Dodaj do ulubionych

LUDZIE I Z TAKĄ WIEDZĄ NA STUDIA??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:42
MATURA NIE BYLA ANI LATWA ANI TRUDNA TO TYLKO MATEMATYKA ALE JESLI KTOS SIE
COS UCZYL TO ZDALBY BEZ PROBLEMU BO ZADANIA NIE WYMAGALY AZ TAKIEJ WIEDZY JAK
TU WSZYSCY PISZECIE!!!! SKORO TO DLA WAS TRUDNE TO JA SOBIE NIE WYOBRAZAM CO
BĘDZIE DALEJ JAK WY WOGOLE WYOBRAŹNI MATEMATYCZNEJ NIE MACIE!!!!MATEMATYKA NA
UCZELNIACH TECHNICZNYCH I UNIWERKU TO NIE TA MATEMATYKA CO W LO SAMA SIE
PRZEKONALAM BO STUDIUJE MATEMATYKE ZYCZE WAM POWODZENIA I RADZE POUCZCIE SIE
PRZEZ WAKACJE ZEBYSCIE SOBIE WSTYDU NIE NAROBILI NA PIERWSZYCH ZAJECIACH W
PAŹDZIERNIKU!!!SKANDAL!!!DOBRANOC
Obserwuj wątek
    • Gość: Pepino Re: LUDZIE I Z TAKĄ WIEDZĄ NA STUDIA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:46
      poprostu sprobuje przemilczec twoje slowa
    • Gość: DaDUDE Re: LUDZIE I Z TAKĄ WIEDZĄ NA STUDIA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:49
      Ja dokładnie wiem o co chodzi. To jest efekt reformy. W 3 letnim programie mają
      BARDZO ograniczoną matme, i BARDZO mało czasu na przerobienie materiału. Sam
      niezdałem i zmieniłem tok nauczania, i tylko to czego nauczyłem się w starym
      programie pozwoliło mi jakoś "wybrnąć" z całości. Z przykrością stwierdzam, że
      na mature podstawową mogło być więcej czasu. Przedewszystkim, egzaminatorzy
      wymagają rozpisywania, całego zagadnienia. I jeśli chcesz rozwiązać te banalne
      zadania i uzyskać 100% punktów musisz się nieźle nagimnastykować. Efekt tego
      był taki, że nie zdążyłem zrobić 2 zadań na podstawowej. Rozszerzona była w
      miare łatwa dla dobrego matematyka ;)
      • Gość: Matem Re: LUDZIE I Z TAKĄ WIEDZĄ NA STUDIA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:53
        ALE NIKT NIE MOWI ZE ZADANIA BYLY BANALNE !!BANALNE A ŁATWE TO 2 ROZNE SLOWA!!!
        BANALNY TO JEST ILOCZYN WEKTOROWY NA MACIERZACH;D FAKT MAŁO CZASU ALE JA
        PISALAM O TYM ZE ZDAC NIE PROBLEM BO NA TO BY ZDOBYC 30%WYSTARCZYŁO 30 MINUT;)
        • Gość: a. Re: LUDZIE I Z TAKĄ WIEDZĄ NA STUDIA?? IP: *.devs.futuro.pl 10.05.05, 01:02
          Chyba nikomu nie zalezy na tym, zeby to tylko zdac.. Na 30%. ;/
          • Gość: Matem Re: LUDZIE I Z TAKĄ WIEDZĄ NA STUDIA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 01:09
            taaaaaaa tylko ze ludzie tu piszą OBLAŁAM AAAAA ale serio nie bylo tak źle moje
            dzieci na korkach ktore do mnie chodziły wszystko napisały;)) takich zadanek
            zrobilam z nimi baaardzo duzo i podobnych bo te zadania pomimo wszystko sa
            schematyczne;)) tylko 3ba wiedziec co i jak;))
            • Gość: kasia Re: LUDZIE I Z TAKĄ WIEDZĄ NA STUDIA?? IP: 80.50.28.* 10.05.05, 01:13
              Ja bardzo chciałam zrobić, sprężałam się, jak mogłam. efekt był taki, że dwa
              zadania mam zrobione do połowy, reszta zrobiona w całości (poziom podst.)
              Niestety zabrakło mi czasu na sprawdzenie zadań, chociażby szybkie i pobieżne,
              i w wyniku tego straciłam 5 punktów przez nieuwagę! A to jest aż 10 % które
              może zaważyć na dostaniu się na studia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka