w tych futrzanych majtasach.....ło kruca...chopie tos mi slinka pociekla.... :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:22 To ja zadzwonie po policję i lekarza panie Kaziu i przyjedze karetka, i pana ubiorą w ten pana śliczny kaftanik w biedronki, i pan pojedzie do Tworek, i pan wypocznie.... Dobre panie Kaziu????? Bo ja nie .....naprawdę.....pan....mi...się ...ne podoba....panie Kaziu... tylko nie płacz.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:27 błeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehueue <smarkusmark> ja wiedzialem ,,,,kruca,,,,ze jak wyrzuce swoje wnetrznosci na zewnatrz to sie ode mnie odwrocisz...a nie pamietasz tej remizy na poczatku wiosny? ja wtedy z łorkiestra stal, akordeon w recach trzymał, ja sie patrzyl tak na Ciebie i ty nic ....błeeeeeeehueueue Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:28 boś pan był schlany jak świnia:P ino tylko czymała pana Jadzika głupia, a ja z takimi....takimi....nic... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:37 tajjjj.ja tam jadzke do kONta bym wrzucil ,gdybys coz zagadal , a ty nic ino z ta mariolka od banasiakow tancowal, Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:38 to był mieciu, a nie mariolka, takeś pijany był:P a w kONcie, to tyś tę jadzię nie rzucał, aleee.....zazdrość mie zwięła:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:41 zazdrosc? chopie moj ty kochany.....a ja myslal ze ty jak tak skala na mnie, a ty zazdrosc czules....az mi sie łza w okach zakrecila, dzwieku w uchach ja nie slysze ,tako zem sie zeszokował Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:45 nie szokuj się Kaziołku mój ukochanieńczy naj.... wrócisz se ze Tworków, to potańcujemy my we wsi w remisce i nawet mariolkę se sprosimy i zrobimy imprę taką, ze ksiądz proboszvcz, dobrodziej, nas ze ambony w kościele wytchnie we niedzielę:P dżezzy i trendi bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:47 :P dobra koncze ide grzac kosci na sloncu:) to mowila moja lepsza strona ego-lisowa kazio jest dalej w szoku:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:51 tylko udaru nie dostań:) jest teraz 34 w cieniu u mnie na balkonie- koszmar, bo parno:) jekby nie było parno, to też bym poszedł;) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 13:18 spokojoko wlasnie powrocilam z martwych........tu gdzie teraz siedze jest 31 stopni :)))))))) ja tam lubie ekstremy, w koncu musze sie hartowac:) za jakies dwa lata wyjezdzam do afryki i objezdzam na rowerze rejony kenii łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 14:28 zabierz mnie ze sobą, a będę pedałować za ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:06 a bardzo chętnie:) mozesz sie zabrac, o ile nie nie padniesz gdzies po drodze, nie mam zamiau holowac polprzytomnego umbre po afryce.:P ale pedalowac bedzie kazdy sam za siebie:) ja przed chwila skonczylam sprzatac moj pokoj, wszystkie szafki, wszystko poprasowac i musze powiedziec ze jestem padnieta, a jeszcze czeka mnie dzis troche sprztania. zero przewiewu, duszno blechhh. ale przynajmniej mozna sie wyzyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:14 Ja nawet nie mam chęci jeść- byłem z 3 praniami na strychu i mnie to wypompowało:) A ta Afryka to serio, czy tylko marzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:29 to jest taki moj zyciowy foch. ktory traktuje bardzo serio! i zamierzam najwczesniej wlasnie za dwa lata to zrealizowac. MNiej wiecej wiem do kogo uderzyc aby pojechal . chodzi mi o 1 osobe ktora juz raz tam byla i ma jakies doswiadczenie. reszta ekipy sie montuje. cena: bilet samolotowy (rower daje sie na bagaz) . no ,a w Afryce namiociki jakies papu , da sie rade!:) acha i nie chodzi mi o zorganizowana wycieczke, gdzie jest pan pilot, kazda noc spedzamy w hoteliku blablabla. nie dosc ze to drogie, to jeszcze takie przytlaczajace:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:37 nie lubię zorganizowanych wycieczek, bo na nich są przypadkowi ludzie:( anegdota o Polakach z lipca tego roku: Paryż , Musee d'Orsay(czy jakoś tak), ludzie z biura podróży& znajoma: 2 dni po zamachach w Londynie polska grupa zorganizowana postanawia się odchaminć w jednym z lepsiejszych muzeów w Paryżewie; wszyscy w okropnych czapeczkach z daszkiem z logo biura, z plecakami i w sandałach na skarpety; nagle postanawiają ewakuować gmach, bo podobno znaleźli bombę w czarnym porzuconym plecaku; ludzie uciekają w popłochu; pan i pani z polskiej grupy mają głupie miny- pan jest bez swego czarnego plecaka; młode małżeństwo postanawia pomóc; pan zaprzecza, że zgubił plecak; młodzi naciskają; pan zwala winę na żonę (normalka); młodzi chcą iść do policji wyjaśnić sprawę; pan zaczyna płkać; idą razem; akcja odwołana; niesmak pozostał- nawet nam hydraulik nie pomoże:) ot- Polacy na wyjeździe:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:38 nie wiem czy smiac czy plakac.....:P dlatego zorganizowanym wycieczkom mowimy glosne NIE Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:45 Śmiech przez łzy:P a na "dziko" można się do tego targować i temu mówimy TAK:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:47 wolnosc ot co! nikt Ci nie kaze nigdzie jechac, jedziesz gdzie chcesz, tzn na tej wyprawie ( za dwa lata) to tzreba bedzie sie mnie sluchac:) no i w ostatecznosci tej doswiadczonej osoby:) ja bede przyznawac racje zywnosciowe etc:) fajnie ,nie?:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:49 to nie jadę, bo całkowicie mnie zamożycie:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:56 zamozycie? .....jedź jedź....a pomysl co bedzie jak napadnie na nas lew? no pomysl ,kogo my mu wtedy rzucimy na pozarcie? jedź umbra! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 17:58 to może wezmę nielubianych znajomych iich oddamy kanibalom za suweniry- jaka oszczędność by była na prezentach:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 18:02 o gut idea, i wzamian dostaniemy od tubylcow takie fajne koraliki i kokosy:) bieraj ich umbra! a jak sie uda to nawet kazio pojedzie:))))) kto Cie bedzie masowal po calym dniu jezdzenia? -niunia! ty pamietaj, ze ja zawsze gotow aby ci pomoc, kazio zawsze do uslug, nie takie rzeczy sie na wsi robilo, to i tej afryce se poradzim:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 18:03 nie buracz mi tu Kaziem:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 18:06 :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP dobra dobra:> - dziobus , Ty sie nie nerwuj, ja kazio wiejski chlop, ja krzywdy nie robic.:) dobra ja spadam, ide sprzatac, zycze nie roztopienia sie:) a jutro ma byc pogoda podbna jak dzis://///// ciao Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 18:07 nie!!!!!!!!!!111 jutro ma być tylko 30 stopni, czyli lodówa:( Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 18:53 podobno w 'fuckcie' o przepraszam "fakcie":P podali ze jutro ma byc 55 syopni!,pffff baju baju zgnijemy w tym raju:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 19:26 a dziś nad Wro ma być Armagedon:) (jak to się pisze?????) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 19:32 ino ze burza ma byc? wczoraj były błyski tylko:) i troche pokropiło, ale efekty swietlne -piekne:) dzis ma nie padac bo ide rozwieszac ogloszenia:/ mysliscie ze ogloszenie o zaginieciu kota cos da?:/ bo ja juz stracilam nadzieje:/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 19:34 mój, na nieszczęście się znalazł(pod kołami:/):((((((((((((9 ale mam nadzieję, że Ci się uda:))))))))) a wczorajsze widoki były super- u mnie też było widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 19:39 oj współczuję:(((( ja tak samo miałam parę lat temu:/ cholera ciemno bylo padal deszcz, nagle pisk opon, wybieglam, zdjelam go z jezdni .....i zmarł mi na rekach:/ ....... no ale mam nadzieje ze te oglosznia cos dadza:( on mogl na chwile wyjsc z ogrodu na trawnik, jakies przewrazliwiona babsko mogła pomyslec "o jaki maly sliczny kotek" chapnela go i ani mysli ze to moze byc czyjs kot:( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 19:47 nie przesadzj:P babcie nie są złe, chyba że w moherach chodzą;) dziekiza kondolencje- ale to moja wina, bo kto kastrata na dwór puszcza??? