josef_kozdon 03.03.04, 11:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=11070671&a=11070671 Fajne mieli fryzury nasze opy pra? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.stela Re: Ślonzoki na ukraińskich stepach 03.03.04, 13:33 Forum Wermachtum to nie tutaj. Bój się Boga, Josef! Lepiej idź na piwo! :P Odpowiedz Link Zgłoś
wilym do alexa 03.03.04, 14:27 Witaj, Wszyscy znamy "atmosfere" tutejszego forum. To wlasnie w ten klimat wpisuje sie watek zalozony przez josefa. Czasem zastanawiam sie tylko czy lepiej takich gosci ignorowac czy im odparowywac i pouczac. Pierwsze rozwiazanie moze okazac sie niebezpieczne, bo takie egzemplarze moga sobie chciec pozwalac na coraz wiecej, drugie moze prowadzic do niepotrzebnej pyskowki. Pozdrawiam Wilym Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Re: do alexa 03.03.04, 14:34 Normalnie nie zwracam uwagi na takie bzdety, ale tym razem kolega josef przegiął, to się odezwałem. Dla zdrowia psychicznego wszystkich forumowiczów proszę admina (jest taki?) o usunięcie tego wątku. :P Odpowiedz Link Zgłoś
aldon Re: do wilyma i innych 03.03.04, 14:55 wilym napisał: > Witaj, > Wszyscy znamy "atmosfere" tutejszego forum. To wlasnie w ten klimat wpisuje sie > > watek zalozony przez josefa. > Czasem zastanawiam sie tylko czy lepiej takich gosci ignorowac czy im > odparowywac i pouczac. Pierwsze rozwiazanie moze okazac sie niebezpieczne, bo > takie egzemplarze moga sobie chciec pozwalac na coraz wiecej, drugie moze > prowadzic do niepotrzebnej pyskowki. > Pozdrawiam > Wilym Zgadzam się z toba w zupełności. Chciałem jednak zauwazyć, ze Josef Kozdon wkleił tylko wątek z forum Katowice twojego dobrego kolegi a nawet przyjaciela Arnolda7 dlatego twoje ubolewanie pachnie mi troche hipokryzją i wydaje sie nie do końca szczere. Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: do wilyma i innych 03.03.04, 15:10 Nie bylbys soba, gdybys nie wsadzil komus szpilki, prawda? Forum Katowice az roi sie od prowokacyjnych watkow. Arnold 7 to moj forumowy kumpel, co nie oznacza, ze akurat wrzucanie tego rodzju postow uwazam za rzecz porzadana. Odpowiedz Link Zgłoś