Gość: :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 15:31 czy ktoś się orientuje GDZIE i OD KIEDY będzie mozna kupic bilety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nick McBrain Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.aster.pl 17.12.04, 16:38 nie martw sie, jak tylko je wydrukujemy to dam cynk Michnikowi zeby mogl dac newsa na portalu murders in the rue morgue! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk iron u2 knopfler- bede bankrutem::))))) IP: *.rutex.slask.pl 17.12.04, 17:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koneser Re: iron u2 knopfler- bede bankrutem::))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 18:26 Człowieku! To przecież przereklamowane, prawie popowe kapelki!! Wolę niszową hard rockową kapelę Szymona Wydry! Pozdro dla ludzi, którzy znają się na dobrej muzyce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesław Re: Wydra, hehe... IP: *.chello.pl 17.12.04, 18:50 Stary daj spokj z tym Wydrą - przecież to gość z Idola. I ty siebie nazywasz koneserem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Böser Onkel Metal Forever IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 20:17 U2 nie slucham, Knopflera szanuje za Dire Straits, Iron Maiden nie przystaje do nowych czasow w metalu. Gdy bylem nastolatkiem, niestety juz dawno temu, bylem na dwoch ich koncertach, np. w hali Olivii w Gdansku i wtedy to bylo cos ! A dzsiaj posluchajcie sobie Slipkont a z polskich kapel np. VADER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermes Re: Metal Forever IP: *.petrus.com.pl 17.12.04, 20:37 Vader to bylo kiedys naprawde cos... ale po Litany nie wydali nic dobrego. Poza tym bylen na 3 ich koncertach - dwa w Toruniu i jeden w Chorzowie jako support przed Metalliką. Wszystkie na zenujaco niskim poziomie. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Böser Onkel Re: Metal Forever IP: *.dip.t-dialin.net 17.12.04, 21:56 ich ostatnia plyta "The Beast" nie jest taka zla i sprzedaje sie dobrze , no przynajmniej w "Reichu" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj a ja pamietam Metallike jako support przed AC/DC IP: *.com 17.12.04, 23:22 tez wypadli zenujaco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stratofan Stratovarius IP: *.238.88.233.adsl.inetia.pl 18.12.04, 19:30 Zaprosiliby też Stratovariusa z Finlandii. To też fajna kapela, a jakże mało u nas znana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scv Re: Stratovarius IP: *.ondraszek.ds.polsl.gliwice.pl 19.12.04, 12:58 Stratovariusa, Helloween, Manowar i Megadeth, ale by była jazda :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leoś widziałem tego slipknota przed matallica IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.04, 00:29 chała na maxa, moze i na plycie brzmi niezle, ale na zywo to kupa straszna biega chyba z 10 debili w maskach a muzy zadnej, to juz vader ktory dla mnie deko za mocno daje spodobal mi sie o wiele bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasziel Re: Metal Forever IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 09:15 I to ma być muzyka? To bezsensowne wycie do mikrofonu oraz przypadkowe uderzanie w perkusję. Iron Maiden to jest kultowa kapela i nic tego nie zmieni. Ich muzyka zawsze była i jest genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuuj bylem na Iron Maiden w Zabrzu w 1986 roku IP: *.com 17.12.04, 23:24 Boze, OSIEMNASCIE lat temu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebass Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.ds.uni.wroc.pl 18.12.04, 13:41 NAJWSPANIALSZY ZESPOL SWIATA!!!!to jedyny zespół z ścislek ŚWIATOWEJ czolówki , kióry NAS Polaków nie olewa!!!!nie bali sie KOMUNY w latach 80-tych...i za to bede ich szanował zawsze!!!!i mimo uplywajacych lat i GOWNIANYCH-NOWYCH trendów w muzyce i braku promocji w mediach SA NA SAMYM SZCZYCIE!!!!!! CHORZÓW wybuchnie!!!i jestem pewien,ze bedzie tam ciekawiej niz ostatnio na Metallice!!! P.S.Ja tez bede "dziadem",bo 6.04.05 w Katowicach gra JUDAS PRIEST,potem mamy Metalmanie!!!a IRONI dopiero 29.05.05!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ill znowu?? IM to zaraza;/ - NA EMERYTURE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:53 jw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ferfol CAN I PLAY WITH MADNESS!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarn Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 18.12.04, 21:32 kto chce niech idzie i podziwia a jak komuś nie odpowiada ich muzyka to niech słucha Wydry i innych, może dla niego są lepsi. Prawdą jest że IM grają od dawna ale robią to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebass Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.ds.uni.wroc.pl 18.12.04, 22:16 Masz racje!!! Obok Wydry swietnie prezentuje sie ZALEF!ICH TROJE!MARYLA RODOWICZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Iron Maiden w Chorzowie IP: *.ds.uni.wroc.pl 20.12.04, 11:05 na rozgrzewke proponuje:Megadeth,King Diamond,Anthrax,Manowar...i moze coś z Polski??? ale i tak wszystko zgasnie przy IRONach!!! Odpowiedz Link Zgłoś