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 20:00 bo to byla pewnie jakas babcia w moherowym berecie! nawet w upale w nich laza:P co ty mi tu pieprzysz za przeproszeniem? jak Twoja wina? sluchaj gdybys wiedzial ze cos mu sie moze zlego stac i bys go puscil wtedy, bys byl winny, ale jakim cudem miales to przewidziec? TO NIE JEST TWOJA WINA!!!!! skoro kot zawsze wychodzil na dwor, to teraz sila bys go w domu nie utrzymal:/ naprawde nie zadreczaj sie i nie obwiniaj siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 20:03 dzięki, pani Freud czy inny mój bezpłatny psychoanalityku:) nie zadręczam się, ale w domu robię smutną minkę, by im było mnie żal:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 20:07 oooooooooooooooooooooooooj Umbra Ty draniu!:P nie ladnie :P a ja tam wierze ze robisz zla mine bo Ci go po prostu zal, a nie zeby Ciebie zalowali:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 20:11 to też, ale niedobór uczuć do mnie muszę jakoś sobie odreagowywać:P KOT, zwany KoTEM byłby szczęśliwy:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 20:06 nie martwię się już mój ty psychanalitu, panno Freud:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 22:08 i tak trzymaj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 22:36 ale ambitna rozmowa młodej polskiej yntelygenci:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 30.07.05, 11:21 nie pyskować mi tu, szeregowy umbra! baczność..................spocznij:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: umbra Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p IP: 213.25.141.* 30.07.05, 11:55 ambitność tego wątku osiągnęła stan krytyczny:( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 30.07.05, 12:02 czym??????????? spałem dziś 4 godziny:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:25 Oh,oh.. wlasnie oderwalam sie od czytania etykietki wody mineralnej na rzecz wyborczej i co ja tu widze!!! Koncert cytryny na Bielanach!! Sobota 30 lipca o godz. 17.00 - no to o ktorej sie umawiamy??? :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:27 hehehehe widzialam:) juz sie rozpedzam:), nie mozna tego przegapic Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:30 ej!!! miała być w świdnicy!!!!!!! i co ja biedny pocznę!!!!! btw Wiśniewski ma nową iosenkę:P leciała na 2:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:44 Jaaaaaaaaaaka? I ja jej jeszcze nie slyszlam! Boshe i co ja teraz zrobie??? Nie pamietasz tytulu oj oj oj ??? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 11:47 Fajny, chwytliwy był:P "Hop, hop, hop- hula hop", zaś Michael był za Reniuszkę z Podlasia przebrany i robił show w dueciku z ukraińską "artystką" (skądinąd też facetem) ma facet umiejętność śmiania się z siebie, o dziwo... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SAMOTNI!!!!! -desperackie wołanie:p 29.07.05, 12:01 Czuje, ze nie wlacze dzisiaj telewizora, chyba boje sie zobaczyc Michasia:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje........i będzie żyć:P 30.07.05, 12:19 ale ambitne:P ja sie teraz pruje na watku o cimoszewiczu:P na tymze forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: UMBRA żyje........i będzie żyć:P 30.07.05, 12:23 nie polityczniej mi tu, bo odwołam o tych ideałach:P a propos to on dziś cudownie kręci na tej komisyji przesławnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: UMBRA żyje........i będzie żyć:P 30.07.05, 12:42 a wlasnie ze bede polityczniec:P sluchaj, przez tych jelopow z sejmu polityka stala sie dziedzina bardzo pejoratywna, a ja lubie sie nia interesowac ,wiec nie widze w tym nic zlego:)))) umbra dobra jezeli nie chcesz gaworzyc o polityce proponuje Ci pewien test ,,co Ty na to?:.>........ Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 TEST 30.07.05, 13:10 Twoje milczenie oznacza zgode:): jak chcesz to rozwiaz i opublikuj to na forum:) a jak nie to zachowaj to dla siebie:) ten test pomaga w odpowiedzeniu sobie na pytanie : jakiej kobiety szukam:) 1) Jak ona ma wyglądać? 2) Jak musi o siebie dbać? 3) Jak sie powinna ubierac? 4) Jak by spedzala wolny czas? 5) W jaki sposob okazywalaby zlosc? 6) Jak okazywalaby ,ze jej na Tobie zalezy? 7) Jaka cecha powinna ja wyrozniac wsrod innych kobiet? 8) Powinna wiecej zarabiac czy wydawac? 9) Bedzie wolała zmywac czy gotowac? 10) Ile chcialby miec dzieci? 11) W jaki mzawodzie bedzie pracowac? 12) Czy zaakceptowałbyś fakt, że zanim się poznaliście, twoja dziewczyna spędziła noc z nieznajomym mężczyzną? 13) Czy powinna przyjaznic sie z Twoja mama? 14) Czym sie bedzie interesowac? 15) Czy przyszywalaby Twoje guziki? (:P) 16) Dlaczego bylbys z nia? have fun!:P pytania sa tendencyjne:P, ale w takim upale nie wymagac ode mnie zbyt wiele:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: TEST 30.07.05, 13:47 1. nie ważne (choć marzenie to blada, ruda, zielonooka siatkarka) 2. tak, by było jej z tym dobrze 3. by się dobrze czuła 4. jak była chciała, a ja z nią 5. nigdy by nie była zła (na mnie) 6. kochałaby mnie bezgranicznie& karteluszki:P 7. to "coś", będę wiedział, że to ona 8. wydawać 9. ja będę gotować, a zmywać zmywarka;) 10. żadnego lub dwoje na raz:) 11. w takim, jaki będzie jej sprawiać przyjemność 12. a dlaczego nie? jeśli ona by u mnie to akceptowała (chodzi o kobietę) 13. nie musi 14. tym, co lubi:) 15. od tego jest krawiec lub ja:p potrafię:) 16. bo bym ją kochał:P i jak????????/ zdałem?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: TEST 30.07.05, 16:34 ad 1. spelniam jedno kryterium ...bylam siatkarka:) takie male cos ze mnie a mnie wzieli:)))))) ad 9. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bedziesz gotowac? juz Cie kocham:) podsumowujac ; to nie jest test na zdanie czy nie zdanie:) stworzyles teraz takie ideal swojej kobiety, teraz musisz ja znalezc:) a odpowiedzi mi osobiscie sie podobaja:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: TEST 30.07.05, 18:22 Umbrek jestes idealem! No moze poza pkt. 1, bo ja ani siatkarka, ani zielonnoka, ani ruda nie jestem :( Zawsze moge zalozyc sobie zielone soczewki i farbnac wlosy na rudo (zawsze o tym marzylam!:P), ale siatka raczej nie przejdzie (zawsze moge udawac, bo z moim wzrostem wyjatkowo sie nadaje:D). ... a tak szczerzse, gdyby istniaj na swiecie taki facet i w dodatku mial 190, nie byl dresem i byl przystojny to chyba od razu ruzcilabym mu sie na szyje i wycalowala :P :P :P Niestety rzeczywistosc wyglada tak, ze gdyby odpadl guzik to mezczyzna chodzilby bez (guzika, albo koszuli), gdyby byl glodny to poszedlby do fast food'u, gdyby byla zmywarka, to by mu sie nie chcialo wkladac do niej naczyn, a gdyby sie zapsula to naczynia by w niej zakwitly :) Lisowa a co z odpowiednikiem tesu dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: TEST 30.07.05, 18:29 1) Jak on ma wyglądać? 2) Jak musi o siebie dbać? 3) Jak sie powinien ubierac? 4) Jak by spedzal wolny czas? 5) W jaki sposob okazywalby zlosc? 6) Jak okazywalby ,ze jemu na Tobie zalezy? 7) Jaka cecha powinna go wyrozniac wsrod innych mezczyzn? 8) Powinien wiecej zarabiac czy wydawac? 9) Bedzie wolał zmywac czy gotowac? 10) Ile chcialby miec dzieci? 11) W jakim zawodzie bedzie pracowac? 12) Czy zaakceptowałabyś fakt, że zanim się poznaliście, twoj chlopak spędził noc z nieznajoma kobieta? 13) Czy powinien przyjaznic sie z Twoim tata? 14) Czym sie bedzie interesowac? 15) Czy przyszywalby Twoje guziki? (:P) 16) Dlaczego bylabys z nim? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: TEST 30.07.05, 19:19 1. wysoki, przystojny i z jakims fajnym czyms np. z baaardzo blekitnymi oczami 2. nie straszyc tlustymi wlosami (w ogole wlosy do ramion i dluzsze odpadaja!, w ostatecznosci jestem gotowa siegnac po nozyczki:P, aha wlosy wystajace z nosa tez sa wyjatkowo oblesne), obcinac paznokcie, golic sie (1, 2 dnipwy zaorst jest do zaakceptowania), kremik do twarzy, jakis zapaszek w sprayu super, ale zadnych maseczek, klejacego zelu do wlosowi zadnego make up'u brrr (zreszta po porstu zadnym akcentem nie moze kojarzyc mi sie z Niemcami na koturnach - i juz wiemy wszystko :P) 3. Fajnie... zadnego dresiku, ale zeby tez nie przesadzal ze zbytnia elegancja, po prostu musi miec swoj styl najlepiej "z lekka nutka dekadencji" :) 4. ze mna! ( w ostatecznosci z dobra ksiazka, albo na basenie, zeby piwnego sie nie dorobil) 5. mowilby mi co jest nie tak, ale zero krzykow in rekoczynow 6. od czasu do czasu powinien mnie czyms zaskakiwac, pamietac np. o moich egzaminach, wyslac smska bez okazji 7. ta za ktora go pokochalam 8. chyba jednak zarabiac, to w koncu ja jestem od wydawania :D 9. raz ja bede gotowac, aon zmywac, a nasteonym razem odwrotnie :) 10. nie chcialby miec dzieci... moze kiedys w przsyzlosci, ale do nieczego by mnie nie zmuszal 11. nie wazne w jakim, wazne, ze oprocz pracy i mnie bedzie mial w zyciu jakas pasje... najlepeij cos artystycznego :P 12. tak, uwazam, ze kazdy ma prawo probowac roznych rzeczy... wazne, zeby teraz nie mial ochoty na noc z nieznajoma 13. nie musi, ale wazne, zeby potrafili ze soba rozmwiac 14. wszystkim :) 15. gdybym go mo to poprosila byloby milo :) 16. bo nie wyobrazalabym sobie bycia znikim innym Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: TEST 30.07.05, 20:13 odpada wzrost i to "coś":) smski mogę pisać:P wogóle to idealny jestem! tyle, że nikt tego nie widzi:) Lisowa- wypełniaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: TEST 30.07.05, 20:15 hahahahaha wlasnie jakas godzine temu zrobilam ten test z moja kumpela:))))) i pytania przerobilam jak TY, tyle ze pytanie 13 dalam z matka, w koncu to tesciowa:) no dobra to tes sie wysile i odpowiem:) 1) w sumie to nie mam idealu, ale najlepiej zeby byl wyzszy ode mnie (co nie jest trudne), dobrze zbudowany ale bez przesady, wlosy krotkie, ale nie za krotkie, oczy byle nie niebieskie, bo u mnie w rodzinie wszystkie babki co maja oczy piwne biora za mezow facetow z niebieskimi,ja chce zlamac tradycje:) delikatny zarost mile widziany 2)musi byc higieniczny, ale nie metroseskualny, nie moze wiecej kosmetykow w lazience niz ja :), musi ladnie pachniec, miec zawsze swieze i czyste rzeczy i nie zaniedbywac wlosow higiena przede wszystkim! 3)no wiec, tak zeby czul sie dobrze,powinien ubierac sie na luzie i miec swoj styl.dresy, spodnie z krokiem w kolanach, sandaly + skarpetki zdecydowanie ODPADAJA! 4)niech rozwija swoje talenty ,zainteresowania, niech robi to co lubi robic, np. uprawiac jakis sport, fotografowac etc. musi miec pasje acha no i oczywiscie wieksza czesc wolnego czasu musi spedzac ze mna:) 5)nie zloscil by sie na mnie,,,:P (marzenie scietej glowy:P) a gdyby jednak to napewno nie bede tolerowac krzyku ani o zgrozo rekoczynow!, moze bedzie rzucal fochami, i byc obrazony, potrafie udobruchac pana obrazalskiego:) Po prostu nie moze krzyczec bo ja juz krzycze jak sie zloszczi i to wystarczy:) klotnia po wlosku w moim wykonananiu:) 6)no wiec tak , od czasu do czasu niech powie cos o naszym zwiazku, zapewni ze mnie kocha ,byl przy mnie kiedy bede go potzrebowac, opiekowal sie mna ale nie na zasadzie nianki, tylko jak facet kobieta, cieszac sie z tego ze z nim jestem 7)powienien miec to cos, w czym sie zakocham 8)hehehehe odp jest tylko jedna ZARABIAC 9)zmywac, ja moge gotowac 10)przynajmniej dwojke 11)hmhmhmhmhmhmhmh cos dobrze platnego:) a na serio:np: biznesman, fotograf, dziennikarz, muzyk. 12)no niewiem ,to by swiadczylo ze jest nieodpowiedzialny, skoro jej nie znal a poszedl z nia do lozka, to jest nieodpowiedzialny a jakby trafil na jakas psychopatke:P 13)heh byloby milo gdyby zyli w zgodzie, nie musza to byc bardzo dobre stosunki ,ale zeby bylo milo i z szacunkiem (tu mowie o stosunkach miedzy moja mam a moja polowka:) ) 14)tym co go interesuje, mi to wsio rybka, byl by nie krzywdzil tym co go interesuje innych 15)nie, bo pewnie by nie umial:P 16)bo by go ........KOCHAŁA! bylby moim powietrzem:) btw, przypomnial mi sie wiersz jasnorzewskiej ,,,dosc pesymistyczny i adekwatny dla mnie:P "milosc" Nie widzialam cie juz od miesiaca . I nic. Jestem moze bledsza, trochę śpiąca, troche bardziej milcząca, lecz widac mozna zyc bez powietrza. a w ogole to test wzielam ze strony : www.glamour.com.pl/bizz/glamour/tekst.jsp?place=bizz_glamour_psychologia&news_cat_id=107&news_id=9775 Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: TEST 30.07.05, 20:10 mnie chodzi o małe siatkarki, bo niski jestem:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: TEST 30.07.05, 20:14 To ja juz wiem dlaczego Ty jestes wolny/samotny :P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: TEST 30.07.05, 20:18 uuuuuuuuuuuuuuuuu cios ponizej pasa:P na rozluznienie:))))))))))))))) serwisy.gazeta.pl/metro/1,52721,2805630.html buahahahahahahhaha Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: TEST 30.07.05, 20:28 Śliczny jest:))))))))))))))))) znów uznanie mnie za jakiegoś wariata (nic nwego), ale chciałem mieć psa bez nóżki, bo potrzebuję się kimś opiekować- skończyło się na połamanym ze schroniska, który koty lubi:) a taki niski nie jestem chyba- 178 cm? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: TEST 30.07.05, 20:36 biedactwo ten piesiu- adoptuję go i ty, Lisowa, będziesz jego matką:P Dzzziewczynko, czy taki braciszek może być???????????? Teraz już wiem, że grzywacze są pikne i moim nowym piesiem będzie taki gremlinek:) a co:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: TEST 30.07.05, 21:24 Jaki ojciec taki syn :P Dobrze, ze ja odziedziczylam urode po matce Lisowej ufff Umbrek jak zalozysz koturny to bedziesz w sam raz dla mnie :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 ŁACINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 20:44 Lisowa! na forum studia był wątek o filologii klasycznej we Wro nie wymaga się znajomości łaciny!!!! nauka jest od podstaw!!!!!!!! zadzwoń więc może w pon. i się dowiedz, bo to może być taka poczekalnia:) choć masz i tak dostać się z odwołań!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ŁACINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.07.05, 20:53 ten pies to gramlin taki:) ale mi ta wsio rybka czy przygarne zdrowe zwierze czy chore, kiedys przygarnelam (jakies 4 lata temu ) takiego kota co sie ledwo trzymal na nogach, jakies wredne bachory ponaklejaly na nim nalepki z pokemonami, w paru miejscach nie mial siersci , krwawil a ja wracalam okrezna droga do domu ze szkoly:) to do zgarnelam odchowalam i bylo cacy:) 178?? niski pfffff Umbra ! puknij Ty sie w czolo, to normlany wzrost. dla mnie facet ma sredni wzrost od 175, ponizej tej liczby-jest niski, wysoki od 185. nie trzeba laciny?????????? huuuuuuuuuuuuuuuurej huuuuuuuuuuuuuuurej!!!!!:) bardzo chcialbym sie jej nauczyc, wiec z wielka lisowa chcecia bym tam sie dostala:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 PLAKAT (tak na marginesie) 30.07.05, 20:58 www.kidprotect.pl/images/pedofilia.prasa5.jpg dla mnie bardzo madrze przemyslany plakat przeciwko pedofilii, tak chcialam sie podzielic moja opinia:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: PLAKAT (tak na marginesie) 30.07.05, 21:26 To Okropne :( Tzn. plakat jest swietny, ale strasznie dziala (prznajmniej na mnie). Moim zdaniem takie plakaty bardziej daja do myslenia, niz ta akcja z pokazywaniem plodow w roznych tygodniach zycia brr... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: PLAKAT (tak na marginesie) 30.07.05, 21:40 Płody były okropne i tego, co to na ulicy pokazywał.... to bym mu.... A to było poruszające bardziej, bo nie tak oczywiste:( ale ja tu się nie wypowiadam- tylko wspólczuję tym biednym dzieciom:( Lisowa- będziesz łacinniczką:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: PLAKAT (tak na marginesie) 30.07.05, 21:42 Lisowa bedziesz mi dawala korepetycje..bo ja na prawie lacine mam na 1 roku, a tez oprpcz kilku sentencji nie wiem nic :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: PLAKAT (tak na marginesie) 30.07.05, 21:49 to ja was obie poduczę- za korki z francuskiego , bo ja nie parle franseze (tylko fonetyka:() Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 ciekawe gdzie???????????? 30.07.05, 22:03 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2847545.html bo ja nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 30.07.05, 22:20 pfffff ale brednie:P tak samo jak to ze w czernicy pojawilo sie UFO i porobilo kregi:) regionalna zapytala jakiegos dziadka a ten:" ta ja widzialem, te ludki takie male, tam chodzily, nosy takie zakrecone mialy.."........:)))))) ufoloszy chcieli przyjechac i zbadac te kregi ale, rolnicy juz wykosili pole:))))) co do plakatu: pedofilia- rzecz cholernie zla! a plakat- bardzo dobrze zrobiony! z jednej strony mocny, z drugiej subtelny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: ciekawe gdzie???????????? IP: *.crowley.pl 30.07.05, 22:39 jesty pany...trochę mnie nie było a tu takie zaległości, jezeli chodzi o NARCYSTYCZNY temat "Umbra żyje..." to dopiero nadrabiam braki - jestem na nr 300 więc jeszcze trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 30.07.05, 22:42 bo my dzialamy jak te kroliczki alkaline:)))) dzialamy dzialamy dzialamy:) a ja sie zle czuje:((( buuuu wada serca daje znac o sobie:(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 30.07.05, 22:46 hahah a ja wierze w te wolne miejsca! ...fizyce medycznej, zwyklej. komputerowej, chemii i jeszcze na kilku kierunkach na polibudzie. Tylko pytanie brzmi: po co utrzymywac wydzialy, na ktorych nikt nie chce studiowac, zamiast stworzyc cos alternatywnego? Nie wiem, moze mi sie tylko tak wydaje, ale na brak nauczycieli fizyki i chemii nasz kraj raczej nie cierpi, a niestety w wiekszosci taka przyszlosc czeka absolwentow tych kierunkow. Tak poza tym te 26, czy 24 osoby na miejsce na bardzo obleganych kierunkach to tez troche taka sciema... wystarczy policzyc osoby, ktore zlozyly papiery na 2, 3 kierunki (ja zlozylam na 4), a znam takich, ktorzy zdawali nawet na 7, bo lepiej teraz wydac wiecej kasy, niz potem przez kilka lat placic za studia. dlatego mysle, ze Lisowa nie powinna przejmowac sie wynikami tej rekrutacji, bo do pazdziernika to sie jeszcze moze 5 razy zmienic. Glowa do gory, najwyzej bedziemy braly korki z laciny u Umberka... on juz pewnie cwiczy jezyczek z poradnikiem Cosmo :P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 30.07.05, 22:49 hahahahahahahhaha;) a co do rekrutacji....ja wiem ze miejsca jeszcze sie pozwalniaja ale, najgorsza jest ta niepewnosc i czekanie. acha jak umbra nam z latiny to my mozemu mu z francuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 30.07.05, 23:01 Evidemment! Umbrek te braki w edukacji nalezy nadrobic, jako staly czytelnik Cosmo to wstyd, zewbys nie znal przynajmniej podstaw francuskiego! To co Lisowa- Ty odswiezysz mu infromacje z gramatyki, a ja go naucze kilku nowych zwrotow i ich poprawnej wymowy :P (futrzane gacie, Cosma i jezyczki.. ehh czuje, ze ten watek schodzi przeze mnie na psy i koty :P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: ciekawe gdzie???????????? IP: *.crowley.pl 30.07.05, 23:04 ja też się chętnie na tą latine zapiszę...bo na medycznej mi się całkiem przyda..co prawda dopiero za rok, przy dobrym wietrze , ale zapobiegawczo zacznę się uczyć wcześniej :D a co do niepewności i czekania to w pełni popieram-->I hate that!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 31.07.05, 12:33 no to dziewczeta do roboty:) wezmiemy umbre w obroty i wsio:) ale dzzziewczynka, ja ja ja chce uczyc umberka poprawnej wymowy:)))), naucze go po francusku:))))) wiesz ja z gramtyki zawsze bylam slaba:) acha zdolnosci oralne zawsze sie przydadza;) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 31.07.05, 13:16 To kiedy pierwsza lekcja????????????? no kiedy???????????????? Tylko,że ja we Francji po angielsku gadam (i oni tak krzywo na mnie patrzą), więc chcę się jednak oralnie podszkolić:) A łaciny nauczę was wszystkie:) Powtarzać: Cogito ergo sum!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 31.07.05, 15:29 cogito ergo sum, cogito ergo sum, cogito ergo sum. cogito ergo sum.--ładnie? :))))) panie psorze, ale mi sie wydaje ze ja potrzebuje dodatkowych prywatnych lekjci......:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 31.07.05, 17:37 pewnie z konwersacjami???????? dopsze moja droga, ale to cię będzie kosztować tę naukę francuskiego:) bo nie dam się spławić:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 31.07.05, 18:26 <reka w gore> ale proszeeeee panaaaaa! ja bardzo chetnie bede z Panem parlowac po fhrańcuśku...bahrdzo chetnie Pana naucze ohralnegooo fhrnacuskiegoo Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 31.07.05, 20:23 Nie ma mowy! To ja jestem os orala! Pierwsza sie zglosilam, a poza tym moja nauczycielka juz 3 lata temu mowila starszym licealistom jaka z nich beznadzieja i zeby orala uczyli sie odemnie :P (nie ma to jak wrodzone zdolnosci!) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 31.07.05, 21:47 ...........................-,-" no coz tu teraz dodac,,,,,no no no dzzziewczynka nie spodziewalam sie tego po Tobie:P poza tym nie liczy sie kolejnosc zgloszen tylko lepsze umiejentnosci:) a moje sa lepsze:))))) prawda panie psorze? a....a..... dzzziewczynka to pali papiersoy.....<hyyyyyyyyy> tak wlasnie jest , w kiblu pali i dodatkowo pisze markerem po scianach. no!:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 01.08.05, 06:42 nie kłócić się, bo mi się przedszkole przypomina:P starczy dla wszystkich tej nauki, bo Umbrze trudno wchodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 01.08.05, 10:15 A chociaz wychodzi lepiej? Bo my z Lisowa serio chcemu sie tej latinki troche poduczyc :) Dobra Lisiczka jak tak bardzo zalezy Ci na oralu z Umbrkiem to nie ma sprawy, moge odpuscic, w koncu on woli nizsze od siebie siatkatki :) ...ale w sprawach gramatycznych raczej na mnie nie liczcie. Umbrek ja Cie co najwyzej moge nauczyc odmian czasownikow nieregularnych i jakiegos sensownego szyku zdania...no i oczywiscie od czasu do czasu bede korygowac Twoja wymowe, bo wydaje mi sie, ze jedna Lisowa moze sobie z takim przypadkiem nie poradzic :D Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 01.08.05, 10:18 ja nie chce zadnych trojkatow!:P dzzziewczynka bedziemy na zmiane, jeden dzien Ty, 1 dzien mła, nauczymy umbre takiego orala, ze przez miesiac bedzie chodzil nakrecony:PPPPP bez skojarzen prosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 01.08.05, 10:48 Oui maadame Lisowa :P Umbrek dzieki nam staniesz sie prawdziwym fanem jezyka francuskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 01.08.05, 14:49 oui oui:) ale cos nasz umberek zamilkl:P a ja jestem padnieta:/........zeszlam dzis cale miasto w najwiekszym upale (nie chce mi sie jezdzic tymi przepelnionymi tramwajami, autobusami, fe:( wystarczy ze do centrum musze sie jakos dostac z tych moich peryferii:), busow mam dosc) poszlam na pocztowa zapytac sie o to kiedy wreszcie dostane moje dokumenty....no dzis albo jutro beda:) ale na tej pocztowej to strasznie ciasno:((, a sekretariat to na samej gorze:( ale za to jest tam szalenie mily i sympatyczny Pan portier:)))))) jedyny pozytywny 'aspekt' tego miejsca:) plus umbra of course:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 01.08.05, 17:19 Lisowa a Ty jeszcze nie dostalas z powrotem swojego swiadectwa? Musze przyznac, ze Opole jest pod tym wzgledem troche lepsze. Na f. angielska, na ktora w Opolu bylo 17 osob/miejsce, czyli podan bylo sporo, dokumenty wydawali od razu, zero czekania! Lisiczko, a Ty nie skladasz odwolania na to dziennikarstwo? Hihi Ty nie narzekaj tak na ta Pocztowa, bo na Szewskiej, gdzie jest Twoja latina miejsca jest duzo, ale klimacik typowo Kafkowski... stara kamienica, przepraszam wlasciwie rudera, na korytarzach jakies stare meble i w ogole wszystko jest takie jakbys sie cofnela kilkadziesiat lat w czasie...ale przynjamniej to centrum :) Ja dzisiaj tez biegalam po miescie, a raczej po Galerii Centrum w Opolu ..nie ma to jak rzucic sie na przeceny :P Przynajmniej teraz mam co wlozyc na wesele. Jak moja tato zobaczyl sukieneczke, ktora sobie kupilam zapytal sie czy to ja wychodze za maz :D Poza tym oddalam dzisiaj ksiazeczki do bibl (te, z ktorych "przygotowywalam sie" do MISHa), pozostala mi jeszcze "Lalka i perla", ktora trzymam w bibliotece niemieckiej od marca bleeeh :( Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 01.08.05, 17:29 tzn, dokumenty mozna odbierac wczesniej:) ale nie chcialo mi sie pojechac:), a czekam na decyzje .moja mam truje mi caly czas ze nic nie robie z tymi studiami:/....ech to pojechalam tam, choc czulam ze dzis ptzyjdzie list. wrocilam do domu ledwo zywa, patrze awizo:/.......a teraz musze dreptac na poczte, kiedy nie mam sily, boli mnie serce (wada) mam zawroty glowy, bola mnie plecy etc. stara babcia, wiem:) odwolanie skladam jak tylko dostane w lapska swoja decyzje a budynek latiny............cud miod:) lodzio-miodzio:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 10:42 Ehhh biedactwo :( (wyslij brata!) ...a na wade serca polecam sie zakochac :P bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 10:53 ja z 'bratem' jestem na wojennej sciezce a cudowny sposob na wade serca.....heh chyba jest niedostepny dla mnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 12:33 Jusz jestem:P Lisowa nie narzekaj na Pocztową, bo jest tam super i pani sekretarka też miła:0 a że wysoko? wreszcie mam lepszą kondycję przez te ciągłe góra- dół:) no i na pewno niż na Szewskiej, bo pod tramwaj nie wpadniesz, jak wyjdziesz załamana po sesji:P latina czeka, choć francuski mi zbrzydł, gdy dziś przez godzinę dziewczyna uczyła swego mena zaimków:) jakoś to pamiętam, jakieś ille, elle, moi i inne nie do wymówienia:P czekam na zdjęcie tej ślubnej kreacji, co się tak twemu tacie podobała dzzziewczynko:) Umbra is back:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 12:51 hurej ,hurej:-) ja tam nie zwracalam uwagi na pania sekretarke (acz przyznaje b.sympatyczna) tylko na panow:) a pan portier naprawde zaprawde sympatyczny! a poza tym to po budynku krecili sie jacys robotnicy, wynosili meble:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 13:40 yupi!!!!!!!!! bo kiedyś była plota, że któraś katedra ma się wynieść:) moze slawistów przenoszą i cała Pocztowa będzie dziennikarska???:) nie wybaczę tego, że mnie tam nie było wczoraj:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 14:09 Cala dziennikarska, ale bez mebli :P hihi.. bedziecie miec wyklady na podlodze :D Cool! :) Umbrek ja bym ci chetnie wyslala zdjecie mojej kreacji, nawet ze mna jako wieszakiem, ale ..nie mam cyfrowki :D Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 15:11 jak wszyscy:P a wykładów nie ma na Pocztowej od zeszłego roku, gdy zaszaleli i przyjęli 101 osób- teraz bedzie tak samo:( trzeba jeździć na Borna, bo tam duża sala, a na komputery na Grunwald....koszmar:((((( Kiedyś to były czasy, gdy przyjmowali po 40 osób na rok....<rozmarzył się> Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 15:14 buuuuuu stara wymowka dzzziewczynka:P, zdjecia mozna zrobic zwyklym aparatem , wywolac z zyczeniem zgrania ich na CD....:) ale lepiej nie dawaj zdjecia, bo jeszcze w kompleksy wpadne, a umbra porzuci mnie i zwiaze sie z Toba notabene wlasna corka:P one thing: to w tej kanciapie jest jeszcze cos innego niz dziennikarstwo??? slawistyka???? jak Wy sie tam miescicie? samo zejscie ze schodow chyba zajmuje Wam wiekszosc czasu, ustawiacie jakies kolejki do zejscia ze schodow , czy co.. albo to przejaw mojej meagolomanii:P coz wszystki szkole do ktorych chodzilam to byly molochy, samo gimnazjum bylo ogromniaste, z paroma skrzydlami, na dowod liczebnosci ludzi wskazuje fakt ze tak np. 1 rok gimnazjalny liczyl 18 klas, pomnoz to przez 3, bo byly w koncu 3 lata gimnazjum ,czyli cale moje gimnazjum liczylo (18x3)=54 klasy, w jednej klasie bylo srednio 26 ludzi, (54x 26)=1404 uczniow, do tego dochodzi kadra nauczycielska , pracownicy ....duzo ludu duzo miejsca:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 15:23 Biedactwo:(((((( W przedszkolu było 30 dzieci na roku:) i same małe burżuje:P Podstawówka wiejska (jak nazwa wskazuje) kameralna- tylko 500 luda, LO też małe raczej koło 700 osób:) i jakoś trzeba było sie mieścić:) przyzwyczaiłem się i moje ciało też i z tego powodu taki niski jestem:) a pocztowa to nie kanciapa, lecz , jak wieść gminna niesie, były puff (czy jakoś tak, bo puffy to chyba tylko w obozach były) miejsca tam dużo- poza tym mamy dziwnie porozkładane zajecia:( a slawistyka w dużej mierze wieczorowa:) my mamy "aż" 1,5 piętra:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 15:28 macie 'az' 1,5 pietra i bardzo sympatycznego pana portiera:) co du puff, tylko w obozach wiec nazywajmy po imieniu, ze uczysz sie w budynku gdzie byl zwykly burdel. nie martw sie, u mnie na peryferiach byl zlobek teraz jest domem publicznym:))), Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 02.08.05, 21:57 Ej ale to fajnie uczyc sie w burdelu :P hahaha... bedziesz pobieral dowiadczenie zyciowe ze scian :D Hmm a ja chodzilam do malego przedszkola, w grupie jakies 25 osob potem podstawowka nic przyjemnego..nie taka wielka w sumie, ale mam jakies niezbyt ciekawe wspomnienia :( Za to plastyczniak cod i miod:) Jak poszlam tam do szkoly to dopiero zaczeli wprowadzac sytem 6 letni, wiec byl 1 rocznik malych gimnazjalistow i liceum - suuper :) Wiec na poczatku byly 4 klasy LO no i 1 moja pierwsza gimnazjum... , czyli mniej wiecej jakies 120 osob :):):) innymi slowy babiniec z kilkoma rodzynkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 06:18 Ja nie chcę nic mówić, ale "babińce" i "chłopińce" (?) źle działa na psychię:P najlepszyprzykład- jA;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 11:04 No m i rzeczywiscie moglo to podzialac negatywnie na psyche, ale mysle, ze rodzynkom niekoniecznie ;) Przynajmniej mieli z czego wybierac :D Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 11:09 Nie wiem:P Za duży wybór też jest szkodliwy:D Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 12:18 aj tam narzekacie, najlepiej jest jak taki rodzynek jest wolny, ot co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolny Rodzynek:) Re: ciekawe gdzie???????????? IP: 213.25.141.* 03.08.05, 12:32 jestem Wolnym Rodzynkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 12:35 jakis taki wymiety i zeschniety:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 13:16 Jednym slowem wycisniety intelektualnie przez machine zwana edukacja :P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 13:24 a bedzie jeszcze bardziej wymamłany gdy go przetoczymy naszym oralem:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 14:16 buu.. znowu mysle o tym snie i tej osobce.. chcialabym go chociaz "przez przypadek" spotkac, zeby sobie wmowic jakie on beznadzieny jest :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 14:59 buuuu...nie rozpaczaj (co za "oryginalna" rada)- masz tu wymamłanego, zeschniętego rodzynka na osłodę, no i Lisową na dokładkę:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:01 buuuu rozumiem Cie doskonale:(((((, osoba zauroczona druga osoba czesto idealizuje obiekt swych westchnien, wiec pomysl sobie o nim w jakiejs zalosnej sytuacji czy cus:P, wtedy czar troche pryska:) np .obiekt swych westchnien w futrzastych gaciorach umbry.fuuuuuuuuuuuu:)))) poza tym sny maja to w sobie ze silnie oddzialywuja na nas, sprawiaja ze cos sie z nami dzieje, jakos inaczej sie czujemy, ale to minie ,wiec jak ktos to kiedys ladnie powiedzial -kichawa do gory:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:09 Czy twa sygnaturka ma nas skłonić do spotkania??? bo jest skądinąd dramatyczna lekko... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:13 nie:P a sygnaturke dalam bo cos pusto mialam pod spodem:P, w mej sygnaturce nie jeste zawarta zadna aluzja, wiec don't worry:) a cytat jest Preisnera z 1 kwietnia, gdy byl w trakcie tworzenia "Melodii na dobranoc" wsio Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:18 <czuje się z tym źle> why??? nie chcesz poznać kwiatów polskiej młodzieżźy i by wyszedł z tego trzykwiatowy bukiecik?;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:26 Wracajac do "mojego" mezczyzny, ktory nie daje mi spokoju- kiedy mialam szanse go zarwac (jak ja lubie to okreslenie:P), to myslalam sobie eee znajde lepszego i widzialam w nim same wady, a teraz jak szansa zniknela to sni mi sie on, czyli ideal :( Ahh ja mam pomysl na spotkanie..wy nawet nie wiecie, ze do opola zmierza przewodniczacy Samoobrony, Mr Lepper we wlasnej osobie, a na dokladke zabiera ze soba Michasia, Iwana i delfny (znaczy sie sztuk jeden).Pod koniec sierpnia beda hulac na opolskim Placu Wolnosci (i Cytryna moze sie schowac!) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:27 <a ja nie>:) chce sie z Wami spotkac, ale nie jest to DRAMATYCZNA POTRZEBA:p, a w tym naszym'trojkaciku' to ja widze 2 kwiatki i jednego chwasta:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:30 Hahah a ja mam nadzieje, ze chwast sie rozrosnie... w naszym babincu brak rownowagi :D Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:34 jaki chwast???? o kim mowa???? teżnie mam parcia aż takiego na spotkanie, bo wrażenia mogą się rozwiać:( a książkę można i tak wydać:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:35 jesli chodzi o chlopaka, to ja tez mialam, ze najpierw nie dostrzegalam go, byl to byl, i dopiero po jakims czasie 'wpadlam' i teraz jak mysle o nim to go ni ma:/ tragicznie zalosne. i gratuluje ekipy 'trzech szalonych zer '(kiedys byl taki serial chyba:)) oj bedzie sie dzialo w opolu,bedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:40 Ja chyba wyjade w tym dniu daaalego za miasto :P Obawiam sie tylko, ze Liga Polskich Rodzinek stwierdzi, ze nie chce byc gorsza i przywiezie Opolanom (w ramachlapowki) Shaze oj oj oj, ale to sie chyba nie uda, bo czy w ogole istnieje na siecie gorsze polaczenie niz Lepper, Wisnia i Iwan wywijajcy nagim torsem na scenie ??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:40 ja też tak miałem, lecz nie z chłopakiem, więc nie wiem, jak to jest u was, ale myślę, że podobnie... teraz wiem, że s***** sprawę na całej linii, ale nie da się już tego cofnąć:( Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:41 aj umbra Ty sceptyku:P co sie ma rozwiac, co sie ma rozwiac:P ustalone spotkanie :pazdziernik Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:47 albo koniec września, bo i tak od 25 będę pewnie tam siedział, dzzziewczynka pewnie też:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:49 Dlaczego z ta miloscia, zakochaniem sie wszystko jest takie beznadzijne i bez sensu. Nie wiadomo, czy ryzykowac, bo moze sie okazac,ze zrobimy z siebie debila/debilke, z drugiej strony jesli nie zaryzykujesz, to nie wygrasz. Niestety moja cholerna godnosc nie pozwala mi plaszczyc sie przed nim po raz kolejny... ja juz teraz nawet nie mam wielkich wymagac..byloby milo chcoiaz sie z nim przespac buhahaha (ale zawialo tipsiara aua) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 15:56 buhaha- ja już nie mam godności chyba w tych prawach... żałosne to, lecz prawdziwe... no ale cóż.... Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 16:00 matko kochana co to kacik zlamanych serc? dajcie se ludzie spokoj!....pffffff dobra co ja truje,,,,,,JA TEZ CHCE FACETA!......:))))) to jest dopiero dramatyczne wyznanie.:))) ja w ogole uwazam ze mnie chyba prawdziwa milosc nie spotka bo swiat mnie nie lubi. wszyscy kogo maja tylko nie ja,,,,kto mnie przytuli:((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 16:03 Zebym ja chociaz miala pewnosc, ze nie mam u niego zdanych szans.. marzy mi sie, zeby powiedzial mi to w twarz i po sprawie, wtedy przestalabym sie ludzic. Przez to wszystko teraz sie zastanawiam, czy jest jeszcze jakas nadzieja, ale jak wiadomo nadzieja matka... Gdybym jeszcze wierzyla w to, ze w najblizszym czasie poznam podobnego faceta pod wzgledem wizualnym i intelektualnym to bym sie nie wqrzala - jedyne pocieszenie w telenowelach i czekoladowych pierniczkach :( Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 16:07 heh skad ja to znam...zludzenia sa najgorsze;/...wiele razy przylapuje siebie na tym ze kogos idealizuje albo obiecuje sobie za wiele, a potem sie rozczarowuje. a Komentarze typu: "on nie jest jedynym facetem na Ziemi", " Znajdziesz innego lepszego" sratatata...ale przeciez to logiczne ze jak zakochalam sie w jednym konkretnym facecie to nie pociesza mnie fakt ze na swiecie jest jeszcze pare milionow innych facetow. Co mnie obchodza te miliony? Dla mnie liczy sie tylko ten jeden!" TY jeden na milion......:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 16:15 sratata, moja strata...to moja wina.... <znów wpada w depresję> Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 16:08 pierniczki sa super na taki stan, ale to na marginesie:P Lisowa, teraz ty marudzisz, bo ja tez nie moge patzrec na tipsiarski klan , w stanie wskazującym na zakochanie... ale pocieszam sie tym, ze jestem za dobry ...(sam w to nie wierzę)... a ci, co nas nie dostrzegają są głupi...ot co:) tak myślę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ciekawe gdzie???????????? 03.08.05, 16:15 haha ja przezywam zawsze traume w walentynki. Wole nie wychodzic z domu, zeby nie ogladac tych kwiatuszkow, serduszek, misiaczkow i obsciskajacych sie par. Ja wiem, ze to wszystko jest jeden wielki kicz i sama sie z siebie smieje, ale to cholernie do dupy nie miec sie do kogo przytulic :( (sorry za slownictwo). Zreszta juz sobie wyobrazam jak bedzie w sobote na weselisku: Asiu a Ty przyszlas sama? hmm... No powinnas juz sobie kogos znalezc wrr... chlip, chlup, chlap jestem zalosna :( Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 koniec marudzenia 03.08.05, 16:16 j.w. bycie singlem jest fajne (lepsze jest bycie w zwiazku) ale mozna odnalezc pozytywy w byciu samej/samemu. mozemy robic co chcemy, kiedy chcemy, nie musimy pamietac o zadnych rocznicach,waznych dniach dla ukochanego/ukochanej,mozna flirtowac bez wyrzutow sumienia, nie ma klotni z partnerem i inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: koniec marudzenia 03.08.05, 16:21 wymiencie jakies zalety bycia singlem a humor sie poprawi(troche) ja zmykam TRZYMAJCIE SIE I SIE NIE PUSZCZAJCIE (i tak nie ma zkim....:):) trauma:] Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: koniec marudzenia 03.08.05, 16:22 puszczanie na prawo i lewo, choć to podobno niezdrowe;P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: koniec marudzenia 03.08.05, 16:23 Lisowa problem w tym, ze ja nawet mam z kim, tylko, ze ja nie chce z tymi, ktorzy chca ze mna, ja chce z tym, ktory mnie olewa... (zreszta ja sie zachowuje w stosunku do pewnej osoby tak jak On do mnie) bleeh Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: koniec marudzenia 03.08.05, 23:12 no i ja mam dokladnie tak samo!!!!!!!!!!! ile razy w zyciu musialam komus powiedziec ze razem nie bedziemy, bylo wielu absztyfikantow:P,ale zaden nie ..teraz uwaga polece banalem......ZADEN NIE MIAL KLUCZA DO MOJEGO SERCA!:))))))) czekam na tego mego księciunia, na te moje książątko:) a sama jestem bo nie bede z kims tylko po to by byc, zreszta pisalam juz o tym:/ czemu wreszcie nie bedzie komus (na kim mi zalezy) ,zalezec na mnie? whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy? Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: koniec marudzenia 04.08.05, 08:08 w temacie jest jasno napisane!!!!! KONIEC MARUDZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 09:41 i zaby dla Umbrka :) Jak Ci sie podoba nowy temat Umbrus? Wiesz Lisowa to jest tak, ze zawsze chcemy zdobywac (tak jak faceci) i jezeli kogos nie mozemy miec, to wydaje sie nam tym ciekawszy. Tak naprawde to ja nie wiem, czy gdybym miala nadal szanse u pewnego Pana nadal chcialabym z nim byc. Z drugiej strony on jest naprawde mniam pod wieloma wzgledami... ciekawe czy ma teraz kogos hahhaa :D Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 09:45 Mimo zmiany tematu wątek pozostaje monotematyczny!!!! Żabę mi znajdzcie, a ja wam znajdę księciuniów na dzienikarstwie (choć przez skrommność nie napiszę, że tam ja fajniutki jestem).... a teraz w tył zwrot czy jakoś tak i nowy temat:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 09:58 Nie no momemnt, moment. Ty o tych swoich mezczyznach z dziennikarstwa wspominasz po raz kolejny, wiec moze wreszcie jakies szczegoly? Ja poszukuje wysokiego, przystojnego, inteligentnego z poczuciem humoru, zeby lubil sprzatac i gotowac i uwielbial wydawac na mnie kase (chyba zaraz pobiegne zrobic sobie tipsy, bo za bardzo wczuwam sie w klimat:P)...Lisowa pewnie by chciala mezczyzne sredniego wzrostu, nie dresa, w all starkach, intleigencika w okularkach, dziennikarza z pasji i powolania... :) (Umbrek nie obrazimy sie jak wyslesz nam kilka fotek tych swoich znajomych adeptow dziennikarstwa..oczywiscie musisz dolaczyc do nich swoja :P) Umbrek a powiedz mi, na tym dziennikarstwie naprawde sa jakies interesujace osobniki :D Zaczynam zalowac, bo czuuje, ze na prawie nie byc wielkiego wyboru : ( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 10:07 Ja się nie znam:P chyba.... niektórzy twierdzą, że wybór jest, inni że nie... jak zawsze Umbra nie komentuje:) Ale na prawie nie powinno być źle- chłopa dużo, choć lekko dziwni oni:P cóż ,prawnicy... A dziennikarzy nie mam na zdjęciach, więc jak chcecie ich na żywo, to w październiku zapraszam na rekonesans na Pocztową... P.S. strasznie wolno zaczyna chodzić ten wątek:( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 10:22 noo... nawet nie zaczyna..on juz zamula od