Gość: arew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:56 Z matmy wychodzi mi szacunkowo 80 % i 60 % Mam szansę dostać sie na AGH, na informatyke? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szak Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:29 szczerze, sorry, ale nie bardzo; uzwglednic trzeba jeszcze ze matura z matmy byla latwiejsza niz zeszloroczna, takze wyniki beda lepsze, ale moge sie mylic. powodzenia w kazdym razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: affafw Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 18:57 możesz zastosować prostą sztuczkę: skladasz papiery na mało oblegany kierunek (np fizyka) a potem w trakcie studiów przepisujesz się z powrotem na infe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jw Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 19:00 to tak można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymo Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.netblok.pl 18.07.06, 18:22 Tak jesli kierunki maja podobny tok nauczania a ty masz bardzo dobre wyniki w nauce. Czyli akurat z fizy na infe to raczej odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 08:29 co Ci szkodzi zlozyc i sprobowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:43 wg. wsakźnika rekrutacji można dostać maks 1000 punktów. Ja licze że będe miał 730. Czy to wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masa Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:12 infa na agh jest oblegana mocno, watpie by taki wynik wystarczyl na infe, na matme czy inne niektore kierunki tak ale na infe to srednio mi sie to widzi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:29 na którym kierunku związanym z informatyką będe miał szanse dostania się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: picasso a ja 98% i 94%????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 13:24 chyba tak strasznych progów nie bedzie, ja Ci nie robie konkuracji bo ide na matematyka stos, i mam nadzije ze sie dostane tzn (bede w czołówce..:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasztel-anka Re: czy dostane sie na AGH ? 17.05.06, 20:19 też bede mieć ok. 80 z podst i 60 z rozsz. Jak myślicie czy mam szanse dostać się na AGH na geologię (GGiOŚ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asio Re: czy dostane sie na AGH ? IP: 217.97.228.* 09.06.06, 12:45 na geologie chyba nie ma takiego wielkiego boom więc...myśle że będzie OK a co myślicie o matmie na AGH, licze na 90% i 80% ? dostane się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymo Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.netblok.pl 18.07.06, 18:25 Troche spozniony post ale... :) Bylem wczoraj na AGH i juz wiem, ze na 120miejsc jest 108 podan z wynikiem >900 i kilkadziesia/kilkaset z wynikiem 850-900 (w tym jedno moje) :P Ogolnie nie licze ze sie dostane, za to ciagle jest nadzieja na infe stosowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 22:06 wow :O kurde, maturke pisze dopiero za rok ale cos mi sie wydaje, ze ebdzie ciezko sie dostac na infe hmm kurde a do kiedy przyjmuja wogole podania ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoman Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:00 A np z matmy stosowanej na informatyke stosowaną lub telekomunikacje będzie możliwość się przenieś po roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dymo Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.netblok.pl 24.07.06, 23:30 Jesli chodzi o przepisywanie to szanse masz jedynie gdy przepisujesz sie pomiedzy kierunkami na tym samym wydziale i masz wysoka srednia (albo nawet bardzo wysoka). Inaczej to sie mija z celem - za duze roznice programowe. Wlasnie otrzymalem wyniki z AGH, nie dostalem sie ani na IS ani na zwykla infe na EAIiE, progi byly zabojcze na EAIiE na infe byl 907/1000 a na IS na EAIiE ok 890/1000 ale to tylko dlatego, ze matura z maty byla banalna. Jutro jade skladac podanie na wolne miejsca na IS, ciagle ponoc mam szanse (jak na razie jest 12osob). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: czy dostane sie na AGH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 11:15 Chyba mozesz z fizyki tech na infe stosowana na wydziale FiIS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Elektrotechnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 15:05 A dużo jest chętnych na elektrotechnike w tym roku? Odpowiedz Link Zgłoś