09.02.04, 14:18
Jestes posmiewisko, nikt ciebie nie lubi, nikt ciebie w Cieszynie nie popiera.
Twoje prywatne forum jest nic nie warte, jestes zakompleksiony fanatyk.
Jestes odosobniony, samotny, zly, brakuje tobie inteligencji i kultury
osobistej.
Zobacz, nikt ciebie nie broni.
Gdzie sa Alex, Stoik, Lapis ? Nie ma ich. Maja ciebie dosc. Nie lubia ciebie,
smieja sie z ciebie za twoimi plecami.
Ty tylko zyjesz nienawisc.
Kazdy, kto bedzie jak ty sypal oszczerstwa na Slazakow, zobaczy, ze to sie
nie oplaci.
Obserwuj wątek
    • alex.stela Ty boroku podszywający się pod cieszynioka!!! 09.02.04, 14:35
      Jesteśmy z wiślokiem "na bieżąco", na tym prywatnym forum, o którym piszesz, że nic nie jest warte! Mamy już ponad 2200 postów, a tutaj z premedytacją się nie wpisujemy, bo nam się rzygać chce na samą myśl o głupich polemikach z durnymi prowokatorami jak Ty! Jesteśmy tam dokładniuśko wszyscy, których wymieniłeś, i jeszcze mnóstwo nowych forumowiczów - i mamy się wyśmienicie! Tak więc daruj sobie, bo jesteś żałosny. Pa!
      • alex.stela Hmmm... Chyba straciłem dystans... 09.02.04, 14:53
        Zdecydowanie za mało Brackiego i za dużo oszołomów...

:P
        • teschiner Alex! 09.02.04, 15:07
          w pelni popieram twoje uwagi.
          zastanawiaja mnie jednak te wszystkie prowokacje na tym forum, zastawia mnie
          kto za tym stoi i jaki jest cel tej dzialanosci?
          a podzsywkami jak wiesz brzydze sie bez wzgledu na tresci jakie sa przez te
          osoby prezentowane.
          dla mnie tego rodzaju dzialanosc swiadczy po prostu o braku odwagi w gloszeniu
          pogladow.
          milej zabawy i ciekawych dyskusji na "waszym" forum
          zyczy
          "odrzucany"
          T.
          • slezan Re: Alex! 09.02.04, 15:43
            Teschiner, przecież i tak wszyscy wiedzą, że Ty to ja i że jesteśmy
            jednocześnie paroma innymi wirtualnymi postaciami. Po co się krygować?:-)
            • teschiner Slezanie!:)))))))))))))) 09.02.04, 16:11
              nie kryguje (my?:) sie. mecza mnie tylko te wszystkie przezucania sie blotem,
              to tworzenie nowych nickow bedacych pseudo "proslaskimi" ktore tylko mat i zlo
              czynia. jak napisalem gdzie indziej, potem pojawiaja sie wklejki z takimi
              debilizmami na innych forach jako dowod na to ze byc Slazakiem rowna sie byc
              tepakiem, chorym z nienawisci do wszystkiego co inne, itd.
              byc moze popadam juz w paranoje, ale wydaje mi sie ze tego rodzaju dzialoalnosc
              mka na celu wylacznie zniszczenie Forum, albo wykurzenie ludzi o innych
              pogladach na temat Slaska w tym i SC.
              szkoda ze tak jest.
              no ale to forum "otwarte" kazdy oszolom wiec moze sie tu wypowiedziec, niestety.
              szkoda tylko ze nie ma odwagi glosic swych pogladow otwarcie, i uzywa zamiast
              merytorycznych argumentow tego rodzaju zagrywek. znanych niestety dobrze z
              innych forow. Dlatego moje wczesniejsze nawiazania do "wszechpola(cz)kow" itp.
              pozdrawiam.
              T.
              P.S. jak widzimy aluzja do JFK nie zostala odczytana, oj zle to swiadczy o
              naszych forumowych pseudohisto(e)rykach
              • slezan Re: Slezanie!:)))))))))))))) 09.02.04, 16:21
                No niestety, dziwne postaci pojawiają się na forum Cieszyn z zaskakującą
                regularnością. Są chyba trzy możliwe interpretacje tej sytuacji. Może chodzić o:
                1) fanatycznych Ślązków, którzy czują misję odwalania roboty ideologicznej i
                ową misję wykonują tyleż systematycznie co w sposób mało wyrafinowany
                2) wszechpolaków, których celem jest kompromitacja RAŚ
                3) niemieckich szowinistów w stylu wykrzyknika, którzy mają jednakowo zły
                stosunek do nieniemeickich Ślązaków i Polaków i skutecznie prowokują obie grupy
                do kłótni
                • teschiner Re: Slezanie!:)))))))))))))) 09.02.04, 16:29
                  wlasnie!
                  punkt 1 mozliwy ale raczej malo prawdopodobny, tacy na FC nie przylaza.
                  punkt trzeci - za dobry polski, chyba ze to chlopcy "niemcy" tzw "turysci
                  budowlani".
                  stawialbym na punkt drugi z zastrzezeniem ze niekoniecznie musza nalezec do tej
                  organizacji, raczej to ich mentalni bracia!
                  albo po prostu chcial ktos zaistniec.
                  ciekawe jest ze ow prawdziwy "cieszyniak1" nie pojawia sie tu od hohoho!!!.
                  zastanawia tez znajomosc osob jakie, jak sadze biara udzial na Forum Wisloka.
                  dziwne, dziwne.
                  pzdr.
                  T.
          • skoczowiok Alex! 09.02.04, 17:06
            Alex jest przez nas bardzo poważany.
            Nigdy na tym forum zwolennicy autonomii Śląska nie pisali obraźliwych tekstów.
            Nigdy też nie podszywaliśmy się pod inne osoby.
            Zawsze pokazywaliśmy siłę argumentów.
            Cała odpowiedzialność za sytuację na forum Cieszyn spada na szowinistów,
            kłamców, fanatyków, prowokatorów takich jak wiślok.
            • alex.stela Re: Alex! 10.02.04, 08:35
              Najłatwiej zwalić winę na innych...