dawna :( Umbrek i co mamy z Lisowa wejsc i mowic do kazdego ktory wyglada mniej wiwecej OK- " czesc ile masz IQ, EQ i w jak oceniasz sowje poczucie humoru w skali od 1- 10 ?" :P Ja jeszcze doloze do tego pytanie o wzrost, bo lubie chodzic w butkach na szpilce, wiec facet musi byc naprawde nizel obdarzony przez nature :P :P :P Hmm.. nie wiem jak to jest na prawie we Wro, ale obejrzalam sobie ludzi skaldajacych dokumety na UO, kolejka byla spora, wiec zobaczylam chyba jakichs 50 kandydatow ( w tym kandydatki) i powiem tyle: faceci benzadzijeny, a dziewczyny jeszzcze gorsze :( No moze widzialam jednego fajnego faceta, ale tn na pewno sie nie dostal, bo duzo pkt. maja zawsze Cio beznadziejni :( (mam nadzieje, ze to tylko moj wyimaginowany stereotyp:P) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 12:07 jak Was czytam to mi banan wypływa na mordkę:))))))) Ale dzziewczynka ma racje ze kobitki czuja miete do tych osobo ktore sa eeee trudne do zdobycia, jak to ktos powiedzial 'chodzi o to aby gonić kroliczka.." cos w tym jest. Potem jak uda mi sie ustrzelic fajny okaz, to jakos trace nim zainteresowanie. Same nie wiemy czego chcemy:). błedne kolo:), ale ja mysle, ze w koncu ktorys z tych zlapanaych kroliczkow, bedzie cale zycie dla mnie ineteresujacy:))))))) a temat tragicznie wolno chodzi, dlatego powaznie zastanawiam sie na dotworzeniem wlasnego'biznesu':) na prywatnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 12:43 ...not tak..fajnie jest gonic kroliczka, ale nie chcialabym tak biegac cale zycie. W koncu kiedys czlowiek bedzie mial dosc sapania i wolalby sie oprzec na czyims silnym ramieniu :P Ja tylko uwazam, ze w zyciu jeszcze za malo sie nabiegalam i dlatego nie potrafie dostatecznie docenic tego, co moge miec. Tylko niech ten wqrzajacy kroliczek wreszcie zwolni, zebym mogla go choc na chwilke dogonic, bo inaczej to wszystko wydaje sie byc bez sensu :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 13:16 ale gonienie króliczka to nie tylko kobieca domena:) jakoś chyba wszyscy tak mają , że za kimś latają, a jak ją/jego zdobędą to finito i wycofujemy się- tak to już jest u niedojrzałych emocjonalnie (bez urazy, ale mamy g*** problemy) więc Lisowa załóż ten priv, bo niedługo będzie jeden post w ciągu dnia:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 14:15 no zaloze zaloze w najblizszym czasie gowniane problemy? no nie wiem ....zalezy jakie kto ma priorytety:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 14:28 Umbrek w trakim razie co dla ciebie jest priorytetem? Zalapanie sie do jakiejs ekstra redakcji, tytul studenta roku.. haha moim zdaniem nie ma wzniejszych spraw niz osoby, ktore kochamy. Zastanawiam sie nad tym, co napisales.. nad ta emocjonalna niedojrzaloscia i.. chyba nie do konca sie z Toba zgadzam. uwazm, ze niedojrzali emocjonalnie sa ludzie, ktorzy sa ze soba, mimo, ze juz dawno nic do siebie nie czuja, tacy, ktorzy nie rozwodza sie tylko dla zasady, tacy, ktorzy sie oszukuja. Gdybym znala chociaz jedna pare, ktora jest ze soba naprawde szczesliwa chyba przestalabym gonic tego kroliczka..pewnie kiedys i tak przestanem, bo jak juz powiedzialam zbyt dlugo biec tez nie mozna..ale nie jestem pewna, czy bedzie to swiadczylo o mojej dojrzalosci, tylko o samolubstwie :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 15:49 sorry za słowo gó..arskie, ale mam już dość tegoroztrząania, bo i tak z tego nic nie ma... weźmy wreszcie sprawy w swoje ręcę i później żałujmy, że to zrobiliśmy, a nie tego, że cały czas czekamy....uffff...napisałem to:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: SZUKAMY KSIECIA (TZN. DWOCH)... 04.08.05, 16:14 Umbrek popieram, tylko, ze ja zaryzykowalam juz 2 razy i za przeproszeniem gowno z tego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Założyłem forum ....... 04.08.05, 15:59 .......zgadnijcie jakie, jak sie pojawi:P Jest w EDUKACJI:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: Założyłem forum ....... 04.08.05, 16:26 Wiesz co Umbrek szkoda, ze nie zalozyles tego forum na "dziecku"... nasze inteligentne rozmowy sasiadowalyby z forami pt. "mamy nietypowe", "dla starajacych sie", "mamy madre i sympatyczne", "reflux moczowy", "dlugie karmienie piersia", strachliwy bobas", "frzyjer dzieciecy" ( to cos dla mnie:P), itp. itd. :D Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Założyłem forum ....... 04.08.05, 16:30 NIe marudź tylko wchodź:P Lisowej już wysłałem zaproszenie, niech wie, że wujek Umbra dobry jest:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Założyłem forum ....... 04.08.05, 18:27 ej ja mialam zalozyc!:P foch, no dobra wchodze tylko cos nie moge:( buu jestem poza kregiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: Założyłem forum ....... 04.08.05, 18:29 musisz mnie wpisac na liste chyba, o ile chcesz:P i do cholery jasnej czemu to forum jest ukryte????? lepiej by bylo zamkniete Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Założyłem forum ....... 04.08.05, 19:30 Lepiej ukryte, bo jak ktoś przeczyta nasze teksty, to je skopiuje i sprzeda, a tak tantiemy będą dla nas tylko:) już ci wysłałem to zaproszenie:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 KONIEC! 05.08.05, 10:08 dziekowac bardzo:) no to KOniec. arivederci wszystkim i wszystkiemu. KONIEC Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: KONIEC! 05.08.05, 10:49 :))))))))))))))) tzreba sie cieszyc , jeden koniec jest poczatkiem czegos nowego. btw, umbra a nie mozesz zapytac administratorow, czy mozna jakos przeniesc ten watek i drugi ( umbra zyje i dziennikarstwo) na nasze prywatne? Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: KONIEC! 05.08.05, 10:51 ehh smutno mi sie zrobilo :( jojojojoj Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: KONIEC! 05.08.05, 14:04 mi tez........a znajac nas to bedzie i tak tutaj pisac:P, bedziemy dzialac na dwa fronty _publicznie i prywatnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 16:50 :)))) buu to jest moj spis lektur: Obowiązkowe : 1. mitologia grecka jednego z poniższych autorów: Jan Parandowski, Wanda Markowska, Michał Pietrzykowski, Robert Graves, Zygmunt Kubiak 2. Homer, Odyseja 5 wybranych utworów literatury antycznej w przekładzie : Homer, Iliada, Herodot, Dzieje Arystofanes Chmury lub inna komedia Eurypides Medea lub inna tragedia Platon Uczta lub inny dialog Arystoteles 1 traktat, Józef Flawiusz, Wojna Żydowska lub Przeciw Apionowi Plutarch, 1 żywot Tukidydes, II ks. Wojny peloponeskiej Horacy, Pieśni Wergiliusz, Eneida Owidiusz, Metamorfozy Swetoniusz, Żywoty Cezarów Apulejusz, Metamorfozy Liryka grecka Plaut, Żołnierz samochwał lub inna komedia 5 wybranych monografii : Aleksander Krawczuk, Mitologia starożytnej Italii Anna Świderkówna, Hellenika Anna Świderkówna, Życie codzienne w Egipcie greckich papirusów Anna Świderkówna, Siedem Kleopatr Anna Świderkówna, Bogowie zeszli z Olimpu Jerzy Łanowski, Święte igrzyska olimpijskie N.H.L. Hammond, Dzieje Grecji Kazimierz Kumaniecki, Cyceron i jego współcześni Jerzy Łanowski, ks. Marek Starowieyski, Literatura Grecji starożytnej Robert Flaceliere, Życie codzienne w Grecji za czasów Peryklesa Jerome Carcopino, Życie codzienne w Rzymie M. Cary, H.H. Scullard, Dzieje Rzymu Zygmunt Kubiak, Literatura Greków i Rzymian red. Andrea Giardina, Człowiek Rzymu red. Jean-Pierre Vernant, Człowiek Grecji Alicja Szastyńska-Siemion, Safona Mateusz Żmudziński, Świat starożytny i jego cuda A. Murawski, Akcjum 31 p.n.e. R. Kulesza, Ateny-Sparta 431-404 p.n.e. Jerzy Ciechanowicz, Cień Minotaura red. F. Braudel, Morze Śródziemne red. Sergio Donadoni, Człowiek Egiptu A.T. Olmstead, Dzieje imperium perskiego G. Roux, Mezopotamia M. Popko, Mitologia hetyckiej Anatolii R. Browning, Cesarstwo Bizantyńskie S. Runciman, Upadek Konstantynopola 1453 M. Beard, J. Henderson, Kultura antyczna W. Langauer, Religijność starożytnych Greków P. Brown, Świat późnego antyku E. Wipszycka, O starożytności polemicznie M. Finley, Polityka w świecie starożytnym F. Walbank, Świat hellenistyczny Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 19:31 Ja dobrze się przyjrzeć, to może z 5 z listy czytałem:P raczej mało:) POWODZENIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 19:50 haha no dzieki:P coz rezygnuje z wakacji na rzecz blizszego kontaktu z literatura klasyczna:P obowiazkowe mam z glowy, chociaz bede musiala je chcoiaz powtorzyc, z 5 mam przeczytanych:P, choleska ja myslalam ze obowiazkowe wystarczy,1 monografia i jeszcze jaks ksiacha i juz, a tu 10 ksiazek + 2 obowiazkowe:/ a mam kary w bibliotece i nie mam skad je wziac:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 20:18 Z mitologii greckiej zdecydowanie pooecam Parandowskiego..chociaz moze to wynikac z faktu, ze o reszcie mam raczej mgliste pojecie :D Lisowa przynajmniej nie bedziesz sie nudzic przez wakacje (chyba :P) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 20:45 Graves też jest fajny.... A niektóre książki mam ja:P np. Homera i tych głupich tragików , i Herodota... Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 20:55 A to jest ten od "Ja Klaudiusz" "Klaudiusz i Messalina"? Bo jesli tak to Lisowa powinna to brac w ciemno :P Ja od tych dwoch ksiazek doslownie nie moglam sie odkleic i calkiem niezle pamietam o co w nich chodzilo, mimo, ze czytalam je juz kilka lat temu :P (u mnie to o czyms swiadczy, bo gnioty zawsze ulatuja mi z pamieci!) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 20:58 Tak, to ten.... "Klaudiusza" i "Klaudiusza i Mesalinę" czytałem i też uważam, że były świetne, tym bardziej, że nie mam serca do "takich" książek, więc to dobrze o nich świadczy... Więc Lisowa idź do innej biblioteki i wypożycz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 22:00 Niop, albo wzorem mnie zapisz mame i brata :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 22:10 Lisowa dziekuje za rady:) Lisowa to przemysli. Lisowa przekaze decyzje:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 22:20 No grzeczna Lisowa <glaszcze> Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 05.08.05, 22:53 ale miodzio...--> kierunek toaleta (i to szybko!) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: ODWOŁUJE KONIEC:p 06.08.05, 16:12 jakie to WSZYSTKO gupie!!! spać!!! nigdy nie jeść!!! bleee...niedobrze mi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Mitologia :) 06.08.05, 20:09 Napomkne jeno, ze moim zdaniem Mitologia w wydaniu KUbiaka jest najlepsza :) Ale stosunkowo trudno dostepna (mysle o bibliotekach) :/ Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: Mitologia :) 06.08.05, 21:10 A w antykwariacie "naszym" była w tym roku chyba nawet za jakieś 45 złotych (?) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia86 <jupi> 06.08.05, 21:51 uffff przeczytałam:)<jupi> ale czekam na jeszcze:) wielki buziak :* dla Was:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 07.08.05, 08:57 dzięki:) jesteśmy też gdzie indziej na ty forum i jest tego duuuuuuuuuużo więcej... szukajcie, a znajdziecie;) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: <jupi> 07.08.05, 10:40 Czyzby to byla reklama prywatnego zamknietego forum?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: <jupi> 07.08.05, 12:27 nasze forum zamkniete tudziez ukryte, moze byc dla pewnych osob otwarte:) bo nam w trojke jakos tak ,za duzo miejsca:P kasiunia86: gratuluje wytrwalosci:) ja bym w zyciu tego nie tknela:P, nasze wypociny sa jedna wielka sieczka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: <jupi> 07.08.05, 12:54 :) dostalam zaproszenie, ale... nie moge tam wejsc.... chlip.... Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_malinowa Re: <jupi> 07.08.05, 12:56 Dostalam zaproszenie, ale .. chlip... nie moge wejsc.... Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 07.08.05, 17:00 znów się rozpisujemy widzę;) @->- na drogę do Pieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 07.08.05, 18:46 No przeciez jeszcze nie wyjezdzam.. tzn. jeszcze nie w tej chwili...mysle, ze raczej sie tutaj jeszcze pojawie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 07.08.05, 19:48 We wtorek, moze w srode..wszystko zalezy..od okolicznosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 08.08.05, 11:47 Takich czy uda mi sie zapokowac w odpowiednim tepie, od pogody i nastroju :) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: <jupi> 08.08.05, 12:18 no to ja zycze miiiiiiiiiiiiiiilych wakacji, relaksuj sie, a esemseski chetnie bede wysylac ale nie mam teraz kasy na kom, bede probowac z netu:) odpoczywaj odpoczywaj, a nuz znajdzie sie jakis mlodzieniec w tych Pieszycach:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 08.08.05, 13:56 pryszczaty i w dresie (patrz forum prywatne :P) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 08.08.05, 14:22 No nie narzekaj- każdy dobry, bo my przecież zwracamy uwagę tylko na przymioty duszy:P (podobno) Też życzę MIŁYCH:))))) eski jakieś dostaniesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ynka Re: <jupi> IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 08.08.05, 15:17 No ja mam nadzieje... bleeh jak ja nienawidze wyjazdow rodzinnych brrr... juz sie zaczyna.. eh szkoda slow :( Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 08.08.05, 17:51 nie martw się!!! ja też;) <cholera pomidor mi spadł!@#$%^> Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 08.08.05, 20:22 Haha zobaczysz bedziesz mial taj jak ja kolonie grzybkow w kalwiaturce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 09.08.05, 08:44 I znów jem, a grzybki później sprzedany z wielką marżą;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 09.08.05, 10:06 OK to ja sie juz zmywam i niech sie hoduja przez te pare dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 09.08.05, 10:45 NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TY jedziesz, Lisowa się uczy............ Tylko mi książki zostały od mojej ulubionej Malinowej!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: <jupi> 09.08.05, 14:30 ja sie nie ucze, znudzilo mo sie te forum........nie bic.:P jak zatesknie to jeszcze cos napisze pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 22.08.05, 17:34 Nie, po prostu dorastamy i mamy SWOJE forum:p Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: <jupi> 22.08.05, 19:09 socjalizm i paresetne wyrabianie normy moi kochani, do roboty, do roboty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ynka Re: <jupi> IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 23.08.05, 15:25 Chyba deszcz nie slonca, a w Twoim wydaniu nawet burza Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 23.08.05, 18:26 Czy to do mnie było????? przecież taki cudny facet jak ja jest jak słońce- gdy go widzisz to się uśmiechasz (albo też z niego śmiejez, tylkoże ja wolę tę pierwszą wersję:P) Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 23.08.05, 22:51 Jesli bije od niego taka ineligencja jak Twoja to niewatpliwe mozna dostac udaru... zgadnij z jakiego powodu? :P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 24.08.05, 08:02 już nie wiem, napisz! najwyżej strzelę focha;P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 24.08.05, 12:14 to pójde na strych:P aha- miejscowość będzie w mailu gazetowym;) Odpowiedz Link Zgłoś
k-a-s Re: <jupi> 27.08.05, 23:17 oh oh...taki piękny wątek UMARŁ...i co ja teraz będę czytać? ;( Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 28.08.05, 11:58 Dziekujemy kas :P Watek umarl..ale na szczescie tylko jeden (no moze dwa , reszta ma sie dobrze :P) Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: <jupi> 28.08.05, 13:05 a teraz odpisujac to co robimy? wskrzeszamy umarlych?:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 28.08.05, 20:06 to było poniżej pasa- jeszcze nie znasz moich możliwości w sprawianiu rzeczy niemożliwych:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 28.08.05, 21:54 zastanów się dobrze!!! cud będzie, ale na waszą odpowiedzialność:P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: <jupi> 29.08.05, 13:21 zaryzykujemy.:P a poza tym ja Ci nic nie majstrowalam poniezj pasa...zbok:P widzisz dzzziewczynka mialas racje z tym zboczuchem:P Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: <jupi> 29.08.05, 15:15 dziecko, o jakim pasku mi tu piszesz? ja bym nigdy porządnej dziewczynie nic nie zaproponował;P Odpowiedz Link Zgłoś
lisowa2 Re: <jupi> 29.08.05, 17:54 umbradomini1 napisał: > to było poniżej pasa o tym:P Odpowiedz Link Zgłoś
dzzziewczynka Re: <jupi> 31.08.05, 21:36 Sorry ale oj wniosek jest nienaruszalny- wszystko kreci sie wokol d... i nic ngdy, powtarzam NIC NIGDY tego nie zmieni! Odpowiedz Link Zgłoś