Zresztą z tego co wiem, to Ciebie tu nie było gdy na forum było jeszcze normalnie, więc ostrożnie z oskarżeniami.

Poza tym jest jak jest - Wy macie swoje forum, my mamy swoje. I git.
              • tomek9991 Re: Alex! 10.02.04, 13:27
                Zgadzam się z Alexem. Nie wyobrażam sobie lepszego wyjścia niż trwały rozwód.
                Ja dam wam spokój.
                Cieszcie się : tylko wy zostaliście.
                • alex.stela Re: Alex! 10.02.04, 14:12
                  Miłej (choć nudnej) zabawy!!!

Pozdrawiam

;-)
    • mpsps Re: Wisloku 09.02.04, 16:22
      cieszyniok.1 napisał:

> Jestes posmiewisko, nikt ciebie nie lubi, nikt ciebie w Cieszynie nie popiera.
      > Twoje prywatne forum jest nic nie warte, jestes zakompleksiony fanatyk.
      > Jestes odosobniony, samotny, zly, brakuje tobie inteligencji i kultury
      > osobistej.
      > Zobacz, nikt ciebie nie broni.
      > Gdzie sa Alex, Stoik, Lapis ? Nie ma ich. Maja ciebie dosc. Nie lubia ciebie,
      > smieja sie z ciebie za twoimi plecami.
      > Ty tylko zyjesz nienawisc.
      > Kazdy, kto bedzie jak ty sypal oszczerstwa na Slazakow, zobaczy, ze to sie
      > nie oplaci.

kretynizm+debilizm
      • cieszyniok Cieszynioku1 09.02.04, 16:46
        Cieszynioku1. Zajmij sie czyms co bedzie odpowiadalo Twojemu poziomowi
        intelektualnemu. Wracaj do piaskownicy do swoich zabaw z lopatka wiaderkiem i
        grabkami i oszczedz nam tak plytkich, prymitywnych tekstow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka